— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De laatste vakantiedag, deel 3

Ze heeft al haar kleren behalve de roze Guess peeptoes uitgetrokken. Overrompeld, omdat zij het initiatief van het door mij begonnen spel zo resoluut naar zich toe trekt, sta ik aan de grond genageld. Met een ondeugende glimlach loopt zij heupwiegend op mij af en neemt het dienblad uit mijn handen. Zonder iets te zeggen loopt zij ermee naar de salontafel en buigt voorover. De pose heeft iets intiems en sensueels en ik kan het niet laten om naar haar te kijken. Weer voel ik die mysterieuze kracht die mij aanspoort om haar aan te raken, te kussen en te strelen. Onwetend van mijn vrijpostige blik en onzedige gedachten schenkt zij zachtjes neuriënd de thee in de kopjes.

De kriebels in de onderbuik veranderen in een warme gloed die zich langzaam door mijn lijf verspreidt. Mijn wangen beginnen te gloeien van opwinding. De spanning loopt op als ik al mijn moed aan het verzamelen om haar aan te raken. Zij gaat weer staan en draait zich om. Ik zie een glimlach op haar lippen. Zij heeft me op heterdaad betrapt.

Mijn hart raast en mijn oren suizen door het woest razende bloed. Uit schaamte doe ik mijn ogen dicht. De hakjes klikken zachtjes op het parket. Het geluid komt dichterbij en als ik haar parfum ruik weet ik dat zij vlak voor mij staat. Warme handen trekken de trui uit. Ze legt de handen op mijn buik. Ik kijk haar in de ogen, die iets uitstralen dat ik niet kan vangen in woorden. Wat maakt ons zo verliefd dat wij ons hart zo maar verpanden aan die ander?

Ze geeft een kusje klein en fijn op de lippen. Ze streelt zachtjes mijn onderbuik. Ze voelt mijn rilling en glimlacht. Haar vingers gaan langzaam omhoog. Tussen mijn borsten door, langs mijn hals en dan pakt ze mijn hoofd vast. Haar roze wangen en gloeiende ogen verraden het verlangen naar mij. Ze geeft een kus die mij bijna doet ontploffen. Hijgend kijken wij naar elkaar. Zonder de blik af te wenden maken haar lenige vingers de knoop van mijn spijkerbroek los. Het puntje van haar tong streelt uitdagend haar lippen.

Ze gaat op haar hurken zitten en trekt de spijkerbroek naar beneden. De handen glijden langzaam over de panty weer omhoog. Even later ondergaat ook de panty het lot van de broek. Mijn hart slaat alsof het bezig is om te ontsnappen uit mijn borstkas. De benen worden opgetild om mijn broek en panty uit te trekken. Vingers gaan plagend langs de binnenkant van mijn benen omhoog. De gloed verandert in een brand.

Ze trekt mijn onderbroekje opzij duwt haar tong tussen mijn lipjes. Handen grijpen mijn billen en als haar tong mijn knobbeltje aanraakt. Ze voelt de heftige reactie en ik kreun. De spanning is zo hoog opgelopen dat het begint te duizelen. Mijn lijf begint te trillen en de handen zoeken wanhopig naar een houvast voor het aanstormende geweld dat met het orgasme komt.

Ze stopt en gaat staan. Een warme hand neemt mijn hand vast. Ze neemt mij mee naar de tafelstoel die ze heeft klaar gezet. Zonder iets te zeggen maakt ze duidelijk dat ik moet gaan zitten. Gedwee en nieuwsgierig doe ik wat zij vraagt.

Ze gaat achter de stoel staan waar ik op zit. Ze streelt mijn haar en mijn wang. Zij buigt iets voorover om mijn rechter pols vast te pakken die ze achter mijn rug brengt en hetzelfde doet ze met de linker pols. Ze bindt mijn handen achter mijn rug met de panty vast aan de stoel. Ze loopt naar de tweezitter om haar panty te pakken. Met een ondeugende grijns loopt zij sensueel heupwiegend naar mij toe en verdwijnt achter mijn rug. De vraag wat ze gaat doen met de panty wordt al snel beantwoord. Een hand pakt mijn enkel vast pakt en trekt het been naar achteren. Het andere been ondergaat hetzelfde lot. Snel en vakkundig bindt zij mijn enkels vast aan de stoelpoten.

Wijdbeens zit ik in een nogal sletterige pose weerloos op de stoel. Haar handen rusten even op mijn schouders en dan glijden zij omlaag over mijn rug. Kippenvel en heerlijke rillingen zijn het onvermijdelijke gevolg. De vingers zoeken de sluiting van de BH en maken die los. Een hand zoekt een borst die uit de cup word gehaald. Vingers strelen de tepel lief die door het spel erg gevoelig wordt. Om haar toch te kunnen aanraken doe ik mijn hoofd naar achteren. Tegen haar borst rust mijn hoofd om met gesloten ogen te genieten van de liefkozing. Haar andere hand streelt mijn mond en dan glipt een vinger in mijn mond. Heel zachtjes bijt ik op de vinger die ik met mijn tong streel.

De handen verdwijnen en ik open mijn ogen. Ze gaat wijdbeens op mijn schoot zitten. Haar lippen naderen die van mij voor een kus. Een kus die ik gretig wil beantwoorden, maar er komt niets. Haar tong streelt plagend mijn lippen. Het wordt toch een kusje op mijn voorhoofd. Dat is alles wat ik krijg. Haar hand verdwijnt in het onderbroekje en de vingers beginnen het meest gevoelige plekje van mij te strelen. Met een zucht sluit ik de ogen. Ik heb het spel verloren, maar ik gun haar met liefde de overwinning.

Haar hand is weg en zij is van mijn schoot opgestaan. Mijn ogen zoeken het waarom. Een hand rust op de stoel als zij iets voorover gebogen voor mij staat. Haar borst met de stijve tepel zijn zo dichtbij dat ik die met een heerlijke zuigzoen kan aanvallen. Vingers glijden tussen haar lipjes en ze begint zichzelf te strelen. Ik bijt zachtjes in haar tepel. Een zacht geluid is te horen, maar dan trekt zij haar borst terug. Ik protesteer. Ze plaagt mij door te doen alsof ik de andere borst en tepel mag kussen, maar telkens trekt ze de borst iets terug, zodat ik als vis op het droge naar adem hap. Ze blijft mij nog even plagen terwijl zij zichzelf streelt, maar ik ben het zat en protesteer luider. Eindelijk mag ik de andere borst verwennen. De vingers voeren het tempo op. Ze kreunt en ik zie dat haar lijf begint te trillen.

De vingers vallen op stil. Zij gaat hijgend en rillend op mijn schoot zitten. De vingers die nat zijn van haar nectar strelen mijn lippen. Mijn tong likt de vingers gulzig af. Haar zo intiem proeven stookt het vuur in mijn onderbuik flink op. De vingers trekken zich terug. Ze streelt haar lipjes en geeft zichzelf over aan het heerlijke gevoel. Haar ademhaling is diep en het gelaat is rood gekleurd door de opwinding. Vingers nat van de nectar strelen mijn stijve tepel. Ze kijkt mij aan met een blik die mij kippenvel geeft. Vingers gaan tussen de lipjes. Als zij zichzelf aanraakt daar beneden hapt ze naar adem. De rilling die door haar lijf gaat voel ik. Vingers nat van haar nectar strelen mijn mond. De geur verleidt. Ik wil haar goed kunnen proeven en open uitnodigend mijn mond. Ze aarzelt even, maar dan glippen de vingers toch naar binnen. Ik geniet van de lekkernij en als haar vingers zachtjes knijpen in de stijve tepel kan ik niet stil blijven. Handen pakken mijn hoofd om mij een kus te geven die het verlossende orgasme wel heel erg dichtbij brengt.

De hand glijdt over mijn onderbuik en verdwijnt in het onderbroekje. De vingers strelen het knobbeltje en de andere hand kneedt mijn borst. Met haar kusjes smoort ze mijn gekerm van puur genot. De vingers jagen het tempo op als mijn lijf begint te trillen. Met kussen vol vuur smoort zij het naar adem snakkende lijf.

Ze is niet zwaar, maar haar gewicht op mijn dijen en de gedwongen houding eisen hun tol. Mijn spieren beginnen fel te protesteren met een stekende pijn. Verbaasd ontdek ik dat de pijn de gevoelens van genot veel intenser maakt. Langzaam zak ik weg in een moeras van heerlijke gevoelens. De vingers spelen een woest spel met mijn knobbeltje. Mijn lijf kreunt en kraakt in al zijn voegen. De druk in mijn onderbuik begint ondraaglijk te worden. Heel mijn lijf staat in brand.

Ik weet dat de orkaan die zij heeft opgeroepen mij in alle hevigheid zal treffen. Als mijn lijf begint te schokken zet ik mijzelf schrap voor het aanstormende geweld. Opeens is er niets meer om te voelen. Zij is opgestaan en heeft haar kopje thee van het dienblad gepakt en zit recht tegenover mij ogenschijnlijk op haar gemak te genieten van een kopje thee. De roze blos op de wangen, de rode gloed van de huid boven de borsten, de intens lichtrode stijve tepels en de gloed in haar ogen verraden dat er meer aan de hand is.

Het is duidelijk dat zij de meesteres is in het spel van verleiden. Ze geniet ervan dat ik haar nu beloer als een leeuwin die op het punt staat om haar prooi te bespringen om die te verscheuren. Het kopje thee zet ze neer. Ze staat op en loopt langzaam naar mij toe. Ze streelt mijn haar, mijn wang en dan gaat zij gehurkt voor mij zitten. Ze buigt iets voorover en kust heel zacht mijn navel. De vingers knijpen zachtjes in de stijve de tepel van de ontblote borst. Haar handen volgen de welving van mijn dijen. Kusjes aan de binnenkant van dijen gaan langzaam naar het meest intieme van mij. Mijn getergde lijf reageert onmiddellijk op deze liefkozing. In een mum van tijd is de orkaan in mij weer op volle sterkte.

Ze trekt mijn onderbroekje opzij en ze likt mijn knobbeltje alsof het een ijsje is. De hete golven die mijn buik doen deinen als een onrustige zee veranderen in een woest kolkende massa. Hijgend hap ik naar adem. Mijn lijf trilt. De wereld tolt met mij in het middelpunt. Ik voel dat mijn orgasme dichtbij is en zet mijzelf zo goed mogelijk schrap. Met gesloten ogen en een ingehouden adem wacht ik op het verlossende orgasme. Het lijkt wel een eeuwigheid maar er komt niets om mij te verlossen.

Zij zit weer tegenover me met haar kopje thee alsof wij heel gezellig zitten te keuvelen. Het zweet gutst uit al mijn poriën, de haren plakken in mijn gezicht en alle spieren zijn verkrampt. Mijn lijft trilt oncontroleerbaar. De tranen rollen over mijn bezwete gezicht, omdat mijn lijf gloeit alsof het wordt geroosterd. Smekend kijk ik haar aan om mij te verlossen uit deze hel van verlangen.

Mevrouw de beul zit als een prinses in haar fauteuil te genieten van een kopje thee en negeert de smeekbede. Het kopje is leeg. Bedachtzaam zet zij het neer op het dienblad. Zou ze mij nu komen verlossen?

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *