— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wel, of toch niet?

Lekker rustig zit je achter je pctje aan het einde van een saaie dag. Eventjes kijken wie er op msn is, je mail lezen, even niets. Je hoort iets achter je en je kijkt om. Niets, de kamer is op jou na leeg.

Het valt je wel op dat de deur open staat. Dat is vreemd, je weet eigenlijk zeker dat je hem achter je dicht hebt gedaan. Je staat op en loopt naar de deur. Het werkt stukken prettiger als je zeker weet dat er geen kleine kinderen binnen komen.

Zodra je de deurkruk in je handen hebt draai je je nog een keer om. Je weet zeker dat je iets hoorde. Maar, nog steeds is de kamer leeg. En dan ineens voel je twee handen voor je ogen.

“Guess who!”
Hmm, een onbekende stem. Toch heb je wel een flauw vermoeden wie het zou kunnen zijn. En inderdaad, je gokt goed. De handen verdwijnen, en jij kan je omdraaien om me te zien. Wat je niet had verwacht was dat ik geen shirt aan zou hebben.

Dat is een leuke verrassing. Voordat ik het goed en wel doorheb spelen je vingers al met mijn tepels. Kleine kneepjes. Ik slaak een gilletje. Ik geef je een knuffel terwijl ik in je oor fluister dat ik die grote mond best eens waargemaakt wil zien.

Dat laat je je maar één keer zeggen. Een hand tegen mijn borstbeen drukt me achteruit, terwijl de arm om mijn heup voorkomt dat ik achterover val. Ik voel de rand van je bed in mijn knieholtes, en ga zitten. Jij trekt je eigen shirt uit en drukt me achterover. Zodra ik op mijn rug lig kom je naast me liggen.

Je handen glijden over mijn bovenlichaam, terwijl je lippen mijn tepels bespelen. Je vingers glijden richting de knoop van mijn broek, die je verrassend snel los hebt. Je komt eventjes overeind om mijn broek uit te trekken, maar mijn slipje laat je nog even zitten.

Ook je eigen broek verdwijnt als sneeuw voor de zon, en belandt ergens op de grond in de kamer. Ik zie je opwinding door je boxer heen, en het ziet er aantrekkelijk uit. Maar voorlopig ben jij de baas.

Je laat een vinger plagend door mijn lies glijden. Ik kreun zachtjes, en druk mijn heupen iets omhoog. Tergend langzaam trek jij mijn slipje naar beneden. Je plaatst je heupen tussen mijn benen en geeft druk.

Door je boxer heen kan je ik lul tegen mijn kutje aan voelen.
“Wat wil je dan sletje?”, hijgt hij. Eventjes blijft het stil.
“Ik wil je in me voelen.”

Je glijdt naar beneden en ik voel je tong over mijn buik een vochtige streep naar beneden trekken. Je tong glijdt langs mijn lipje, mijn klitje nog niet rakend. Weer kreun ik, je pest me. Je weet hoe geil je me daarmee krijgt.

Dan: je tong op mijn klitje. Traag lik je heen en weer. Ik voel dat mijn klitje onder je tong beweegt.
“Meer”, fluister ik. Het is een bevel, geen vraag. Vlug druk je twee vingers naar binnen en begin je me te bespelen. Je tong gaat vlugger en vlugger. Ik kronkel onder je aanrakingen en ik voel mijn orgasme komen.

Maar dan is er ineens een leegte. De vingers zijn weg, en ook je tong speelt niet langer met me. Ik doe mijn ogen open, en ik zie je staan. Helemaal naakt, langzaam trekkend aan je forse lul.

Je knielt over me heen, je lul boven mijn mond. Je legt je eikel tegen mijn lippen aan. Als ik mijn hoofd wegdraai grijp jij mijn haren en dwing je je lul naar binnen.

Ik laat mijn tong even over je lul glijden tot je helemaal nat bent en voordat je me in mijn mondje begint te neuken. Met mijn handen op je heupen kan ik regelen tot hoe diep je kan komen, je hele lul is nog te veel voor mij.

Dan trek je je weer terug. Je lichaam glijdt naar beneden en je lul belandt tussen mijn lipjes. Zonder dat je er moeite voor hoeft te doen glijdt je lul in me. Eerst een klein stukje. Dan een beetje verder. En dan, met een derde stoot, glijdt jij tot aan je ballen in me.

Ik kreun, mijn kutje is behoorlijk opgevuld. Met lange halen begin je me te neuken. Eerst rustig, maar dan sneller en sneller. Het heerlijke gevoel van steeds leeg zijn en weer opgevuld worden neemt me in beslag.

Dan stop je, je trekt je terug en kijkt me aan.
“Omdraaien, op handen en knieën jij”, beveel je.
Ik draai me om en blijf pestend op mijn buik liggen. Je geeft me een lel op mijn kont.
“Op handen en knieën, en snel.”

Ik doe wat je vraagt. Ik voel iets kouds op mijn kontje, en als ik omkijk zie ik dat je de tube glijmiddel vast hebt. Je bent mijn kontje ermee aan het insmeren, en ik voel zo nu en dan eventjes een vinger naar binnen glippen.

Het worden er twee, en daarna drie. Eventjes voel ik helemaal niets, en ik weet dat je je eigen lul insmeert. Dan voel ik je eikel tegen mijn kont aan.

“Ben je er klaar voor?”, vraag je.
Ik antwoord dat ik het niet zeker weet.
“Jammer, want ik ga je in je kont nemen”, zeg je.

Ik voel hoe je je eikel naar binnen drukt. Het doet behoorlijk pijn, en ik laat me door mijn armen zakken om me vast te grijpen in het kussen. Je drukt je langzaam verder naar binnen, het lijkt wel of er geen eind aan komt.

Zodra je helemaal in me bent blijf je even stil zitten om me aan het gevoel te laten wennen. Zodra je het idee hebt dat het goed is begin je me heel langzaam te neuken. Al snel merk je dat het me geen pijn meer doet, en neuk je me harder.

Ik voel je lul steeds sneller in en uit mijn kont glijden. Het is een heerlijk gevoel, en voor jou geldt hetzelfde, te merken aan je gehijg en gekreun. Je laatste paar stoten zijn hard, en dan stop je totaal met bewegen. Ik voel de samentrekkingen in je lul zodra je klaarkomt.

Als je je orgasme hebt gehad trek je je terug. Je gebiedt me te blijven zitten zoals ik zit. Ik hoor je verplaatsen, en dan voel ik je tong weer op mijn klitje. Het duurt niet lang, of ook ik voel een overweldigend orgasme door mijn lichaam trekken.

Verstuft word je wakker op je bureaustoel. Je kijkt om je heen. Ik ben er niet, je bed is opgemaakt, en de deur zit op slot. Een overweldigend goede droom!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *