— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Genieten in stilte, deel 2

Dit is veel meer dan een orgasme. Dit maakt mij de mens die ik ben en die ik wil zijn. En is dit de bevestiging dat al mijn twijfel de prullenbak in gooit? En dat het niet de schuld van de jongens en mannen is geweest dat ik relaties verbrak? Ik heb de nodige harten gebroken, maar wat heb ik daar zelf ook door geleden. Wat heb ik een schuldgevoel opgebouwd. Maar nu ik heb ontdekt hoe ik mij over iemand voelen kan. “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”, de woorden van mijn lieve ouders klinken door mijn hoofd, nu ik nog diep adem door de zojuist opgedane sensatie. In de relatieve stilte van het landen na mijn orgasme, flitsen beelden door mijn hoofd. Hoe ik er wel eens als een plank bij heb gelegen, als een man zijn best deed mij te plezieren. Dat ik mijn hoogtepunten wel eens heb gespeeld, om maar van “het gedoe” af te zijn. Wat een verschil met deze ervaring. Geen moment heb ik eraan gedacht mij in te houden. Niet een keer dat ik dacht hoe ik zou overkomen. Met Amanda voel ik me meteen zo verbonden, nu het hoge woord eruit is. Hoe zij eerlijk heeft gezegd hoe het voor haar al die tijd is geweest een vriendin te hebben waar ze, uit noodzaak, enkel platonisch verliefd op heeft kunnen zijn. Deze seks is eerlijke seks. Zonder taboe, zonder rem.

Ik ben helemaal onder de indruk van wat er is gebeurd. Hoe kan het toch dat Amanda dat helemaal begrijpt. Ze geeft me alle tijd om bij te komen. Ze streelt me zachtjes over mijn buik. Zo genieten we samen van de stilte. Tot ik de stoute schoenen aantrek. Ik wil iets doen dat ik nog nooit heb gedaan, maar dat er ooit eens van zal komen. Waarom dan niet nu? Op het moment dat ik mij zo veilig en ongedwongen voel? “Lieverd”, vraag ik, “zal ik jou ook nog even lekker verwennen?” Oef, dat is eruit, bang als dat ik ben voor afwijzing. Amanda kijkt omhoog en ziet mijn ernstige gezicht. Ze proest het uit van het lachen. “Ha ha ha”, schatert ze, “je vraagt het alsof het een doodzonde is, ha ha ha. Nee joh, natuurlijk mag je dat. Graag zelfs. Beffen bedoel je? Dat zou helemaal geweldig zijn!” Van dat antwoord schiet ook ik in de lach. Heerlijk, wat een mens die Amanda. En hup, daar staat ze al naast de bank en vliegen haar kleren al door de kamer. “Slipje ook meteen uit?”, vraagt ze. Ik bevestig en even later zit ze op de bank, haar benen zo wijd uiteen dat ze kan. En ik kniel daartussen. Nu ga ik het doen, dat waar ik al zo lang aan heb lopen denken. Mijn hart klopt in mijn keel, want spannend is het natuurlijk wel! Ik bekijk het kutje van Amanda aandachtig. Het bosje haar erboven is netjes getrimd. Het lipje links is ietsje groter dan die aan de rechterkant. En opvallend is dat haar clitje al wat opgezwollen is en daardoor meteen goed is te zien. De geur is net een tikje anders dan bij mij het geval is. En gek genoeg trekt die me aan. “Zou dat ook bij de smaak zo zijn?”, klinkt er door mijn gedachten. Ik streel haar onderkant, zoals ik een echte poes ook zou strelen. Met aandacht en gevoel. Ik beweeg mijn hand, drukkend op het geheel, in langzaam uitgevoerde cirkels. De buitenste schaamlippen en haar vulva volgen die uitgevoerde kringen onder mijn hand. Oh, wat is dit spannend. Ik voer maar uit wat bij mij zelf altijd wel werkt. Gelukkig hoor ik het aandachtvolle zuchten van Amanda. Het bevestigt dat ik goed bezig ben. Als ik mijn hand weer optil, zie ik hoe de binnenste schaamlippen op elkaar liggen en ook dat die er vochtiger uitzien dan eerst. Ik kietel ze met een wijsvinger. Beweeg ze heen en weer. Wat zijn ze lekker zacht. Maar ook een beetje dikker geworden. Als ik mijn vingers in rap tempo over ze heen laat gaan, volgen ze wat ik doe. Ik zie hoe mijn vingers beginnen te glinsteren van het glibberige vocht. “Mmmm”, hoor ik boven mijn hoofd.

Dit is het moment waarop ik voor het eerst ga doen wat ik nooit eerder deed. Ik breng mijn hoofd naar voren en deel kusjes uit. Kusjes op de schaamlippen van Amanda. Eerst een heleboel op de buitenste schaamlippen, want er is niets mooiers dan het verlangen naar meer op te roepen. Aan haar trillende lichaam is te merken dat dit goed lukt. Ik blijf maar kussen, maar vermijd de binnenste lipjes en zeker ook haar clit. Tot ik plotseling een hand op mijn hoofd voel. Amanda duwt mij in de richting van haar vulva. Ik moet nu haar binnenste schaamlippen kussen, zoveel is duidelijk. Mijn lippen glijden over haar spiegelgladde binnenste lippen. Ik proef haar! Ik proef een meid, een vrouw! Haar smaak verschilt inderdaad iets van mijn eigen vocht. Een andere zuurgraad misschien? Of verbeeld ik mij dat door de geur? Ik drink voorzichtig van haar vocht door mijn tong tussen haar schaamlippen door te halen. Over het kleine bultje waar ze uit plast en iets dieper in de holte van haar vagina. Ik word er gulzig van en herhaal dit keer op keer. En weer hoor ik genietende geluiden, waarmee Amanda de stilte doorbreekt. En dan, eindelijk voor haar, laat ik mijn tong aan beide zijden van haar clitoris glijden. Over het kapje erboven ook. Meteen versnelt de ademhaling van mijn vriendin. Zal ik haar nog langer plagen? Het lijkt niet nodig. Met veel spuug glijd ik nu met mijn tong over het kapje, omlaag en over het overgevoelige knopje. Ik luister goed wat het haar doet. Het snelle ademhalen gaat over in gekreun. Nu besluit ik de aanrakingen van mijn tong met haar clit te variëren. Ik lik de letters van het alfabet over haar kittelaar. Mijn tong schrijft als het waren het woord “orgasme” op de roze huid. “Oh wowooww”, klinkt het. Gedreven blijf ik haar likken tot plotseling een dierlijke climax door het lichaam van Amanda dendert. Ze schokt en trilt, hijgt en kreunt, haar tenen krullen, ze perst een brullend “ahhhhh” uit haar keel en ineens komt er een klein golfje vocht haar vagina uit. Het landt op mijn mond en druipt van mijn kin.

Na de orkaan sta ik op om naar de keuken te gaan. Ik vind daar een rol keukenpapier en kom daarmee de kamer binnen. Mijn mond maak ik droog en ook het kutje van Amanda. Die ligt nog uitgeput op de bank. “Jeeeemig Iris, wat was dat? Heb ik gesquirt?”, vraagt ze me met ongeloof in haar stem. “Ja, wel een beetje geloof ik”, is mijn antwoord. “Wow, wat een natuurtalent ben jij dan zeg, jeeeemig”, stelt ze tevreden vast. Ik moet van binnen ook erg lachen. Dit is het, zo weet ik nu. Dat ik geheel instinctief me heb laten gaan. Wild, dierlijk, ongeremd omdat ik me zo ontzettend veilig heb gevoeld. “Dank je wel lieverd, voor deze ervaring, ik had dit nooit willen missen”, laat ik Amanda weten. Voordat we beide moeten plassen, belanden we nog even in een tongzoen. Zo genieten we in stilte, terwijl onze gedachten juichen.

jwbr

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *