— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Groupie

Ooit vertelde je me dat je nooit iets gebruikt voor je het podium opgaat. Geen drank en geen drugs want anders beleef je de adrenalinekick niet zo heftig en ben je daarna zo dood dat je niet eens meer je eigen gitaar kan opruimen.

Tijdens jouw optreden sta ik backstage trots naar je te kijken. Jullie spelen mijn favoriete nummer en jij staat heftig op het podium te springen terwijl je vingers lenig de juiste snaren pakken. Het nummer klinkt alsof je het alleen voor mij speelt! Ik kijk naar je gespierde armen, je mooie bos haar en stiekem ook naar je lekkere kontje in die nieuwe broek. Ik verlies mezelf in mooie dromen over vanavond, als we eindelijk weer thuis zijn. Als alle jongens afhaken en wij samen nog even nagenieten van dit optreden.

Verschrikt kijk ik op uit mijn dagdroom. Met ontbloot bovenlijf kom je naar achteren gelopen. Het optreden is afgelopen. De fonkeling in je ogen vertelt me dat je kan raden waar ik aan dacht. Je slaat je armen om me heen en kust me vurig. Ik wil je nooit meer loslaten en samen met jou de benen nemen. Laat de rest de troep maar opruimen, ik wil je hier en nu! Heel even glijdt je hand zachtjes over mijn kont en daarna even een fractie van een seconde over de blote huid onder mijn shirtje. Mijn huid lijkt te branden, en uitdagend kijk ik je aan. Je tanden die zachtjes op je onderlip bijten zeggen me meer dan 1000 woorden. Jij wilt het net zo graag als ik, maar we weten dat het nu nog niet kan.

Zoals gewoonlijk lopen we samen het podium op zodat we je spullen kunnen opruimen. In de zaal staan nog een paar mensen na te praten. Een paar meisjes beginnen te gillen zodra ze je zien. Ze roepen om handtekeningen en natuurlijk ga je die ook geven. Ik ruim verder op maar hou je ondertussen in de gaten. Mijn ogen glijden over je lekkere lijf. Erik komt me helpen en fluit tussen zijn tanden: “mooie meiden”.
“Ja” zeg ik ondeugend, “maar ze hebben pech, hij is al van mij!” Stiekem kijk ik toch naar die dames. Ze zijn stuk voor stuk knap en sommige zijn zeker niet te versmaden! Mijn blik valt op een verlegen meisje met een strak bloesje aan waarin haar mooie volle borsten goed uitkomen. Haar lippen glanzen in de lampen en stiekem gluur ik naar haar billen die omhuld worden door een strakke jeans. Als ik aandacht van haar kreeg, zou ik het wel weten.

Je verontschuldigt je als je terugkomt omdat het zolang duurde.
“Maak het maar goed”, fluister ik je zachtjes in je oor.
“Ik wil wel meegenieten van jouw adrenalinekick!”
De zaal is leeg en de rest van de jongens staan achter in de kleedkamer. Ondeugend kijk je me aan. Je tilt me op en helpt me het podium af. Ik volg je tot achter in de zaal waar het donker is en waar we door de schaduw van het overhangende balkon onzichtbaar zijn voor de mensen die op het podium staan. Je buigt je voorover en je tong raakt zachtjes mijn lippen. Verward kijk ik op, waarom ben je ineens zo beheerst? In je ogen zie ik de flikkering die me gelukkig laat zien dat dit alleen een stilte voor de storm is. Mijn handen glijden over je armen, je nek, schouders en rug. Je ruikt naar het harde werk dat je gedaan hebt, naar koffie en naar rook. Je bijt in mijn nek, klauwt je nagels in mijn rug onder mijn shirt. Zachtjes duw je me tegen de muur aan.

Ik wil jou en ik weet dat jij mij ook wilt. Je hand glijdt verder onder mijn shirt en ik sidder van elke aanraking. Mijn huid tintelt en ik tril van opwinding. Ik leun voorover tegen je aan, je harde paal duwt door de stugge stof tegen mijn buik. Mijn hart klopt als en gek en als jouw hand onder mijn shirt over het kantje van mijn BH glijdt, kan ik een diepe kreun niet onderdrukken. De spanning loopt hoog op. We willen het allebei dolgraag en van niet durven is allang geen sprake meer. We weten beide dat het gaat gebeuren. Ik voel je handen over mijn hele lijf glijden. In voel hoe het nat wordt in mijn slipje. Mijn handen vinden de sluiting van je broek en hongerig glijdt mijn hand naar binnen. Je stijve paal drukt tegen mijn hand aan. Mijn vingers glijden over je schacht en zachtjes draai ik met mijn duim een rondje over je eikel. De siddering die door je lichaam gaat verraadt genoeg. We kunnen niet meer wachten en willen dat al heel lang niet meer.

“Neem me”, fluister ik in je oor, terwijl mijn hand aan je paal begint te trekken om jou over het randje van zelfbeheersing te krijgen. Je duwt mijn rok omhoog en je trekt mijn kanten slipje ruw opzij. De muur houdt me tegen wanneer je stijven paal ruig bij mij naar binnen dringt. Ik kreun hard terwijl je me steeds harder en dieper neemt. Je hand zoekt gretig mijn klitje en ruw wrijf je erover. Na nog een paar intense kreunen kom ik dan ook tot ongekende hoogte. Niet veel later volg jij met een heftige kreun.

En daar staat ze in de deuropening, het meisje dat net zo verlegen bij je stond.
“Dat was je beste show ooit!” zegt ze.
“Mag ik volgende keer misschien meedoen?”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *