— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De spelletjesclub deel 2

Het is een gedenkwaardige avond vol erotiek en humor. Ik voel me heerlijk vrij in de kring. Ik zie mijn vriend Bas net zo genieten van het spel, als dat ik doe. Joe en ik hebben Janine naar een tepelorgasme geleid en mijn Bas beleefde een snel, maar intens orgasme toen Mandy zijn jongeheer stimuleerde. Het is nu de beurt aan Mandy om een draai aan de fles te geven. Zij heeft iets bedacht. Ze loopt even de kring uit en komt terug met een anaal kralen dildo, die lekker flexibel heen en weer beweegt. Ze zegt: ”degene die wordt aangewezen moet iemand kiezen om te verwennen met deze dildo!” Er wordt nieuwsgierig naar de cirkelende fles gekeken, die stopt met draaien bij Joe. “Yesss”, is zijn reactie. Van Mandy krijgt hij de dildo en een flacon glijmiddel aangereikt. “Nou meisje, het is jouw beurt”, lacht hij naar mij, terwijl hij met zijn wijsvinger een kom hier beweging maakt. “Kleed je eerst maar eens helemaal uit”, stelt Joe voor. Terwijl ik dat doe legt hij wat kussens in het midden van de kring. Dan loopt hij naar mij. Ik sta naast mijn hoopje kleren af te wachten wat er staat te gebeuren. “Hi, lekker ding”, verleidt Joe mij met zijn donkerbruine stem, “wat zie ik daar?” Terwijl hij dat zegt grijpt hij gulzig naar mijn borsten en drukt zijn mond op de mijne. Zijn lippen zijn zacht, zijn tong is nat. Ik open mijn mond om zijn opwinding te beantwoorden. In een intense zoen likken we elkaars tongen, tanden en lippen. De heftigheid van deze intimiteit voel ik door mijn hele lichaam. Ik graai met mijn handen door zijn dreadlocks, waarna Joe dat spiegelt door over mijn haar te aaien. Na een poosje stopt Joe en vraagt: “ga je hier liggen lieverd? Met je buik op de kussens, ik heb namelijk een verrassing voor je”. Als ik dat doe zie ik Mandy, Tim, Janine en Bas zich verplaatsen. De kring valt uiteen, iedereen zit nu zo dat er een goed zicht op mijn billen is. Daar lig ik dan op mijn buik en voel me bekeken. Die gedachte verdwijnt echter al gauw als ik de grote handen van Joe over mijn billen voel gaan. Ze knijpen er teder in en masseren vakkundig. De goedkeurende geluiden van mijn vrienden achter mij zorgen ervoor dat ik me helemaal ontspan en me aan Joe kan overgeven.

Languit liggend maken de lange halen van Joe’s tong op mijn achterste mij geil. De wetenschap dat Bas met mij mee geniet zorgt voor vrolijkheid. Zo laat ik alles wat ik ervaar op mij inwerken: de vaardige handen van Joe, zijn gedreven likken en dan ineens: zijn duim op mijn sterretje. Terwijl hij blijft strelen duwt hij op mijn gevoelige kringspier. Heel eventjes maar en dan voel ik het stromen, die heerlijk gladde stralen glijmiddel uit de flacon. Mijn kontje is nu helemaal nat en glad. Met zijn duim maakt Joe cirkels over de ribbeltjes van mijn anus. Het glijdt en glibbert zo fijn. En dan voel ik de eerste kraal van de dildo tegen mijn sterretje aangedrukt. “Daar komt ‘ie Lin”, kondigt Joe aan. Hij duwt wat harder en dan floept de kraal zo mijn anus in. Het geeft een lichte spanning aan mijn kringspier als Joe op de dildo blijft duwen en zo een tweede, dikkere kraal naar binnen schuift. Ik merk dat hij weer wat glijmiddel over mijn sterretje giet en nog eens druk geeft. Floep, daar schiet ook de derde kraal mijn anus in. Beetje bij beetje geven de steeds iets omvangrijkere kralen meer druk op mijn kringspier, maar door de overvloedige hoeveelheid glijmiddel blijft het een ongelooflijk opwindende gebeurtenis. Er klinkt een applaus als de kralendildo in z’n geheel bij mij naar binnen geschoven is. Een paar seconden later begint Joe mij met het speeltje anaal te neuken. De dildo glijdt in een gestaag tempo mijn drijfnatte kontje in en uit. Ondertussen schuift hij twee van zijn lange vingers mijn kutje in. Met de vingertoppen naar omlaag wijzend maakt hij heftige kom hier bewegingen. Nu kom ik maar zelden spuitend klaar, maar in mijn anus geneukt worden en mijn g-spot zo gestimuleerd, hoe moet dit eindigen? Ik voel een enorme aandrang aankomen. Het voelt alsof ik plassen moet, maar dat kan haast niet daar het nog maar zo kort geleden is dat ik dat gedaan heb. In een flitsend tempo wordt mijn sterretje door de kralendildo gepenetreerd, terwijl Joe steeds meer kracht in zijn vingers gebruikt om mijn kutje op te winden. Tot er ineens een daverende storm in mijn onderlijf opsteekt. Ik knijp mijn anus aan alsof ik de dildo vermorzelen wil, terwijl mijn kutje voelt alsof het zich volledig opent. En daar ga ik! Grote stralen vocht ontsnappen uit mijn vagina en landen op de vloer. Ik kreun het uit van opperste extase. “Ik squirt!”, flitst er door mijn brein. Nog een straal en nog een laatste hoeveelheid druppels laten mijn onderlichaam glimmen van nattigheid. Totaal uitgeput blijf ik verslapt op de kussens liggen. Wat een overweldigend orgasme heb ik beleefd. “Joehoeoeoe”, hoor ik enthousiast vanuit mijn publiek en: “wow dit was mooi!” Ik ben echter nu zo kleddernat dat ik toch echt even douchen moet. Ik verlaat de kring en ga via de trap naar boven, terwijl Bas even papier uit de keuken haalt om de vloer te drogen.

Als ik gedoucht heb en me sta af te drogen hoor ik gestommel en stemmen bij de douchedeur. Als die openzwaait zie ik Bas en mijn vrienden staan. “Hoi schat”, hoor ik hem zeggen, “de plannen zijn veranderd. Iedereen wil wel even douchen. En daarna lekker een potje vrijen op ons bed. Wat vind jij ervan?” Uiteraard begrijp ik dat iedereen nu zo opgewonden is, dat het spel is gestopt. Het is tijd voor actie! Niet veel later vliegen de kledingstukken in het rond, dampt het van het warme water in de douche en raakt het bed, waar ik op lig, voller en voller met naakte mensen. Als we alle zes een plekje op de grote matras gevonden hebben, zien we dat iedereen in koppeltjes bij elkaar ligt. Ik vind het wel iets hebben: we doen spelletjes met elkaar, heel erg ondeugende. Maar als we echt met elkaar vrijen willen kiest iedereen toch het liefst de eigen partner. Ik voel de sterke armen van Bas om mij heen. Zo vertrouwd. Wat hou ik van de uitdaging, maar toch vooral van hem. De vrijheid die hij me geeft, maakt dat ik nooit bij hem weg wil gaan. We kussen elkaar, eerst met kleine kusjes, maar dan met een intense, trage tongzoen. “Ik hou van je lieverd”, fluistert hij in mijn oor. Het liefste dat ik horen wil. Hij masseert mijn borsten en mijn buik. Strelende handen maken mij lekker warm. Als we zijn uit gekust zie ik over zijn schouder hoe de andere stelletjes ook de liefde met elkaar bedrijven. Hoe Joe de kleine borstjes van Janine kust en Mandy haar Tim al aan het pijpen is. Ja, dat wil ik ook! Ik daal met mijn hoofd af en zie de knalharde erectie van Bas. Eerder deze avond heeft hij zijn hoogtepunt al bereikt, maar dat geeft zo te zien geen enkele verslapping. Ik pak zijn pik vast en masseer de schacht door er langzaam aan te trekken. “Ja, doe maar lieve Lin, wat doe je dat toch altijd lekker”, complimenteert hij mij. Die fijne woorden doen mij mijn climax van de avond snel vergeten. Net als bij hem keert de opwinding weer terug. Ik neem de eikel in de mond en zuig er zachtjes aan. Nu zijn pik op mijn tong ligt, kietel ik het toompje en lik om de randen van de kop. Dan flits ik met mijn smaakorgaan over dat kleine plasgaatje. Dat doet Bas even huiveren, maar ik weet uit ervaring hoe geil hij dat vindt. Vooral als ik een puntige tong maak en daarmee tegen het gevoelige gaatje druk. Vervolgens haal ik zijn piemel uit mijn mond en begin de hele schacht te likken, vanaf zijn ballen naar de kop en weer terug. Zelf voel ik niet zo de behoefte om gebeft te worden, zo intens als dat ik klaar ben gekomen, dat ik nu alle aandacht aan Bas geef. Ik leg zijn geschoren zak op een hand, duw zijn pik tegen zijn buik en lik zijn ballen, één voor één. Ik weet hoe gevoelig die zijn en lik ze daarom op een uiterst tedere manier. Ik geniet ervan hoe Bas zich daar in het volste vertrouwen aan overgeeft.

Als ik naast mij kijk zie ik dat Janine hetzelfde bij Joe doet. Zijn grote donkere penis staat fier recht op. Zoals de verhalen gaan heeft hij een enorm ding. Een eindje verderop ligt Mandy met veruit gespreide benen te genieten van de mond van Tim. Hij neukt haar roze vagina met zijn tong, terwijl Mandy haar clitoris aan het vingeren is. “Draai je maar om lieverd”, hoor ik Bas dan zeggen. Hij weet dat doggy mijn favoriete positie is. Als ik even later op handen en knieën voor hem zit, merk ik algauw dat hij zijn warme pik mijn poesje in schuift. Wat voel ik hem nu goed. Hij vult mijn vagina helemaal op. Ik zie nu in dat dit standje nog een voordeel heeft. Ik kan nu goed om mij heen kijken. Janine ligt op haar rug. Ze zucht diep als Joe zijn piemel bij haar naar binnen brengt. Voor een deel dan. Zijn pik is gewoon te lang, in verhouding tot de diepte van haar kutje. Het maakt beide niks uit zo te zien. De piemel gaat in en uit zo ver als dat het kan. Die twee vormen duidelijk een team dat geleerd heeft het op deze manier te doen. Mandy zit gehurkt voor het bed, met Tim achter zich. Ze steunt met haar armen op de matras. Ik zie hoe haar vriend met zijn handen naar voren reikt om haar grote, wiebelende borsten te ondersteunen. Hij neukt haar stevig. Grote schokken trekken door haar lijf, haar kermen duidt op intens genot. Ik word van deze aanblik nog geiler dan ik al was. Bovendien begint Bas nu ook te stoten. Ik breng een hand onder mijn lijf door naar achteren en vind daar mijn clit. Oei, wat is het weer nat daar. Mijn vingers glibberen langs en over het gevoelige knopje. Tezamen met de pompende bewegingen van Bas, wordt het me nu toch echt teveel. De opwindende taferelen om mij heen, het gezucht en gekreun van de anderen dat ik hoor, de staalharde pik die de wanden van mijn vagina bewerkt, mijn tintelende clit en dan ook nog ineens de schreeuw waarmee mijn lief klaarkomt. De warmte van het zaad in mijn kut, het moment dient zich aan dat ik het echt niet meer tegenhouden kan. Wat kom ik weer klaar, oei oei, wat een krampen in mijn onderlijf, het schokken en de gil die ik niet binnenhouden kan. Wat een orgastisch moment, wat een climax. En dat tegelijk met het klaarkomen van de andere koppels. Het zaad dat Mandy van Tim op haar tong ontvangt en doorslikt. Stralen sperma die Janine op haar buik ontvangt, het is te fantastisch voor woorden.

Het is tegen middernacht als onze gasten huiswaarts keren. De mannen huggen elkaar, de vrouwen delen zoenen uit. “Volgende keer bij ons jongens?”, roept Mandy nog door de gang. Ze krijgt van alle kanten bijval: “we appen wel!”. Vlak voordat ik, in bed beland, in slaap val bedenk ik dat ik nu al zin heb in nieuwe spelletjes.

jade

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Fenna 18 sep 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *