— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Duofantasie in vervulling

Zaterdagmorgen in alle vroegte. Heerlijk voldaan ligt ze met haar hoofd in de schoot van haar man Arthur. Ochtendseks heeft wel wat, een goed begin van de dag.

Haar man is gisteren thuisgekomen uit een voormalig Oostblokland waar hij het kadaster helpt moderniseren. Van oorsprong cartograaf is hij meer en meer betrokken geraakt bij het systematisch opzetten van kadastrale systemen.

Ze is dus wel gewend aan zijn regelmatige afwezigheid en zat beslist niet eenzaam te wezen, maar ze verlangde wel naarmate de tijd verstreek steeds meer naar zijn thuiskomst.
Zijn werk brengt ook mee, dat ze zelf veel in huis regelt, afspraken maakt met de schilder of loodgieter, eigenlijk het hele huis onderhoudt.

De afgelopen week is de verbouwing van de badkamer begonnen. Het gebeurt in de avonduren – nou ja, vanaf een uur of vijf tot ’s avonds een uur of elf. Ze heeft via een vriendin een bijklussende bouwvakker gevonden, die vlot en goed werkt.

Het is in ieder geval niet zo stil meer in huis. Hij heeft zijn onafscheidelijke radio aan en af en toe hoor je hem mee galmen. Het is een leuke opgewekte dertiger, Jeroen geheten, die als ze samen aten wel eens wat over zijn werk vertelde en over de grappen, die de bouwvakkers onderling uithaalden. En natuurlijk de verhalen over hun avonturen met vrouwen waarmee ze elkaar de loef probeerden af te steken.

Een echte machocultuur waar echter langzamerhand wel verandering in lijkt te komen doordat er steeds meer vrouwelijke bouwvakkers op de bouwplaats verschijnen. Een heel ander wereld dan die van haar man.

Ze kan het trouwens heel goed vinden met haar man. Ze is indertijd niet alleen gevallen op zijn goede voorkomen maar ook op zijn innemende manieren en zijn hoffelijkheid. Op seksueel gebied komt zij niets tekort al vindt ze wel eens, dat Arthur niet altijd eerst moet vragen of zij bepaalde handelingen of houdingen wel fijn vindt, maar gewoon moet doen waar hij op geilt.

Soms praatten ze ook wel met elkaar over hun seksfantasieën. Een fantasie die regelmatig bij haar terugkwam was die, waarin ze op een dansvloer een man zo op had zitten geilen, dat deze haar meesleurde naar een stille plek achter de dancing waar hij de kleren van haar lijf rukte en haar geweldig lekker en hard neukte.

Een andere fantasie was, dat ze gekleed in kort rokje en uitdagend decolleté langs een bouwplaats liep en werd nagefloten door een stoere bouwvakker. Als ze dan aan het eind van de dag weer langs die bouwplaat moest, sprak hij haar aan en zei dat hij bij haar langs wilde komen. Ze ging gauw naar huis, nam een bad en wachtte af. Bij het eerste belletje was ze al bij de deur.

Hij stoof de trap op – ze woonde op één hoog – nam haar in zijn armen en legde haar op bed. Dan volgde een fantastisch neukfestijn, waarin ze – ze weet niet hoe vaak – genomen wordt en het ene orgasme na het andere beleefde.

Een fantasie van haar man was, dat hij samen met een andere man een vrouw verwende, die zo rijk door moeder natuur was bedacht, dat ze er beiden de handen aan vol hadden en er niet genoeg van konden krijgen.

Als ze zo mijmerend nog lekker ligt na te genieten en nog zo geil is, dat ze hoopt dat haar man haar nog een keer wil neuken hoort ze de klink van de achterdeur. Ze heeft de neiging overeind te springen en in ieder geval de deur dicht te trekken, maar voordat ze nog iets heeft ondernomen hoort ze al de eerste stappen op de trap. Dat moet Jeroen zijn.

“Hij heeft toch tegen jou gezegd dat hij vandaag niet zou komen”, zegt haar man.

En dan is hij al boven in de badkamer, die precies tegenover hun slaapkamer ligt. Als hij terugloopt om nog wat te pakken, ziet hij het tafereel in de slaapkamer en schrikt zich rot. Zij heeft zich niet verroerd en ligt wijdbeens, wat hem een onverwacht vergezicht biedt.

“Je kon zaterdag toch niet, we dachten nog even te kunnen blijven liggen.”

“Nee, dat is volgende week, sorry voor de storing.”

Haar man fluistert in haar oor: ”Je bouwvakkerfantasie”.

Het overrompelt haar enigszins. Niet alle fantasieën hoeven werkelijkheid te worden, de meeste zelfs liever niet. Maar liggend in de schoot van haar man geneukt te worden door een bouwvakker lijkt haar ontzettend geil.

Hij staat wat besluiteloos in zijn korte broek en om zijn middel de suède gordel met opzij de hamer en aan weerszijden de zakken voor spijkers en schroeven. Daar tussenin wil iets, gezien de bolling dringend naar buiten.

“Kom mij eens even helpen Jeroen, mijn man heeft een zware reis achter de rug.”

“Heel graag mevrouw.”

“Op het tafeltje ligt wel gereedschap.”

Hij ziet een tafeltje met daarop een vibrator en condooms. Hij twijfelt over wat zij bedoelt. Hij heeft nog nooit een vibrator gebruikt maar pakt hem, zet hem aan en brengt hem in haar uitnodigende natte kutje. Al vrij snel haalt hij het apparaat weer uit haar, en zegt:

“Mevrouw ik gebruik liever mijn eigen gereedschap.”

“Goed jongen“, zegt zei en hij staat al voor haar, zonder broek maar zijn gordel nog om, zijn pik stijf omhoog. Met één stoot dringt hij diep bij haar binnen. Ze slaakt een gilletje, niet van pijn want ze is superglad, maar van genot. Geen gedraal, met rustige diepe stoten verwent hij haar. Ze brengt een hand naar haar venusheuvel en brengt een vinger naar haar klitje dat goed door hem gemasseerd wordt. Ze kan niet nalaten even de hand om zijn pik te slaan als hij omhoog komt.

Dan merkt ze dat haar man zich ook weer in de strijd wil mengen. Hij streelt haar borsten, masseert haar tepels en probeert zijn pik tussen haar borsten te leggen.

Jeroen gromt iets van: “superstoot“ of zoiets en zij fluistert naar haar man: “ook een beetje jouw fantasie hè?”

Jeroen houdt van tempowisselingen, series lange, diepe stoten worden afgewisseld door snelle, minder diepe die haar klitje onwijs lekker stimuleren.

“Jeroen, ik ga me omdraaien”, zegt ze. Ze neemt Arthur’s pik in haar mond en begint hem te pijpen terwijl ze Jeroens pik al weer diep in zich voelt. Ze voelt Jeroens eeltige handen in haar lendenen en de zachte handen van haar man op haar borsten. Wat een verrukkelijke gewaarwording, zo’n contrast.

Beide mannen raken steeds opgewondener. Ze moet wel de regie houden, als ze wil dat ze alle drie tegelijk komen.

“Even rustig Jeroen”, zegt ze als ze de indruk krijgt dat hij niet ver van zijn hoogtepunt is.

Haar man en zij hebben nog wat meer tijd nodig, dat zal de leeftijd wel zijn. Als ze voelt dat haar man zo gaat komen waarop zij wel gewoontegetrouw zal volgen zegt ze :

“Toe maar Jeroen, nu stevig doorneuken, geweldig wat ben jij goed zeg.”

Dan volgt de eindspurt en ze hoort Jeroen’s kreten:
“Ja lekker doorneuken, wat een lekker kutje, wat een superstoot”, en hij spuit haar vol.

Op hetzelfde moment voelt ze dat Arthur gaat komen en legt snel zijn pik tussen haar borsten; als ze zijn pulsaties voelt en het sperma tussen haar borsten stroomt krijgt ze stuiptrekkend haar orgasme. Wat een ongelooflijke belevenis, dit gaat haar stoutste fantasieën te boven.

Als ze zich aan een van de wastafels op haar slaapkamer wat heeft opgeknapt gaat ze naar Jeroen, die in de badkamer zijn klus weer wil oppakken en zegt tegen hem:

“Niet opscheppen bij je maten hè, ze zouden een verkeerde indruk kunnen krijgen. Dit was éénmalig met jou om een fantasie, die ik al heel lang had uit te proberen. En ik moet zeggen, het was het proberen meer dan waard.”

“Ik zeg niets”, belooft hij, “maar ik zit natuurlijk wel met mijn tijd-verantwoording”, grijnst hij.

“Wel eens van verloren tijd inhalen gehoord?” kaatst zij terug.

“Ik vond het geen verloren tijd, ik zet het wel op onvoorzien”, zegt Jeroen. Hij zet zijn radio aan en gaat opgewekt fluitend aan het werk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *