— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een nieuw hoofdstuk

Weet je, ik heb in mijn vorige relatie nooit het gevoel gehad dat ik iets miste. Het was mijn allereerste relatie. Natuurlijk kwam ik niet altijd aan mijn trekken, maar dat hield me nooit zo bezig. De laatste jaren werd het steeds minder, we groeiden uit elkaar. Wat een bevrijding toen ik vorig jaar weer vrijgezel werd!

Ik was nooit een uitgaanstype, maar op een gegeven moment liet ik me overtuigen door een vriendin om op stap te gaan. Ik ging – zoals altijd – netjes gekleed, zonder daarbij iets aan de fantasie over te laten. Ik heb altijd veel gesport en gezond gegeten. Daarbij heb ik het getroffen met de verhoudingen van mijn lichaam. Toch gebruikte ik dat nooit in mijn kleding. Ik stak af bij mijn sexy vriendinnen met hun immer ‘stoute’ houding.

Maar goed, op stap mijn vriendin. We zouden eerst wat in de stad gaan drinken om vervolgens naar een besloten feestje van een kennis te gaan. Toen bleek dat de kroegen niet zoveel te bieden hadden, zijn we maar eerder naar het feest gegaan.
Eigenlijk niet erg, want het was er nu nog niet druk en het gaf me de mogelijkheid mijn plekje te vinden. Binnen vijf minuten had ik oogcontact met een vriendelijke man; ik schat begin 30, dus mijn leeftijd. Ik voelde me een beetje week van binnen. Deels door de alcohol, maar ook door de onmiddellijke spanning die ik met hem had. Ik schrok wel,eigenlijk. Ik voelde dingen die ik al heel lang niet gevoeld had. Een vriendin vroeg me of ik het koud had. Koud? Ik gloeide van binnen, maar haar blik ging naar mijn borsten. Ze lachte stilletjes; mijn tepels waren duidelijk zichtbaar. Alsof ik geknoeid had, streelde ik nonchalant over mijn shirt, waarbij de aanraking met mijn tepels meteen voor kippenvel zorgde. Ik richtte mijn blik direct op die vriendelijke man, maar ik zag hem niet meer. Al snel sloeg die gelukkige stemming om in een negatieve. Shit, waar was hij nu?

Ik draaide me om, en zag direct dat hij zich nu bij mij in de buurt ophield. Mijn hart ging nu tekeer als een bezetene en ik moest en zou met hem praten; maar hoe deed ik dat? Gelukkig hoefde ik daar niets voor te doen, want hij kwam al mijn kant op. Hij keek me diep aan, en liep – totaal onverwacht – voorbij. Blijkbaar kende hij een vriendin van me, aangezien hij haar vrolijk begroette. Ze praatten even, en vervolgens noemde ze mijn naam en wees naar me. Shit, ze hadden het over me! Niet veel later liep hij naar me toe en opende met de simpele woorden:
“Dus jij bent Diana!”
Ik brabbelde wat onzin, waarop hij dichterbij kwam om me goed te verstaan. Geheel natuurlijk legde hij zijn hand op mijn schouder en in een reflex ging mijn hand naar zijn torso.
“Ik ben Peter”, zei hij.

We kletsten een hele tijd over van alles en nog wat, waarbij ik eigenlijk in een roes zat. Voor ik het wist, wilden mijn vriendinnen naar huis. Ik moest dus ook. Nee, hè? Gelukkig vroeg hij me of ik het leuk vond eens een keertje ergens af te spreken. Nou, dat liet ik me geen twee keer vragen. Snel nummers uitgewisseld en elkaar beloofd te bellen. Hij bracht zijn mond naar mijn oor en fluisterde met diepe stem: “Slaap lekker”. Kippenvel! Tijdens de rit naar huis was ik ‘ergens anders’. Mijn vriendinnen vroegen me wel wat er aan de hand was, maar de hoeveelheid alcohol bij hen maakte het niet tot een echt gesprek. Gelukkig maar!

Eenmaal thuis, wilde ik lekker naar bed. Hopen op mooie dromen. Ik deed mijn kleren uit en tot mijn verbazing en opwinding, was mijn slipje nat. Toen ik met mijn vinger op inspectie uitging, was al snel duidelijk hoe dat kwam. Ik was niet gewend mezelf te betasten, maar dit ging vanzelf en voelde erg lekker. Ik deed mijn benen wat wijd, en draaide langzaam over mijn schaamlippen om vervolgens over mijn klitje te gaan.Oh, wat lekker was dat zeg! Ik ging steeds sneller en dacht ineens aan die laatste woorden van Peter. Dat lekkere gevoel van een uur geleden, leidde direct tot een orgasme. Al mijn spieren trokken hard samen en ik hield mijn adem in. Luid hijgend liet ik me weer gaan. Mijn hemel, wat was dat heftig (lekker)! Iets dat ik al lang niet meer zo had meegemaakt.

Ik denk dat ik kort daarna in slaap gevallen ben, want ik werd de volgende ochtend naakt boven de dekens wakker. Ik voelde me als iemand die voor de eerste keer goede seks gehad had. En ik deed het nota bene zelf! Maar goed, lekker douchen, koffie; lekker ontspannen. Niet lang daarna kreeg ik een SMS van Peter. Oei, ik werd weer week. Hij schreef: ‘En, heb je lekker gedroomd?’ Hmmm, ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik mezelf lekker gevingerd had, dus besloot ik te antwoorden: ‘Of ik gedroomd heb, weet ik niet, maar het was wel lekker’. Waarop zijn antwoord: ‘Ik ben gek op lekker. Afspreken?’. Ik stelde voor (eerst) lekker te gaan eten. Peter wilde me netjes ophalen, om vervolgens naar de plaats van bestemming te lopen. Geen probleem natuurlijk! Dat betekende wel: voorbereiding! Ik wilde zo goed mogelijk voor de dag komen en schakelde dus mijn beste vriendin in.

Ze wilde me aan de make-up, spannende kleding, et cetera.
“Doe het nu eens een keer!”, zei ze.
“Je zult merken dat je het leuk vindt”.
Maar zo zat ik niet in elkaar, en forceren heeft geen zin, vond ik. Maar goed, de middenweg was al snel bereikt: een rok, zware kousen en hoge laarzen, met daarboven een body onder een roze blouse. Oh ja, en rode lippenstift. Ik voelde me eigenlijk best wel sexy. We hadden om half acht afgesproken, en ik begon ‘m tegen die tijd behoorlijk te knijpen. Ineens ging de bel: Peter was er. Met een kloppend hart deed ik de deur open en we begroetten elkaar. In plaats van meteen weg te gaan, vroeg ik hem of hij een drankje wilde. Zo gezegd, zo gedaan en kort daarna zaten samen met een wijntje op de bank. Peter was al snel met zijn complimentjes over mijn verschijning; hij mocht er ook zijn, trouwens!

Terwijl we zaten te praten, realiseerde ik me dat ik me anders dan normaal voelde. Ik had jarenlang een relatie, maar zo als dit kon ik me niet heugen. Ik was overdonderd, opgewonden en week. Ik zou het toen nooit gezegd hebben, maar ik was gewoon ronduit geil. En we kenden elkaar nog maar net?! Maar goed, ook Peter zag het.
“Wat ben je gespannen, Diana.”
Ik lachte schuchter en deed alsof mijn schouders zeer deden. Ik draaide ze naar achteren waardoor mijn borsten strak tegen de blouse gedrukt werden, terwijl mijn inmiddels stijve tepels goed zichtbaar waren. Peter bedacht zich geen seconde en beloofde de perfecte ontspanningsmethode in huis te hebben.

Met een simpele massagehandeling in mijn nek ging hij van start. Ik had helemaal geen pijn, en werd daardoor alleen maar meer opgewonden. Vanuit het idee dat hij er niet goed bij kon, besloot ik mijn blouse uit te doen. Ik had nog wel een body aan, maar die liet meer wel dan niet zien. Peter genoot zichtbaar en besloot een groter gebied te masseren, zonder overigens mijn borsten aan te raken. Ik vond het geweldig en dacht meteen weer aan de nacht ervoor. Peter maakte inmiddels meer streel- en massagebewegingen en vond dus ook mijn borsten. Met grote halen en zachte knijpbewegingen streelde hij mijn bovenlichaam. Zachtjes maakte hij kringetjes rondom mijn tepels, waarop ik voor het eerst begon te kreunen. Geen idee wat me overkwam, liet ik mezelf volledig gaan. Een andere Diana was geboren.

Toen ik mijn benen iets wijder deed, begon Peter direct met de tweede fase. Zijn handen gleden naar beneden en streelden mijn bovenbenen om bij de volgende streling voorzichtig de binnenkant ervan mee te nemen. Hij pakte mijn rok vast en trok deze omhoog. Met lange strelingen gingen zijn handen steeds verder naar binnen, totdat hij met een vinger over mijn slipje ging. Ik sidderde van genot en hoopte direct op meer.
“Maak me gek”, zei ik, waarbij ik meteen ook dacht waar die opmerking nu vandaan kwam. Zo kende ik mezelf niet! Zijn hand ging naar mijn slipje en hij streelde over mijn poesje.
“Wat ben je nat”, zei Peter, terwijl hij langzaam met een vinger in mijn slipje ging. “Ohhhh”, was het enige dat ik kon uitbrengen op dat moment. Half over me heen gebogen begon hij mijn poesje te verkennen. Gezien zijn positie en de pantalon die hij droeg, kon ik duidelijk zien dat zijn lul vreselijk stijf geworden was. Ik bedacht me geen moment en ik maakte zijn broek los. Terwijl ik zijn onderbroek naar beneden trok, schoot zijn harde lul naar voren. Doordat hij zo nat geworden was, vlogen de sliertjes vocht op mijn gezicht. Dat en zijn hand in mijn slipje, maakte me zo geil, dat ik alleen nog maar zijn lul wilde proeven.

Het leek Peter ook wel wat, aangezien hij zijn lul al richting mijn mondje bracht. Oh wat voelde dat lekker zeg! En Peter wist ook wat hij wilde, aangezien hij me langzaam in mijn mondje aan het neuken was. Om de grens te bepalen voor Peter, bracht ik mijn hand op zijn billen en trok hem op mijn gezicht. Ik kan behoorlijk wat hebben, dus duwde ik zijn lul helemaal naar binnen. Peter kreunde hard en begreep mijn actie. Al snel neukte hij me vol in mijn mondje, terwijl ik me kon concentreren op zijn vingers. Met één van zijn vingers in mijn poesje en mijn vinger op m’n klit duurde het niet lang voordat ik hevig klaarkwam. Mijn schreeuwen werd verstomd door zijn lul in mijn mond, maar mijn hemel, wat was dat lekker!

Ik wilde eigenlijk dolgraag zijn lul in mijn poesje voelen, maar ik zag hoezeer hij genoot van mijn mondje. Ik deed mijn body uit en knielde gehoorzaam voor het neer. Ik was intussen zo wild geworden van het orgasme dat ik mezelf helemaal gek maakte van zijn lul in mijn mondje. Ik pijpte hem diep in mijn keel en ik zag dat hij daar dat geweldig vond. Ik haalde ‘m uit mijn mond en begon hem af te trekken voor mijn mondje.
“Wil je lekker klaarkomen?”, vroeg ik.
“Oh ja, graag!”, zei hij.
“Neuk me in mijn mondje”, zei ik. Op dezelfde voet als in het begin stootte hij zijn lul in mijn mondje, steeds harder en dieper in mijn keel. Zo geil als ik was, wilde ik niets liever dan dat hij zijn sperma in mijn mondje zou spuiten, en dat ging ook gebeuren. Peter begon meer en harder te hijgen en zijn lul werd nog harder.
“Oh, ik ga je mondje volspuiten”, riep hij kreunend. Met een paar harde stralen kwam hij klaar, de eerste stralen spoot hij in mijn keel en de naschokken in mijn mondje. Oh, wat lekker was dat, terwijl ik stug door bleef pijpen. Geil van zijn gekreun, sabbelde ik op zijn eikel totdat hij naast me op de bank ging zitten.

Mijn hemel, wat was dat een prettige ervaring. Niet mijn hersenen, maar de pure geilheid was meester van de situatie. Eentje die ik nog niet eerder op deze wijze heb beleefd. Ik wist niet dat ik zo kon zijn. En vanaf dat moment werd het alleen maar lekkerder.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *