— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Koffie met een romig dessertje

Het is vrijdagochtend, 7.30 uur. Man en kinderen zijn bijna het huis uit, zodat ik zelf nog net de tijd heb schone lakens op te leggen en wat op te ruimen als voorbereiding op onze date. Nog een halve dag werken, na de middag kom je op bezoek. Ik hoop maar dat ik me zal kunnen concentreren aan mijn bureau, dat wordt een hele uitdaging. Onze stiekeme afspraakjes beleef ik altijd maar intenser, de behoefte en het verlangen ernaar is er na twee jaar daten niet minder op geworden, integendeel. Ik vrees dat mijn lijf intussen niet meer zou kunnen zonder jouw hardere aanpak. Je hebt dat onderdanige kantje van me zo duidelijk wakker gemaakt, dat ik het niet meer kan en vooral wil wegcijferen.
Terwijl ik de ontbijttafel afruim hoor ik het vertrouwde Skypegeluidje.

‘Goodmorning subje
Ik stuur een bericht als ik de auto geparkeerd heb.
Zet de voordeur voor me op een kier.
Zelf ga je naast de salontafel zitten, gehurkt, benen open, gezicht weg van de deur, handen in je nek, naast de salontafel, bij mijn plaats in de zetel. Die zou je intussen wel moeten kennen.
Draag enkel je stoutste setje, dat met die jarretelles en hoge hakken.
Zorg ervoor dat er een hete koffie voor me klaarstaat. Leg je paddle klaar.’

Ik voel hoe mijn onderbuik reageert op jouw duidelijke instructies. Hoe moet ik me nu in godsnaam straks nog normaal kunnen gedragen op het werk? Een zenuwachtige opwinding maakt zich direct van mij meester. Ik heb geen tijd om aandacht te besteden aan mijn vochtige kutje, want ik weet dat ik je instructies maar best nauwkeurig opvolg. Ik wil je geen enkele reden geven me onbevredigd achter te laten als straf. Ik snel naar boven op zoek naar de paddle in mijn speeltjeskast en leg alvast de juiste lingerie klaar. Ik heb nog net de tijd om het koffieapparaat klaar te zetten en haast me naar het werk.
Dat is eigenlijk niet te doen, met de grootste moeite tel ik af naar de middag. Oh, de stop langs de bakker niet vergeten om wat lekkers bij de koffie te voorzien! Dat levert me misschien een extra orgasme op, bedenk ik giechelig als ik de rijsttaartjes bestel. Ik ben opgelucht dat niemand hier mijn gedachten kan lezen, ze moesten eens weten….

Mijn handen trillen van opwinding terwijl ik me optut voor jou. Hier geniet ik zo van, in jouw handen voel ik me sexy, slutty, gewild en geil. Ik doe nog vlug een check in de spiegel op de slaapkamer boven, want ik verwacht je binnen een paar minuten. Wat ik zie bevalt me wel: mijn high heels passen goed bij mijn naughty zwarte lingerie, mijn blik verraadt dat ik helemaal klaar ben je te ontvangen. Meester zal tevreden zijn…

Je laat weten dat je eraan komt en ik installeer me in de gevraagde positie. Mijn ademhaling is zwaar als ik je hoor binnenkomen. Ik zit met mijn rug naar de deur, dus moet volledig vertrouwen op wat ik hoor. Je voetstappen naderen, maar je raakt me niet aan en blijft uit mijn gezichtsveld. Ik voel hoe je achter me staat en je bukt, ik verwacht een kus in mijn nek, maar die krijg ik nog niet. Je blaast zachtjes, net achter mijn oor. Mijn lijf hunkert naar een aanraking, maar je stelt zoals gewoonlijk mijn geduld op de proef. Heerlijk vind ik het, als je me doet wachten, doet smachten naar jouw aandacht. Ik blijf braafjes zitten, al voelt het licht oncomfortabel om met die hoge hakken zo gehurkt te zitten. Ik hoor hoe je jas uitdoet en zie in mijn ooghoek hoe je een wolkje melk in je koffie giet en tergend traag met die koffielepel roert. Je grijpt naar de paddle voor het eerst ontmoeten onze ogen elkaar.

‘Ogen toe’ is het eerste dat je tegen me zegt. Je stapt rond me en raakt me met de paddle net niet aan. Je blaast af en toe, in mijn nek, langs mijn rug, achter mijn oor…. Je teaset me en merkt aan mijn gehijg hoe geil je me zo maakt. Mijn string wordt vochtig. Je merkt het blijkbaar ook, en trekt hem aan de achterkant omhoog, zodat de stof langs mijn clitje schuurt en er een felle tinteling naar mijn stijve tepels en hoofd trekt. Na deze eerste aanraking begin je me te bewerken met de paddle. Je bent gaan zitten in de zetel en slaat hem een paar keer na elkaar tegen mijn clitje. Je laat me op adem komen en drinkt tussendoor beheerst van je koffie. Ik wil je zien, ik wil je harde voelen, ik wil merken hoe je ook naar mij verlangt, maar ik weet intussen al dat sletjes niks te willen hebben. Ik blijf geduldig, een enorme opgave, maar word beloond voor mijn gehoorzaamheid. Ik voel plots je vingers in mijn string, ze bewerken mijn clit en vinden hun weg naar mijn soppige kut. Je merkt hoe ik stevig wil aangepakt worden en ik voel al snel een eerste orgasme aanrollen. Mijn lijf verraadt me, en net voor mijn hoogtepunt stop je.

Ik ben de kluts kwijt, ik wil klaarkomen en hunker naar een orgasme. Ik moet mijn vingers aflikken, je stopt ze lekker diep in mijn mond. ‘Lekker zo, slet, dat kutsap van je? En hou je handen in je nek’ Je slurpt nog eens van je koffie en gaat verder met je spel van teasen, hard vingeren en wachten. Ik moet je zeggen wanneer ik bijna klaarkom, het lukt me gelukkig om tijd stop te zeggen, maar ik voel hoe lastig ik het krijg en ik moet je steeds sneller halt toeroepen om aan je eis te voldoen om niet klaar te komen. Ik ben zo geil en tegelijk begin ik kramp te krijgen in kuiten door de hurkhouding.

Je voelt dat je me even moet laten bekomen. Ik mag mijn ogen openen, wat gaan verzitten en je geeft me een ruwe, geile tongkus. Ik zit nu op mijn knieën voor je in de zetel en druk me tegen je aan. Ik voel hoe hard je bent en ik bevrijd je pik uit je jeans. Je trekt me overeind door mijn nek vast te grijpen. Je hand voelt lekker daar, je grip is net stevig genoeg om me weerloos onderdanig te doen voelen. Je parkeert me op mijn knieën tegen de muur en neukt mijn mondje. Het vele oefenen tijdens onze stiekeme afspraakjes werpt zijn vruchten af, want ik denk dat mijn pijpkunsten er wel op vooruit gegaan zijn. Ik kan je lekker diep in mijn mond nemen, ik krijg tranen in mijn ogen en voel hoe je toch doorduwt. Ik moet kokhalzen, en zie hoe de draadjes spuug van mijn mond naar je pik gaan. Het maakt me alleen maar geiler, gretig neem ik je ballen één voor één in je mond terwijl mijn handen over en weer laat glijden over je pik, die nat is van mijn speeksel. Je krijgt er niet genoeg van en zoekt een paar keer mijn grens op. Ik hoor hoe je lichtjes kreunt. Het maakt me tevreden en zeker van mijn stuk. Je bent de stille genieter van ons twee, maar die subtiele geluiden van jou maken me geil en nog hongeriger naar jouw pik in mijn kutje.

‘Naar boven nu’. In de slaapkamer kleden we ons beiden helemaal uit. Je ligt op bed en trekt me boven op je. Ik ben klein en fijn, het kost je geen moeite om me met je gespierde lijf in de juiste positie te manoeuvreren. Eerst over je schoot, met mijn kont schaamteloos in de lucht. Je spankt me met je vlakke hand. Best hard, niet alleen mijn billen, ook mijn lipjes krijgen er stevig van langs. Je gaat op je rug liggen en trekt me met mijn kutje boven je mond. Ik zou je verder willen pijpen, maar het likken, sabbelen op mijn klit leidt me te veel af. Ik kan me niet meer beheersen en beweeg mijn kut mee. Je voelt dat een orgasme nog moeilijk uit te stellen valt als je niet ingrijpt. Je geeft me een tik op mijn billen, en beveelt me op handen en knieën naar de spiegel te kruipen. Je vraagt me te schudden met je billen en ik weet hoe geil het je maakt te zien hoe ik me voor jou zo slutty wil en durf op te stellen. Dat krijgt geen enkele andere man van me gedaan…

Ik kruip naar de spiegel, en zie dat je me op zijn hondjes neukt. Ik geniet van de harde stoten en het beeld voor me. Je pauzeert, vingert me en veegt je vingers af aan de spiegel. Terwijl je me verder neukt op zijn hondjes, zeg je me mijn kutsap van de spiegel te likken. Ik geniet zo van je spel van spanning opdrijven, ontlading uitstellen, controle uitoefenen, dat ik alle gène laat varen en geniet van mijn tong tegen de koude spiegel.

Je trekt me half overeind met je hand rond mijn nek, de andere hand gaat naar mijn kut en je vingert me nu heel stevig. Ik mag eindelijk klaarkomen, mijn hoogtepunt is niet meer te vermijden en je laat me squirten. Ik heb geen tijd om uit te hijgen, je streelt eventjes traag mijn clit, maar merkt hoe ik me tegen je aanvlij en de spanning zich snel weer opbouwt. Je doet waar ik naar verlang, je stopt terug je vingers lekker diep langs mijn kutje en al snel komt er een tweede plasje op de vloer. Je wil nu ook en zet me terug op zijn hondjes. Ik moet de vloer oplikken terwijl je me neukt, wat onbegonnen werk is, zoveel squirtsap,… Ik verlang naar jouw zaad, maar weet dat ik het niet zal krijgen in mijn foefje. Je stopt je harde terug in mijn mondje en spuit mijn zaadbekje vol…

Ik voel me compleet verzadigd en wil nu alleen nog maar wat uithijgen in jouw armen op bed. Ik krijg mijn ademhaling maar moeilijk onder controle, merk je. Dat komt ervan, het was wel een heel intensieve intervaltraining 😉 Een rijsttaartje helpt wel om weer op krachten te komen… Ik kijk al uit naar een volgende….

Louise

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Frank 15 feb 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *