— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De mevrouw en het meisje, deel 3

Om precies 18.00 uur belde Margret bij Diana aan. De hele dag was ze onrustig geweest. Vanmiddag was ze tien keer naar de WC geweest. Ze had een halfuur naakt voor de passpiegel gestaan in verschillende verleidelijke poses, drie keer had ze haar setje met kousen aan gedaan en de hele dag had ze gekke kriebels in haar buik. Hier stond ze nu, nerveus en hunkerend, voor de deur van een vrouw die ze nog maar drie dagen kende. Gekleed in een zwart setje, jarretels en kousen, een zwart leren rokje en een doorschijnblouse. Ze had een lange jas aangetrokken om gekleed over straat te gaan.

Diana deed glimlachend open. “Welkom meissie, kom binnen.” Diana was gekleed in rood leer, een bustier, een half lange rok en laarzen. Margret kwam verder, hing haar jas op en aarzelde even. “Loop maar verder en dan zal ik je eens goed bekijken.” Diana kon even niet van Margret afblijven en kneep haar in haar bil. Toen Margret zich lachend omdraaide werd dit gevolgd door een lange tongzoen.

Voor het eerst ging Margrets hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier met inhoud van Diana. “Straks mag je met mij spelen, maar ik wil je eerst inspecteren. Wil je daar voor mij strippen?” Diana wees naar het kleed voor de bank, waarop ze zelf ging zitten. Met een glas witte wijn zat ze klaar om van de jonge studente te genieten en te controleren of ze haar opdracht had uitgevoerd. Ze was in ieder geval wel in een rok gekomen en die blouse mocht er ook zijn.

Margret deed wat haar gezegd werd, langzaam, met haar handen haar hele lichaam aaiend, deed ze kledingstuk voor kledingstuk uit. Haar tepels stonden weer stijf van de opwinding en tussen haar benen voelde het ook iets vochtig. Een vrouw van de wereld bekeek haar, strak in het rode leer, nippend aan haar witte wijn werd ze bekeken en beoordeeld. Zou zij straks ook met het lichaam van deze vrouw mogen spelen? Als laatste ging Margrets slipje uit. Ze was met haar rug naar Diana gedraaid. Terwijl die genoot van haar billen, ontdeed Margret zich van dit laatste kledingstuk.

Voorzichtig draaide ze zich om, zakte door haar knieën liet zich achterover rollen en spreidde haar benen. Diana had zo een prachtig uitzicht op haar kale kutje, dat van opwinding al iets geopend was. Diana applaudisseerde en zei: ”Goed gedaan meisje, je hebt een glaasje witte wijn verdiend.” Diana schonk in en Margret kwam naakt op de bank zitten. Ze proosten en keken elkaar daarbij diep in de ogen. “Ik zal het flesje even pakken.” Diana nam het flesje in ontvangst en keek goedkeurend naar de haartjes. “Je bent een schatje, kom eens lekker tegen me aan.” Margret deed dit en hun monden vonden elkaar weer.

“Maak maar even los” zei Diana toen Margret weer haar borsten op zocht. Margret deed dit en er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. Hierop bevonden zich kleine torentjes. In haar linkertepel had Diana een piercing, een ringetje. Margret begon er enthousiast mee te spelen. Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Diana niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Margret door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog.

Vind je het leuk, zo’n piercing?” voeg Diana. “Ja, dit maakt het spelen met borsten wel extra leuk.” Ondeugend trok Margret er voorzichtig aan. “Je krijgt ze ook nog wel, maar nu nog even niet.” Margret wist niet wat ze hiervan moest denken. Diana deed haar rok iets omhoog en haar benen opem. “Er wacht nog iets om ontdekt te worden, meissie”, fluisterde Diana. “Ja mevrouw”, antwoordde Margret terwijl haar hoofd naar beneden ging.

Nu keek ze voor het eerste recht in een kut en wat voor een. Bijna helemaal kaal, maar op Diana’s venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan 5 cm lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Margrets duim en een snee van kittelaar tot poepgaatje; wel een decimeter. Diana pakte Margrets hoofd en trok deze naar haar spleet: “Proef maar lekker.”

Margret wist nog niet of ze daar aan toe was, maar ze had al geen keuze meer. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Diana naar binnen te gaan. Lange halen brachten Diana in beroering, terwijl Margret de zoute sensatie van een kut proefde. Diana trok Margrets hoofd bijna naar binnen en Margret kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Diana klaar en liet ze Margret los. Terwijl Diana aan het bijkomen was, bestudeerde Margret verder haar kut (nee het was echt geen kutje). Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Diana’s magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Diana’s schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Diana’s buik en borsten. Ze voelde zichzelf hier nat van worden.

Diana kwam weer bij haar positieven en zei Margret om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Diana een goed zicht had tussen haar benen. “Vinger jezelf”, commandeerde ze en dit liet Margret zich niet twee keer zeggen. De vrouwen beloerden elkaar en Diana ging verder met haar wijntje. Ze gaf Margret wel goed zicht op haar eigen lichaam. Margret genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Diana, ook de gedachte dat ze Diana net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed.

Margrets kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Margrets hoogtepunt liet niet lang op zich wachten. Diana vleide zich naast Margret en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Diana zich op de Margrets borsten en billen concentreerde. Diana nam een slok witte wijn en gaf dit mond op mond door aan Margret.

“Heb je honger?” vroeg Diana na een poos en toen Margret dit beaamde gingen ze aan tafel. Eerst beiden vier Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen. Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Diana had er echt werk van gemaakt. Margret lustte geen vis, maar at alles smakelijk op. De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Diana’s grote teen had Margrets kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren.

Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Margret vertelde hier over Mariska en Diana wou alle details horen. Toen Margret de versierpoging van Mariska beschreef en Margrets reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Diana bepaalde wat goed voor Margret was. Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Diana rechterhand hield Margrets linkerborst de hele nacht vast.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. leo 17 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *