— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kleren passen, deel 1

“Tu-du-duut”, gaat mijn mobieltje. Een berichtje van Sofie, mijn beste vriendin. Ze is al een tijdje gescheiden van haar vriend en brengt veel tijd door met ons. Gelukkig ben ik vaak alleen thuis, overdag, dus we hebben genoeg tijd om samen thee te drinken en lekker te kletsen. Mijn werk zorgt ervoor dat ik onregelmatige diensten maak.

“Wat doe JIJ aan, zaterdag naar dat feest van Richard en Noëlle?”, vraag ze. Oh ja, dat feest. Jan, mijn vriend, kijkt er erg naar uit maar ik heb er eigenlijk niet heel veel zin in. Een feest van Noëlle is altijd zo druk, soms krijg ik daar spontaan hoofdpijn. Maar nu ook Sofie vertelt dat ze toch gaat (ze twijfelde vorige week nog), slaat mijn gevoel om. Samen kunnen we lekker kletsen terwijl Jan met z’n vrienden over auto’s, computers en vrouwen praat. Vooruit dan maar.

Ik antwoord dat Jan wil dat ik mijn nieuwe, witte jurkje aandoe met die kanten stukken. Ze geeft aan niet te weten welke ik bedoel, en dat ze ook eigenlijk nog iets zoekt om aan te doen. Nu leent ze wel vaker kleren van mij, dus nodig ik haar uit om samen te passen. Over een uurtje zou ze klaar zijn op haar werk en naar mij komen. Ook blijft ze eten, zoals wel vaker. Ik kijk al even tussen de jurkjes, rokken en bloesjes om te zien of er iets moois tussen zit voor Sofie.

Nu is het zo dat dit soort pasdagen erg gezellig zijn. Mijn inbouwkast heeft voldoende plaats voor ons twee, het is een omgebouwde slaapkamer die we niet nodig hebben. De muziek zet ik al zacht aan, net als de geurverspreider. Kleding passen is wel een belevenis, niet alleen even snel iets uit de kast trekken.

In de tussentijd besluit ik om even te douchen. Sinds het sporten van vanochtend was ik daar nog niet aan toegekomen en nu is het een goed moment. Tussen de flesjes parfum en de potjes met crème pak ik de scheerschuim en de mesjes. Tijd om mezelf even te verwennen, om een fijn gevoel op te bouwen voor het passen en ook een beetje voor het feest.

Het warme water spuit lekker over mijn lichaam. Vooral ook op mijn nek, even een masserende werking voor mijn hoofd, heerlijk! Voordat ik het scheermesje pak, laat ik mijn handen even over mijn lichaam glijden. Mijn grote borsten staan nog goed op hun plaats en ook mijn buik is nog strak. Even laat ik mijn vingers spelen tussen mijn benen. De kriebels in mijn buik geven aan dat het goed voelt. Zucht, eerst maar even de olie pakken om mijn huid in te smeren tegen de bultjes. Nu dus toch maar even de haartjes wegscheren in mijn oksels. Op mijn venusheuvel laat ik een mooi streepje staan. Ik denk eraan om dat zaterdag maar in de vorm een hartje te scheren. Eens vragen aan Sofie, wat zij doet.

Na het douchen spuit ik even wat Miss Dior in mijn nek en pak ik de zachte crème met aloë vera. Heerlijk is dat toch, zo’n tweede behandeling van mijn heuveltje. Mijn gedachten dwalen af naar wat Jan vanavond te doen heeft! Ik zal even bedenken hoe ik het breng, maar een ding is zeker; het wordt sex!

Ding-dong! Sofie is er al, gaat er meteen door mijn hoofd! Ik pak even snel een jurkje en roep “ik kom!” Het jurkje gaat over mijn hoofd en eigenlijk zie ik meteen dat het de verkeerde was. Deze schijnt enorm door! Maar goed, ik zal snel opendoen want ik heb wel zin om Sofie te ontvangen. Ze heeft mij overigens al vaker naakt gezien en ook hebben we al vaker van elkaars lichaam genoten, dus ook dit is geen probleem.

“Hoi, ik heb wel veel zin om kleren te passen, na onze berichtjes…” begint ze, terwijl ze me een kus geeft, “…dus hier ben ik dan!” Ik maak even ruimte in de gang zodat ze haar jas kan ophangen. Ze draait zich om naar mij en kijkt me aan. “Wauw, Andrea, wat zie je er sexy uit!”, gaat ze verder. Even gaat ze met haar vingers over mijn hals en streelt ze aan de voorkant, terwijl ze de zoom van het jurkje volgt richting mijn borsten. Mijn tepels zijn prominent zichtbaar door de dunne stof heen. Ze raakt ze even aan met haar duimen. Ik geloof dat ik in brand sta.

“Laten we naar boven gaan”, zeg ik. Terwijl we de trap oplopen vraagt ze al: “Heb je er helemaal niets onder aan?” “Nee,” zeg ik, “ik was net klaar met douchen toen je aanbelde.”

In de kleedkamer trekt Sofie ook haar vest uit en staat ze in haar bloesje met rok en haar panty waaronder de naaldhakken, ze heeft zich na het werk snel omgekleed. Dan komt Sofie weer naar me toe. “Kom eens hier”, zegt ze. Ze pakt mijn handen vast en laat me even ronddraaien. Dan trekt ze mij naar zich toe en geeft mij een dikke zoen, die ik beantwoord. Haar handen gaan over mijn hele rug en ze knijpt een beetje in mijn billen. Dan trekt ze het jurkje, dat gelukkig niet al te lang is, langzaam omhoog zodat ze met haar handen mijn blote billen aanraakt. We beginnen allebei te zuchten. “Wat ruik je heerlijk, Andrea!” zegt ze, mijn geur opsnuivend.

Ze draait me om en ik sta nu voor de spiegel. Sofie staat achter mij en haar handen beginnen op mijn buik. De een blijft daar terwijl de ander langzaam naar boven glijdt, naar mijn borsten. Ik voel ook een kus in mijn nek. Sofie hijgt een beetje van beginnende opwinding. “Ik ga je verwennen, doe je dat dan ook met mij?”

Het heeft een zekere uitwerking in mijn buik en ik voel het tintelen tussen mijn schaamlippen. Haar hand gaat nu in het jurkje en ze pakt mijn borst heerlijk vast en knijpt zacht in mijn tepel. Mijn borsten zijn overgevoelig en het zachtjes behandelen van mijn borsten geeft mij altijd een enorm geil gevoel. Ik zie mezelf bemind worden in de spiegel en stiekem wilde ik dat ik een filmcamera had neergezet. Ik begin een beetje te kreunen, zo lekker is het.

Ik laat het maar gebeuren. Haar andere hand gaat langzaam naar beneden, maar voordat ze verder iets kan doen, draai ik me om en sla mijn armen om haar heen. We kussen weer en ik laat mijn hand over haar borsten glijden. “Ik ga je beha uitdoen, want ik wil die lekkere tieten van je proeven”, fluister ik in haar oor. Ze heeft altijd een push-up beha aan dus die moet uit!

Ik maak de knoopjes van haar bloesje langzaam los en ze laat het kledingstuk van haar schouders vallen. Ik haak de beha los en leg die weg. Dit uitzicht is mooi! Haar borsten zijn iets kleiner dan die van mij maar haar tepels zijn net zo lekker. Ik lik eraan en zuig zachtjes. Het enige dat ik hoor is “Oooohhh” en “hmmmm, lekker”.

Sofie trekt en duwt een beetje aan mij, ze wil me mijn jurkje laten uitdoen. Vooruit dan maar. Terwijl hij valt kust Sofie ook mijn tepels en pakt mijn billen weer vast. Ze zakt door haar knieën om mijn jurkje te pakken. Ze geeft daarna kleine kusjes op mijn buik. Haar tong likt en speelt even met mijn navel! Dan gaat ze verder. Ik buig een beetje achterover tegen een kast en spreid mijn benen. Sofie likt dan tussen mijn benen. Mijn schaamlippen en klitje genieten van deze geile behandeling. Ondertussen komt ze met een hand omhoog en haar wijsvinger wrijft tussen mijn lipjes. “Ik ga je neuken met mijn vingers, geil wijfie”, zegt ze. Ze drukt haar vinger zachtjes naar binnen, mijn kutje in. Dat gaat heel eenvoudig, want ik ben zo nat. Haar vinger gaat in en uit, even later volgt haar middelvinger. Ik word geneukt door twee vingers en kan een heftige kreun niet tegenhouden. Ik kom al bijna klaar.

Toch is ook Sofie aan de beurt. Ik pak haar hand en lik de vingers in mijn mond af, ik proef mijn eigen geile vocht. Ze komt overeind en ik pak haar rok vast. Het knoopje en de rits gaan makkelijk open en hij ligt al op de grond. Nu pas zie ik dat ze jarretels aan heeft, met kousen. Het is dus geen panty! Ze ziet mijn verraste blik en geeft me een kus. Ik doe haar broekje naar beneden en samen trekken we die uit. Ik kus haar mond en voel haar heuveltje. Mijn vingers gaan over haar klitje en ik duw eerst een en dan twee vingers in haar natte kutje. Het maakt een soppend geluid en even later komt Sofie met een enorme kreun klaar. Om na te genieten zak ik nog even op mijn hurken en lik haar kutje schoon.

Omdat we toch een missie hadden, trekken we even ondergoed aan en passen de kleren. Het ene setje na het andere komt voorbij. Uiteindelijk kiest Sofie voor een rok en blouse, toch een beetje haar ding. “Is deze niet een beetje te doorzichtig?” vraag ze. Ik antwoord: “De zakjes aan de voorkant voorkomen het ergste, kijk maar.” Ik knijp even in haar borsten en tepels en we zien dat het toonbaar is in het openbaar. “Maar welke beha moet ik er dan onderaan?” Ze past ook even een beha van mij die het afmaakt. “Je kunt die bovenste drie knoopjes openlaten, dan komt jouw decolleté mooi uit.” Ze belooft om ook de jarretels aan te doen naar het feest.

Ik pas ook nog even mijn eigen witte jurkje. Het heeft een lage rug en is doorzichtig aan de zijkanten. Een string met een dun lijntje om de heupen kan nog wel, maar een beha is eigenlijk niet te doen omdat ik er geen vestje op aan wil. Sofie zegt: “Dan laat je dat toch zitten? De voorkant van de jurk is stevig genoeg om het niet te veel te laten wiebelen.” Ik ben het met haar eens.

Sofie trekt haar eigen kleren weer aan en ik trek ook een rokje en truitje aan. Samen gaan we het eten klaarmaken. Als team is dat erg leuk en we praten nog wat over het feest. We maken plannen om een beetje te flirten met de mannen daar. Jan kent ons en weet dat ik niet te ver ga. Maar dubbelzinnige en zelfs erotische getinte opmerkingen kan hij wel waarderen.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *