— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bespieden 2

Aangekomen op het plekje dat Ellen en Ricardo hebben gereserveerd op het strandje, neemt Ellen mij mee om een stukje te gaan zwemmen. Ik begrijp waarom ze mij even apart wil nemen. Ik besluit op te biechten dat ik heb toegekeken en tegelijkertijd ook Linda een beurt te hebben gegeven. En dat ik het ongelooflijk geil vond om toe te kijken. Ze is helemaal verbaasd, maar moet ook bekennen dat ze genoten heeft van haar avontuur met Ricardo. “Lijkt het jou ook spannend om toe te kijken?”, vraag ik voorzichtig. “Dat lijkt mij ook wel erg spannend”, zegt Ellen. “Dan moet ik nog iets opbiechten”, zeg ik toch wel enigszins beschaamd. “Ik heb een weddenschap verloren waarbij ik ervan uitging dat jij niet voor de charmes van Ricardo zou vallen”. “Nu moet ik samen met Linda een erotische show opvoeren tijdens de yoga les”. Ellen moet er vreselijk om lachen. “Dat wordt meer een tantra sessie voor de dames, waarbij ze zich erg zullen moeten inhouden”. “Het lijkt mij geweldig de reacties mee te maken en zelf voorkennis te hebben wat er zich gaat afspelen”. “Na zo’n geile voorstelling moet je er wel rekening mee houden dat ik nog wel een stevige beurt wil om mijn lusten te bevredigen”, zegt Ellen. “Dat komt helemaal goed Ellen”, zeg ik allang blij dat ze het zo goed oppakt.

Als het zover is ben ik toch wel erg zenuwachtig en tegelijkertijd erg opgewonden. Ellen geeft mij een kus en vertrekt met een matje onder haar arm in een strakke legging met een topje zonder bh eronder naar de yoga les. “Maak die dames maar helemaal het hoofd op hol”, zegt Linda. “Zorg wel dat je nog energie overhoudt”, zegt ze met een knipoog. En daar komt Linda al aanlopen in een letterlijk oogverblindende bikini. Een bikini in een fluorescerende gele kleur, die prachtig afsteekt tegen haar gebruinde huid. In een hoog opgesneden string bikinibroekje en een push up topje ziet ze er weer heel erg sexy uit. Als ik al bang was met publiek onder de prestatiedruk te bezwijken neemt Linda alle twijfel weg. Ik wil haar nemen, of wordt ik straks genomen? Ik ben weer helemaal betoverd door haar schoonheid. Wat een strakke billen heeft die meid. “Zo stoere man ben je er klaar voor?”, glimlacht Linda. We nemen een sub board om naar het eilandje te peddelen. Als we de dames passeren met hun billen omhoog in de downward facing dog positie bezig aan hun zonnegroet trekken we toch even de aandacht. Ik zie ze denken, waar gaat die man met die veel te sletterige meid naar toe? En wat is dat voor foute man die zo’n jonge meid meekrijgt? Alle hoofden draaien mee en ik zie vanuit een ooghoek Ellen naar mij glimlachen.

We stappen op de supboards en peddelen naar het vlot. We klimmen op het vlot en trekken de supboards het eilandje op. “Ga maar op je knieën John jouw zondige gedachten en daden overdenken”, zegt Linda, “lik mijn voeten”. Nu ik A heb gezegd moet ik ook voor B gaan. Ik wil het meemaken gedomineerd te worden deze femme fatale. Onderdanig lik ik haar voeten, enkels, kuiten. Ze draait zich om en buigt zich voorover en houd zich vast aan het trapje van de duikplank. “Ja ga maar door”, zegt ze. Ik lik haar knieholtes en masseer zacht haar kuiten. Dit alles is heel goed te volgen vanaf het strandje en de geluiden van de dames die uiteenlopen van geroezemoes, opgewonden kreetjes tot een enkele ooh van ontzetting zijn over het water duidelijk te horen. Ik vraag me af of de dames nog braaf de oefeningen van de juffrouw die voor de groep staat volgen. Misschien zoeken ze wel wat inspiratie om op hun partners uit te proberen, gaat er door mijn gedachten.

Ik ga braaf verder met mijn opdracht Linda helemaal af te likken. Ze spreidt haar benen en ik lik en kus haar dijen. Als ik haar heupen wil vastpakken wordt ik terecht gewezen. “Handen op je rug John, trek mijn broekje maar van mijn billen met je mond”, zegt Linda met een glimlach. Geen probleem denk ik, hier ga ik mijn tanden in zetten. Ze draait met haar heupen en drukt haar heerlijke billen in mijn gezicht. Ik lik en zuig haar billen en trek uiteindelijk haar broekje omlaag. Van de kant klinken weer opgewonden geluiden. Linda stapt uit haar broekje draait zich om en leunt achterover tegen het trapje van de glijbaan, zodat ik gemakkelijk haar gladgeschoren kutje kan beffen. Met de punt van mijn tong geef ik kleine likjes over haar lipjes. Ze kronkelt en draait met haar heupen. Ik zal je laten smachten denk ik, terwijl haar lipjes opzwellen en steeds natter worden. Ze spreidt haar benen steeds iets verder, zodat mijn tong dieper en dieper kan doordringen in haar warme grotje. Met lange halen lik ik nu haar kutje en ze moet zich stevig vasthouden aan het trapje om zich onder controle te houden. Ik zuig aan haar klitje en ik merk aan haar heup bewegingen dat de onrust in haar lijf toeneemt en een orgasme aanstaande is.

Dan komt ze overeind en drukt mij achterover op mijn rug. “Je gaat te snel John”, zegt ze en ik wil je pik nog heel diep in mijn kut voelen leegspuiten. Ze komt vervolgens schrijlings bovenop mij zitten en laat mijn keiharde lul bij haar naar binnen glijden in haar heerlijk strakke kutje. Langzaam bewegen heel soepel haar heupen, terwijl haar tietjes op en neer wippen. Jee wat een geil uitzicht denk ik terwijl de omgeving voor mij vervaagt en ik als heel ver weg de yoga dames nog opwindende geluiden hoor maken. Zouden de yoga dames zichzelf nu aan het bevredigen zijn? Linda zorgt ervoor dat ze zelf op het randje van klaarkomen blijft balanceren terwijl mijn pik hunkert naar meer stimulatie. Langzaam maar zeker voert ze het tempo op en draagt ze mij op haar billen vast te pakken. Ik doe niets liever en kneed en streel haar billen. Dit is voor haar een stimulans steeds harder te neuken. Harder en harder wrijft mijn eikel langs de binnenkant van haar schede. Ze laat me kreunen en smachten tot ze zichzelf en mij een heerlijk orgasme geeft. Daarna gaat ze voldaan op haar rug liggen en wil ze helemaal schoon gelikt worden. Ook hier kan ik niet mee zitten en geef haar een zorgvuldige poetsbeurt. Ik kan niet geloven wat er is gebeurd en zie als ik omkijk nog een enkele yoga dame met een hand in de legging bijkomen van het verwennen van haar poesje.

John

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Jahon 05 feb 2024
  2. Morna 05 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *