— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijdag op kantoor

Weer een dag op kantoor. Ik kijk maar weer eens op de klok en het blijkt dat het helaas nog lang geen tijd is voor de lunch. Soms lijken de vrijdagen wel extra lang te duren. Dromerig kijk ik uit het raam en verlang naar het weekend.

“Viviёnne, zou je dit even kunnen uitwerken voor ons overleg met Joosten vanmiddag?”

Versuft kijk ik op en staar in de mooie donkere ogen van mijn baas, Gerard. Hij is de man die elke dag hier op kantoor weer dragelijk maakt. Hij ziet eruit zoals een echte man eruit moet zien: goed gebouwd en gekleed in een donker maatpak met zijn bruine haar nonchalant door de war.

“Tuurlijk”, stamel ik een beetje in de war omdat hij me zo diep in mijn ogen kijkt. Hij knipoogt en draait zich om. Ik weet dat Gerard getrouwd is maar hij is gewoon de droom van iedere vrouw. En door de manier waarop hij altijd naar me kijkt, voel ik toch altijd een zekere sexuele spanning tussen ons. Misschien verbeeld ik het me maar het lijkt dan alsof hij me met zijn ogen uitkleed.

Ik moet eigenlijk aan het werk. Ik wil Gerard vanmiddag tijdens onze bespreking natuurlijk niet teleurstellen. Toch kan ik er niks aan doen dat ik weer even wegdroom. In gedachte zie ik hem mij in zijn armen nemen en mij intens kussen. Ik voel zelfs zijn handen over mijn lijf gaan en eindigen bij mijn borsten. Hij knijpt er zachtjes in terwijl hij in mijn oor fluistert hoe mooi hij mij vind. Het lijkt zo reёel dat mijn kutje zelfs een beetje nat wordt. Voorzichtig ga ik er even met mijn hand naar toe. Ik sidder onder mijn aanraking maar het haalt mij ook terug naar het heden. Ik weet meteen weer dat ik op mijn werk zit. Helaas moet ik mijn dagdroom afsluiten en gewoon aan het werk gaan.

De bespreking met Joosten is erg saai. Ik zit naast Gerard en ik kan hem bijna voelen. Het lijkt wel alsof er een elektrisch veld tussen ons is. Geen idee meer waar de bespreking over gaat. Het enige waar ik aan kan denken is wat Gerard met me doet. Het wordt bijna ondraaglijk: zo dicht bij hem en toch geen contact. Voorzichtig leg ik mijn hand op zijn been. Gerard stokt even midden in een zin maar herstelt zich snel. Heel kort kijkt hij mij aan en glimlacht bemoedigend. Terwijl hij verder praat, glijdt mijn hand langzaam omhoog. Ik leg mijn hand op zijn kruis en voel daar duidelijk een reactie. Bemoedigend, toch laat ik het hier maar even bij. We zijn tenslotte niet alleen.

Gelukkig loopt de bespreking snel ten einde. We nemen afscheid van mijnheer Joosten. Terwijl Gerard hem uitlaat begin ik de laptop los te koppelen. Ik moet me bukken om de stekker uit het stopcontact te trekken. Ik ben me er bewust van dat dit er spannend uit moet zien in mijn net iets te korte rokje. Gerard denkt er blijkbaar ook zo over want opeens voel ik zijn handen op mijn billen. Er trekt een siddering door mijn lijf. Zonder woorden draait hij mij om en drukt zijn lijf tegen me aan. Hij kijkt mij diep in mijn ogen en daarna kust hij mij. Intenser dan ik ooit had kunnen dromen.

“Voel je wat je met me doet?”, fluistert hij een beetje hees in mijn oor. Ik voel duidelijk iets hard worden tussen zijn benen. Als bevestiging duw ik even mijn knie ertegenaan. Net als in mijn droom gaan zijn handen langzaam over mijn lijf. Ze eindigen bij mijn borsten. Een hand knijpt zachtjes in mijn borsten terwijl de andere hand mijn bloesje losknoopt. Mijn bloes valt open en Gerard kreunt zacht als hij mijn borsten ziet. Gelukkig vanochtend mijn nieuwe Marlies Dekkers aangetrokken dus ik kan me voorstellen dat het een mooie aanblik is.

Ook ik knoop zijn overhemd open en word erg opgewonden. Dit zie je zelden tegenwoordig: een getrouwde man van rond de veertig die nog een strakke buik heeft. Een klein beetje borsthaar en een klein streepje dat zijn broek in verdwijnt. Ik was al geil maar nu wordt mijn kutje kletsnat.

Ik kus zijn borst en bijt zachtjes in zijn tepels. Voorzichtig zak ik naar beneden waar ik zijn broek voel spannen. Snel opend ik zijn broek om zijn stijve lul te bevrijden. Fier steekt hij omhoog. Gerard’s ademhaling wordt duidelijk zwaarder als ik zijn lid in mijn handen neem en met mijn tong speels over zijn eikel kietel. Langzaam cirkel ik met het puntje van mijn tong om de rand van zijn eikel heen. Ik voel zijn lul in mijn hand kloppen.

Zelf houd ik het ook niet langer uit dus ik ben blij als ik zijn handen mijn rokje op voel stropen. Zijn vingers glijden langs mijn slipje mijn kletsnatte kutje in. Heerlijk zoals hij mij bewerkt. Hij weet precies wat hij moet doen om me gek te maken. Ik smeek hem om mijn klitje te likken. Terwijl hij met zijn vingers doorgaat, gaat zijn tong over mijn klitje heen. Voorzichtig zuigt hij mijn klit in zijn mond. Zijn vingers verspreiden het vocht dat glinstert op mijn dijen. Mijn god wat is dit lekker. Ik kreun als ik mijn kutje voel samentrekken. Dit wordt gehoord door Gerard dus hij vingert me nog sneller en zuigt en likt mijn klitje. Sidderingen trekken door mijn lichaam terwijl ik kreunend klaarkom.

Nu is het mijn tijd om Gerard beter te leren kennen. Met zijn stijve pik in mijn ene hand en zijn ballen in mijn andere begin ik hem te pijpen. Ondertussen kneed ik zachtjes zijn ballen in het zelfde tempo. Geil kijkt hij mij diep in mijn ogen. Ik zuig en lik zijn lul tot hij het bijna niet meer houdt. Dan opeens haalt hij zijn pik uit mijn mond en dwingt me om te draaien. Het duwt me zachtjes tegen de tafel aan. Hij bukt zich en begint me te likken. Hij likt mijn geile sappen op alsof zijn leven ervan af hangt. Lang geleden dat een man zich zo met mijn genot heeft bezig gehouden. Heerlijk zoals ik zijn rappe tong tussen mijn benen voel. Het lijkt wel of ik in brand sta!

Dan toch onverwachts stoot hij opeens zijn harde kloppende lul in mijn kletsnatte kutje. Zijn handen pakken mij stevig bij mijn billen terwijl hij in een stevig tempo steeds weer opnieuw zijn pik naar binnen stoot. Sneller en sneller neukt hij me. We zijn niet meer te houden. We kreunen en hijgen. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen kletsen iedere keer als hij naar binnen glijdt. Ik hou wel van de stevige manier waarop hij mij neukt. Als hij ook nog in mijn borsten begint te knijpen is er geen houden meer aan. Mijn kutje trekt kloppend samen als ik schreeuwend en kreunend klaarkomen. Ook Gerard komt hijgend klaar. Hij spuit mij vol met zijn zaad dat ik even later langs mijn benen naar beneden voel lopen. Ik draai me om en kus hem op zijn mond. Ik proef mijn geile sap in zijn mond. Heerlijk om mezelf te proeven. Ik glimlach naar hem en zonder woorden kleden we ons aan.

“Prettig weekend en tot maandag”, zegt hij en hij knipoogt veelbelovend als hij de kamer uitloopt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *