— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verleiding….

Je belde, ik zat op dat moment met vriendinnen te eten. Of je langs mocht komen die avond. Ik wist dat het beter was van niet. Maar de verleiding was te groot dus stemde ik toe. Ik nam gehaast afscheid van mijn vriendinnen en ging naar huis. Ik maakte mij mooi voor je want ik wist dat het zou gebeuren vanavond. Ik zou je niet kunnen weerstaan.

Je kwam binnen en de spanning tussen ons was haast tastbaar. Na wat geklets en een goed glas wijn voelde ik opeens een hand op mijn knie. Heel voorzichtig streelde je mijn been, mij ondertussen in de ogen kijkend hoe ver je kon gaan. Je begon mij te kussen, zacht en teder. Je tong speelde een sensueel spelletje met mijn tong. Ik voelde het kloppen tussen mijn benen.

Langzaam verdwenen je handen onder mijn truitje en streelden mijn rug en borsten. Mijn tepels waren al hard en gevoelig. Je hand dwaalde af naar mijn rits en deed die open. Je vroeg mij om mijn broek naar beneden te doen. De aanblik van mijn slipje maakte je nog geiler. Je maakte een vinger nat en gleed langs mijn slipje mijn spleet in en ik kreunde, het gevoel was overweldigend. Ik verlangde zo naar je. Je speelde een spelletje met mijn klitje tot ik je hand terugtrok. Ik wou nog niet komen. Ik trok je shirt uit en liet mijn handen over je borstkast dwalen ondertussen kleine kusjes gevend.

Langzaam ging ik richting je stevige paal die opgesloten zat in je broek. Je duwde echter mijn hand weg en fluisterde in mijn oor dat je het zo fijn zou vinden om mij te likken. Ik liet je toe. Je trok mijn slipje uit en spreidde mijn benen zodat je er goed bij kon. Langzaam begon je te likken en te zuigen. Ik kromde mijn rug van genot en kreunde hard. Dit zou ik niet lang kunnen volhouden zo lekker. Je wist van geen ophouden en veel te snel voelde ik het orgasme komen. Ik liet mij gaan en schreeuwde van genot. Maar ik wou nog veel meer.

Langzaam ontdeed ik je van je broek en slip en zag daar een harde paal waar ik langzaam aan begon te likken en te zuigen. Ik hoorde je kreunen. Maar had nog meer voor je in petto. Ik maakte mijn vinger nat in mijn eigen spleet en speelde met je gaatje, maakte het lekker vochtig en liet er langzaam een vinger in verdwijnen. Ondertussen zoog ik hard aan je paal. Voelde dat het je te veel werd. Maar je wou nog niet komen.

Je trok mij aan mijn haren naar achteren en draaide mij snel om op de bank zodat je een mooi uitzicht had op mijn vochtige spleet. Je vingers gleden mijn kutje.
‘Ohhhh,’ kreunde je, ‘wat ben jij lekker nat.’ Op dat moment penetreerde je mij hard van achteren. Je ging te keer in mij, heerlijk zeg. Mijn hand gleed naar mijn klitje en ik speelde met mijzelf terwijl jij mij stevig nam. Ik voelde dat ik nogmaals ging komen en schreeuwde het uit. Ook jij kon jezelf niet langer inhouden en je spoot mij vol met warm zaad. Heerlijk was het.

We hadden dit geen van beiden willen missen. Dit moest gewoon gebeuren. Ook al was het eenmalig omdat je al een vriendin hebt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *