— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De laatste avond

‘Hé Meike, geef die wijn eens even door!’ Lachend doe ik alsof ik de fles naar mijn beste vriendin wil gooien, waarna ik eerst een glas voor mezelf inschenk. We zitten met ons studiegroepje heerlijk op het balkon van onze hostelkamers. En dan niet in Nederland, maar in het zonovergoten Barcelona. Het laatste semester is bijna afgelopen en we hebben de hele week als journalistiek studenten keihard gewerkt aan de laatste reportages. Gebruind door de zon van het vele buiten zijn en met lichte katers van de feestjes van de afgelopen avonden, proosten we nu op onze laatste dag op een geslaagde studiereis.

Mijn studiegenoten zijn verschillend. Het is een gezellige mix van jongens en meiden, onder andere mijn beste vriendin Froukje zit erbij. Maar er is één iemand die in het oog springt en dat is Wouter. Het is een knappe vent, met zijn gespierde lichaam, scheve glimlach, blonde krullen en chocoladebruine ogen. Het is een echte nieuwsjunkie, gek op boeken lezen. We hebben echt een goede klik samen, vanaf het begin van het schooljaar al. Nu zit hij me met dezelfde grijns aan te kijken vanaf de overkant van de tafel. We zijn elkaar de hele week aan het plagen, niet zo vriendschappelijk als anders. Gisterenavond was het hoogtepunt daarvan, toen ik de kamer in het hostel aan het opruimen was. Hij kwam achter me langs om iets te pakken, en legde zijn warme hand op mijn heup. Mijn adem stokte echt even, zeker toen hij op de terugweg precies hetzelfde deed. Met een rode blos op mijn wangen keek ik hem aan, en dacht een vlaag van pure lust in zijn ogen te zien.

Dezelfde blik heeft hij nu ook, terwijl hij me bekijkt met een bierflesje in zijn hand. We zijn inmiddels begonnen aan een drankspelletje, maar ik merk dat zowel Wouter als ik de aandacht er maar niet bij kunnen houden. Keer op keer leidt de een de ander af. Wanneer de klok 02:00 aangeeft, roept Froukje dat ze naar bed gaat. We moeten morgen vroeg het vliegtuig halen, en eigenlijk staat iedereen op om mee te gaan. Behalve Wouter en ik, alsof het zo is afgesproken. Froukje loopt achter Wouter door naar de deur, en aan haar vette knipoog te zien weet ze wat me zo te wachten staat. Ze kent me veel te goed.

De deur sluit zich en het is plotseling stil. Te stil. We staren elkaar tien seconden aan, totdat hij me wenkt met zijn vinger: ‘Kom jij eens hier.’ Zonder erover na te denken sta ik op en loop ik langzaam naar hem toe. Hij schuift zijn stoel naar achteren en trekt me zijlings op zijn schoot. Ik ruik de mengeling van zonnebrand en een vleugje mannenzweet, wat gek genoeg heerlijk is. Zonder dat we iets tegen elkaar zeggen, sluiten we allebei onze ogen en geven elkaar een kus. Zoete woorden zijn niet nodig, we hebben elkaar de hele week al zoveel verteld dat we alleen nog maar willen voelen. Bijna in een zwoel tempo begint Wouter me te zoenen, en ik beantwoord die door mijn mond een stukje open te doen. Al gauw spelen onze tongen een spelletje, en mijn hand kriebelt zijn nek. Alsof de chemie in onze lichamen het overneemt, zoenen we steeds intenser.

Ik merk dat we hitsig beginnen te worden, en voel ook hoe stijf Wouter onder mijn billen is. Eerlijk gezegd ben ik benieuwd wat er onder zijn kleding te vinden is. Hij lijkt er precies hetzelfde over te denken, want ineens staat hij op en draagt me in zijn armen naar de deur. Lachend duw ik met mijn voet de klink naar beneden, en we gaan direct door naar mijn kamer. Hij gooit me nog net niet op het bed, gaat over me heen hangen en kijkt me met een hongerige blik aan. Na me eerst een lange zoen te hebben gegeven pelt hij één voor één de kledingstukken van mijn lijf. Zelfs mijn lingerie wordt meegenomen, zijn ongeduld neemt duidelijk de overhand. ‘Doe met me wat je wilt’, zeg ik om hem nog gekker te maken. Dat laat Wouter zich geen tweede keer zeggen. Hij pakt allebei mijn polsen, en legt mijn handen naast mijn hoofd, zodat ik geen kant op kan.

Mijn hart klopt in mijn keel nu, ik vind het heerlijk als een man dominant is. Wouter begint me weer te zoenen in mijn nek, en laat een spoor van kussen achter richting mijn borsten. Hij doet het zo langzaam, dat ik met mijn bovenlichaam begin te bewegen. Ik wil zo graag dat hij ze aanraakt.

‘Ben je een beetje ongeduldig?’, vraagt Wouter plagend met een glimlach. Ik maak een kreunend geluid. Eindelijk drukt hij zijn lippen op mijn linkerborst, en likt zachtjes aan mijn tepel. Ik sta in vuur en vlam, en voel hoe ik nog natter word wanneer hij eraan begint te zuigen. Met mijn vingers klauw ik in zijn haar, en duw zijn hoofd naar beneden. Mijn geduld is op. Wouter kust zachtjes mijn navel, onderbuik en vulva. Hij laat zachtjes zijn tong langs de binnenkant van mijn dijen glijden. Ik lig inmiddels te trillen van opwinding. Gelukkig plaagt hij me niet langer, want al snel voel ik zijn tong tussen mijn schaamlippen. Shit, wat voelt dat lekker. Ik kreun nu zo hard en mijn onderlichaam schokt, wanneer Wouter met zijn tong rondjes rond mijn clit begint te draaien.

Hij brengt twee vingers naar binnen en begint me stevig te vingeren. Normaal gesproken zou ik dat te heftig vinden, maar nu ben ik zo nat dat het precies is wat ik nodig heb. Ik voel hoe een orgasme zich begint op te bouwen in mijn lichaam, en mijn benen beginnen te trillen. Wouter voelt het ook, en plotseling trekt hij zijn vingers uit me terug. Ik wil bijna zijn hand terugduwen, maar houd me stil als ik zie dat hij zijn broek en boxer uittrekt, en voor me komt zitten. Met een vloeiende beweging legt hij mijn benen in zijn nek, en ik snak naar adem als hij zijn penis naar binnen laat glijden. Het voelt zo lekker dat ik al bijna kom, maar ik houd me nog even in. Nu wil ik juist dat het langer duurt.

Met zijn linkerhand drukt hij mijn been tegen zich aan, en terwijl hij de duim van zijn andere hand over mijn clit wrijft begint hij in een ritmisch tempo in me te stoten. We kijken elkaar aan, en Wouter heeft een verwilderde blik in zijn ogen. Hij kijkt me aan alsof ik het mooiste ben wat hij ooit heeft gezien. Ik weet zeker dat ik dezelfde blik in mijn ogen heb, en voel weer hoe mijn benen beginnen te trillen. ‘Kom voor me’, fluistert hij zachtjes, en met de laatste stoot die hij geeft voel ik hoe er een heftig orgasme door mijn lichaam raast, opgebouwd door alle spanning. Terwijl ik een licht gevoel in mijn hoofd heb en voel hoe alles tintelt, stoot Wouter nog laatste paar keer. Hij kreunt mijn naam terwijl hij klaarkomt.

We liggen daarna naast elkaar uit te hijgen en krijgen een spontane lachbui. Wouter veegt een lok haar uit mijn gezicht. Ik hoor mezelf zeggen: ‘Eerst een siësta, en dan een ronde twee?’. Een ondeugende grijns is wat ik ontvang als antwoord. Stiekem weet ik al dat de tweede keer niet de laatste keer gaat zijn.

Giulietta

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Marjan 12 aug 2023
  2. J 17 aug 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *