— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn eerste avond in het vrouwvriendelijk erotisch danscafé – deel 2

Snel rits ik mijn laarsjes open, trek in één beweging zowel mijn string als mijn panty uit en doe daarna mijn laarsjes weer aan. De zwarte pantystringprop doe ik discreet in mijn handtasje. Pieter kijkt me met half geloken ogen aan.
“Mag ik je likken?”
“Be my guest, sweetheart…”
Terwijl mijn man toekijkt, daalt mijn minnaar af naar mijn lagere regionen en begint me vol overgave tussen mijn benen te kussen en te likken. Ik kus mijn man vol op zijn mond en geef me helemaal over aan deze nieuwe ervaring.

Al gauw komt er een groepje mannen om ons heen staan. Ik kijk ze één voor een uitdagend in de ogen, terwijl Pieter mijn kutje likt en Herman mijn borsten kneedt dwars door mijn jurk heen. Oei, dat was dus een tikkie te véél overmoed, want de hevig over hun kruis wrijvende omstanders komen direct een stukje dichterbij staan en ik voel zowaar een vreemde hand op mijn blote knie. Ik leg de bewuste hand onmiddellijk weg. Dat moet duidelijk genoeg zijn, lijkt me… Maar Pieter komt evengoed gealarmeerd overeind.

Met hoogrode konen bestellen we alledrie nog maar een biertje, om af te koelen. Op gedempte toon evalueren we de ervaring van zojuist. Herman heeft toch wat moeite met de toekijkende mannen.
Hij wil weten of ik dat niet vervelend vond.
“Nou…eh…nee, ik vind dat eigenlijk best spannend. Maar ik ga ze niet meer in de ogen kijken, want dan betrek ik ze te veel in ons spel.”
Pieter grijnst.
“Waar moet je om lachen?”
“Om jou natuurlijk! Je bent al net zo’n onverbeterlijke exhibitionist als ik!”

Er komt een jongen naast ons zitten. Ik herken in hem de mechanische neuker van de gangbang. Hij wil een praatje aanknopen. Pieter vraagt hem of het lekker was, net. Daar moet hij even over nadenken.
“Ehhh…nou…mja…best wel.”
Ik kan niet nalaten me ermee te bemoeien.
“Daar geloof ik nou he-le-maal niks van! Volgens mij deed je het alleen maar omdat het kón. Er kwam geen greintje passie of gevoel bij kijken. Waar of niet? Waar of niet? En wat héb je er dan eigenlijk aan? Hmmm?”
“Eh…wat bedoel je precies?”
“Niks, laat maar.”

Na een half uurtje, als Herman van de eerste schrik is bekomen, wil hij graag verder vrijen. Hij vindt het eigenlijk ook wel spannend, die toeschouwers. Bovendien kijken er niet alleen mannen toe, maar ook vrouwen. De Walküre heeft inmiddels haar blote borsten op de bar gelegd en één van haar twee mannen is eveneens afgedaald voor een heerlijke likbeurt, terwijl de ander in haar tepels knijpt.

Ik besluit plaats te nemen op het rode bankje tegen de muur, dat ik wat intiemer vind dan het neukpodium in de discozaal. Bovendien duurt de gangbang daar onverdroten voort. We zoenen weer met elkaar, terwijl ik mijn benen over elkaar geslagen houd. De toekijkers rukken weer op. Dan geven Pieter en Herman elkaar ineens een lange tongzoen, en ik zie even wat verwarring bij het publiek, sommigen deinzen zelfs een stapje achteruit… Ik voel me helemaal in mijn nopjes, zet mijn voeten weer naast elkaar en spreid mijn benen een beetje, terwijl ik me maar al te goed realiseer dat vanaf dat moment alle blikken zich in het schemerduister van mijn jurk vastzuigen.
“Wil je dat ik je lik?” vraagt mijn man stoer.
“Graag schatje!”
Vol ijver knielt hij tussen mijn benen en spreidt ze helemaal. Mijn kale kutje glinstert de toeschouwers nu uitnodigend tegemoet, totdat Herman zijn tong ertussen duwt en hen het zicht op mijn pink private parts ontneemt…

Ik lig verschrikkelijk te genieten, maar ik voel me hier nog niet vrij genoeg om ongegeneerd te gaan liggen kreunen en kronkelen. Pieter kust me zachtjes op mijn lippen en speelt met het puntje van mijn tong. Af en toe kijken we elkaar in de ogen. Opnieuw voel ik een vreemde hand op mijn blote been. Het is de lege neukjongen. Ik leg zijn hand weg en zeg nee. Hij kijkt me opstandig aan.
“O? Alleen kijken, maar niet aankomen?”
“Inderdeed!”

Zuchtend komt Herman overeind. Hij wil méér, maar gaan we dat hier doen? Ik kijk naar de klok. Drie uur alweer! We besluiten de rest van de sessie voort te zetten in Pieters bed.

Onderweg in de auto raken we amper uitgepraat. Wat een enerverende avond hebben we gehad! Súperspannend gewoon! Pieter geeft toe dat hij op een gegeven moment op het punt stond om zijn lul uit zijn broek te halen… Herman is blij dat hij tóch heeft doorgezet en zijn koudwatervrees ten aanzien van de toeschouwers heeft overwonnen. Ik zeg dat ik een volgende keer qua kleding wat beter voorbereid zal zijn. Dan wil ik misschien ook wel neuken. Wie weet… Maar dan wel *anders*, en alléén met Herman en Pieter!Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *