— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In bad met een mooie vrouw, deel 1

Ik voel even met mijn hand in het water, dat met grote snelheid in het bad stroomt. Door de kracht schuimt het enorm en de geur windt me al enorm op.
De temperatuur van het water is lekker warm, het bad is nagenoeg vol, dus ik begin mezelf uit te kleden.

Af en toe kijk ik in de spiegel, de laatste tijd ben ik erg bewust geworden van mijn eigen seksualiteit, ik ben toe aan nieuwe uitdagingen. Heel even pak ik mijn borsten vast en ga even met mijn duimen over mijn hard geworden tepels. Ik sluit mijn ogen en kreun een beetje. Als ik weer opkijk, buk ik snel om de kraan uit te zetten, anders zou het bad nog overstromen.

Ik stap met een been in het water en snel volgt het andere been en langzaam laat ik me in het hete water zakken. Het sop komt bij mijn hals en ik snuif even diep om de lekkere geur van de milde zeep mijn neusgaten te laten prikkelen. Ik sluit mijn ogen als ik mijn zachte spons pak. Zachtjes knijp ik deze uit over mijn nek en schouders.

Ik geniet van het kriebelen van het schuimende sop. Als ik mijn knieën optrek, spreid ik mijn benen, zodat er een hete gloed van het water even tussen mijn schaamlippen doorstroomt. Ik kronkelt en schok even met mijn onderlichaam, omdat ik er erg geil van word.

Ineens voel ik het water een golvende beweging maken en ik kijk op. Ik zie een mooie naakte vrouw het bad instappen. Ze heeft heerlijke volle borsten en een slanke taille. Haar poesje ziet er netjes geschoren uit, net als bij mijzelf met een mooi verticaal lijntje van de fijne haartjes die mochten blijven staan.

Ze laat zich in het bad glijden en kijkt mij sensueel aan, terwijl ze geniet van elke centimeter die ze dieper in het water zakt. Ze knikt eventjes en ik begrijp dat ze wenst dat ik met mijn rug tegen haar aan kom zitten. Ik geef zwijgend gehoor aan haar verzoek en draai me om. Ze spreidt haar benen, zodat ik er tussenin kan plaatsnemen. Ik voel het warme vlees van haar dijbenen tegen mijn billen.

Ze pakt de spons uit mijn handen en begint mijn rug te wassen. Ik buig mijn hoofd naar beneden en laat het warme water langs voren over mijn borsten naar beneden glijden. Ik kreun zachtjes en ik hoor haar tevreden lachen.

Plotseling voel ik twee zachte vrouwenhanden op mijn schouders, die me zachtjes beginnen te masseren. Eerst mijn nek, dan mijn schouders en langzaam naar beneden over mijn rug, terwijl het water kabbelend om ons heen klotst. De handen zie ik voor me komen, mijn buik kietelend, een cirkeltje draaien om mijn navel en dan naar boven naar mijn borsten.

Meteen gooi ik mijn hoofd weer achterover en ze kust me teder in mijn hals.
Ondanks het hete water loopt er een rilling van genot over mijn ruggengraat. Nog nooit ben ik op deze manier aangeraakt door een vrouw, en ik schrik een beetje van mijn eigen heerlijke beleving. Ze masseert teder mijn tepels en door mijn schokkend reageren beweegt het water alsmaar meer.

Als ze dan ook nog eens haar tong gebruikt tijdens het zoenen in mijn hals, voel ik mijn poesje als een gek samentrekken, zo heet word ik ervan. Ze merkt het, want één van haar handen verlaat mijn borsten en zakt naar beneden, het water in.
Ik kan niet meer zien wat er met die hand gebeurt, maar ik voel het des te meer.
Haar vinger reist over mijn venusheuvel zo naar mijn clitoris, die ze eventjes snel een paar keertjes masseert.

Mijn kreunen gaat over in kleine gilletjes, als ze dan ook nog verder zakt en de vinger in mijn poesje schuift. Ik voel dat dat eenvoudig gaat, door mijn opwinding zijn mijn schaamlippen aardig opgezwollen. Er komt nog een vinger bij en ze beweegt ze samen handig heen en weer, terwijl haar duim over mijn klitje blijft gaan.

Het duurt dan ook niet lang, voordat ik voor de eerste keer klaarkom. Terwijl ik met een hard gekreun tot mijn orgasme kom, houdt ze haar andere arm om mijn middel, om me een beetje onder controle te houden, zodat het water in het bad blijft zitten.

Ik laat me zachtjes tegen haar aan vallen en ze strijkt met haar nagels zachtjes over mijn schouders. Ik draai me om en zak meteen naar haar rondingen. Ik pak één borst met mijn hand en streel deze, terwijl ik met mijn mond de tepel van haar andere borst begint te likken.

Af en toe blaas ik er zachtjes op, ik zie dat ze kippenvel ervan krijgt…maar ze kirt van mijn aanraking en haar tepels worden steeds harder en groter.

Na een tijdje staat ze op en gaat op de rand van het bad zitten. Ze spreidt haar benen en ik buig me voorover tussen haar knieën, zodat ik goed zicht krijg op haar poesje. Met twee handen vouw ik haar schaamlippen ietsje uit elkaar en vind al snel haar klit met mijn tong. Deze begint ik zachtjes te likken, ik voel haar handen door mijn haar woelen.

Af en toe duw ik mijn tong bij haar naar binnen en haar onderlichaam reageert er vrij heftig op. Ik verplaats een van mijn handen tussen mijn eigen benen en voel dat mijn kutje weer supernat is geworden. Ik streel mezelf, totdat ik haar tot een hoogtepunt lik. Schokkend met haar lichaam laat ze zich zelf gaan en gilt zachtjes van genot.

We zakken nog eventjes in het nog steeds warme water en genieten nog na.
Dan stappen we uit het bad en drogen elkaar af met grote donzige baddoeken.
We lopen samen bijna huppelend naar het bed en laten ons er ons op vallen, een beetje giechelend.

Maar dan meteen begint ze me weer te strelen en te kussen. Van boven tot onder voel ik haar tong over mijn lichaam glijden. Ik grijp naar mijn tas, die naast het bed staat en neem mijn dildo eruit. Het is er een van zacht flexibel materiaal, met aan twee kanten een eikel.

Ik duw haar zachtjes achterover en duw centimeter voor centimeter de enorme kunstpik bij haar naar binnen. Langzaam beweeg ik hem heen en weer. Ik zie haar genieten van elke stoot die ze van me krijgt. Dan pakt ze het van me over, zodat ik de kans krijg om de andere kant van de dildo te benutten. Mijn inmiddels weer kletsnatte grot sluit ik om de andere eikel.

Een beetje kronkelend en duwend bewerken we het stuk speelgoed, terwijl we elkaar gretig aankijken. Ik houd me stevig vast aan de spijlen van het bed als ik voel dat ik een spuitritueel ga geven. Ik kijk haar nog steeds aan en ze geeft me een seintje om lekker klaar te komen en meteen voel ik een straal uit me schieten. Mijn nectar spuit zo tegen haar schaamlippen.

Meteen hoor ik een hard gekreun, ik open mijn ogen, ze trekt de dildo uit haar soppende kutje en masseert met een enorme snelheid haar clitoris. Dan spuit ook zij, de geilheid straalt uit haar ogen en we vallen vermoeid achterover, nog nahijgend.

We strelen beiden nog even ons eigen poesje en dan trekt ze me bovenop haar. Met één been onder haar en het andere over haar schoot heen, kan ik met mijn schaamlippen de hare voelen. Ik sla mijn armen om haar heen, zij de hare om mijn middel en zachtjes beginnen we een beetje te rijden. Af en toe schokken onze lichamen nog na van onze orgasmen.

Zo zitten we een tijdje tegen elkaar aan als we allebei een hand krijgen aangereikt.
Onze mannen hebben al een tijdje alleen mogen toekijken, zonder zich bij ons te voegen, en ze vinden dat ze nu ook wel toe zijn aan een beurt.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *