— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

I had a dream

Jarenlang was het mijn heimelijke fantasie. Maar inmiddels was deze fantasie veranderd in een woeste droom die meestal terugkeerde op momenten dat ik hem niet verwachtte. Soms, als ik lekker lag te spelen met mezelf en net niet kon klaarkomen, gebruikte ik hem om mijn kutje alsnog te laten spuiten. Hoewel ik de droom superspannend vond en tegelijkertijd doodeng, was ik er zeker van dat ik hem in het echt niet zou willen beleven. Daarvoor was hij teveel over the top. Aan Pjotr, mijn seksvriendje, had ik de droom verteld. Hem vertrouwde ik. Hij was een van de weinigen waar ik sowieso mijn seksuele behoeften mee durfde te delen.

Ik was vrij deze week en was al dagen achtereen hebberig en hitsig. De woeste droom spookte weer door mijn hoofd en voelde hoe mijn kutje natter en natter werd. Op bed lag ik met mijn ogen dicht met mijn klitje te spelen. Het was halverwege de middag en ik verheugde me op de avond. Ik had afgesproken met Pjotr en was al de hele dag in een supergeile stemming. Ik zag in mijn gedachten z’n naakte lijf en stevige kontje voor me, en liet me als een sletje door hem nemen.
‘Vanavond geef ik me over aan je geile grillen’, zo had ik hem ge-smst. De middag gleed voorbij en tegen de avond kon ik me niet meer inhouden. Eerder dan afgesproken stond ik voor zijn deur en belde aan. Hij deed vlot open en droeg alleen een keukenschort. In de hal van z’n appartement drukte ik me tegen hem aan, en fluisterde dat ik me als een sletje wilde laten gebruiken.

Hij was al net zo ongeduldig als ik, en hij wist al mijn kleding uit te krijgen nog voordat we de woonkamer bereikten. Naakt liet ik me op de bank vallen. Wijdbeens stak ik een sigaret op en daagde hem uit door met mijn hand mijn kutje te strelen. Pjotr lachte en zond me een plagerige handkus.
“Ik ben benieuwd of je na vanavond nog zo gretig bent”, zei hij geheimzinnig.
“Kom maar op”, reageerde ik zo koel mogelijk. Pjotr stond op, rommelde nog wat in de keuken en kwam toen naast me zitten. Hij stak een joint op die we met z’n tweetjes oprookten. Ondertussen keek hij naar mijn natte kutje, die ik met mijn vingers opende.
“Je bent vandaag echt voor alles in hè?”, fluisterde hij in mijn oor. Ik bevestigde zijn vraag met een korte kreun.

Pjotr stond op, trok wat uit een lade en kwam weer naast me zitten.
“Vertrouw je me?”, vroeg hij op serieuze toon.
“Ja, volledig”, zei ik.
“Draai je dan maar om”, fluisterde hij.
Ik draaide me om. Toen ik met mijn rug naar hem toe zat, voelde ik een blinddoek over mijn hoofd glijden. Ik zat ineens in het donker en hoorde alleen mijn eigen ademhaling. Pjotr pakte mijn hand en nam me mee. Zachtjes werd ik op zijn bed gelegd, en ik voelde hoe hij mijn beide handen op mijn rug vastbond. Mijn hart ging als een razende tekeer. Toen hij ook nog twee oordopjes in mijn oren drukte was ik helemaal alleen in mijn donkere niemandswereld. Gelaten wachtte ik af wat er zou komen. Ik was zo geil, het maakte me allemaal niets meer uit. Uit de oordopjes gleden langgerekte klanken mijn gehoor binnen. Op de sfeervolle trancemuziek kwam ik langzaam in een geile roes terecht.

Pjotr draaide me op mijn buik en trok mijn billen uit elkaar. Ik voelde hoe zijn tong over mijn kontje gleed. Hij likte me nat. Het bed trilde. Een vinger drong mijn kutje binnen. Ik liet me helemaal gaan. Zijn pik voelde heet en hitsig aan toen hij me langzaam begon te neuken. Ik kreunde en smeekte om meer en harder. Terwijl ik intens genoot van de diepe stoten verwonderde ik me over zijn pik, die breder en harder aanvoelde dan anders. Met een steeds hogere snelheid beukte hij me naar een heerlijk hoogtepunt. Vlak erna voelde ik z’n pik schokkend in mijn natte kutje komen. Toen hij zich terugtrok schreef hij iets op mijn rug met een ding dat aanvoelde als lippenstift. Ik dacht er niet al te lang bij na, want z’n pik gleed alweer naar binnen.

Weer verwonderde ik me over z’n lid dat nu ineens weer korter en dunner aanvoelde. Leunend op mijn knieën en ellebogen neukte ik hem door mezelf heen en weer te schommelen. Ik voelde zijn pik opzwellen, en verbazend snel spoot hij me voor de tweede keer vol. Weer werd er iets op mijn rug geschreven. Ook trilde het bed weer, waarna mijn kutje gelijk weer werd opgevuld. Ik begon te twijfelen, want dit kon onmogelijk alleen Pjotr zijn. Daarvoor kende ik hem te goed. Of zou moest onder invloed zijn van drugs. Had hij misschien een nieuw setje dildo’s voor me gekocht? Maar dildo’s spuiten niet, realiseerde ik me en vroeg me af wat er allemaal gebeurde achter mijn wijdopen gesperde kutje en kontje.

De vragen overstemden eventjes het geboden genot. Maar mijn kutje werd zo intens lekker genomen dat ik mijn aandacht weer snel richtte op mijn lust. Weer werd een hele lading sap in me gespoten, iets op mijn rug geschreven en ja hoor, het bed trilde ook alweer. Zo nu en dan aaide Pjotr me over mijn hoofd om me daarna woest te nemen. Ik werd op mijn rug gedraaid en weer genomen en beschreven. Het bed trilde, mijn benen werden uit elkaar getrokken en mijn kutje werd weer gevuld. Ik waande me in mijn woeste droom waarin ik door een groep mannen werd geneukt. Elke man die kwam, liet een keurige handtekening achter. Ik had het aantal krabbels niet geteld, maar het moesten er inmiddels zeker een stuk of tien zijn.

Al ervoer ik het als een droom, ik wist dat het echt menens was. Heel eventjes bekroop me het gevoel van onzekerheid maar het voelde zo heerlijk dat ik me maar liet gaan in de wetenschap dat Pjotr over me waakte. Dit was ‘once in a lifetime’. Tenminste, dat hoopte ik. Of zou ik nu officieel nymfomaan zijn? Ach, fuck it, dacht ik. Het is nu of nooit. Kom maar op, schreeuwde ik. Een aantal handen grepen me vast en draaiden me weer op mijn buik. Mijn billen werden uit elkaar getrokken en het voelde alsof iemand onder me schoof. Zijn pik gleed in mijn kutje. Tegelijkertijd voelde ik de punt van een eikel tegen mijn kontje drukken. Voorzichtig drong de pik naar binnen. Ik werd gesandwiched, wow! Jezus, wat was dit lekker! Maar er kwam nog meer.

Brutaal drukte iemand zijn paal in mijn mond. Maar ook dit was blijkbaar nog niet genoeg, want ik voelde hoe iemand een dildo in mijn kutje erbij stopte. In totale extase kwam ik binnen een paar minuten drie keer klaar. Mijn lichaam begon een beetje te protesteren. Ik zette nog een keer aan voor de allerlaatste implosie. Schokkend en kreunend met een pik in mijn mond schoot mijn hele lichaam in een verrukkelijke kramp. Zelf mijn tenen leken mee te delen in deze geilste climax die ik ooit had beleeft. Rillend en met ademnood probeerde ik weer een beetje bij te komen.

Alle pikken trokken zich discreet terug waardoor ik rustig kon bijkomen. Ik voelde hoe meerder ogen naar mijn naakte lichaam keken. Ik probeerde mezelf los te maken, maar werd tegengehouden. Iemand trok de oordopjes uit en ik hoorde Pjotr fluisteren dat ik nog even moest wachten. Gelaten wachtte ik af wat er zou volgen. Toen het bed trilde, verwachtte ik een verse pik die mijn kutje zou opvullen. Ik protesteerde, want kon even geen mannenvlees meer verdagen. Maar gelukkig werd er aan mijn blinddoek getrokken. Het ding schoof voor mijn ogen weg. Knipperend probeerde ik aan het licht te wennen. Toen me dat gelukt was, keek ik recht in het lachende gezicht van Pjotr.

“Wat was dit”, vroeg ik stamelend. Kijk maar eens in de spiegel zij hij plagerig. Ik stond op, en strompelde naar de spiegel in de gang. Met grote ogen bekeek ik een tiental krabbels op mijn buik, billen en rug. Pjotr sloeg een arm om me heen en toonde me een stapeltje polaroids. Erop stonden alleen de afbeeldingen van stijve pikken.
“Kijk lekkertje, deze heren hebben je lekkere doosje tijdelijk bewoond. Dit wilde je toch?”
“Uitgewoond, bedoel je zeker”, reageerde ik scherp.
“Ben je boos?”, vroeg Pjotr bezorgd.
“Nee, integendeel”, antwoordde ik.
“Heerlijk, maar heb je ook zoveel vriendinnen? Ik fantaseerde namelijk gisteren hoe ik…”
Pjotr ontnam me de lucht nog verder te praten door me tegen de muur te drukken en zijn pik diep in me te drukken.
“Visite is leuk, maar nu ben je voor mij, lief nymfomaantje van me”, hijgde hij me in mijn oor.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *