— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spannende avond

Het is vrijdagavond. We hebben bij mij thuis afgesproken Ik kom net onder de douche vandaan en zie op de klok dat ik moet opschieten. Ik hoor de sleutel al in het slot, je loopt naar binnen. Ik zeg tegen je dat ik er zo aan kom. Je vraagt me of je al wat voor ons kan inschenken. Ik bevestig je vraag. Wanneer ik beneden kom zie ik dat je ontspannen ligt op de bank. Op de achtergrond klinkt een zwoel muziekje. In je hand heb je een glas champagne.

Ik ga wat uitdagend voor je staan. Ik draag een zwart rokje, een zwart wikkelbloesje die een beetje openvalt. Je kijkt naar mijn benen in zwarte glanzende kousen en je merkt op dat ik hoge hakken draag. Ik draai me om zodat je ook de achterkant kunt zien. Door mijn bloes heen zie je vaag een stukje van de lingerie die ik heb uitgezocht voor jou. Ik hoor je goedkeurend kreunen.

Met je ogen probeer je uit te vinden wat ik onder mijn rokje draag, maar helaas, je komt er op deze wijze niet achter. Ik draai me weer om naar jou en schud mijn haar naar achteren. Ik buig me voorover om jou een warme zoen te geven. Plagerig streel ik je met mijn handen zachtjes over je tepels. Dan ga ik op je zitten met mijn rokje iets opgestroopt. Ik kus je in je nek, ga traag omhoog met mijn tong en vind dan je oor. Ik fluister zachtjes dat ik je bijzonder lekker vind. Ik zoek met mijn tong je mond om je heerlijk lang en intens te zoenen. Jouw handen hebben mijn middel vast, zo liggen we intiem tegen elkaar.

Dan ga ik voorzichtig wat rechtop zitten. Ik knoop mijn bloes los en doe deze langzaam uit. Nu pas kun je goed zien wat voor opwindends ik hier onder aan heb. Het zwarte hemdje is enigszins doorzichtig en je ziet mijn borsten met mijn inmiddels hard geworden tepels. Ik streel mijn borsten zodat mijn tepels nog duidelijker zichtbaar worden. Jouw handen hebben zich verplaatst naar mijn billen en je begint ze te masseren. Ik voel hoe mijn opwinding toeneemt. Ik kreun zachtjes.

Nu doe ik jouw shirt uit omdat ik je tepels in mijn mond wil hebben. Ik lik ze en dan bijt ik er voorzichtig in, je mompelt dat ik je gek maak. En schatje, dat is ook de bedoeling. Mijn handen dwalen verder over jouw lichaam en ik voel dat jouw pik hard is geworden. Dan ga ik van je schoot af en sta weer voor je, ik maak de rits van mijn rokje open en laat hem van mijn lichaam glijden. Je ademhaling stokt, je ziet mij nu staan op hoge hakken, kousen en jarretelles, string en hemdje.

Je vraagt me te draaien zodat je nu ook mijn naakte billen kunt zien. Met je handen streel je mijn benen en billen, en dan de binnenkant van mijn benen. Hierbij raak je af en toe mijn kutje dat nu al behoorlijk nat is geworden. Ik draai me weer naar jou toe en doe mijn hemdje uit. Opnieuw streel ik mijn buik en verplaats dan mijn handen naar mijn borsten. Dan doe ik mijn string uit en sta ik bijna naakt voor je. Mijn schoenen, kousen en jarretelles hou ik aan omdat ik weet dat je dat extra geil vindt.

Ik neem je mee naar de tafel, daar neem ik plaats op de stoel en zet jou tegen de muur. Vaardig ontdoe ik je van je laatste kledingstukken zodat jij nu helemaal naakt bent. Jouw pik staat al recht vooruit. Mijn handen omvatten jouw billen en ik buig met mijn hoofd naar jouw lul. Ik neem je eikel in mijn mond en met mijn tong lik ik je zachtjes. Dan neem ik je helemaal in mijn warme mond en ik hoor je kreunen. Ik blijf met één hand je billen masseren, de andere hand verplaats ik naar je ballen. Ik voel dat je je geschoren hebt, ze voelen lekker glad aan.

Ik haal je pik uit mijn mond en ik glij met mijn tong via je eikel, je schacht naar je ballen en lik ze. Ik vraag of je je benen wat verder uit elkaar wil doen zodat ik overal goed bij kan. Opnieuw ga ik met mijn tong op zoek naar je pik die nu keihard is geworden. Ik geef je een opwindende pijpbeurt en ik hoor je nu grommen van genot. Mijn handen liggen weer op je kont en aarzelend probeer ik een vinger in je te stoppen. Je moedigt mij aan om door te gaan. Nu je mij toestemming hebt gegeven stop ik mijn vinger helemaal in je.

Ik voel je ballen samentrekken en weet nu dat je bijna klaarkomt. Ik neem je pik nog iets verder in mijn mond. Je maakt nu neukbewegingen in mijn warme mondje. Ik kijk naar je gezicht om aan te geven dat ik graag je zaad in mijn mond wil ontvangen. Dat is voor jou het sein om je volledig te laten gaan en kreunend spuit je mijn mondje vol. Ik slik jouw zaad door maar kan niet voorkomen dat er nog wat om sperma op mijn lippen belandt, een bijzonder opwindend gezicht.

Nu neem jij plaats op de stoel en gebiedt mij op de tafel te gaan liggen. Op mijn rug en met mijn billen precies op de rand van de tafel. Op jouw verzoek doe ik mijn benen een beetje uit elkaar. Dat is niet genoeg voor jou en je helpt me mijn benen in de door jou gewenste positie te spreiden. Nu heb je zicht op mijn gladde, glimmende kutje. Met je vingers doe je mijn schaamlippen uit elkaar, nu kun je ook mijn klitje goed zien.

Je begint me plagerig te likken, maar je tong raakt net niet mijn klitje. Ik vertel je dat je me gek maakt en smeek je om ook mijn klitje te likken. Gelukkig pest je me niet verder en jouw tong vindt nu ook mijn hard geworden klitje. Je doet mijn lippen nog iets verder uit elkaar om mij nog meer op te winden. Je stopt nu ook een vinger in mijn kutje, en dan nog een. Je gaat zachtjes naar binnen en weer naar buiten. Mijn ademhaling gaat steeds sneller maar je wilt mij nog niet laten klaarkomen.

Je stopt met likken en haalt ook je vingers uit mijn kutje. Je zegt dat je pik weer hard is geworden door alleen maar te kijken naar mij. Ik wil al van de tafel afkomen, maar dat is duidelijk niet de bedoeling. Je doet mijn benen nog iets verder uit elkaar en vraagt me mijn benen iets naar mij toe te trekken. Nu heb je behalve uitzicht op mijn poesje ook zicht op mijn kontje. Opnieuw voel ik je vingers in mijn kutje gaan maar nu heel kort, ik hoor je iets pakken maar kan niet zien wat.

Dan voel ik iets kouds tegen mijn kutje aandrukken, en dan besef ik dat je mijn kutje gaat vullen met een vibrator. Je duwt de vibrator steeds een stukje verder mijn kutje in totdat mijn poesje helemaal gevuld is. Je zet hem aan en ik voel hoe de vibrator in mijn kutje draait. Nu druk je met je vinger die nog nat is van het vocht uit mijn kutje tegen mijn andere gaatje. Je vraagt me te ontspannen omdat het dan makkelijker gaat. Nu glijdt je vinger traag naar binnen, het is een onbekend gevoel maar niet onplezierig.

Het maakt we supergeil door zo voor je te liggen, wetend dat je nu kijkt naar mijn kutje die gevuld wordt door een vibrator en mijn kontje die gevuld wordt door jouw vinger. Mijn ademhaling gaat steeds sneller, daardoor aangemoedigd neuk je nu mijn kutje met de vibrator. Ook mijn andere gaatje wordt nu geneukt door jouw vinger. Je tong vindt weer mijn klitje en dat is genoeg om mij een geweldig orgasme te geven.

Je laat mij tot mezelf komen al laat je mijn gaatjes nog steeds gevuld, je hebt inmiddels wel de vibrator uitgezet. Ik vertel je dat ik het echt heel geil vond om zo voor je te liggen. Nu haal je de vibrator uit mijn kutje en ook mijn kontje wordt bevrijd door jouw vinger. Ik kom overeind en zoen je hartstochtelijk. Je pik drukt tegen mijn buik aan, inderdaad, hij is weer keihard. Ik vraag je hoe mij wilt nemen, ik mag je graag ter wille zijn. Je zegt zachtjes dat je graag mijn kontje wilt neuken.

Ik aarzel, maar omdat ik zie hoe opwindend je dit vindt, geef ik toe. Je draait me om met mijn gezicht naar de tafel en ik buig voorover, zo dat mijn bovenlichaam op de tafel ligt. Je spreidt mijn benen en doet dan mijn billen uit elkaar. Je drukt met je pik tegen mijn sterretje, langzaam gaat je eikel naar binnen. Ik probeer me zo goed mogelijk te ontspannen. Ondanks dat je niet helemaal in mij zit (jouw pik is zo groot) neuk je me zachtjes.

Ik zucht en voel een aangenaam gevoel nu. Met je handen kneed je mijn borsten en je vertelt me dat ik een opwindende vrouw ben. Dan haal jij je pik uit mijn kontje en plaatst je eikel nu voor mijn kleddernatte kutje. Nu stoot je in één keer bij mij naar binnen en ik slaak een kreet van schrik en ook van opwinding. Vol overgave laat ik je mijn kutje neuken en ik voel de spieren van mijn kutje samentrekken. Ik wrijf met vinger over mijn kutje om extra lekker klaar te komen en ik vraag je mijn kutje vol te spuiten, want het is heerlijk om samen klaar te komen.

Ik hoor nu ook jouw ademhaling verder versnellen en dan spuit je me vol met jouw zaad. Wat is dit toch lekker. Je laat me overeind komen terwijl je nog steeds in mij zit. Je zoent me teder in mijn nek en fluistert in mijn oor dat je niet genoeg van mij kunt krijgen. Ondertussen hebben je handen mijn borsten gevonden, je masseert ze liefdevol en ik voel het wederom kriebelen in mijn onderbuik. Ik zeg tegen je dat dit een erg aangenaam begin is van deze avond…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *