— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afscheidsreceptie

Met een zucht zette Annemiek de douche uit. Het was al bijna 17:00 uur en over ruim een uur moest ze al in de feestzaal zijn, waar haar collega Bert een afscheidsreceptie gaf. Na vele jaren trouwe dienst werd hem en zijn gezin een receptie aangeboden en Annemiek had dat feestje als directe collega georganiseerd. De voorbereidingen waren al gedaan, dus het feest kon vrijwel meteen beginnen! Snel deed ze haar nieuwe spijkerbroek en haar favoriete zwarte shirt aan. Ze spoot wat frisse parfum op, haalde een nonchalante hand door het nog vochtige haar en vertrok in haar rode autootje op weg naar de feestzaal.

De zaal was vrolijk versierd met slingers en ballonnen, de gasten stonden allemaal klaar en het feestvarken was in aantocht. Annemiek liep door de zaal voor nog wat laatste dingetjes, en zag aan de andere kant van de zaal een waanzinnige schoonheid staan: niet zo groot, jong (ze schatte haar een jaar of 25), lang donker haar, mooi gebruind en gekleed in een prachtige rode jurk met een enorm decolleté waar je je ogen niet vanaf kon houden. Dit moest de dochter van Bert zijn: Jessica. Annemiek herkende haar van de vele foto’s die Bert altijd op zijn bureau had staan. Langzaam en met uitgestoken hand liep Annemiek op Jessica af:
“Hoi, jij moet Jessica zijn! Ik ben Annemiek, kantoorgenoot van je vader”
Jessica gaf haar een hand, keek haar diep in de ogen en zei:
“Ja, dan ben jij Annemiek. Ik heb al veel over je gehoord”.
Annemiek voelde zich rood worden onder de zwoele blik van Jessica. Jeetje, wat was ze ontzettend mooi, wat had ze prachtige bruine ogen en wat kleurde haar jurk fantastisch bij haar gebronsde huid. Ongegeneerd bekeek ze Jessica van top tot teen.

In de verte klonk het getoeter van een auto: daar zal je Bert met zijn vrouw hebben. Snel liep Annemiek naar de ingang van de zaal om hen op te vangen. Met een knipoog en een glimlach nam ze afscheid van Jessica. De rest van de avond verloor ze Jessica geen moment uit het oog, geile blikken werden over en weer uitgewisseld en bij het langslopen raakten ze elkaar stiekem even aan. Toen het feest volop in gang was, voelde Annemiek een hand op haar heup, en een zwoele stem vroeg:
“Ga je even mee, ik wil je wat laten zien”.
Annemiek aarzelde geen moment en liep achter Jessica aan. Ze liepen de zaal uit, in de richting van de toiletten op de eerste etage. Jessica pakte de hand van Annemiek en trok haar zonder iets te zeggen een wc-hokje in.

Jessica draaide de deur op slot en begon Annemiek hartstochtelijk te zoenen. Intussen ontdekten haar handen het lichaam van Annemiek: haar kleine borsten, haar ronde heupen, haar billen, haar gespierde rug. Langzaam trok Annemiek haar shirt uit en trok Jessica’s warme lichaam tegen zich aan. Ze voelde hoe Jessica haar borsten masseerde, hoe haar soepele vingers met haar harde tepels speelden. Annemiek trok de jurk van Jessica een stukje naar beneden en bewonderde uitgebreid de prachtige ronde borsten. Zachtjes nam ze een borst in haar mond en begon op de tepel te zuigen. Haar andere hand duwde de jurk voorzichtig verder naar beneden. Jessica stapte uit haar jurk en liet het allemaal over zich heenkomen. Een zachte kreun kwam over haar lippen. Annemiek zakte door haar knieën. Jessica spreidde haar benen een beetje en Annemiek zag hoe het kale kutje van Jessica glom van vochtigheid. Haar roze lipjes stonden open, haar klit stak brutaal naar buiten.

Teder likte Annemiek de lipjes van Jessica, op zoek naar haar klit. Jessica kreunde van genot en bewoog haar heupen ritmisch heen en weer. Stevig nam ze het hoofd van Annemiek in haar handen en duwde het hardhandig tegen haar kutje aan. Intussen kreunde ze zachtjes en smeekte ze Annemiek haar klaar te likken. Met lang halen streek de tong van Annemiek langs de lippen van Jessica, af en toe verdween het puntje van haar tong een stukje naar binnen. Met een abrupt gebaar stond Annemiek op en zoende Jessica langdurig op de mond Intussen speelde haar hand met het kutje van Jessica, dat letterlijk stond te druppen van geilheid. Soppend verdwenen twee vingers in het druipende kutje. Jessica deed haar ogen dicht, haar heupen bewogen schokkerig en al snel kwam ze zacht kreunend klaar. Langzaam bracht Annemiek haar hand naar haar mond en likte zij met een geil gebaar haar vingers af.

Jessica was bloedgeil en dorstig naar het kutje van Annemiek. Ze keek Annemiek uitdagend geil aan, Annemiek gaf slechts een kort knikje: alsjeblieft, lik me. Snel opende Jessica de broek van Annemiek en trok deze in een vloeiende beweging naar beneden. Vlot stapte Annemiek uit haar broek en deed ze haar benen wijd. Jessica ging op haar knieën om het kutje van Annemiek klaar te likken. Voor zich zag ze het mooiste kutje dat ze ooit had gezien: een klein donker streepje haar met daaronder prachtige, volle lippen en een enorme klit. Een heerlijke, zoete geur kwam haar uitnodigend tegemoet. Met het puntje van haar tong ging ze langs de buitenkant van die heerlijke lippen, om via de binnenkant van de dijen naar de binnenkant van de lippen te gaan. Daar danste haar tong met snelle bewegingen rondjes, op weg naar die enorme klit.

Hmm, wat was dit heerlijk, ze kon die grote klit lekker tussen haar lippen nemen en er zachtjes op sabbelen. Jessica voelde hoe Annemiek haar hoofd pakte en wild door haar haren woelde. Jessica begon wat harder te sabbelen en likte het vocht uit het kutje op. De benen van Annemiek verkrampten en een geweldige siddering ging door haar hele lichaam. Met een klein gilletje kwam Annemiek schokkend klaar. Jessica stond op en duwde haar warme lichaam tegen het bezwete lichaam van Annemiek. De twee zoenden elkaar vurig en likten de geilheid van elkaars lippen. De handen gleden over elkaars zachte huid. Met een glimlach keken ze elkaar aan en beseften ze dat ze nu echt terug moesten naar het feest van Bert. De kleding weer aan, het haar weer een beetje op orde en op naar de dansvloer: opwarmen voor de volgende ronde.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *