— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verborgen fantasie

“Je weet toch dat het gevaarlijk is om met onbekende mannen mee te rijden?”
Er schiet een steek van opwinding door mijn buik.

Mijn vriend had me de geneugten van ‘vrijen onder lichte dwang’ doen ontdekken. Net doen of je niet wil dat hij je met zijn heerlijk warme lippen aanraakt, overal vlinderkusjes plaatsend, tegenstribbelend en hem weg duwend tot hij je polsen in een houdgreep neemt zodat je niet meer weg kan. Kronkelen onder zijn steeds vurigere kussen en natte tong, net niet hard genoeg met je handen wringen zodat je zeker niet loskomt… Mmmm ja, dat had ik leren kennen, maar veel verder dan dat was het nooit gekomen. Steeds was ik snel verkocht en werkte volop mee aan de rest van het verhaal.

In gedachten droomde ik echter van iets dat ik niet goed hardop durfde uit te spreken, uit schrik om onheil over me heen te roepen mocht mijn wens op een verkeerde manier uitkomen. Je weet wel, zoals die stomme mop van de man die een korte en een normale arm had, een wens mocht doen, wenste dat beide armen even lang waren en dus twee korte armen kreeg… stom.

Mijn wens was in die zin ook verboden, misschien wel pervers, omdat het dagelijks andere vrouwen overkwam, maar dan zeer ongewenst. Terwijl eigenlijk veel vrouwen fantaseren over verkracht worden.

Op een onbewaakt ogenblik had ik dit eens verteld tegen mijn vriend, dat ik er een beetje schrik voor had, dat ik dan misschien wel zogenaamd verkracht wou worden, maar dan liefst wel op een leuke manier, met iemand die ik kende en vertrouwde.

Hij vond het best een opwindend idee, en we spraken af dat als het er ooit van mocht komen dat hij iets zou verzinnen in die richting, er een codewoord zou zijn. Een woord dat ik alleen mocht gebruiken als ik echt wou dat hij ophield, als het te eng zou worden of te ver gaan.

En toen zaten we in de Pajero, op weg van zee naar huis, luisterend naar de muziek, toen hij uit het niets zei dat het gevaarlijk was om met vreemde mannen mee te rijden. Ik wist direct hoe laat het was en speelde braaf mijn rolletje van naïef jong wicht….

“Ja, nee, maar ik moet toch thuis geraken, en u zag er zo vriendelijk uit.”
“Nou nou, je moet niet bang van me worden, ik zal je heus niets doen, hoewel het heel verleidelijk is…”
In stilte rijden we verder, terwijl ik me voorstel dat hij werkelijk een vreemde is, en ik beeld me de angst in die ik in een reële situatie zou voelen. Zo’n sterke man naast je, die je nooit kan evenaren in kracht, die je makkelijk de keel zou kunnen dichtknijpen zonder dat jij er iets aan kan doen… Heel angstwekkend.

Dan slaat hij plots een klein verlaten landweggetje in. De angst slaat nu werkelijk toe. Zou hij echt doen wat hij lijkt te doen?! Ik herinner me het codewoord en repeteer het alvast in stilte, hoewel ik het helemaal nog niet wil gebruiken. Ik vertrouw hem volledig, weet dat hij me niets werkelijk kwaad zal doen en wil hier optimaal van genieten.

Trillend vraag ik hem wat hij doet, waarom we niet gewoon verder rijden op de grote weg, wat hij van plan is en of hij me alsjeblief alsjeblief niets wil aandoen.
Met de stem van een vreemde zegt hij:
“Wees gerust schatje, ik zal niets doen dat je uiteindelijk niet lekker zal vinden.” Profetische woorden zo zal blijken. Hoewel het woord ‘schatje’ me de kriebels geeft. Het klonk helemaal niet zoals hij het normaal zegt. Het klonk echt als een vreemde die oneerbare gedachten heeft over dat lekkere snoepje dat net zijn leven is binnen gewandeld. Blijkbaar zit hij ook goed in zijn rol.

Hij parkeert de jeep aan de rand van een korenveld, met mijn deur bijna tegen een prikkeldraad, zodat ik er moeilijk uit kan. Hij maakt rustig zijn gordel los, sluit de centrale vergrendeling en draait zich naar me toe met ogen die reeds een gevaarlijke begeerte uitstralen.

“Nu zullen we eens zien hoe gevaarlijk het juist is om met onbekende mannen mee te rijden”, zegt hij met een stem die reeds druipt van lust. Ik begin te jammeren, schuif zo ver mogelijk achteruit en hou mijn handen afwerend voor mijn lichaam. Dit geeft hem de uitstekende kans om mijn beide polsen in een hand vast te nemen met zijn sterke, grote en warme handen.

Hij trekt mijn armen omhoog, buigt zich over me heen en kust me hard op mijn lippen. Ik moet me inhouden om niet meteen toe te geven en mijn lippen voor hem te openen, zo opgewonden word ik hier van. Maar ik wil het spel nu nog niet verbreken en pers mijn lippen hard op elkaar. Hij houdt vol, duwt en wringt en weet zijn tong binnen te krijgen. Flitsend gaat ze op zoek, verkent mijn mond of het werkelijk de eerste keer is dat hij me liefkoost. Hoewel, liefkozen is niet echt het gepaste woord voor wat hij mijn lippen aandoet. Hij is ruw, hard en ik vind het heerlijk.

Snakkend naar adem laat hij me even gaan, laat mijn armen los en trekt zich even terug. Ik kijk even naar zijn broek en zie dat hij iets zeer hards niet kan (of wil) verbergen. Vanbinnen voel ik me week worden, maar ik mag nog niet toegeven. Ik besluit tot een iets hevigere verdediging.

Snel kijk ik in het rond op zoek naar een wapen en zie de aansteker liggen. Ik grijp hem, steek hem aan en houd hem onder de stoel, vlak tegen de stof. Gevaarlijk spelletje, maar ik reken op hem om me tegen te houden zijn mooie wagen te vernietigen. Hij doet net of hij hier werkelijk vreselijk boos van wordt, wringt de aansteker uit mijn handen en trekt in een beweging aan de hendel onder mijn stoel, waardoor die helemaal naar achter schuift.

Hij maakt mijn gordel los, kruipt over de pook en stort zich op mij. Letterlijk.
Zijn lichaam bedekt me, ik duw hem weg, hij zet mijn polsen weer vast in een bankschroef met zijn ene hand, en grijpt met de andere hand naar mijn borsten. Hij trekt de bandjes van mijn jurk naar beneden, zodat er eentje bloot komt (toevallig had ik geen BH aan). Hij sabbelt op mijn tepel en ik kan niet verbergen dat ik eigenlijk al super opgewonden ben. Keihard en fier staat hij overeind, schaamteloos aan de wereld tonend hoe erg ik hier eigenlijk van geniet.

Toch blijf ik mijn hoofd wegdraaien en pogingen tot castratie te doen met mijn knieën. In de beperkte ruimte is dat echter niet mogelijk, en hij is zich natuurlijk ook wel bewust van zijn kwetsbare delen. Hij wringt zijn beide benen tussen mijn benen, die ik niet langer gesloten kan houden onder deze druk (en uiteindelijk moet ik ook niet AL te sterk zijn in de tegenwerking) en gaat in de aanval op mijn supergevoelige nek.

Dat is eigenlijk heel vals, want hij weet dat ik daar echt niet tegen kan. Mijn nek is het allergevoeligst, als ik daar word gekust of gelikt, sta ik onmiddellijk in vuur en vlam. Niet dat dit nog niet het geval is, maar door mijn geworstel en het wegdraaien van mijn gezicht, komt mijn nek verleidelijk bloot te liggen, en dat kan hij natuurlijk niet weerstaan.

Stilaan begin ik op kookpunt te geraken, en er is nog niet veel meer gebeurd, de echt erotische zones zijn nog nauwelijks aangeraakt. Het lijkt wel of hij mijn gedachten leest, want plots laat hij me los, graait naar mijn jurkje en rukt het omhoog. Zijn hand trekt mijn slip opzij en zijn ruwe vingers vinden mijn grotje.
Hier kan ik echt niet meer tegen, ik kan onmogelijk nog doen of ik het niet wil, het bewijs is te duidelijk voor handen. Verwonderd kijkt hij me aan. Ik ben dan ook kletsnat. Nog nooit in mijn leven zo nat geweest, denk ik. Dat had hij niet verwacht. Ik ook niet trouwens.

Veel langer kan het nu niet meer duren. We zijn allebei zo opgewonden als een speer. Ik begin te friemelen aan zijn broek, hij helpt me en even later is zijn erelid vrij. Fier staat hij recht overeind, keihard en glimmend. Hij blijft in zijn rol en rukt mijn slipje naar beneden. Draait dan de leuning van de zetel helemaal plat, duwt mijn knieën nog verder uiteen en ramt bij me naar binnen.

Veel rammen is er niet aan, aangezien ik zo nat ben dat er wel twee tegelijk naar binnen zouden kunnen, maar ik vind het zalig. Hij stoot hard bij me naar binnen, ik kreun het uit, hij graait naar mijn borsten, kneedt ze en begint me weer heftig te kussen. Door zijn stoten wordt ook mijn clitoris lekker ruw meeberoerd, zodat er is geen ontkomen meer aan is.

Ik kus hem even wild terug, bijt op zijn lip, trek mijn knieën nog hoger op, voel me heerlijk gebruikt en ontvang zijn harde stoten met een luid gekreun. Steeds harder ramt hij me, tot hij het uitschreeuwt en met een dierlijke grom klaarkomt, diep in mij.
Uitgeput valt hij op me neer, en gelukzalig kijken we elkaar aan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *