— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De onweerstaanbare drummer

Vanavond moeten jullie optreden, ik heb mijn best gedaan voor je. Ik draag een zwart jurkje, mooie kousen en hoge hakken. Mijn jurkje geeft je een fijne aanblik op je favoriete borsten. Ik hoop dat ik beet heb vanavond…

Nu sta ik hier tussen een groot vrouwelijk publiek dat maar altijd graag jouw aandacht zou willen. Ik ril als ik de eerste noten van de muziek hoor. Jullie komen op, het publiek is razend enthousiast. Je hebt me nog niet opgemerkt, de zanger al wel. Van hem krijg ik een knipoog en een goedkeurende blik op mijn decollété. Na een paar nummers heb je me gezien, ook van jou krijg ik een knipoog. Kriebels komen op in mijn buik en ik wil maar één ding vanavond: JOU. Helaas is het alweer pauze en moet ik een kwartier zonder je. Ik besluit wat drinken te gaan halen bij de bar en kom net op tijd terug voor de tweede set. Mijn vriendinnen vertellen me hoe lekker ze je vinden. Ze moesten eens weten.

Net nadat jullie begonnen zijn met spelen heb je problemen met je oortje. De zanger gebaart me je even te helpen. Hier had ik niet op gerekend. Mijn hart gaat als een gek tekeer, ik voel mijn tepels hard worden en ook mijn kutje begint nat te worden. Ik loop het podium richting jou. Doordat je drumstel erg dicht op je staat moet ik flink over je heen hangen om je zender weer goed te krijgen. Ik ruik je favoriete aftershave en heb zin je te zoenen. Ik wil nu niets liever dan je broek uittrekken en je grote paal diep in mijn mond nemen. Helaas moet ik opschieten maar ik zie dat de aanblik van mijn borsten je niet onberoerd laat. De bobbel in je broek verraadt een hoop. Je streelt langs mijn armen en geeft me een knipoog.
“Bedankt”, fluister je in mijn oor.

Na een succesvolle tweede set, een dolgedraaid publiek en een overweldigend applaus verlaten jullie de zaal. Samen met mijn vriendinnen loop ik naar de bar om wat te drinken te halen. Normaal komen jullie na tweede minuten al terug om de instrumenten op te ruimen. Dus we wachten nog even op jullie. Ik besluit naar het toilet te gaan. Voordat ik het toilet bereik voel ik een arm om mijn middel. Jij bent het. Je trekt me langzaam mee naar het magazijn van de kroeg, je drukt me tegen de muur en begint me heftig te zoenen. Mijn hand glijdt af naar je kruis en ik voel je stijve paal. Ik rist je broek los en bevrijd je paal uit je boxer. Ik zak door mijn knieën maar je houdt me tegen.

“Nog niet”, hijg je. “Ik moet zo weer terug.” Teleurgesteld ga ik rechtop staan, je handen strelen mijn rondingen. Bij mijn borsten blijf je hangen, met alle gemak open je mijn bh. Je warme mond sluit zich om mijn tepels en ik kreun zachtjes. Mijn kutje is drijfnat en ik hou het niet lang meer. Dan wordt er op de deur geklopt. Snel fatsoeneren we onszelf en komen met een krat frisdrank uit het magazijn. Het is de zanger die zich afvraagt waar je blijft. Ik neem de krat mee naar jullie kleedkamer, ik zie je richting het podium lopen. Ik neem mezelf voor dat dit nog een vervolg krijgt. In jullie kleedkamer leg ik een briefje neer met de tekst dat ik naar huis ben en dat jullie optreden geweldig was.

Teleurgesteld fiets ik naar huis en besluit een warme douche te nemen om het heerlijke onderonsje zelf maar af te maken. Eenmaal thuis grijp ik een handdoek uit de kast, en dan gaat mijn telefoon. Een sms van jou: Hee schatje, volgens mij waren wij nog niet klaar. Verwen jezelf maar even lekker, ben over een half uurtje bij je. Snel spring ik onder de douche, ik scheer mijn kutje nog snel even helemaal kaal want ik weet dat je dat lekker vindt. Ik trek mijn spannendste setje aan, mijn zwarte kousen en mijn allerhoogste hakken. Weer een sms van jou, je staat voor de deur. Ik spuit snel nog wat van je favoriete parfum op en ga naar de deur.

Daar sta je dan. Je geile blik voorspelt dat het een lange nacht wordt. Je duwt me meteen tegen de muur en grijpt mijn billen vast.
“Zo geil meisje, jij gaat flink gepakt worden vanavond”, hijg je in mijn oor. We lopen naar mijn kamer en ik doe mijn badjas uit. Een goedkeurende blik glijdt over mijn lichaam. Als een volleerd pornoster trek ik je broek uit en begin ik je als een bezetene te pijpen. Wat een heerlijke, grote paal heb je toch. Je hijgt en kreunt zachtjes, je handen grijpen mijn borsten en je streelt mijn tepels. Ik voel het geil uit mijn kutje lopen en hoop dat je me flink te pakken neemt. Je legt me op de rand van het bed zodat je een mooi uitzicht hebt op mijn kale, druipende kutje.

Je tong likt de binnenkant van mijn dijen en ik hou mijn adem in. Mijn klitje staat op springen! Je tong verkent mijn kutje, je likt mijn geil weg en langzaam voel ik je tong naar mijn klitje komen. Ik ril als je tong mijn klitje raakt, zachtjes glijdt je er over heen. Je voert het tempo op en ik kreun zachtjes. Ik hou het niet lang meer, ik duw mijn kutje in je gezicht en speel met mijn borsten. Ik fluister dat ik geil van je word, je likt nu nog sneller. Ik hou het niet meer en gillend spuit ik mijn geil in je gezicht. Uitgeput laat ik me op het bed vallen, maar jij bent nog niet klaar met me. Voordat ik het weet draai je me om en duw jij je paal in mijn kutje. Ik geef een gil, maar jij gaat door. Eerst langzaam en dan steeds harder, ik voel een tweede orgasme opkomen.

Jouw geile blik en je gekreun brengen me in een roes. Na een paar harde stoten kom ik voor de tweede keer klaar. Tijd om bij te komen heb ik niet. Je duwt je paal in mijn mond en ik proef mijn eigen geil. Gulzig lik ik je pik schoon en hoop ik op een flinke dosis zaad. Ik pijp je snel en zuig flink op je eikel. Je ballen kneed ik en ik voel dat het niet lang meer gaat duren. Ik zuig nog een paar keer flink op je eikel en knijp zachtjes in je ballen. Dat is teveel voor je en met een diepe kreun spuit je al je zaad diep in mijn keel. Uitgeput vallen we naast elkaar in bed, ik weet dat dit nog niet het einde is…



Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *