— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voor straf naar de professor

“Nina van Westen voor u, professor.” Ze keek naar het apparaat waar de stem van haar secretaresse uitkwam. Kon het echt zijn dat Nina zichzelf weer in de problemen had gebracht? Ze had haar eerder op de ochtend al op haar kantoor gehad, omdat zij bij haar tentamen had gezegd dat God een lesbische vrouw in de overgang was als antwoord op de vraag op welke manieren God’s ondoorgrondelijke wegen vaak werden uitgelegd. Wat zou ze nu weer kunnen hebben gedaan? Sinds Nina naar haar school was gekomen, was haar leven veranderd. Het meisje bracht de stille meisjesschool tot leven, en bracht de arme katholieke juffrouwen op de rand van wanhoop. Voor de meisjes was ze een heldin, voor de leerkrachten was ze een nachtmerrie. En nu had ze dus weer wat uitgehaald. Wat zou het deze keer toch kunnen zijn? En waar zou ze deze keer gestraft mee kunnen worden? Ze had haar inmiddels alle vervelende karweitjes al laten doen, en de school blonk als nooit eerder. Een aantal leraressen had al aangedrongen om het brutale meisje weg te sturen. Ze was al 18, en hoefde niet meer verplicht naar school. Maar als ze aan Nina dacht, kon ze het niet over haar hart verkrijgen haar weg te sturen. Het meisje had iets dat haar aantrok, dat haar aan haar eigen rebelse kant deed denken, jaren geleden.
“Laat haar maar binnen.”

De deur ging open, en een beeldschoon donkerharig meisje stapte haar kantoor binnen. Het was haar die ochtend al opgevallen hoe mooi Nina was. Ze was ongeveer 1.65, had donkerbruine krullen, een vol figuurtje en schitterende borsten die goed uitkwamen in de witte blouse die alle meisjes moesten dragen. Het rokje misstond haar ook niet, omdat zij prachtige ronde billen had. De professor keek even weg, omdat ze wist dat het ongepast was om zo naar een leerling te kijken. Maar Nina was het eerste meisje in haar kantoor bij wie ze steeds tintelingen voelde, elke keer als ze haar zag. Tintelingen die ze voor het laatst had gevoeld toen ze nog Nina’s leeftijd had. Ze keek haar recht aan.
“Je bent hier vanochtend nog geweest. Wat kan je in die korte tijd hebben uitgespookt?” Nina’s brutale bruine ogen keken haar aan, en ze had een spottend glimlachje op haar lippen.
“Ik heb helemaal niets ‘uitgespookt’, zoals u dat zegt. Juf Elsie zei dat twee zoenende vrouwen meteen door God gestraft worden, dus heb ik haar maar gezoend om te bewijzen dat we niet meteen naar de hel zouden gaan.”
“Je hebt wat?!” De professor keek geschokt. Ze kon niet echt haar lerares hebben gezoend, dat kon gewoon niet.

“Volgens mij vond ze het lekker, ze had namelijk stijve tepeltjes onder haar truitje, die goed te zien waren omdat zij nooit een bh draagt.”
De professor draaide zich om, en wreef over haar voorhoofd. Dit keer zat Nina flink in de problemen. Een lerares zoenen was op een katholieke school absoluut geen goed idee. Ze bedacht wat ze met de jongere meisjes altijd deed. De school was een groot voorstander van lichamelijke straffen, en de jongere meiden kregen dan ook vaak tikken van de leraressen. Zij zelf hield er niet zo van, maar probeerde zich aan de regels van de school te houden. Ze draaide zich om en keek naar het spottende lachje van Nina.
“Nina, kom eens hier.” Ze stond op en liep naar de professor toe. Ze gebaarde dat Nina zich om moest draaien.
“Het spijt me dit te moeten doen, maar ik denk dat dit de enige manier is om jou nog een beetje respect voor andere mensen bij te brengen.”
In één soepele beweging trok ze Nina’s rokje omhoog, duwde haar naar voren en gaf haar een vier rake klappen op haar billen. Nina draaide zich om, en haar ogen waren donker van woede.

“Hoe durft u me te slaan?”
“Je verdiende het, Nina. Je moet echt mensen beginnen te respecteren, ook al ben je het niet met ze eens.” Nina wilde weg lopen, maar de professor hield haar tegen.
“Ik moet andere mensen respecteren, terwijl ze hartstikke hypocriet zijn, net zoals u. U doet wel alsof u het met ze eens bent, maar dat is niet waar. Weet u waarom u niet getrouwd bent? Omdat u op vrouwen valt, geef het maar toe. U denkt dat die paar klapjes me geschokt hebben? Dacht het niet, dit is wat ze met me gedaan hebben.” Nina trok de professor’s hand onder haar rokje, en legde hem tegen haar broekje aan dat behoorlijk nat was.
“U heeft me niet getemd, u heeft me alleen maar meer zin gegeven.” En met die mededeling duwde ze zichzelf tegen de professor aan en begon ze haar hartstochtelijk te zoenen. De professor wist niet wat haar overkwam. Al die tijd dat ze stiekem naar dit meisje had verlangd, had ze niet geweten dat er zoveel vuur in haar brandde. Nu Nina zo tegen haar aan stond, met haar handen op haar billen, wist ze dat ze niet meer wilde vechten tegen de aandrang. Het was waar, ze hield van vrouwen, maar kon dat op een katholieke school niet toegeven. Nina had haar lustgevoelens aangewakkerd, en ze zou nu uitvinden of het meisje werkelijk wist wat vrouwenliefde was.

Ze tilde Nina op haar bureau, en liet haar handen haar lichaam verkennen. Ze voelde hoe Nina’s tepels groeiden door het zachte strelen van haar vingers, en wist dat ze haar naakte borsten wilde voelen. Ze trok Nina’s blouse open, en ontdekte dat het meisje zich ontdaan had van de bh die ze eerder die ochtend had gedragen.
“Je weet dat je verplicht bent een bh te dragen.”
“Zeur niet zo, en lik ze!” Dat liet de professor zich geen twee keer zeggen. Ze trok het meisje aan haar benen naar zich toe, en stortte zich op haar volle borsten. Ze beet zachtjes op haar tepels, likte om ze heen, en zoog dan weer totdat ze voelde dat Nina’s broekje nu wel heel erg nat was. Met een vinger gleed ze via Nina’s buik naar haar broekje, en gleed voorzichtig naar binnen.
“Is dit wat je wilt, brutaaltje?” Ze wreef over Nina’s venusheuvel, eerst zacht, dan weer wat harder. Met één vinger gleed ze voorzichtig naar binnen, en voelde hoe Nina omhoog kronkelde om haar vinger volkomen in zich op te nemen. Ze voerde het tempo op, en voelde hoe het meisje steeds meer opgewonden werd, en hoorde haar kreuntjes luider worden.

“Nog niet, eerst ga ik nog iets anders met je proberen.” Ze gleed met haar tong over Nina’s borsten, richting haar navel, en van daar nog verder naar beneden. Het moment dat Nina haar voelde, hield ze even op met ademen. De professor glimlachte, en bedacht zich dat Nina minder wist van vrouwenliefde dan ze voordeed. Ze speelde met Nina’s clitoris, gleed met haar tong haar vagina binnen, en wisselde het weer af door zachtjes aan haar clitoris te zuigen. Ze maakte kleine cirkeltjes met haar tong, en Nina’s ademhaling versnelde tot ze met een gil sidderend klaarkwam. De professor kwam glimlachend omhoog.
“Je had zo te merken nog niet zoveel ervaring als je voordeed. Nog nooit een vrouwentong tussen je benen gehad?”
“Nee, maar ik ben hier dan ook om te leren.” Nina sprong van haar bureau af en liep naar de deur. Ze keek om met een brutale grijns.
“Tot gauw, professor.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *