— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste keer

In gedachten verzonken blader ik door mijn foto-album. Mijn oog valt op een paar kiekjes van Jesper, mijn eerste grote liefde. Zestien was ik, echt een meisje nog. Een meisje dat ernaar verlangde een vrouw te worden. In mijn dromen werd ik door Jesper genomen, teder en ruw tegelijk. De realiteit beperkte zich tot handjes vasthouden en zoenen op het strand. Uren konden we dat volhouden, en nadien was mijn slipje nat en had ik wilde dromen. Maar Jesper hield het bij zoenen en een beetje voorzichtig voelen en ik was te verlegen om hem over mijn dromen te vertellen.

Nu ik deze foto’s weer eens zie kan ik me het gevoel van toen nog heel goed voorstellen. Wat was hij een knappe jongen met zijn stralend blauwe ogen en ondeugende lach. Stoer uiterlijk, goed figuur, leuk kapsel: hij had alles waar een zestienjarig meisje van droomt. Mijn buik deed soms pijn van alle vlinders die rondfladderden. Ik voel een soort van heimwee als ik terugdenk aan die tijd.

In een opwelling start ik mijn computer op. Zou Jesper ook op Facebook zitten? Een paar minuten later staar ik naar zijn profielfoto. Ook al is hij twintig jaar ouder, zijn ogen stralen nog steeds. Bij zijn slapen zie ik wat zilveren haartjes doorschemeren en dat maakt hem eigenlijk alleen maar mooier. Zou hij ook nog wel eens aan mij denken?

Ik heb niets te verliezen, dus ik stuur hem een kort berichtje. Hij is blijkbaar online, want er komt al snel een reactie terug en we worden “vrienden”. Surfend over zijn pagina krijg ik een beeld van de Jesper van nu: getrouwd, twee knappe zoontjes en een lieve hond. Bovendien een leuke baan en zijn allerbeste eigenschap is hij duidelijk ook niet verloren: humor!

Ik voel iets in mijn onderbuik dat ik al jaren niet meer heb gevoeld: een klein vlindertje maakt voorzichtige fladdertjes. De Jesper van nu is duidelijk nog steeds een kanjer. En hij woont nog geen half uur rijden van me vandaan.

In de dagen die volgen halen Jesper en ik herinneringen op via facebookchat. Het is vertrouwd en gezellig om hem weer te “spreken”. Het vlindertje in mijn buik begint steeds enthousiaster te fladderen. Mijn leven gaat ondertussen gewoon door. Ik breng de kinderen naar school, ik doe het huishouden en ik vrij met mijn man, maar Jesper eist ook een plekje op in mijn hoofd en in mijn hart.

Op een regenachtige dag in november gaan we zwemmen met het hele gezin. In de buurt is een prachtig subtropisch zwemparadijs waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ik geniet van de blije gezichtjes en ontspannen sfeer. Na het golfslagbad, het kruidenbad en de wildwaterbaan gaan we met zijn allen even bijkomen in de whirlpool.

Ik laat me onderuit zakken in het warme water en leg mijn hoofd op de rand. Ik zou eigenlijk wel even willen slapen, maar omwille van de kinderen houd ik mijn ogen open. Opeens lijkt het of ik droom: is dat Jesper? In de verte loopt een man in marineblauwe zwembroek met een blond jongetje aan zijn hand. Ik zie de tattoo op zijn borst en nu weet ik het echt zeker, hij is het! Op het laatste moment houd ik me in om zijn naam te roepen. Verschrikt kijk ik om me heen en zie mijn man en kinderen. Ik laat me weer achterover zakken in het water, maar in mijn hoofd ben ik allerminst ontspannen. Wat nu?

Even later komt Jesper richting de whirlpool gelopen, dit keer alleen. Hij geeft me een onopvallend knipoogje en gaat, zonder iets te zeggen, zitten op de open plek naast me. De whirlpool begint te bubbelen en er willen nog een paar mensen op het laatste moment bij. Jesper schuift wat dichter naar me toe. Ik krijg het er warm van, en voel het verlangen in mijn onderbuik groeien.

Opeens voel ik een hand op mijn bovenbeen. “Hmmm, lekker hoor, zo’n bubbelbad.” Jesper snapt deze hint, en zijn hand maakt langzaam strelende bewegingen over mijn been. Zijn vingers komen steeds dichter bij mijn bikinibroekje, en ik houd mijn adem in. Dan houden de bubbels op en is het moment voorbij.

“Gaan jullie maar vast met papa naar de glijbaan jongens, dan ga ik even douchen en koffie halen”, roep ik naar de kinderen. Ze springen joelend de whirlpool uit en rennen richting glijbaan, gevolgd door hun vader. Ik loop de andere kant op richting de douches. Twee minuten later komt Jesper aangeslenterd. Hij laat zijn blik ongegeneerd over mijn lichaam glijden. Bij de douches aangekomen pakt hij mijn hand en trekt me een douchecabine in. De deur kan gelukkig op slot.

Jesper drukt me tegen de zijwand en zoent me. Onze tongen verstrengelen en ik voel me weer dat meisje van zestien. Afwachtend, schuchter en verlegen, maar tegelijkertijd verlangend naar meer. Ik wil genomen worden door deze man, NU!

Ik duw Jesper naar achter, tegen de andere zijwand aan. Zijn hand maakt met een vlugge beweging achter mijn rug mijn bikini los. Het roze bovenstukje valt op de grond. Hij neemt mijn borst in zijn hand zuigt aan mijn tepel, zijn handen zijn overal. Ik laat mijn handen afzakken richting zijn zwembroek en voel zijn hardheid.

Ik laat me door mijn knieën zakken en stroop de zwembroek naar beneden. Een mooie, lange, rechte pik komt tevoorschijn. Ik lik zijn eikel alsof het ijsje is. Dan neem ik hem in mijn mond en maak trage bewegingen, terwijl ik zijn ballen zachtjes masseer. Jesper’s pik wordt nog stijver en hij begint zachtjes te kreunen.

Ik sta op, zoen hem op zijn mond en pak zijn hoofd tussen mijn handen. Ik kijk hem in zijn blauwe ogen en fluister zacht: “neuk me, hier en nu!”. Jesper duwt me richting de douche, die spontaan aangaat. Ik trek aan de strikjes van mijn bikinibroekje en het valt op de grond. Jesper tilt mijn rechter been omhoog. De warmte van de stralen die over mijn lichaam glijden zijn niets vergeleken bij de hitte in mijn onderbuik.

Jesper stoot diep in me, ik sta te rillen van genot. Mijn nagels maken lange halen over zijn rug. Plotseling stopt hij en kijkt me aan met dat scheve lachje van hem. Hij zoent me in mijn nek, zoent mijn borsten, zoent mijn buik. Hij gaat op zijn knieën voor me zitten. Met zijn tong maakt hij traag kleine cirkeltjes rondom mijn klit. Vervolgens likt hij er zachtjes overheen, daarna steeds harder en steeds sneller. Dan brengt hij twee vingers in me. Zijn vlugge vingers masseren mijn gezwollen G-spot. Ik moet op mijn tong bijten om het niet uit te schreeuwen. Trillend over mijn hele lichaam kom ik klaar.

Jesper komt weer staan. Hij zoent me nog een keer op mijn mond en ik proef mijn eigen geilheid. Dan pakt hij me bij mijn schouders. Hij draait me om, zodat ik met mijn gezicht richting de achterwand van de douche sta. Het warme water klatert nog steeds over me heen. Jesper slaat zijn armen om me heen en knijpt in mijn borsten. Ik steek mijn billen wat naar achter om het hem makkelijker te maken.

Doelgericht stoot hij opnieuw zijn pik in me. Ik bijt weer op mijn tong, maar kan het kreunen nauwelijks onderdrukken. Jespers handen zijn overal: op mijn borsten, op mijn heupen, tussen mijn benen. Opnieuw schokt mijn lichaam door een daverend orgasme.

Jesper legt vervolgens zijn handen op mijn heupen, stoot nog een keer of vijf en blijft dan even in me. Ik voel hoe zijn pik me volspuit. Hij zucht en legt zijn hoofd op mijn schouder. Een paar kusjes in mijn nek, een hele lange tongzoen en een dikke knuffel later is het voorbij. Tijd om te praten is er niet, dat kan later wel, op Facebook.

Zwijgend trekken we onze badkleding weer aan en verlaten een voor een het douchehokje: op weg naar onze gezinnen en onze levens. Maar ook voor altijd verbonden door deze verlate eerste keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *