— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wijntje schat?

“Hallo schatje, ik ben blij dat je er weer bent”, zeg ik met een brede lach. Wat heb ik mij op dit moment verheugd. Eindelijk is hij terug, mijn Thijs. Het vriendenweekend duurde mij veel te lang. Uiteraard gun ik hem zijn uitstapje. Het is ook bijzonder dat hij destijds op de middelbare school vrienden heeft gevonden, die elkaar nog steeds opzoeken als er iets te vieren valt. Eén van de vrienden gaat vader worden, de aanleiding voor een feestje op een Waddeneiland. De reden waarom ik Thijs drie dagen heb moeten missen. Maar nu is hij er weer en staart mij aan met ogen als schoteltjes. “Wow”, zegt hij enthousiast, “wat een verrassing!”, terwijl hij zijn rolkoffer tegen de muur zet. Hij ziet mij languit zitten op de bank in nieuwe lingerie, die ik stiekem voor mij -en voor hem- heb gekocht. Die bestaat uit fijne netkousen, een ontzettend sexy stringetje en een bustier waar gordelbandjes aan vast zitten die mijn kousen omhooghouden. Uiteraard heb ik gedoucht, mijn haar gewassen en zijn favoriete luchtje van Oui à l’Amour opgedaan. “Maar lieverd, ik ben zelf nog vies en zanderig in mijn haar, dan moet ik eerst nog douchen”, verontschuldigt Thijs zich. Ik lach hem begrijpend toe: “zal ik dan bovenkomen en de wijn ook meenemen?”

In mijn voorpret heb ik gedagdroomd dat ik met Thijs op de bank in de woonkamer zou vrijen. Maar nu het anders loopt, zie ik weer nieuwe kansen. Als hij toch eerst nog douchen gaat, kan ik mooi toekijken. We hebben een en-suite badkamer, die een luxe uitstraling heeft gekregen bij de verbouwing die nog niet zo lang geleden plaats heeft gevonden. Ik hoor het water stromen, als ik de fles wijn op het tafeltje in onze slaapkamer zet. Ik schenk alvast twee glazen in en loop daarna, met één glas in de hand, de badkamer in. Daar zie ik hem staan, mijn vriend met zijn prachtige mannenlijf. Brede schouders, gespierde armen, een wasbordje en daaronder zijn flinke piemel. Misschien bekijk ik hem met een al te zeer geromantiseerde blik, maar deze man is van mij. Enkel van mij. Bovendien neem ik waar dat de lingerie haar werk al heeft gedaan, want Thijs heeft zo’n jongeheer die in slappe toestand niet bijzonder van formaat is, maar tjonge wat kan die groeien. Het is altijd een boeiend gezicht om die op te zien staan. Van zozo naar feest in enkele seconden, lekker hoor! En zo hard. Thijs zegt zelf dat je er bij wijze van spreken een spijker op krom kunt slaan. Die gedachte doet me proesten van het lachen, zodra ik eraan denken moet.

Ik schuif de douchedeuren een eindje opzij. De waterdamp komt me tegemoet. “Slokje?”, vraag ik. Als Thijs een teug van de wijn neemt, daalt mijn blik af richting zijn kruis. Wat een penis en die grote ballen! Het verbaast me nog altijd, ook al ken ik ze goed. Als hij loopt wiebelt het geheel altijd zo vrolijk heen en weer. Dan draait hij de kraan uit en ik geef hem een handdoek aan. Terwijl hij zich staat af te drogen zak ik door mijn knieën en beland met mijn hoofd ter hoogte van zijn mannelijkheid. Ik pak zijn pik beet en doop die in de rode wijn. Vervolgens open ik mijn lippen en zuig aan zijn eikel. “Mmmm, wat smaakt die nu lekker”, grap ik terwijl ik omhoog kijk en het lachende gezicht van Thijs zie. Nogmaals laat ik zijn penis in mijn glas dalen en roer ermee in het druivennat. Wederom lik ik het Franse vocht daarna op. De rest van de wijn drink ik uit het glas, maar houd die in mijn mond. Vervolgens duw ik de stijve van Thijs tussen mijn lippen door en laat mijn tong om zijn eikel draaien. Mijn lief pijpen met chardonnay in mijn mond, het is toch een bijzondere ervaring. Lang houd ik het niet vol, merk ik. Al gauw slik ik de wijn door, waardoor de warme ervaring van zijn huid en smaak terugkeert, zoals ik die gewend ben. Het lege glas heb ik inmiddels op de badkamervloer gezet. Ik plaag mijn lief door de top van mijn tong tegen het smalle plasgaatje aan te drukken. Aan een diepe zucht merk ik hoe gevoelig dat kleine gleufje is. Het zware ademen wordt nog sterker als ik herhaaldelijk tegen het toompje aantik met de punt van mijn tong. En vervolgens de randen van zijn eikel opzoek, waar ik met lange halen langs lik. Dan zuig ik de kop helemaal vacuüm, alsof mijn mond aan zijn pik zit vastgelijmd. Er gaat een siddering door zijn lijf nu ik zijn ballen in een hand vasthoud en er teder in knijp. Dat moet ik voorzichtig doen, daar ik weet hoe gevoelig die zijn. Terwijl zijn ballen in mijn hand rusten strek ik mijn wijsvinger om zijn perineum te strelen. Langzaam strelend op die gevoelige plek hoor ik zacht gekreun boven me. Eigenlijk wil ik doorgaan, maar weet dat hij zo dadelijk klaar zal komen en zijn zaad mijn mond in zal schieten. Het brengt me ertoe om te stoppen voordat hij over het randje van een orgasme kiepert en Thijs uit te nodigen voor een heerlijke striptease in de slaapkamer.

Even later zit Thijs languit op ons bed, zijn rug omhoog tegen een stel kussens en een glas wijn in zijn hand. En niet te vergeten: zijn piemel die een beetje halfzacht is geworden. Hij kijkt me verlangend aan. Ik tik op het schermpje van mijn mobiel en daar klinkt “sexual healing” van Marvin Gaye door de slaapkamer. Zwoel beweeg ik op de muziek, terwijl ik mijn hoge hakken uitdoe, de netkousen losmaak van mijn bustier en die traag over mijn benen stroop. Even later gevolgd door mijn string. Zwoel heupwiegend loop ik vervolgens naar de zijkant van het bed. “Maak maar los lieverd”, zeg ik met omfloerste toon. Thijs zet zijn glas wijn weg en maakt mijn bustier van achteren open. Aan de voorkant druk ik het kledingstuk tegen mijn lichaam, waarna ik me langzaam omdraai. Stukje bij beetje laat ik het erotische kledingstuk van mijn borsten zakken. “Wat ben je toch een lekker ding Tess”, word ik door mijn lief gecomplimenteerd. Nu ook ik geheel naakt ben, kruip ik op handen en knieën de matras op en keer mij om. Achteruit schuifelend benader ik Thijs zo dat we bij het standje negenenzestig uitkomen: hij op zijn rug, ik boven hem. “Pats, pats!”, klinkt het. Met vlakke hand deelt Thijs een paar ferme klappen op mijn billen uit. Daarna knijpt hij er wellustig in. Het bevestigt wat hij heeft gezegd: ik ben zijn lekkere ding! Dat zie ik trouwens ook aan de piemel van meneer, want die wijst weer vrolijk naar het plafond. Er gaat een siddering door mijn lichaam als ik zijn tong tussen mijn schaamlippen voel likken. Een gevoel dat nog sterker wordt als zijn tong langs mijn clit glijdt. Niet er tegenaan, maar links en rechts ervan. Het stimuleert mijn geilheid enorm. Juist nu hij dat gevoeligste knopje vermijdt wil ik dat hij het aanraakt. Van opwinding grijp ik zijn piemel vast en stop die zo ver ik kan in mijn mond. Ik sabbel er op, terwijl ik de stam met één hand op en neer masseer. Weer ben ik bang dat hij nu snel zal komen, maar dat gebeurt niet. Wat ik wel merk is dat Thijs nu eindelijk mijn clitje aantikt. Heel teder maar duidelijk waarneembaar. Zijn tong flitst in hoog tempo over mijn hoog sensitieve bultje. “Oh lieverd, ga door, ga door”, breng ik uit, terwijl ik mij nu helemaal op mijn clitoris concentreer. Thijs weet niet van ophouden. Hij blijft me likken en mijn billen strelen. Hij gromt van genot, zeker nu ik mijn kont in zijn gezicht duw. En dan plotseling, als bij een bliksemflits ben ik het die over het randje duikel. Krampen door mijn onderlichaam doen me kreunen, zuchten, hijgen. Dierlijke lust overvalt me als ik neukbewegingen op het gezicht van Thijs maak. “Ahhhhh”, klinkt het, “ik kom zoooo”. Nog gulziger likt Thijs mijn clit, mijn schaamlippen, mijn hele onderkant. Wat kan hij genieten als ik klaarkom!

Helemaal warm en bezweet kruip ik van Thijs af en draai me om. Daar ligt hij nog steeds, met zijn lul fier overeind. Nu beweeg ik mij met mijn gezicht naar hem toe. Ik til mijn onderlichaam iets op en land zodanig dat zijn stijve zo mijn kutje in glijdt. Hij begraaft zijn gezicht tussen mijn borsten, terwijl ik hem in slow motion berijd. Ik houd zijn hoofd van achteren vast, zodanig dat hij niet meer uit mijn greep komen kan en daardoor tussen mijn borsten moet blijven. Als ik het tempo van neuken opvoer, door mijn billen omhoog en omlaag te bewegen, voel ik hoe zijn erectie diep in mijn vagina stoot. Zo diep dat mijn baarmoedermond geraakt wordt. Gelukkig kan ik zelf zo sturen dat het me geen pijn kan doen. Hij en ik raken in een cadans. Ik neuk hem en hij neukt mij. Sneller en sneller gaat het, tot ik plotseling een heerlijke warmte in mijn kutje voel. “Ohhhhh”, klinkt het tussen mijn borsten. Ik laat het hoofd van Thijs los en zie zijn rode wangen. Zijn ogen glisteren van geluk. “Jemig Tessa, wat kwam ik hard en diep. Mijn ballen doen er zeer van!” Ik proest het uit van het lachen. Die Thijs, die heeft geen blad voor de mond.

Als we even later zijn uit gehijgd en naast elkaar op ons bed de laatste wijn drinken, vraag ik Thijs hoe het komt dat hij het zo lang vol heeft kunnen houden. “Ja liefje”, antwoordt hij, “ik heb mij bij het douchen al even afgetrokken. Ik had er geen zin in dat ik na een vriendenweekend zonder enige seks in een paar minuten klaar zou zijn”. Ik vind het prachtig. Daar heb ik nooit aan gedacht dat dit aan de hand zou kunnen. “Daar proosten we op”, lach ik mijn lief toe.

jade.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Bram 24 aug 2022
  2. Jade 24 aug 2022
  3. Tom 26 aug 2022
  4. Jacq 27 aug 2022
  5. Nathalie 01 sep 2022
  6. Jade 03 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *