— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het bubbelbad

Rond een uur of vijf wordt het behoorlijk druk, het bubbelbad stroomt lekker vol. Het lukt ons nog net om een vrij plekje te vinden. Er wordt niet veel gezegd, hoewel enkele vriendinnen veel te bepraten hebben. Guido en ik zitten naast een ander echtpaar en we wisselen een paar clichés uit over hoe lekker warm het bad is en over de harde wind buiten.

Door de drukte in het bubbelbad raken we elkaar zo nu en dan onvermijdelijk aan. Eerst schrik ik daar even van, maar het went verrassend snel. Ik raak aan de praat met de vrouw en merk dat we elkaar al direct tijdens het gesprek aanraken, een tikje op het been en af en toe elkaars arm even beetpakken. Er gaat een warme rilling door me heen…
Hier klikt iets opvallend snel…
Ik zie ook onze partners geanimeerd in gesprek.

Nu er wat mensen het bubbelbad hebben verlaten, is er ineens meer ruimte. We schikken we ons wat prettiger naast elkaar. Dan pak ik tijdens ons gebabbel weer even haar arm vast en raak daarbij per ongeluk haar tepel aan. Een golf van opwinding gaat door me heen en ik kijk of ze het door heeft. Ze knipoogt subtiel en het gesprek gaat door.

Wat lopen de spanning en prikkeling snel op vandaag! Dit ken ik niet van mezelf, hoe komt het toch dat ik dit nu toelaat? Overkomt het me gewoon? Ik kan het niet beheersen en besluit het maar te laten gebeuren.
Als Guido dit zou weten ……………….. dat zou hij fantastisch vinden!

We praten verder over onze kinderen en Monique legt onder water haar hand op mijn been. Hoewel ze hem eerst steeds weer weghaalde, laat ze hem nu liggen. Dat is weer even wennen, onprettig is het zeker niet. Langzaam laat ze haar hand in een zekere richting glijden. Mijn adem stokt in mijn keel. Ik kan niet anders dan het toe te laten…

Het lijkt minuten te duren voor ze voor het eerst mijn kaalgeschoren kutje bereikt. Ik zie vanuit mijn ooghoek Guido kijken en ook van zijn kant is een vette knipoog mijn deel. Terwijl Monique precies de juiste plekjes weet te raken, droom ik het niet te vermijden gevolg van deze avond.

Aarzelend, met trillende hand weet ik ook Monique’s zachte kutje te bereiken.
De zenuwen gieren door me heen…
Zouden anderen het door hebben?

Met een tintelende spanning in onze lichamen bezoeken we later die avond nog het stoombad en de ijsruimte..

In de ijsruimte komt voor mij het hoogtepunt als ik de rug van Monique met ijs inwrijf, terwijl ze steeds verder voorover buigt.
Ik zie voor het eerst wat Guido zo vaak van mij heeft gezien:
een zachtroze kut tussen een paar heerlijke billen.
Voordat ik door mijn knieën kan zakken
om voor het eerst van mijn leven een vrouw te gaan likken, kom ik zelf door de opwinding klaar!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *