— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Met zijn tweeën uit, met zijn vieren naar huis

Het is warm in de nachtclub. Om me heen en tegen me aan wordt hard gedanst op de opzwepende muziek. De zoeklichten en discoballen werpen stralen licht over de massa mensen die verder in het donker gehuld beweegt, zweet en dronken wordt. Er schuren lichamen tegen me aan en ik ruik, boven de geur van gemorst bier uit, de geur van veel verschillende aftershaves, deodoranten en parfums. Van alle lijven die zo nu en dan tegen me aan schuren is dat van Mees het dichtstbij. Hij geeft me een kus in mijn nek en ik draai me naar hem om. Zijn handen bewegen losjes over mijn heupen en raken terloops mijn borsten aan, maar zijn aandacht is op iets anders gericht. Ik voel een grijns op mijn gezicht verschijnen en volg zijn blik. Ik weet net zo goed als hij dat we hier voor meer zijn dan dansen en drinken. Inderdaad, ik zie waar Mees zijn haviksogen op gericht heeft. Onmisbaar in de massa mensen staat iets verderop een meisje te dansen in een rood jurkje. Losse, golvende haren, borsten waarvan de vorm door het jurkje heen makkelijk voor te stellen zijn, duidelijk het type waar mijn vriend op valt. Ik voel hoe opgewonden hij wordt van dit meisje dat een beetje verlegen dansend lijkt alsof ze niet zeker weet of ze wel op de goede plek is. Zijn hand schuift mijn rokje een beetje omhoog in het donker van de nachtclub en ik voel zijn hand over mijn billen gaan waar normaal gesproken een slipje zou zitten. Over mijn billen glijdt hij omlaag en ik voel een vinger tussen mijn benen. Hij doet het langzaam maar ik merk hoe gretig hij is, zijn blik nog steeds op het meisje in het rode jurkje gericht. ‘Vraag haar maar’, zeg ik.

Ik geniet ervan te zien hoe mijn vriend iemand zo om zijn vinger kan winden. Het meisje lijkt een beetje terughoudend en ik zie haar om zich heen kijken, maar ze vindt hem onmiskenbaar aantrekkelijk. Terwijl ik van een afstandje naar ze kijk komt er een jongen met een openhangende blouse naast me staan. Zijn haar zit wild en hij ruikt lekker. ‘Wat vind je daar nou van?’, zegt hij. Hij heeft twee cocktails in zijn handen en ziet dat ik naar de twee flirtende dansers sta te kijken. ‘Spreken we hier af voor een eerste date, staat ze met een andere jongen te sjansen.’ Hij lacht en trekt zijn schouders op. ‘Gelijk heeft ze’, zegt hij terwijl hij een slok van zijn cocktail neemt, ‘maar wat moet ik nou met twee gin-tonics?’. ‘Nee, zit het je niet dwars?’, zeg ik terwijl ik de gin-tonic uit zijn andere hand pak en er een slok van neem. Enigszins uit het veld geslagen door mijn ondeugende diefstal, wendt hij zijn blik tot mij en lijkt mijn aanwezigheid opnieuw te beseffen. Hij heeft zijn praatjes snel weer terug. ‘Nee hoor,’ zegt hij met een ondeugende grijns naar mij en de nieuwe verkoeling in mijn hand, ‘iedereen moet lekker doen waar ‘ie zin heeft.’ Ik heb zin in lippen tegen de mijne en trek hem met een snelle beweging naar me toe. Ik zoen hem met hete lippen en hij zoent terug, eerst verbaasd en dan gretig. Hij duwt mijn lippen nog dichter tegen de mijne aan met een koude cocktailhand in mijn nek. Onze lichamen drukken tegen elkaar terwijl de mensenmassa om ons heen onverstoord ritmisch door beweegt. Als ik mijn ogen weer open staat Mees naast ons. Aan zijn zijde het meisje in het rode jurkje. Mees kijkt me triomfantelijk aan, terwijl hij op zijn onderlip bijt en wendt zich dan tot de jongen in de openhangende blouse. ‘Kom jij ook mee?’

Door de stilte in de taxi zou je denken dat iedereen het een ongemakkelijke situatie vindt of dat het nog niet helemaal tot alle vier is doorgedrongen wat er gaat gebeuren. De taxichauffeur zal wel denken dat we niks met elkaar te maken willen hebben. Wat de chauffeur niet kan zien is hoe Mees’ vingers over het ontblote bovenbeen van het meisje vlinderen en hoe de jongen naast me de twee aankijkt. Ik voel de warme gloed van de snel opgedronken G&T in mijn hoofd en een harde bobbel tegen mijn onderarm aanduwen. Ik doe alsof ik niks voel en breng mijn lippen langzaam naar die van het meisje in het rode jurkje en voel de bobbel in de broek van de jongen in korte stoten nog harder worden.

Er is geen tijd om nog een cocktail te maken of jassen op te hangen. Mees heeft de deur van ons appartement nog maar net achter zich dichtgetrokken of er vormt zich al een hoop kleren op de grond. Ik zoen het meisje terwijl ik handen over mijn rug en borsten voel gaan. Haar uitnodigende borsten trekken mijn handen als met een onzichtbare kracht naar zich toe en ik kneed de zachte stof van haar jurkje terwijl onze lippen wild over elkaar gaan. Ik kijk om naar de mannen om te kijken wat ze van ons zwoele schouwspel vinden maar zie allesbehalve twee stil toekijkende mannen. De heren hebben allebei geen shirt meer aan en zijn in een wilde zoenpartij verwikkeld. De handen van de jongen knijpen in Mees’ sterke bovenarmen terwijl Mees’ vingers aan de knoop van de jeans van de jongen sjorren. Het meisje naast me kan haar opwinding duidelijk niet bedwingen en met een zachte zucht duwt ze mijn hand tussen haar benen. Ik voel door de dunne stof van haar onderbroek heen hoe nat ze is. In een snelle beweging die verraadt dat ik dit vaker heb gedaan, trek ik haar rode jurkje en haar natte onderbroek uit. Ik duw haar achteruit de slaapkamer in en het bed op.

Haar onderste lippen zijn al net zo zacht en nog natter dan de lippen die ik net zoende. Mijn tong gaat langs de randen, vlinderend omhoog en dan met snelle bewegingen over haar clitoris. Met zijn tweeën in de kamer voel ik de opwinding van een nacht vol verwachtingen overgaan naar erotische spanning. Ik heb nog geen woord met haar gesproken, maar gekreun kan ik wel uit haar krijgen. Eerst is het een zacht zuchten, maar hoe meer ik me laat gaan, hoe harder ze gaat kreunen. Mijn tong gaat bij haar naar binnen en ik proef haar zilte opwinding. Ik kijk haar sluiks aan over een strakke buik en grijns terwijl ik nu ook voorzichtig een vinger bij haar naar binnen glijd. Een beetje valsspelen is het wel; ik weet wat mijn lichaam doet sidderen van opwinding en ik pas gewoon al deze trucjes toe.

Maar mijn grijns verandert met een klap als een knappende ballon in een wijd opengesperde mond als ik iets in mijn eigen kutje voel. Met een gemak alsof ik nog natter ben dan het meisje voor me, glijdt er een lul in me naar binnen. Ik hoef niet om te kijken om te weten dat dit Mees is. De lul die vroeger een beetje te groot voor me was, maar die ik nu zo graag in me voel stoten. De lul met een harde schacht en een zacht topje, die ik vannacht nog even in mijn mond had in de wc van de nachtclub, omdat we onze opwinding niet konden bedwingen. Hij weet wat hij wil en stoot meteen diep in me met zijn handen op mijn billen. Ik hoef mijn tong niet meer te bewegen om het kutje voor mij te beffen; ik word eroverheen geduwd door Mees’ krachtige stoten. Ik merk dat ze dit ongelofelijk geil vindt en hoor haar kreunen hoger en hoger, bijna jammerlijk, worden. Ik steek mijn vinger diep in haar en dan houdt ze het niet langer. Helemaal stil, maar met een schokkend lichaam, komt ze klaar en voel ik haar binnenste samentrekken om mijn vingers. Ik voel wat dit met me doet en draai me gretig om naar Mees. Hij pakt mijn kin en duwt zijn harde lul in mijn mond. Hij is zo mogelijk nog stijver geworden en laat me geen bewegingsruimte om iets anders te doen dan zijn lul gewillig te ontvangen. Er is nog zo’n lekkere lul in deze kamer, maar die heb ik nog niet gezien. Zou de andere jongen nu met mijn vorige bedpartner bezig zijn? En dan voel ik hem.

Hij steekt mijn natte kutje in. Korter, maar breder dan het geslacht dat ik in mijn mond voel stoten. Zijn reliëf golft tegen mijn schaamlippen en duwt ze wijd uit elkaar. Ik kreun en beweeg met een hand over mijn clitoris, die opgezwollen verlangt naar aanraking en nat is van het vocht dat de lul uit mij duwt. Ik ben veel te opgewonden om dit lang uit te houden, maar Mees zo te horen ook. Ik herken zijn gekreun, dat dieper wordt, terwijl zijn lul nog stijver groeit in mijn mond, als het teken dat hij het moeilijk krijgt. Met de tweede lul in mijn kutje en mijn vingers die niet kunnen stoppen met vingeren, voel ik mezelf een hoogtepunt naderen. Dan trekt Mees zijn lul uit mijn mond en spuit met een diepe grom over me heen terwijl ik licht wordt in mijn hoofd en klaarkom als uiteenspattend vuurwerk. In golven trekken de zalige tintelingen vanuit mijn onderbuik door mijn hele lijf. Ik kan niet meer denken met mijn hoofd, alleen nog luisteren naar mijn lichaam. En dat lichaam wil die jongen achter me nog wel even ervaren.

Het meisje denkt er blijkbaar hetzelfde over en duwt hem op zijn rug op het bed, zodat hij met zijn hoofd naast mijn hete benen landt. Ze kijkt me aan met een sluwe grijns alsof ze precies weet wat ze wil. Die zelfverzekerde blik geeft mijn geilheid geen kans om weg te ebben en als vanzelf leun ik over de jongen heen terwijl zij zich over zijn lul heen positioneert. Haar ogen rollen even omhoog als ze over hem heen zakt en op hetzelfde moment voel ik zijn tong tussen mijn benen. Ze kijkt me aan terwijl ze haar onderlijf gewillig over zijn lul heen duwt. Ze berijdt hem zonder geduld terwijl ze het oogcontact met mij niet verbreekt. We zijn verbonden in een band van geile extase en worden gelikt en geneukt door hetzelfde lekker lijf. In één ritme gaat haar lijf op en neer en glijdt de tong over mijn clitoris. Alles om me heen is zo sexy: haar borsten die op en neer bewegen, de haartjes op de borst waar ik met mijn handen op steun, Mees die het geheel met vuur in zijn ogen in ogenschouw neemt. Kijkend naar het hete vrouwenlijf voor me voelt het alsof ik mezelf geneukt zie worden. Ze pakt één van haar borsten vast en ik doe hetzelfde. Ze begint zichzelf te vingeren en ik doe hetzelfde. Man, wat is dit lekker. We beginnen allebei harder te kreunen en de man onder ons ook, voel ik aan de geluidsgolven die door mijn schaamlippen trillen. Haar gezicht vertrekt, mijn gezicht vertrekt en het mannenlijf begint te schokken. In een eeuwig, uitgestrekt moment van overvloeiende opwinding gebeurt alles tegelijk. Hij komt met een brul klaar en stoot zich helemaal leeg in het mooie meisje voor me. Zij gooit haar hoofd in haar nek terwijl ze hard vingerend klaarkomt en kreunt in extase. Ik weet niet of ik al aan het klaarkomen was, of daarna klaarkom, of dat ik smelt in een minutenlang orgasme, ik weet alleen dat niets op de wereld meer belangrijk is behalve het genot dat uit deze kamer barst. Mijn kut staat in brand en alles tintelt. Ik kreun en hijg tot mijn mond droog is en het gezicht van de jongen nat. Nagenietend zak ik tussen de hete ledenmaten op bed en voor ik voldaan mijn ogen sluit, deel ik met Mees een blik die maar één ding betekent: morgen gaan we weer uit.

Tessa

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Bram 03 apr 2023
  2. manon 03 apr 2023
  3. Duifje 03 apr 2023
  4. Fenna 07 apr 2023
  5. Chris 08 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *