— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Woestijn

Plof, plof, plof… hoor ik zacht in het zand. Het zijn de voetstappen van mijn bruine merrie. Het zand is diep, woestijnzand.Voor me zie ik de heuvels glooien. Zand, zo ver ik kan kijken, overal zachte, caramelkleurige korreltjes. Er blijft een smal spoor achter op de plaatsen waar de hoeven van mijn paard de grond in zakten. Ze snuift zachtjes met haar neus in de lucht. Zou ze water ruiken? Ze zeggen dat paarden daar erg goed in zijn. Ik besluit op haar te vertrouwen en leun een beetje achterover. Haar rug is warm. Haar huid glimt. Haar manen deinen op het ritme van haar pas. In de verte zie ik een rode streep boven een heuvel uitkomen. Die richting gaan we op. Hoe hoger we komen, hoe breder en helderder de streep wordt. Nog een klein stukje klimmen, dan zijn we boven.

Als bij toverslag verschijnt daar opeens de meest geweldige zonsondergang die ik ooit heb mogen aanschouwen. Het is echt schitterend! Ik ben er stil van. Ik adem diep in en uit en laat het oranjerode licht over me heenkomen. Zo staan we even te genieten. Ik voel mijn paard inademen. Ze gooit haar hoofd omhoog en slaakt dan een hele diepe lange hinnik, die eindigt in een grom. Wat klinkt dat verlangend! Het sluit perfect aan bij mijn eenzame gevoel dat we alleen op de wereld zijn.
Plotseling komt ze in beweging. Ik schrik ervan en grijp me aan haar manen vast. Het lukt me om te blijven zitten; dat is niet makkelijk zonder zadel of hoofdstel. Het tempo wordt sneller en al gauw lijkt het of we vliegen. Ze maakt zich groot en galoppeert met lange slagen. Haar adem is hoorbaar bij elke sprong. Ik strek mijn armen uit zover als ik kan en laat de wind de rest doen. Ik voel me heerlijk!
Kataplof… kataplof… kataplof…!
Die prachtige zonsondergang tegemoet.

Tot ze uitgeput haar tempo laat zakken. Mijn lieve merrie, dit had ik net nodig. Ze lijkt altijd te voelen wat ik voel en probeert me altijd te troosten als ik dat nodig lijk te hebben volgens haar. Ik beloon haar door even haar hals te strelen en fluister dat we nu echt op zoek moeten naar water.
Het duurt nog enige tijd, maar dan is het toch zover. Voor ons verschijnt een echte woestijnoase. Met groene bomen vol schaduw, een heus meertje en mooie cactussen. Ik laat me langzaam van haar rug glijden. Ik voel me compleet voldaan. Ik strek me uit in het nog warme zand en laat mijn gedachten de vrije loop. Ik droom even weg. Als ik wakker word heb ik enorme dorst en ik voel me stoffig van de lange rit. Het begint zelfs al een beetje te schemeren. Ik besluit dat het tijd is om te drinken en me even te wassen in het meertje. Zal ik me uitkleden? Ik kijk om me heen, niemand te zien. Nog wat aarzelend kleed ik me langzaam uit. Mijn kleren in een hoopje op de grond. Dan loop ik naar het verrukkelijke water. Het voelt heerlijk aan mijn voeten. Ik kijk nog eens om me heen, maar er is echt niemand te zien, alleen mijn bruine paard dat staat te eten van het weinige gras dat hier groeit. Ik loop verder het water in, het is lekker. Niet te koud maar toch verfrissend. Het kronkelt om mijn benen en reikt al gauw tot aan mijn blote borsten. Dat geeft een tintelend gevoel. Ik laat me zakken en zwem een beetje rond.

Plotseling een harde snuif. Er komt iemand aan! Met een ruk gaat het hoofd van mijn paard omhoog en ik kijk in de zelfde richting als zij. Een lange schaduw kruipt over het topje van de dichtstbijzijnde heuvel. Hij komt deze kant uit! Ik zie geen kans meer om uit het water te rennen en me aan te kleden, dus ik besluit om me dan maar zo stil mogelijk te houden. Eerst verschijnt een blond hoofd. Dan een lang lichaam gehuld in spijkerbroek en t-shirt. Een mooie man komt mijn kant uit! Ik voel de adrenaline door mijn lichaam stromen en al mijn zintuigen staan op scherp. Mijn hart bonst in mijn keel. Dit was even niet wat ik had verwacht! De man komt dichterbij. Hij ziet me. Ik glimlach een beetje scheef omdat ik niets anders weet te bedenken om te doen. Zag ik zijn ogen een beetje twinkelen? Ik herken jou al snel in hem en ik besef meteen dat het goed is. Een gevoel van opluchting komt over me heen, gevolgd door een gevoel van hevige opwinding!
“Kom je bij me in het water?”
Ik kijk je vragend aan. Een brede grijns op je gezicht, wat dacht je! Je draait je rug naar me toe en kleed je langzaam uit. Ik gluur naar jouw mooie lijf, je lekkere billen, je lange benen. Dan draai je je om… Je loopt op me af en zo gauw je dichtbij genoeg bent strek ik mijn armen naar je uit. Je omhelst me stevig en lang. Dan duw ik je een klein stukje van me af en ik kijk je aan. Ik smelt in je mooie ogen. Wat ben je lief!

Onze lippen vinden elkaar en jij voelt zacht en vertrouwd. Een rilling gaat door me heen. Jouw tong speelt met de mijne en ik hou je stevig vast. Ik vlij mijn onderlijf tegen je aan, dat voelt goed! Jouw mannelijkheid drukt al snel tegen mijn buik, dat maakt dat mijn hartslag zich naar lagere regionen verplaatst. Mijn handen in jouw haar, jouw handen op mijn rug. Mijn vingers spelen in jouw nek en kriebelen een beetje rond. Je kust mijn gezicht en kijkt me glimmend aan. Ik zie die blik in je ogen en weet dat je naar me verlangt. Ik kus opnieuw jouw lippen en laat mijn handen naar beneden glijden. Ik begin je billen te masseren en dat maakt de druk tegen mijn buik alleen maar groter. Jouw lippen verlaten mijn mond en zakken in de richting van mijn hals en nog wat verder naar beneden. Ik leun genietend een stukje achterover zodat je mijn borsten kunt kussen. Je likt over mijn tepels die tintelen van verlangen. Je bijt er heel zachtjes in en kust het meteen weer af. Dan een hand op mijn linkerborst, masserend, strelend. Een andere hand houdt me tegen je aan. Mmmm, wat is dit fijn.

Je trekt me mee naar een iets dieper gedeelte. Ik kan hier alleen nog maar op m’n tenen staan. Ik sla mijn benen om je middel. Je reageert heftig. Wild duw je tegen me aan, je pakt me bij mijn billen en tilt me op. Ik sla mijn armen om je nek en kus je intens en met heel mijn gevoel. Ik voel je eikel zachtjes tegen mijn onderlijf drukken, je masseert een beetje wat me gek maakt! Maar jij hebt geduld en duwt mijn benen van je af. Je draait me om en kust mijn schouders. Je beide handen kneden mijn borsten en mijn handen liggen achter me op jouw heupen. Ik wrijf mijn billen tegen je aan, ga zachtjes heen en weer. Dan draai ik terug en ik laat mijn handen naar beneden dwalen. Daar voel ik jouw hardheid en ik streel je liezen en je ballen met één hand. De andere omvat je warme lul en knijpt er zachtjes in. Je kreunt en zucht. Dit vind je fijn… Ik streel het topje van je eikel met mijn duim…mmmm…

Onze monden vinden elkaar weer en je smaakt naar meer. Dan laat ik je los. Mijn handen beginnen te dwalen en ik voel die van jou onder mijn kont, ietsjes omhoog. Dan zak ik op je neer en kom je bij me binnen. Langzaam en oneinig diep. Ik sluit mijn ogen genietend en adem zwaar. Mijn benen zijn om je middel geslagen en zo hou ik je stevig vast diep in mij. Dan beginnen we te bewegen. Eerst nog langzaam en zachtjes, maar o zo intens. Je vult me op, ik sluit om jou heen, lieve lieve schat. Dit is zo fijn. De bewegingen worden langzaam dieper en ietsje steviger. Ik streel je haren en je armen en je mooie rug. Je masseert mijn billen en mijn borsten en geeft me lange lange zoenen die me alles om me heen doen vergeten.

We vrijen in het water, wat een heerlijk gevoel! Je haalt mijn billen steeds dichter naar je toe en voert het tempo op. Ik glij over je heen, genietend en kreunend. Ik klem mijn benen steviger om je heen om je maar zeker niet te verliezen. Mmmm…. Zo zacht, zo veel, zo fijn, zo lekker. Je gaat sneller in en uit maar blijft zo teder en lief. Ik ga met je mee in jouw ritme. Steeds sneller en dieper. En ik denk aan het ritme van de galop van eerder vandaag, aan de wind in mijn haren en aan jouw lieve gezicht. En jij ziet het al voor je, wij tweeën daar samen in dat meertje, vrijend, omhelzend, zoenend en strelend. Het tempo gaat door, de stoten blijven komen en we werken langzaam naar een hoogtepunt toe.

Het wervelt om ons heen, gedachten en dromen. Gevoel diep van binnen. Hartslagen die intenser worden, adem gaat sneller, lichamen bezweet. Ik voel alleen nog jouw handen, je armen om me heen, je stoten in mijn onderlijf. Jij denkt aan niets anders dan mijn borsten, mijn hals en dat meertje om ons heen. We draaien en draaien en wervelend en kolkend bereiken we de hoogste toppen van genot. Je kreunt het uit en ik bijt in jouw hals en we houden elkaar steviger vast dan ooit tevoren. Dat intense gevoel, met geen pen te beschrijven, we genieten ervan en laten het duren. Ik hou je zo lang mogelijk stevig vast. Dan kijk je me aan en ik zie in jouw ogen weerspiegeld mijn gedachten. Je leidt me langzaam het water uit en gaat liggen in het warme zand. Je opent je armen voor mij en ik kruip er gretig in. Ik vlij me lekker tegen je aan, mijn hoofd op je borst, mijn ene been over het jouwe heengeslagen. We kijken nog even naar elkaar en we geven nog wat lieve kusjes en zoentjes. Om ons heen is het al donker er is niets meer te zien. Ik trek een deken over ons heen en geniet nog even van jouw warme lijf. En dan vallen we allebei in een heerlijke, uitgeputte slaap…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *