— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende uitdaging, deel 2

Hoe is het Frank vergaan?

Frank loopt terug naar het café. Zo’n hele tijd naast Inga lopen, wetend dat ze naakt onder haar jas is, heeft hem al behoorlijk geil gemaakt. Je hebt je ogen niet nodig om opgewonden te raken, gedachten zijn soms voldoende. Maar dat ze dan nog rondloopt met die knielaarzen aan, dat maakt het nog spannender. Hij verplaatst zijn gedachten naar haar opdracht voor hem. Hoe ga ik dat aanpakken? Ach, we zien wel flitst het door zijn hoofd, terwijl hij de deur van het café openduwt.

Het is gelukkig niet druk in de zaak en gaat weer aan hetzelfde tafeltje zitten. De waardin komt achter de toog vandaan en leunt voorovergebogen met twee handen op de tafel. Ze glimlacht als ze zijn blik ziet afdwalen naar de bengelende borsten onder haar bloesje. ‘Zo, heeft je vriendin je aan het wandelen gestuurd?’ vraagt ze met een grijns. ‘Wat kan ik voor je brengen?’ ‘Ach, geef maar een biertje, dat smaakt altijd, zelfs als het koud is,’ antwoordt hij terwijl zijn blik op haar borsten blijft gericht. ‘Zo te zien heeft die vriendin van je je behoorlijk opgewonden,’ zegt ze zachtjes zodat niemand anders het kan horen.

Even later is ze terug met het glas bier. Ze buigt opnieuw, maar meer dan normaal voorover om het voor me neer te zetten. Hij realiseert zich nu pas dat ze het koordje van haar blouse weer heeft losgemaakt zodat hij het volle zicht krijgt op haar grote borsten. ‘Spijtig dat jouw tepels niet zo groot zijn als die van mijn vriendin, anders waren ze perfect geweest,’ zeg hij zachtjes. Charmeur,’ zegt ze met een brede glimlach terwijl ze weer rechtop gaat staan en het koordje aantrekt.

‘Doe je dat dikwijls voor klanten?’ vraagt Frank. ‘Soms, niet iedereen zou dit waarderen, maar het geeft me altijd wel een kick.’ ‘Dat is nu niet bepaald iets waar je veel durf voor nodig hebt,’ flapt hij eruit. ‘Weet je, als je mij straks opnieuw bedient en je doet dit zonder die panty en je slipje; dat zou pas blijk geven van durf.’ ‘Viezerik,’ antwoordt ze onmiddellijk, draait zich quasi boos om en neemt weer plaats achter haar toog. ‘Dat was een beetje te heftig,’ denkt hij bij zichzelf.

‘Mogen wij afrekenen,’ vraagt het echtpaar dat wat verder aan een tafeltje zit. De herbergierster stapt op het tafeltje toe. Tot zijn verbazing ziet Frank dat de tijgerprint is verdwenen. Nadat het echtpaar betaald heeft, ruimt ze de tafel af en stopt even bij zijn tafeltje in de hoek. ‘Kan ik je nog iets brengen.’ vraagt ze vriendelijk. ‘Ja, geef me nog maar hetzelfde,’ terwijl hij ondertussen uitdagend haar benen bekijkt. Even later komt ze terug met de bestelling. Met haar rug naar de enige klant die wat verder aan een tafeltje zit, zet ze het glas voor hem neer en tilt de voorkant van haar groene elfenjurkje op. Hij kijkt recht op een grote zwarte bos krullend schaamhaar. ‘Je hebt gelijk,’ zegt ze zachtjes terwijl ze de zoom weer laat zakken. ‘Dit is pas geil. Ik hoop dat je genoten hebt van wat je zag.’ ‘Dat is inderdaad opwindend, blijf zo maar rondlopen.’ ‘Je geilt er echt op, hè,’ zegt ze lachend.

Even later vertrekt de laatste klant. Nadat ze wat glazen heeft afgewassen vraagt de waardin plots: ‘Kun je me even helpen? Kom even achter de toog.’ Frank staat op en loopt naar haar toe. ‘Je hebt me behoorlijk hitsig gemaakt, kun je daar iets aan verhelpen?’ vraagt ze terwijl ze haar elfenjurkje omhoog houdt. ‘Hier?’ vraag hij. ‘Ja, of durf jij nu niet,’ zegt ze waarbij ze de nadruk op “jij” legt. Zonder te antwoorden laat Frank zijn broek op zijn enkels vallen. ‘Je bent ook al behoorlijk opgewonden,’ zegt ze terwijl ze zijn al redelijk gezwollen paal in haar hand neemt. Na enkele bewegingen is hij op volle lengte. Zonder hem los te laten draait ze zich om en plaatst zijn paal tegen haar kut en buigt voorover. ‘Kom, neuk me,’ zegt ze. Het kost hem geen moeite om hem in haar natte grot te duwen en begint met lange halen te stoten. Het duurt maar heel even want al snel komt ze met een gilletje en heftig schokkend klaar. Ze richt zich op. Zijn nog harde lul glijdt uit haar flamoes en glimt nat van haar warme sappen. ‘Ik was nog niet klaar,’ zegt hij. ‘Je kunt niet alles hebben,’ antwoordt ze met een brede glimlach. ‘Daarbij, je vriendin zou zeker niet willen dat je al je energie aan een andere vrouw geeft. Kom, ga maar weer aan je tafeltje zitten voor er andere klanten komen.’ Beelden van Inga die naakt onder haar jas en met knielaarzen ergens rondloopt en de oude maan een orgasme bezorgt flitsen weer door zijn hoofd. Hij is behoorlijk opgegeild, maar tracht het allemaal naar de achtergrond te verdringen, Géén foto’s, géén fysiek contact, galmt het alsmaar door zijn hoofd.

Onder toezicht:

Een kwartiertje later komt Inga binnen. De herbergierster bergroet haar en kijkt haar na met een glimlach als ze tegenover Frank gaat zitten. ‘Wil wat drinken?’ roept ze. Inga knikt. ‘En, ben je geslaagd?’ vraagt Inga. ‘Kijk maar,’ zegt hij want op dat moment komt ze net achter de toog vandaan. ‘Zo dat heb je knap voor elkaar gekregen.’ De waardin loopt naar de deur. ‘Ik ga de tent sluiten, er komt nu toch niemand meer’ en draait het bordje “OPEN – GESLOTEN” om. ‘Is het goed als ik even bij jullie kom zitten?’ Zonder het antwoord af te wachten pakt ze er een stoel bij. Inga wijst op de naam van het café en vraagt haar: ‘Giselle, is dat jouw naam?’ ‘Ja, vroeger wilde ik bij het ballet maar met mijn omvang en deze bollen – ze tilt haar voluptueuze borsten omhoog – maak je daar weinig kans.

‘Wat zijn jullie een bijzonder stel,’ vervolgt ze. Dan vertelt Inga hoe we met elkaar in contact zijn gekomen, over onze liefhebberij en het doel van deze eerste ontmoeting. ‘Nee, echt? En loop jij al de hele dag naakt onder je jas?’ Inga staat op en laat het zien als bewijs. Nu ziet ook Frank pas voor het eerst haar totale naaktheid. Hij heeft het niet meer en voelt voorvocht wegsijpelen. ‘En wat heb jij de hele dag gedaan?’ vraagt Giselle. Inga doet verslag van de opdracht die ze van Frank heeft gekregen en zet het potje met sperma op tafel. ‘Heeft hij je ook geneukt?’ ‘Nee, daar had die lieve man geen energie meer voor nadat hij was ontploft.’

’Die Frank van jou is trouwens ook een geile beer, hoor. Moet je zien wat hij mij heeft laten doen.’ Ze staat op en nu kijkt ook Inga tegen de zwarte driehoek kroeshaar aan. ‘Hij heeft er wel even van mogen proeven, maar het eten heb ik voor jou laten bewaren.’ ‘Nou, over eten hebben wij het helemaal niet gehad,’ antwoordt Inga. Frank krimpt in elkaar van de spanning. Hij zit erbij, het gaat over hem, maar heeft geen deel aan de tweespraak tussen de dames. ‘Nog een biertje, of wat sterkers?’ Giselle en Inga staan allebei op en lopen naar de toog.

‘Je laat hem toch zo niet gaan? Dat arme jong staat stijf van geilheid. Daar moet je echt wat aan doen.’ fluistert Giselle. Inga kijkt achterom naar Frank die zich afvraagt wat de dames daar aan het bespreken zijn. Dan neemt ze een besluit en vraagt: ‘Is hier in het dorp een hotelletje of zo?’ ‘Nee, maar ik heb boven wel een gastenkamer die jullie mogen gebruiken.’ Dan legt ze een arm op die van Inga en vraagt: ‘Zou je het goed vinden als ik mag toekijken? Ik hoef niet mee te doen, maar het lijkt me zo geil. Of vindt je dat raar?’ Inga kijkt even verbaasd over dat verzoek, maar zegt dan ‘Oké.’

Giselle opent een deur achter de toog waar een trap naar boven zichtbaar wordt. Inga gebaart naar Frank dat hij moet komen. Achter Giselle de trap oplopend laat Inga achteloos de jas van haar schouders glijden. Automatisch bukt Frank zich om die op te rapen, kijkt omhoog en ziet opnieuw haar slanke naakte lichaam in knielaarzen. Nu krijgt hij echt een probleem met zijn stijve lid. Hij voelt zijn broek nat worden van niet meer te beheersen geilheid.

In de zolderkamer staat een leunstoel en een groot bed. Giselle trekt het elfenjurkje over haar hoofd en is nu ook naakt. Zij gaat wijdbeens in de stoel zitten met drie vingers in haar kut en Inga duikt op het bed, haar knielaarzen nog aan. Met een hand op haar borst, een tepel knedend, de ander op haar clitje.

Frank staat er nog wat beduusd bij, alsof hij niet kan geloven wat hij ziet. ‘Ik zou me ook maar uitkleden, als ik jou was,’ zegt Inga. Daar heeft hij dan maar weinig tijd voor nodig en innig omhelst hij Inga. Hoewel een volwassen man met veel levenservaring, gedraagt hij zich als een puber die voor het eerst met zijn meisje in de duinen ligt. Zijn handen en mond zwerven over haar hele lichaam. Uiteindelijk vraagt hij met schorre stem: ‘Mag ik je neuken?’ Inga geeft hem een kus en zegt: ‘Ja, lieverd, kom maar in me.’ Hij schuift tussen haar benen en beiden gaan als wilden tekeer. Intussen zit Giselle zich wild te vingeren en gilt luidkeels op het moment dat ze klaarkomt.

Inga

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *