— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Starship Universe Explorer deel 2: De Dream Machine

Het heeft me heel wat moeite gekost om mee te mogen met de Universe Explorer. En tranen bovendien. Net achttien geworden en afscheid moeten nemen van je hele familie, dat ging me niet in de koude kleren zitten. Maar het avontuur trok en mijn leven zag er op dat moment uit als een herhaling van zetten. Toen het nieuws meldde dat er plannen waren om de aarde vaarwel te zeggen, teneinde nieuwe werelden te gaan ontdekken, heb ik direct contact opgenomen met de WCR. De raad in dienst van de overheid, die het voortbestaan van de mensheid moet organiseren. Ik was op dat moment nog iets te jong om mee te mogen. Maar na diverse DNA-tests bleek ik geen erfelijke ziektes in mijn genen mee te dragen. Door mijn sportverleden was ik juist op dat moment in tiptop conditie. Uiteindelijk kreeg ik dan toch mijn boardingpass uitgereikt. Een document waar de nodige consequenties aan waren verbonden.

Starend door het raam realiseer ik me dat de reis niet zo opwindend is als ik vooraf heb bedacht. Het leven op Starship Universe Explorer is niet echt opwindend te noemen. Op aarde kun je shoppen, uitgaan, feesten, reizen. Hier is alles kunstmatig en planmatig bedacht. Wat heb je nodig in een ruimtevaartuig? De meeste mensen ken je wel. En wil je eens anderen leren kennen, dan moet je een transfer aanvragen naar één van de andere schepen van de vloot. Maar daar vormt de beschermde status waar ik mee te maken heb, dan weer een hindernis voor. Kom ik buiten mijn hut, dan vind ik daar Troy en Alex. Zij zijn cyborgs, half mens en half robot. Natuurgetrouw nagemaakte mannen, voorzien van de nieuwste elektronische technieken, maar uitgerust voor de meest geestdodende werkzaamheden. In dit geval is dat mij bewaken.

Ik ben blijkbaar iemand om zuinig op te zijn. Een honderd procent echt mens, een vrouw, een wezen dat nieuw leven kan voortbrengen. Alle tests van de Wereld Creatie Raad zijn daarop gericht geweest. Sterker nog, elke keer als ik mijn periode krijg, moet ik dat bij de WCR melden. Voor hen ben ik een waardevolle diamant. Maar helaas wel eentje in een gouden kooi. Het drukt op mij en ook op mijn seksleven. Laatst zag ik Andy op de gang. Net als ik ook een echt mens. Een knapperd bovendien. Maar nog net te jong voor mij. Hoe zou het zijn om met hem…. Om met een echt mens…

Turend naar sterren en planeten zie ik Andy voor me. Stoere vent, lekker lichaam, mooie pik, althans dat laatste fantaseer ik erbij. Mmmm de gedachte aan hem, aan de toekomst die vastligt. Hij en ik zijn voorbestemd aan elkaar. Hij zal degene zijn die mij bevruchten moet. Niet via reageerbuis of andere ingewikkelde systemen. De WCR heeft bepaald dat het tot een echte coitus mag komen, als beide kandidaten daartoe beslissen. Bij scientific or natural hebben we beide voor de tweede optie gekozen. Maar eerst moet er nog een hele ronde definitieve tests plaatsvinden. In mijn hersenen is het echter al zover. Ik zie mezelf liggen met mijn benen in de lucht. Ik hoor Andy zuchten en kreunen, “oh Farida wat ben je lekker”. Zijn grote piemel gaat in en uit. En dan spuit hij een enorme lading van zijn vruchtbare zaad mijn vagina in. Ik leg een kussen onder mijn billen om er geen druppel van te verliezen. Jemig, wat word ik geil van die gedachten en besluit tot een tripje met de Dream Machine.

Waar mensen in oude tijden nog naar beeldbuizen en flatscreens keken om een film te kunnen zien, is dat al eeuwen een compleet achterhaald concept. Het werkwoord trippen staat voor het beleven van een film met de Dream Machine. Je zet daarvoor een speciaal licht brilletje, vol elektronica en met blauw doorschijnende glazen op. Je noemt een filmtitel of selecteert er eentje uit een virtueel menu en meteen zit je er middenin. Je eigen gedachten verplaatsen je in een personage van de film. Ook wat de verhaallijn wordt, vloeit voort uit wat je denkt, wat je voelt, hoe je stemming is en wat je wil. In feite is alles mogelijk en vooral levensecht.

Farida loopt bij het raam weg en prevelt zachtjes het commando “bed”. Meteen verschijnt er een lichtgevende rechthoek in de ruimte van haar tijdelijke woonruimte; haar FVB, zweefbed. Op een eveneens zwevend tafeltje in haar hut ligt haar Dream-bril. Als ze die gepakt heeft vleit ze neer op haar virtuele bed. Ze zet de bril op. Die reageert meteen op haar gedachten…

Wat heb ik me opgefrist in het helderblauwe water van het zwembad. Daar omheen staan strandstoelen. Er zitten en liggen mannen en vrouwen op. Ik weet dat ze naar mij kijken. Het maakt me niet uit dat ze mij naakt hebben zien zwemmen. Ik klim op de kant. Druppels glijden van mijn rug, borsten, billen en benen. De handdoek die op mijn ligstoel ligt drapeer ik om mijn lange haren, de hete zon zal mijn lichaam drogen. Kijk ik om me heen, dan blijkt het tafereel om mij heen nogal veranderd. Blijkbaar zijn mijn gedachten frivoler dan ik zelf door heb en heeft de bril daardoor het scenario nogal aangepast. Vrouwen worden gebeft, mannen gepijpt. Er zijn heren die hun dame volop aan het neuken zijn. Ik zie trio’s druk bezig elkaar te verwennen, er klinkt opgewonden hijgen, kreunen en het grommen van diepe orgasmes.

“Hé lady”, hoor ik naast me, “zin in een heerlijke massage?” Twee donkere mannen staan naast mijn ligbed te lachen. Hun voorstel laat ik me geen twee keer zeggen. Ik keer mij op mijn buik en even later voel ik, liggend in de zon, de druppels van warme olie op mijn rug. Twee paar grote handen glijden over mijn rug, masseren mijn nek, mijn benen en voeten. Ik spin bijna als een poes bij zoveel tedere aandacht, deze ontspanning mag van mij uren duren. Het wordt nog lekkerder als twee handen over mijn billen glijden en de rondingen aan het ontdekken zijn. Ondertussen komt er nog een gevoel bij, dat van warme olie die tussen mijn billen landt en mij behaaglijk verwarmt. Oef, wat winden de mannen mij op!

Mijn gedachten worden bevangen door de handen die mijn huid doen gloeien, maar ook door de geluiden om mij heen. Vlak naast mij wordt een jonge dame tussen haar borsten geneukt. Ze drukt ze met haar handen tegen de stam aan, die zich flitsend er een weg tussendoor baant. Daardoor glijdt de voorhuid steeds weer over de eikel van de dikke penis, heen en terug. Met een brede lach moedigt ze haar minnaar aan om flink door te stoten. Tot ik een grote wolk sperma zie ontsnappen, die in de ruimte tussen haar borsten landt. Er is bewondering in haar gezicht over de ontvangst van zoveel van het witte, warme goedje.

“Draai je maar om lieverd”, hoor ik zeggen. Als ik dat gedaan heb en op mijn rug lig, worden mijn benen wijd van elkaar gehouden. Eén van de mannen gaat door met zijn massage. Hij giet zijn warme olie over mijn borsten en buik. Vervolgens spreidt hij zijn vingers en wrijft de olie uit over mijn buik en mijn borsten. Het voelt heerlijk ontspannen, net als toen ik nog op mijn rug lag. Ik zou zo weg kunnen dromen. Toch is die gedachte van korte duur, nu de andere man zijn gezicht tussen mijn benen heeft verstopt. Ik voel zijn brede, zachte tong cirkels maken rond mijn vulva. Het bezorgt me een verrukkelijk gevoel, dat me ertoe aanzet om me er helemaal aan over te geven. Ik druk mijn week geworden intieme plekje in zijn gezicht. Hij beantwoordt me door mijn schaamlippen één voor één tussen zijn lippen te nemen en weer los te laten. Dan laat hij zijn tong over en tussen mijn schaamlippen heerlijk dansen. Tot hij een puntje van zijn tong maakt en dat heel teder over het knopje van mijn plasgaatje laat gaan. Hij duwt het gaatje zachtjes heen en weer tot hij er tot besluit zijn tong bovenop drukt. Wat een sensatie! Die wordt nog intenser als hij mijn clit aan een onderzoek onderwerpt. Likkend over het kapje erboven volgt hij een weg omlaag, over het knopje. Daar stopt het tot hij weer bij het kapje begint en steeds weer naar beneden likt. Zo wordt het voor mij net niet te gevoelig en kan ik me er steeds weer op voorbereiden, wanneer zijn tong mijn clit bereikt. Fantastisch is het!

Inmiddels is de massage van mijn lichaam gestopt en is de gever ervan naast mijn hoofd komen staan. Voor me zie ik een knalharde, zwarte piemel in mijn richting wijzen. De voorhuid ervan is achter de randen van de eikel geschoven. Het gleufje kijkt me verlangend aan. Ik voel me inmiddels zo geil geworden dat ik niet aarzel. Ik neem die dikke pik in een hand en verwarm die tussen mijn lippen. Pijpen, ik houd ervan. Zo’n opgewonden piemel, wat een genot om die te verwennen. Eraan te likken, tot de eigenaar ervan gaat kreunen. Dat je merkt dat die piemel nog harder wordt dan eerst, ja soms klopt van geilheid. Ondertussen is zijn maat zo ver dat hij voor mij hurkend op zijn knieën zijn penis tegen mijn kletsnatte vulva houdt. Daardoor openen de lipjes zich voor zijn eikel. Hij duwt door en zo vult hij me met heel zijn mannelijkheid. Dat gaat zo gemakkelijk, niet alleen door mijn eigen vocht, maar ook omdat hij me zo voortreffelijk met zijn mond heeft verwend.

En zo word ik heerlijk geneukt, zowel in mijn kut als in mijn mond. Het is net alsof elke stoot, die ik in mijn onderlijf voel, als echo ook in mijn mond wordt ervaren. Ik verstevig de grip om de piemel in mijn mond. Ik trek die af, waarbij de kop ervan de warme vochtigheid van mijn lippen en tong ervaart. En ondertussen doet de man aan het voeteneind van mijn ligbed niet anders. Hij schuift zijn dikke lul in een stevig tempo in en uit mijn vagina, gedreven door lust, uitgevoerd door geilheid. Hij neukt me door en door, totdat hij zijn zaadlozing niet meer tegen kan houden. Diep in mij ontvang ik zijn warme vocht, waardoor heftige krampen mijn orgasme aankondigen. Mijn grommen wordt gedempt, door het even heftige klaarkomen van de man wiens piemel ik nog steeds tussen mijn lippen heb. De hitte van zijn zaad vult mijn mond. Hij spuit het diep in mijn keel, waarna ik het na elke straal doorslik. Twee mannen die in mij climaxen en dan het mijne er nog bij, het is hemels!

Nog nahijgend zet ik mijn blauwe brilletje af. Zo, dit was weer lekker zeg. En of ik er zelf echt bij ben geweest. Mijn tepels zijn nog hard, mijn vagina gloeit nog na. Wat een heftig hoogtepunt heb ik beleefd. Mijn hele lichaam voelt nog de naweeën van de orgastische krampen die ik heb gevoeld. Ik blijf nog even op mijn zweefbed liggen en denk aan Andy. Andy, hoe zou het met hem gaan. Wat zal er uit het laatste onderzoek komen dat hij moet ondergaan? En dat hij en ik het als echte, oorspronkelijke, aardse mensen zullen doen, om de bevolking in stand te houden. Andy, ik kan wel van je dromen….

Wordt vervolgd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *