— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sporten

Op het belastingkantoor waar ik werk, sporten veel collegae na het werk. Niet fanatiek, maar ter ontspanning en ter verbetering van de conditie. Via de werkgever was er met de sportschool een regeling dat de medewerkers voor een gereduceerd tarief terechtkonden. De fitnessapparaten waren net nieuw, er werden de nodige lessen gegeven en men kon gratis gebruik maken van de faciliteiten. In het complex waren verschillende zalen, een wedstrijdzwembad, twee sauna’s, een bar en een aantal Turkse stoombaden. Je kon je inschrijven voor massages die door een man of vrouw gegeven werden, afhankelijk van wat je wilde. Je kwam er niets te kort.

Vaak sportte ik met dezelfde mensen, maar nu was het rustiger dan anders. Het was herfst, bijna winter en veel collegae waren vroeger naar huis gegaan vanwege het slechte weer. Ik woonde vlakbij en kon het lopend af. Ik had inmiddels al heel wat toestellen gehad en na een korte douche, trok ik mijn zwempak aan. Ik dook het bad in om nog wat baantjes te trekken. Aan de overkant van het bad zwom Peter, een collega van een andere afdeling die ik goed kende. We knikten elkaar gedag en zwommen nog een paar baantjes. Toen ik uit het bad kwam, klom hij er ook uit.
“Ga je mee naar de sauna?” vroeg hij en ik knikte. Ik sloot de sportavonden altijd af met een sauna of stoombad.

Terwijl Peter water op het kacheltje gooide, trok ik mijn kleren uit in de naastgelegen kleedkamer. Ik sloeg een van de klaarliggende handdoeken om me heen en zette deze vast onder mijn oksel. Ik zocht een plekje op de tweede bank en ging met mijn rug tegen de houten wand zitten. Peter had ook een handdoek om de heupen geslagen en ging tegenover me zitten. We spraken over de perikelen op onze afdelingen en klaagden tegen elkaar over de leidinggevende. We zaten net in een nieuw pand en dat leverde ook nog wat gespreksstof op.

Ik gooide nog wat water op de hete kooltjes en we kletsen over onze levens. We waren privé ook met elkaar bevriend en voelden elkaar goed aan. Door de collegae werden we ‘het getrouwde stel’ genoemd omdat we elkaar vaak opzochten. Ik ging een bank hoger zitten en toen ik een beetje verschoof op mijn handdoek, zag ik hem onder mijn handdoek gluren.
“Bevalt het je?” vroeg ik hem. Peter voelde zich duidelijk betrapt, maar ik daagde hem uit, door hem nog meer van mezelf te laten zien. Ik deed mijn benen wat wijder en hoorde hem zuchten. Gelukkig had ik vanmorgen onder de douche mijn mutsje netjes geschoren; er stond alleen een dun streepje.

We hadden elkaar op kantoor al een aantal keren ‘per ongeluk’ aangeraakt en dat leverde spanningen op. Het ging al maanden zo, en de spanning werd ons nu te veel. Hij ging wat dichterbij zitten en streelde mijn gladgeschoren, gebruinde been. Hij speelde wat met het gouden enkelbandje dat ik droeg. Ik genoot van de strelingen en rekte me heerlijk uit. Door deze subtiele beweging ging mijn handdoek los en gleed over mijn borsten naar beneden. Mijn tepels waren hard van opwinding en door alle warmte en zweet glansden onze lichamen. Ik zag druppels door zijn borstharen naar beneden glijden naar zijn platte buik. De hand van Peter gleed langs mijn knie naar mijn dij en ik zakte verder onderuit.

Gelukkig waren we alleen in de sauna! Hij stond op en kwam nog dichterbij zitten en streelde mijn buik en borsten. Hij keek me vragend aan en ik knikte dat hij door moest gaan. Hij ging op zijn knieën zitten en kuste me hartstochtelijk. Zijn tong speelde een heerlijk spel met de mijne. Ik voelde een rilling over mijn hele lijf heen gaan toen hij met zijn tong langs mijn lippen voelde. Van mijn mond trok hij een spoor van kleine kusjes naar mijn oor. Hij beet zachtjes in mijn oorlel en likte aan mijn schelp. Het geluid van zijn tong in mijn oor maakte me gek. Gek van verlangen, verlangen naar meer.

Hij kneep zachtjes in mijn tepel en zijn andere hand verdween tussen mijn benen. Ik stak mijn hand uit en raakte zijn heup aan. Ik trok zijn handdoek van zijn gladde, natte lijf en trok hem dichterbij. Mijn hand vond zijn lul en ik voelde er zachtjes aan. Zijn vel bewoog soepel heen en weer toen ik er aan trok. Ik draaide me op mijn zij en nam zijn ballen in mijn hand. Ik rolde ze heen en weer en trok zijn lijf aan zijn paal naar me toe. Zijn mond gleed over mijn borst naar beneden en zijn vinger zat in mijn natte kutje. Zijn duim kietelde mijn klitje en ik kreunde van genot. Ik nam zijn eikel in mijn mond en zoog erop.

Mijn tong cirkelde rond zijn gevoeligste plekje en ik sabbelde er op alsof het een ijsje was. Na een tijdje veranderden we van positie en lag ik boven op hem, standje 69. Hij likte mijn muts grondig en gulzig. Peter zoog op mijn klitje en beet er zachtjes in. Zijn vingers in mijn kleddernatte muts bewogen lekker snel op en neer. Ik deed bij hem hetzelfde; ik zoog en beet zachtjes in zijn eikel en trok zijn velletje heen en weer. Ik voelde hem naar adem snakken toen ik mijn tanden langs de rand van zijn eikel liet glijden. Mijn andere hand liet ik achter zijn been langs glijden en met mijn vinger zocht ik zijn gaatje op. Net daarboven, richting zijn ballen, oefende ik wat druk uit. Kreunend duwde hij nog een vinger in mijn muts en zijn tanden zachtjes in mijn klitje.

Plotseling hoorde we geluiden en snel gingen we rechtop zitten met de handdoek om ons heen. We waren net op tijd klaar, toen de deur open ging en een andere mannelijke collega bij ons kwamen zitten. Voor ons was dat het teken om op te stappen, wat we ook deden. Onder de koude douche koelden we af, maar de opwinding was niet weg. Elk in de eigen kleedkamer kleedden we ons aan en zagen elkaar in de bar. We namen wat te drinken en spraken af bij zijn huis.

Ik reed achter hem aan en ik kon niet van mezelf afblijven. Ik vingerde mezelf en kneep in mijn tepels tijdens het rijden. Toen we bijna bij zijn huis waren kwam ik klaar. Voor zijn deur parkeerde ik de auto en binnengekomen trokken we elkaar de kleren van het lijf. We gingen verder waar we in de sportschool gebleven waren. Zijn handen gleden langs mijn lichaam en ik vertelde hem van mijn klusje in de auto. Hij stak snel een vinger in mijn grotje en likte die vervolgens af.
“Je smaakt heerlijk”, zei hij en zijn tong volgde zijn vinger. Ik werd heerlijk gelikt, mijn klitje stond echt op knappen, wat was dit lekker.

In zijn bed nam hij me achterlangs en stootte diep in me. We begonnen langzaam en voerden de snelheid op. Het duurde niet lang voordat we allebei klaar kwamen. Mijn mutsje sloot zich krampend om zijn piemel en ik verjoeg daarmee zijn laatste weerstand. Ik voelde zijn zaad een gloeiend spoor trekken door mijn lijf. Toen we een beetje bij waren gekomen, werd er op de deur geklopt en kwam zijn broer binnen lopen. Hoewel ik normaal gesproken het dekbed over me heen zou trekken, voelde ik me nu zo geil dat ik lekker bleef liggen. Max kon zijn ogen niet van mij af houden en wist niet meer wat hij kwam vragen.
“Geniet je een beetje van het uitzicht?” vroeg Peter hem. Max kon alleen maar knikken. Ik kneep in mijn tepel en liet mijn hand tussen mijn benen glijden. Max hapte naar adem en ik zag zijn broek opbollen. Dat zag er veelbelovend uit.

Peter keek mij aan en ik glimlachte, hij wist mijn fantasie. Ik had hem wel eens verteld dat het me ontzettend geil leek om door twee mannen genomen te worden. Zo vond hij het een geil idee om een vrouw een keertje te blinddoeken en vast te binden. We hadden gekscherend wel eens afgesproken dat als ik me door hem zou laten vastbinden, dan zou hij er voor zorgen dat ik door twee mannen genomen zou worden. Ik stak mijn hand uit naar Max en gebaarde hem er bij te komen.
“Kom er maar bij hoor,” moedigde Peter hem aan. Max was veel jonger dan Peter en al wist ik dat ze bij elkaar woonden, ik had er geen rekening mee gehouden dat hij thuis zou zijn. Het idee dat ik nu toch echt dubbel genomen zou worden, maakte me weer nat. Max trok zijn shirt en broek uit en ging aan het voeteneind zitten. Hij streelde mijn been en kroop langzaam meer naar boven. Ik ging er lekker voor liggen en liet het over me heen komen. Ik deed mijn ogen dicht en voelde vier handen over mijn lichaam glijden.

Toen ik een lul tegen mijn mond voelde, hapte ik gretig toe en sabbelde er flink op. Ik hoorde Peter kreunen van genot. Hij hield mijn hoofd omhoog, zodat ik er beter bij kon. Max liet twee vingers in mijn natte kutje glijden en duwde met zijn andere vinger tegen mijn kontgaatje. Wat onwennig liet ik het toe en voelde zijn vinger dieper zakken. Het was en lekker gevoel maar ik verlangde naar een lekkere lul in mijn natte kut. Ik liet Peters lul los en draaide me om naar die van Max. Met mijn kontje naar Peter toe nam ik de lul van Max in mijn mond. Er kwam vocht uit en ik likte langs zijn hele stam. Peter had zijn lul in mijn kutje begraven en twee vingers in mijn kontgaatje geduwd. Het voelde heerlijk, een voorbode van wat nog ging komen. Max had een grotere lul met een dikke eikel als kroon. Ik verlangde er naar die in mijn kutje te voelen, maar hield me in. Ik nam hem zo ver mogelijk in mijn mond en pijpte er lekker op los. Toen ik hem voelde terug trekken hield ik op.

Max kwam onder mij liggen en terwijl hij met mijn borsten speelde, lekker in mijn tepels kneep, liet ik me over zijn lul heen zakken. Peter kwam met zijn lul weer bij mijn mond en ik sabbelde er op. Toen ik gewend was aan de grote lul van Max, liet ik Peters lul uit mijn mond glippen en keek hem verlangend aan. Hij ging achter mij zitten en ik voelde zijn eikel druk uitoefenen op mijn kontgaatje. Met wat spuug maakte Peter het wat natter en gladder zodat hij zijn lul er makkelijker in zou kunnen duwen. Er was niet veel nodig, ik bukte wat meer naar voren en zijn lul gleed mijn kontje in.

Wat was dit ontzettend lekker, ik voelde me helemaal gevuld. Voorzichtig bewoog Peter heen en weer met zijn handen op mijn heupen. Hij voerde zijn tempo gelijktijdig met Max op en ik voelde mijn climax naderen. Max streelde mijn borsten en liet zijn duim steeds sneller langs mijn klitje gaan. Ik kwam zwaar ademend en kreunend klaar. Peter en Max volgden al snel en ik voelde hun zaad in mij stromen. Wat was dit ontzettend lekker. Bevredigd en tevreden kropen we tegen elkaar aan en vielen in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *