— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Uitje met collega’s

Vanavond gaan we uit eten samen met alle collega’s. Meestal vooral een ontspannen samenzijn, maar vanavond voelt dat anders. Er is namelijk een vrouwelijke collega waar ik de laatste maanden wel erg vaak aan moet denken. En dan bedoel ik eigenlijk niet zomaar denken, maar eerder over fantaseren. Haar manier van zijn, haar ietwat speelse en ondeugende kant. Ze wakkeren in mij een verlangen aan. En het lijkt wel of deze collega, die keurig getrouwd is met een man, misschien ook wel wat bischierig is. Of beeld ik het me in? Is het een spanning die alleen bij mij voelbaar is? Dat blijft lastig om dat te onderscheiden. Feit is dat zij bij mij van alles aanwakkert, dat ons contact levendig is en we elkaar ook regelmatig zomaar even per ongeluk aanraken. Handig is het niet dat weet ik, maar ja wat doe je eraan…

Ik ben benieuwd hoe de avond zal gaan lopen. Als ik aankom zijn de meeste collega’s al gearriveerd. Ik neem plaats aan de tafel en groet mijn collega’s. Ook zij is er al en zit aan de andere hoek van de tafel. We knikken even. “Pff gelukkig zit ze niet te dichtbij”, denk ik als ik in gesprek raak met mijn andere collega’s. Het is goed om wat afstand te nemen. Dit lijkt daar perfect bij te helpen. Ik ontspan wat en raak aan de praat met mijn collega’s over privé onderwerpen. Ook wel eens fijn om niet steeds over lopende projecten te praten, maar elkaar op een andere manier te leren kennen. Maar al is er een fysieke afstand toch voel ik haar heel dichtbij. Het lijkt wel alsof we steeds met onze aandacht naar elkaar toegetrokken worden. Als ik naar haar kijk, zie ik dat ze ook naar mij kijkt. En dat niet één keer. Net gaf ze me voorzichtig een lachje en een knipoog op afstand. “Ik had me nog zo voorgenomen afstand te houden”, bedenk ik. Mijn buik vertelt inmiddels iets anders. Een warm gevoel maakt zich van me meester.

Het wordt me even te warm aan tafel en echt concentreren op het gesprek is er inmiddels ook niet meer bij. “Ik ga even naar de wc”, zeg ik. Mijn benen voelen wat wankel en licht. Al heb ik niet de indruk dat mijn collega’s dit opvalt. Nou ja misschien één dan….. verbeeld ik het me of neemt ze me echt met haar blik op, terwijl ik naar de wc loop? Eenmaal in de wc sta ik even stil en zucht. Mijn onderbuik is weer helemaal tot leven gekomen. Ik voel hoe nat mijn kutje inmiddels is geworden. Dat hoef ik niet eens te controleren met mijn vingers. Het broeit en klopt daar beneden. “Niet hier, waar al mijn collega’s bij zijn, denk aan iets anders”, spreek ik me in gedachten vermanend toe. Zo sta ik daar een tijdje met mijn voeten aan de grond genageld in de rustige wc. “De ideale plek om even tot mezelf te komen”, denk ik met een grijns. Ik loop naar de wasbak en bekijk mijn gezicht in de spiegel. “Wat nu, ik moet dadelijk weer zonder blikken of blozen terug”. In mijn ogen zie ik een spoortje geilheid die ik nu even niet hoef te onderdrukken; “ik kan hier toch niet uren blijven?” Terwijl de gedachtes door mijn hoofd flitsen zie ik in mijn ooghoek hoe de deur van de ruimte opengaat. Verschrikt kijk ik op. Nog voordat er iemand binnenkomt, voel ik al dat zij het is. En ja hoor….met zelfverzekerde gezwinde pas stapt ze de ruimte binnen. “Gaat het?”, vraagt ze als ze me ziet staan bij de wasbak. “Ja, het gaat wel”, stamel ik, “ik kreeg het even zo warm, ik had behoefte aan wat verkoeling”. Ik draai me om, om de kraan open te draaien en gooi wat water in mijn gezicht. Niet dat dat echt helpt nu ze zo dicht bij me is komen te staan. Ik voel haar lichaamswarmte nu we daar zo samen staan.

“Laat eens voelen”, zegt ze speels. Voor ik het weet legt ze haar warme hand tegen mijn voorhoofd. Ze zegt niets, maar blijft me met haar innemende lach aankijken. Het lijkt wel alsof de tijd even stilstaat. Langzaam daalt haar hand af naar mijn bovenarm. Haar blik wordt intenser. Ze kijkt even naar mijn mond en komt dan langzaam dichterbij. Onze lippen raken elkaar zacht en kort. Als ik opkijk en haar blik vang met mijn ogen weet ik dat het hier niet bij gaat blijven. Voor ik het weet zijn daar weer haar lippen. Met haar tong streelt ze over mijn bovenlip. Ik open mijn mond een beetje om haar tong toegang te geven. Ze begint me te zoenen, intens maar zacht. “Wat is dit lekker”. Langzaamaan wordt onze kus vuriger. Het lijkt wel alsof we beiden de rem hebben weggehaald, die we de afgelopen maanden zorgvuldig ingetrapt hebben gehouden.

Mijn verlegenheid is verdwenen en ik pak haar hand om haar mee te nemen naar een wc hokje. Gewillig neemt ze mijn hand en laat ze zich meenemen. Met onze handen beginnen we elkaars lichaam te strelen. Ik streel zacht en gevoelig haar rug en terwijl mijn handen onderweg zijn naar haar haren raken ze haar zachte en hete wangen. “Wat ben je lekker warm”, hijg ik in haar oor. Ik zie aan haar gezicht hoe ze geniet van de zachte strelingen en hoe mijn woorden haar nog geiler maken. Aangemoedigd door haar reactie, draai ik haar met een ferme beweging om. Met haar handen staat ze tegen de muur. Haar lange glanzende haren raken mijn neus. Ik snuif de geur van haar haren op en kus haar in haar hals. Mijn linkerhand verdwijnt naar voren en masseert haar borsten onder haar bloesje. Het kost me geen moeite om haar tepels te vinden. Stijf en hard steken die al door haar bh. Ik zoek ze op onder het laagje stof. Al rondjes draaiend over haar tepels hoor ik haar hijgen en kreunen. Met mijn andere hand trek ik haar rok naar beneden en zie ik haar staan in haar zwarte ondergoed met kanten randje. “Ga door”, hijgt ze terwijl ze me met een geile blik aankijkt als ze haar hoofd een kwartslag draait. We beginnen weer te tongen. Nu wat wilder. Onze tongen flitsen langs elkaar en soms raken ze elkaar net niet.

Ik probeer met mijn hand haar ondergoed naar beneden te trekken. Ze helpt me een beetje. Mijn handen masseren haar mooie ronde billen. “Wat ben je lekker collega”, hijg ik. Ze zet haar benen subtiel een beetje verder uit elkaar. Deze uitnodiging laat ik me niet ontzeggen. Met twee vingers verken ik haar lipjes. Ze is zo nat! Ik kies een ritme om haar daar te strelen. Wat met een instemmend gehijg wordt ontvangen. Plotseling wordt haar hijgen intenser en stop ik. “Je plaagt me”, zegt mijn collega. “Oh is dat zo?”, vraag ik nonchalant. Mijn natte vingers stop ik, terwijl ze me aankijkt, ondeugend in mijn mond. Ik laat haar ook proeven. Samen likken we haar kutsappen van mijn vingers. “Wat is dit geil”. Mijn eigen lichaam is inmiddels zo opgewonden. Ik voel hoe warme golven door mijn lijf trekken. Mijn vingers vinden hun weg terug naar de lipjes van mijn collega. Twee vingers breng ik in haar kutje en ritmisch stotend streel ik steeds zacht haar G-spot. Terwijl ik ook haar klitje blijf strelen. Haar ademhaling wordt een golf van zachte kreunen. Ik voel hoe haar hoogtepunt nadert. Hoe haar lichaam sneller beweegt op het ritme en haar spieren samentrekken rondom mijn vingers. Een rauwe kreun verlaat haar mond, haar lichaam schokt. Even is het doodstil en samen zakken we op de grond.

We omhelzen elkaar innig en ik fluister in haar oor; “dit was zo lekker collega, ik ben zo warm nu, dat valt niet meer af te koelen”. We lachen samen. “Laten we teruggaan”, fluister ik in haar oor. “We kunnen niet eindeloos over het project blijven praten”, zeg ik met een knipoog. “Maar ik kijk al uit naar het vervolg”, voeg ik er ondeugend aan toe. We fatsoeneren elkaars kapsels en kleding en lopen afzonderlijk van elkaar terug naar de tafel. Ik mag eerst van haar. “Het blijkt erg moeilijk om het werk even een avondje thuis te laten”, zeg ik met een lach tegen mijn collega’s aan tafel. Om te vervolgen met: “ik zal de notulen over ons project nog wel doorsturen”. Ik zie aan de reacties dat mijn collega’s geen argwaan hebben en dit verhaal meteen geloven. Als mijn collega terugloopt naar de tafel, kijk ik haar expres even niet aan, bang om alsnog betrapt te worden. Een half uur later zie ik een app berichtje op mijn telefoon verschijnen. “Nog nooit zo’n productieve werkbespreking gehad. Dankjewel daarvoor! Wanneer zullen we de notulen uitwerken?”

Iris

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. manon 08 sep 2022
  2. Erik 08 sep 2022
  3. Melinda 14 sep 2022
  4. Melinda 14 sep 2022
  5. Witvisj 14 sep 2022
  6. Fenna 18 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *