— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Waar een camping al niet goed voor is.

Ik reis met mijn man Bert in de zomer kris kras door Nederland met onze camper en bezoek daarbij verschillende campings. Het leuke van het rondreizen is dat je heel veel verschillende mensen ontmoet. Dat begint al met een praatje tijdens het afwassen en vaak volgen er vanzelf meerdere gesprekken. Het afgelopen weekend stonden we op een wat kleinere camping, die maar mager bezet was met gasten. Wij stonden op een veld waar buiten ons maar één camper stond. Deze camper stond naast die van ons op een beschutte plaats met rondom struiken.

Na het uitpakken kwam al gauw de buurman voorbijgelopen. Hij zag er heerlijk uit en had een sportief figuur. Al pratend bleek dat we heel veel overeenkomsten hadden. Na even voegde de buurvrouw zich bij haar man. Ze had een kort jeans rokje aan, een leuk truitje en had mooie gebruinde benen. Ik zag dat mijn man haar uitgebreid bekeek en ik moet eerlijk zijn, ze zag er prima uit en had een heerlijk lichaam. Na het eten kwam de buurman vragen of we wellicht zin hadden in een kopje koffie. We gingen op de uitnodiging in en een half uurtje later liepen we naar de camper van de buren.

“Hallo, kom lekker binnen, het begint buiten al wat frisser te worden. Ik heet Carla en dit is mijn man Pieter.” We gingen de ruime camper in een namen plaats in de zithoek. Carla schonk de koffie in en serveerde daar lekker gebak bij. Binnen een half uur zaten we uitgebreid met elkaar over van alles en nog wat te vertellen. Carla vertelde dat zij de camper ook wel gebruikten om parenclubs en sauna’s te bezoeken. Ik keek mijn man aan die daar natuurlijk meer van wilde weten. Carla vertelde dat zij gemiddeld eenmaal per maand naar zo’n club gingen. Ik vertelde dat ik met Bert, wel eens over zo’n bezoek had gesproken maar dat het er om de een of andere reden nog nooit van gekomen was. Carla ruimde de koffiekopjes op en vroeg of wij zin hadden in een wijntje. “Ja lekker”, antwoordden we.

Pieter zei: “Als jullie geïnteresseerd zijn kan ik wel een filmpje laten zien hoe het er binnen uitziet in de club waar wij regelmatig vertoeven. Wij gaven aan dat we dat zeker wel eens wilden zien. Hierop liep Pieter naar de player en stopte er een disk in. Ondertussen deed Carla de gordijnen van de camper dicht. De film startte en op het scherm zagen we een verslaggeefster die aangaf dat ze een rondleiding door de club zou verzorgen. Via de receptie en de kleedruimte met lockers liep ze naar de bar. Daar zaten een aantal stellen in mooie lingerie wat te drinken. Het oogde heel ontspannen. Ze liep door en liet ons de dansvloer zien waar stellen intiem met elkaar aan het dansen waren. Daarna vervolgde ze de tour en nam ons mee naar boven waar een aantal ruimten waren waar stellen naakt met elkaar aan het vrijen waren. Sommige waren met zijn tweeën bezig maar er was ook een ruimte waar een hele groep bezig was. In de gang zaten gaten in de muur waardoor je in die ruimten kon kijken. Het was leuk om te zien. Hierna volgde nog een SM ruimte met onderzoeksstoel waar een vrouw met haar benen wijd lag terwijl een andere vrouw bezig was om haar te verwennen. Als laatste nam ze ons mee naar de darkroom. Hier kon ze de rondleidster alleen vertellen wat er gebeurde, omdat de camera niets kon registreren.

Ik werd opgewonden terwijl ik naar het scherm zat te kijken. Ik voelde mijn kruis behoorlijk nat worden. “En?, vroeg Pieter, vind je het wat? “ Ik antwoordde eerlijk dat ik van het zien van de beelden al opgewonden raakte en daar best wel eens op bezoek zou willen gaan. “Dat wil ik wel eens controleren dan”, zei Bert en ongegeneerd begon hij met zijn hand onder mijn rokje te voelen. “En klopt het?”, vroeg Pieter aan Bert. “Ja ze heeft niet gelogen”, lachte hij. “En jij dan?”, vroeg Pieter aan Carla. “Ik kon er ook niet naar kijken zonder geil te worden,” lachte Carla. “He Bert, controleer eens of Carla de waarheid spreekt,” vroeg Pieter. Ik zag dat Bert de opdracht van Pieter maar al te graag aannam en even later ging hij met zijn hand onder het rokje van Carla, die bij het voelen van de onderzoekende hand haar benen al automatisch wijd deed. “Nou ze heeft niet gelogen”, zei Bert, het voelt heerlijk nat aan.

Carla besloot nog een wijntje in te schenken en de stemming werd steeds vrijer. “Wisselen jullie wel eens van partner?”, vroeg ik aan Carla. “Ja, dat doen we altijd mits we een ander stel de moeite waard vinden”. “En zouden jullie het ook met ons willen doen?”, vroeg ik. Carla keek naar Pieter en zei: “Dat hebben we vanmiddag al besloten toen jullie aan kwamen rijden en uitstapten. Ik weet zeker dat jullie er ook voor in zijn of heb ik dat mis? Ik keek naar Pieter en zei: “Ja, wat mij aangaat wel. We hebben het er al best vaak over gehad maar nu deze kans zich zo voordoet is het de gelegenheid om het eens uit te proberen. Bert stemde in en ging naast Carla op de bank zitten terwijl ik naast Pieter kroop. “Zal ik nog een leuke film opzetten?”, vroeg hij. “Dat is prima,” was het gemeenschappelijke antwoord.

Terwijl de film mensen in een groepssessie liet zien voelde ik dat Pieter met zijn hand mijn knie aanraakte en die begon te wrijven. Ik voelde een tinteling in mijn kruis ontstaan. Het voelde goed en ik liet hem door mijn benen wijder te doen weten dat hij welkom was. Ondertussen zag ik dat Piet aan de borsten van Carla zat te voelen. Ze deed haar blouse verder open zodat hij er beter bij kon. Zeker een uur bleven we al kijkend naar de video met elkaar rotzooien. “En zijn jullie in voor een partnerruil?”, vroeg Carla. Ik was inmiddels al zo opgewarmd door Pieter dat ik haar direct beantwoordde: “Ik wel”. “En jij Bert?”, vroeg Carla die zijn broek had losgemaakt en met haar handen de pik van Bert zachtjes aftrok. “Ik ben voor”, lachte Bert. “Blijven we met zijn allen bij elkaar of zullen we splitsen, vroeg Pieter.
Ik stel voor dat we splitsen en allebei een andere camper pakken dan hebben we voldoende ruimte. De anderen waren het daar mee eens en even later vetrokken Carla en Bert naar onze camper.

Pieter en ik begonnen ons uit te kleden waarna een intense zoensessie startte. Pieter stelde voor dat ik in de chauffeursstoel zou gaan zitten. Hij draaide de stoel een halve slag om zodat er voldoende ruimte kwam. Ik ging zitten en zag dat Pieter op zijn knieën voor mij kwam zitten. Na het nodige zoeken en het voelen onder mijn truitje dook Pieter richting mijn kruis. Ik spreidde mijn benen en voelde dat hij met zijn tong mijn clit intens begon te verwennen. Wat voelde dat heerlijk aan. Hij was een meester in het bewerken van een kut en zou daar minstens een tien voor moeten krijgen. Pieter wist precies hoe hij mijn kut in vuur en vlam kon krijgen en ik voelde al een intens hoogtepunt naderen. Het duurde niet lang of ik zat intens klaar te komen. Hij hield echter niet op en ging door om mij te verwennen waardoor een tweede en derde hoogtepunt elkaar snel opvolgde.

Toen doken we samen op een bedbank en voelde ik dat hij zijn pik langzaam langs mijn clit haalde. Alles was zo nat en opgewonden dat er geen enkele moeite nodig was om bij mij binnen te komen. Ik voelde hem penetreren en ving de forse stoten die hij gaf op met mijn lichaam. Na een kwartier had ik het gevoel compleet uitgeleefd te zijn. Alles in mijn lichaam trilde van genot. Pieter had mij verrast met een enorme zaadlozing die hij uitspoot over mijn buik. We beleven een hele poos zoenen en nahijgen. Daarna schonk hij wat te drinken in. Die nacht bleef ik slapen naast de man die mij zo heerlijk had verwend.

Toen we ’s morgens wakker werden riep Carla ons voor het ontbijt in onze camper. Ze had een uitgebreid ontbijt gemaakt inclusief gekookte eieren en heerlijke koffie. Bert had haar geholpen en zijn lichaamstaal verraadde dat ook hij met Carla een fantastische nacht had gehad. We liepen na het ontbijt gevieren richting douches. Daar bleek de familiebadkamer leeg te zijn. We besloten daarop om met zijn vieren deze ruimte te gaan gebruiken. Het was toch zo stil op de camping dat niemand daar last van had. Er werd gedoucht, gewassen, en gepijpt en als laatste ging ik samen met Carla nog even onder de douche. Carla was niet alleen goed in het verwennen van mannen maar had ook geen moeite om mij weer in de zevende hemel te brengen. Wie had dat van tevoren kunnen voorspellen. Een geweldige ontmoeting van twee aardige mensen die na dit weekend nog regelmatig met ons op pad gingen. Wij waren erdoor en al snel werd een bezoek aan een parenclub geregeld. Samen met hen beleefden we daar een heerlijke nieuwe ervaring.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *