— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De buren

Al jaren heb ik leuke onderburen waar ik een hechte band mee heb. We komen graag bij elkaar over de vloer, om een wijntje te drinken en gezellig te kletsen. Zo ook deze zaterdagavond. Eric, man van Wilma, was niet thuis, en zou rond middernacht pas thuis komen. Ik nestelde mij lekker op de behaaglijke bank en Wilma had al een heerlijk flesje wijn open getrokken.We hadden een goed gesprek en voor we het wisten hadden de derde fles wijn al bijna op.

Opeens vroeg Wilma of het lingeriesetje wat zij en Eric voor mij hadden mee gebracht de juiste maat was. Ik vertelde haar dat de BH perfect aansloot om mijn borsten en dat ik ook al begon te wennen aan die zachte string. Al die jaren had ik mezelf niet meer verwend met dergelijke lingerie en droeg over het algemeen gewone slips. Wilma vroeg aan mij of ik het bewuste setje aan had. Dit was niet het geval maar ik zou even naar boven lopen om het voor haar aan te trekken. Boven in mijn appartement aangekomen ontdeed ik mij snel van mijn kleren, sprong onder de douche en parfumeerde mij een beetje. Ik trok het lingerie setje aan onder een zwarte rok met een rode blouse.

Toen ik weer bij Wilma beneden was zag ik dat ze de glazen nog eens bij geschonken had. Ik nam een flinke teug witte wijn, hield het in mijn mond liep op Wilma af. Ik gaf haar een tongzoen waarbij ik de wijn in haar mond liet lopen. Eerst proestte zij het uit maar na verschillende keren geoefend te hebben, wist Wilma hoe het moest. Ze bekende mij dat ze er geil van werd. Dat had ik al lang gezien, want haar tepels priemden door de dunne stof van haar blouse. Het liet mij ook niet onberoerd en onder het genot van weer een zalige, natte tongzoen betastten wij onze borsten. Ik maakte mijn blouse open en liet haar mijn BH zijn. Wilma was al zo vrij geworden dat ze mijn rok optilde om ook mijn string te zien. Wat ze zag beviel haar wel want ze streelde er lieflijk overheen.

Met twee vingers wurmde ze zich langs de zijkant van mijn stringetje naar mijn klitje toe en voelde meteen hoe nat ik was geworden. Een diepe zucht verliet mijn mond. Ik liet Wilma opstaan om ook aan haar kutje te zitten, ze had een prachtige kanten string aan waar ik haar kale kutje doorheen zag. Terwijl ik haar een beetje aan het vingeren was, vertelde ze mij dat haar man Eric eraan kwam. Snel fatsoeneerden wij onze kleding en wachtten op zijn komst. Hij begroette ons beide met een zoen en vertelde dat hij zich ging omkleden en even onder de douche sprong.

Tien minuten later kwam Eric weer de woonkamer binnen, nu met alleen een polo en een te gekke zwarte boxer aan. Hij nestelde zich tegenover ons met een biertje op de andere bank en vroeg wat wij zoal gedaan hadden. Ik vertelde hem dat ik Wilma geleerd had hoe ze met een flinke teug wijn kon tongzoenen, en vroeg aan hem of hij dat ook kon. Ik zag zijn ogen twinkelen, en hij kwam naar mij toe gelopen. Ik nam weer een teug wijn in mijn mond en kuste hem. Ik voelde al meteen dat hij dit trucje beheerste want de wijn bleef maar over en weer gaan.

Deze tongzoen zette mij weer in vuur en vlam. Ik bleef met Eric tongzoenen en zijn handen dwaalden over mijn lichaam. Maar het waren niet alleen zijn handen. Ook die van Wilma voelde ik. Door haar aangespoord bevrijdde ik de harde, stijve lul van Eric uit zijn benarde positie. Ik keek er met genoegen naar, en voelde de blauwe aderen om de schacht. Een flinke scheut vocht belandde in mijn string, mede door het vingeren van Wilma. Ze pakte me nu bij mijn hals en dirigeerde mijn mond naar die stijve genotstaaf van haar man. Eerst twijfelde ik nog, maar toen hoorde ik de stem van Wilma:
“toe maar, neem hem in je mond en pijp hem”.

Zo goed en zo kwaad als het kon nam ik dat genotsvlees in mijn mond en hij smaakte prima. Erics handen dwaalden omlaag naar mijn heiligdom, bij mijn string aangekomen hoorde ik hem zacht kreunen. Hij voelde namelijk aan de stof dat ik het setje aan had dat hij had uitgekozen. Snel maakten we het ons gemakkelijk, Wilma lag languit op de bank en Eric scheurde haar string in een keer van haar kont af. Had ik maar zo’n vent die elke nacht mijn slip van mijn kontje kapot trok. Eric begon Wilma grondig te beffen, ik zag dat hij drie vingers met gemak bij haar naar binnen bracht. Het duurde niet lang voordat Wilma gillend klaar kwam.

Nu was het mijn beurt. Eric ontdeed mij verder van mijn kleding en toen ik alleen nog maar het lingerie setje aan had, zei hij tegen mij dat hij me betoverd mooi vond. Zijn mond vond al snel mijn tepels en hij zoende en likte ze of het een lieve lust was. Wilma deed mijn BH uit en nam nu mijn borsten en tepels onderhanden. Eric was bezig mij eens lekker stevig te vingeren, waarbij hij zo nu en dan ook een vinger in mijn poepgaatje liet verdwijnen. Hij legde mij met zachte dwang achterover op de bank, waarbij ik gewillig mijn benen uit elkaar deed. Eric nam niet de moeite om mijn string uit te doen, maar schoof het kruisje helemaal opzij.

Daar lag ik dan met mijn zeer natte zwarte kut open en bloot voor mijn buurman. Wilma vouwde mijn kutlipjes naar buiten en Eric begon nu mij op een overheerlijke manier met zijn mond en tong te verwennen. Hij likte mijn klit en penetreerde zijn tong diep tussen mijn schaamlippen in mijn kut. Ik zat duidelijk al op het randje van een gigantisch orgasme toen er abrupt een einde kwam aan die heerlijke verwennerij. Wilma vroeg me of Eric me mocht neuken en ik wilde niets liever dan die lekkere lul in me te voelen.

Behendig plaatste Wilma de eikel voor mijn kut en met een flinke stoot boorde die lul van Eric zich een weg naar mijn baarmoeder. Wat was dit geil, ik kreunde van genot.
Met lange halen neukte Eric me naar een hoogtepunt, ik kwam aan een stuk klaar en zoende Wilma overal in haar gezicht. Wilma haalde de lul van Eric uit mijn drijfnatte kut en samen pijpten we hem toen klaar. Het sperma verdeelde hij over onze beide monden. Wat een feest was het geweest! Eric vertelde me nog dat hij me de volgende keer zou scheren.

Elke keer wanneer Eric een pakketje meenam, wist ik wat me te wachten stond.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *