— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nou, vlug dan…

De deur sloeg met een nijdige klap achter haar dicht. Haar kinderen liepen jengelend de kamer in en de hond liep zenuwachtig kwispelend tussen haar benen door en voor haar voeten. Ze had haar jas nog niet uit of er kwam alweer een schreeuw uit de kamer. “Ik heb dooohoorst!…MAMA IK HEB ERGE DORST HOOR”. Ze beet op haar lip om het niet uit te gillen. Weer zo’n dag dat echt iedereen wat van haar moest. En dan moest ze zometeen nog naar een verjaardag. De moed zonk haar bijna in de schoenen. “MAAAAAMAAAA, drinken!”

Vlug liep ze de kamer in. Haar zoontje van 6 had zichzelf en z’n zusje van bijna 4 al aan een pakje appelsap geholpen en samen lagen ze op de bank een boekje te lezen. De rest van de boeken lag voor de boekenkast verfomfaaid op de grond. Ze besloot haar mond te houden en schoof de rommel snel aan de kant. Vlug het cadeau inpakken, de kinderen schone kleren aantrekken en weer op pad. Waar was die lulhannes van een vent toch als je hem nodig had? Dat zou ze hem vanavond nog wel onder z’n neus wrijven.

Een kwartier later zaten ze met z’n drietjes in haar auto, op weg naar de zoveelste kinderverjaardag deze maand. Met dezelfde kinderen, dezelfde moeders en dezelfde vermoeiende verhalen. Aangekomen zag ze, tot haar opluchting, Annekes fiets staan. Met haar kon je tenminste nog lachen. Ze stiftte vlug haar lippen en stapte uit de auto. Haar kinderen zwermden als een stel boze horzels de auto uit en de tuin in. Gelukkig was het mooi weer en hoefde ze niet binnen te zitten in de rook van de gastvrouw, een verstokte rookster.

“Mam, waar is het cadeautje? Je hebt ’t toch meegenomen?” Shit! Dat kon er nog wel bij, vergeten dus! Anneke lachte toen ze haar blik zag. “Ga het maar halen joh, enneh, haast je niet te hard. Ik hou je kids wel in de gaten” Anneke snapte precies hoe ze zich voelde. Ze beloofde haar kinderen snel terug te zijn en stapte in haar auto.

Toen ze de straat in kwam rijden zag ze zijn auto al staan. “Mooi”, dacht ze “Die kan ik nu al even op z’n donder geven.” Ze kwam binnen en wilde hem roepen, maar wat ze zag deed haar verstommen. De kamer was helemaal opgeruimd en hij stond in de keuken de ramen te lappen.”Wat ben jij aan ’t doen?” Hij keek om. “Schoonmaken. Ik dacht dat ik ook wel eens wat mocht doen. Ik heb de kamer, de gang en de keuken al gedaan. De WC is schoon en ik ben nu de ramen aan ’t doen”. Ze begon te lachen: “Die heb ik vorig weekeinde al gedaan, dat hoeft echt niet.”

”Nou, in dat geval heb ik pauze. Dan ga ik straks boven verder.” Ze keek hem een bedenkelijk aan: ”Daar ben ik gisteren mee bezig geweest. Niet gezien?” Hij leek een beetje betrapt: “Eh, ja, tuurlijk wel… wat kom jij trouwens thuis doen? Je moest toch naar een verjaardag?” “Cadeau vergeten, ik pak ’t even en ben weer weg!” Hij ging voor haar staan. “Leuk feest?” “Neuh, weer dezelfde koppen en dezelfde verhalen. Anneke zei nog dat ik geen haast hoefde te maken.” Hij lachte: ”Zij snapt ‘t. Je hebt dus geen grote haast?”

“Hoezo?” vroeg ze een tikkeltje achterdochtig. “Nou, ik heb ook even de tijd…. En we zijn nu eindelijk alleen thuis.” Zijn hand gleed langs haar wang. “Mijn kop staat echt niet naar dit soort geintjes hoor”. Zijn hand stopte bij haar borst: “O, maar dit is geen geintje. Ik ben bloedserieus.” Ze schamperde: ”Wat wou je doen, mij de trap optillen, me op bed smijten en me nemen?” Hij kneep z’n ogen tot kleine spleetjes: “Nou, de trap op was niet de bedoeling…”

Hij tilde haar op, sloeg haar benen rond zijn middel en liep met haar naar het aanrecht. Met zijn vrije hand sloot hij het rolgordijn. Hij zette haar neer. Toen kuste hij haar hartstochtelijk op de mond. ”Zo, en nu ga ik je kleren uittrekken, met je tieten spelen en je kut likken. En als je bent klaargekomen ga ik je neuken, hier op ’t aanrecht!”

Ze schrok van zijn directheid, maar ’t wond haar ook wel op. Hij was nog steeds zo sterk (en geil) als een beer. ”En jij denkt dat ik dat toelaat?” Hij keek ernstig en zei gewoon “Ja, dat denk ik.” En op hetzelfde moment scheurde hij haar jurkje stuk. Heel even rilde ze, maar toen deed hij haar BH los en trok deze soepel uit. Zijn handen gleden onder haar slipje en omvatten haar ronde billen. Hij schoof de onderbroek naar beneden en tilde haar even op. De slip viel van haar voeten op de grond. Daar stond ze, naakt, zoals hij had voorspeld.

Zijn handen gleden over haar lichaam en verkenden haar borsten, rug, buik en billen. Tenslotte belandden ze bij haar venusheuvel. “Mij doet het niks!” probeerde ze nog even, maar toen zijn vinger tussen haar schaamlippen gleed wist hij dat ze loog. Hij zette haar op het aanrecht en zoende haar nogmaals. Ze voelde zijn stijve door de stof van zijn linnen broek tegen haar schaamlippen aandrukken. Snel zakte hij door zijn knieën, trok zachtjes haar schaamlippen uit elkaar en begon haar te likken. Ze kon alles volgen in de spiegelende deur van de koelkast. Dit zag er echt heerlijk uit, als uit een ondeugende droom!

Toen stond hij op, deed zijn T-shirt en broek uit en nam haar mee naar de grote eiken keukentafel. Hij ging op de rand van de tafel zitten en ging achterover liggen. “Soixante neuf wil meneer. Nou, dat kan ie krijgen!” dacht ze terwijl ze bovenop hem klom. Ze manoeuvreerde haar natte poes boven zijn wachtende mond, terwijl ze zelf aanschoof om zijn fraaie pik eens duchtig te pijpen. Zijn handen omvatten haar billen en trokken ze een stukje uit elkaar. Hij knorde tevreden toen hij zo haar kutje en kontje bekeek. Hij begon haar te likken en stak resoluut een vinger in beide gaatjes. “Mevrouw wil soixante neuf. Nou die kan ze krijgen!”

Hij had een orale voorsprong op haar. Het was onvermijdelijk en overheerlijk. Zijn pik schoot uit haar mond toen ze kreunend klaarkwam. Ze sprong van de tafel en zat in een wip op het aanrecht. Nou meneer, vooruit, neuken! Ik heb nog meer te doen vanmiddag! Hij kwam voor haar staan en liet zijn lul in haar nauwe gaatje glijden. Ze keken elkaar strak aan terwijl hij haar neukte. Z’n ballen kletsten tegen haar billen en hij zoog af en toe aan haar tepels. Toen begon hij te grommen. “Kijk naar me als je komt!” zei ze. En dat deed hij. Hij kwam, heel heftig. Toen hij uit haar kwam liep zijn zaad uit haar natte poes op het aanrecht. Ze veegde zichzelf schoon met haar slip. “Ik ga me aankleden en ik ben weg. Zorg jij dat de keuken weer tiptop is als ik terugkom? Mooi” Ze liep bloot de trap op. “Oja, dat jurkje en die onderbroek kunnen wel weg hoor.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *