— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verwennerij in de sportschool

Al een tijdje ga ik regelmatig naar de sportschool; ik wil graag een paar kilootjes afvallen. Het liefst doe ik mee met een klasje. Lekker een uurtje flink zweten en daarna moe maar voldaan de sauna in en mijn gedachten lekker de vrije loop laten. Net als vanavond; het was een bijzonder zware les.Merel, de aerobics instructrice had er zin in en het leek wel of de les op haar lijf geschreven was. Zij ging helemaal uit haar dak en ik kon het wel bijbenen, maar sommige meiden hadden het zwaar. Merel is een jonge vrouw, bijna 30 schat ik, ze is niet superslank maar bloedmooi. Stevige gespierde dijen, borsten die waarschijnlijk net in je hand passen, billen die geknepen willen worden: vlezig en lekker rond. Terwijl ik in de sauna lig na te genieten, denk ik aan haar. Ik zou ook wel zo vurig willen zijn en van het leven genieten als zij. Drie maanden geleden is aan mijn relatie die toch zo’n drie jaar geduurd heeft een abrupt einde gekomen. Merel was toen heel begripvol, haar advies was: doe gewoon je eigen ding, probeer wat extra activiteiten te plannen, dat leidt lekker af. Nog een lesje van Merel erbij dus.

Langzaam druipen de laatsten uit de sauna. Ik loop de doucheruimte in en zie dat Merel als laatste nog in de kleedkamer bezig is. Als ik uit de douche loop, zit ze op de bank en smeert haar benen met lotion in. Ze begroet me en vraagt of ik lekker gesport heb. ‘Zeker’, zeg ik en kijk steels naar haar lichaam. Terwijl we praten over haar dag, mijn dag kijk ik genietend naar haar billen. Ze heeft een witte string aan, die steekt mooi af tegen haar zongebruinde huid, hier en daar nog een paar druppels van de douche.

Zij smeert zorgvuldig verder, haar kuiten, enkels, tenen een voor een. Mijn adem stokt als ik vraag of ze zich altijd zo insmeert. ‘Ja’, zegt ze, ‘dat is wel nodig ik heb zo’n droge huid.’ ‘Daar is anders niets van te zien’, zeg ik en probeer mezelf verder af te drogen. Ik mag er anders ook wel wezen hoor, mijn borsten zijn veel groter en zwaarder dan die van Merel, maar mijn tepels zijn groot en wijzen eigenwijs naar voren. Langzaam worden ze hard terwijl ik mijn ogen de kost geef en ik met mijn handdoek langs mijn lichaam wrijf. Tussen mijn benen wordt het maar niet droog.

Dan vraagt Merel of ik haar wil helpen met haar rug. Daar kan ze nooit zelf bij en die krijgt maar zelden de zelfde behandeling als de rest van haar lichaam. Dat laat ik me geen twee keer vragen. Ik slik het speeksel weg dat zich maar blijft ophopen en neem de flacon van haar aan. Ze gooit haar natte haren naar voren zodat ik haar hele rug kan zien en ze lacht me toe. ‘Toe maar, mijn schouders ook.’ Ik breng wat crème aan op haar schouder en masseer met twee handen langs haar schouderbladen, dan naar beneden, haar onderrug, de zijkanten van haar lichaam. Ze voelt zijdezacht aan, dat zeg ik haar ook. Ze lacht het compliment weg. Ik masseer haar nek, een langgerekt mmmmm, is haar antwoord en ze gooit haar hoofd naar achteren.Daardoor heb ik een mooi uitzicht op haar borsten waarvan de tepels bijna richting plafond wijzen. Ondertussen gieren de zenuwen door mijn buik. Hier ben ik dan, denk ik, zo dicht bij haar. Ik voel de warmte van haar lichaam naar me toe stromen.

Zij is helemaal ontspannen en geeft zich helemaal over aan mijn handen. Dit is mijn kans, het is nu of nooit denk ik terwijl ik mijn handen langzaam naar voren laat glijden. De gedachte dat ik bijna haar borsten kan aanraken doet me sidderen. In mijn poes stromen de sappen rijkelijk; mijn dijen zijn kletsnat. Dan voel ik hoe Merel haar hoofd verder naar achter duwt, tussen mijn borsten, ze nodigt me uit lijkt het wel. Ik pak mijn kans en laat mijn beide handen onder haar borsten door glijden; zij kreunt en kijkt me verwachtingsvol aan. Er is niemand meer in de kleedkamer; de lichten in de sportzaal zelf zijn al uit. Nog even dan sluit het sportcentrum.

Ik wil haar borsten kneden, haar tepels likken, zuigen tot ze gek wordt van genot. Ik wil haar warmte voelen, haar billen tegen mijn poes. Ik pak haar heupen en duw haar dicht tegen me aan, laat mijn hand achter onder haar string door glijden. Met mijn andere hand speel ik met haar schaamhaar, ik voel hoe ze siddert, haar buik inhoudt en wacht tot ik haar lipjes open doe en voel hoe nat ze is. Tegelijkertijd draait ze haar hoofd om en kust me, haar tong aan de binnenkant van mijn lippen.

Ik word helemaal warm van binnen. Mijn vingers vinden haar klitje, dat al hard is en ik draai erom heen trek er zachtjes aan, zij slaakt klein kreetjes en moedigt me aan.
Ik heb geen aanmoediging meer nodig. Ik wil haar proeven, haar vocht opzuigen, mijn tong diep in haar kutje steken. De gedachte dat ik haar laat genieten maakt me wild. Ik laat haar los om duidelijk te maken dat ik wil dat ze ligt, zodat ik er goed bij kan. Ik duw zachtjes haar dijen uit elkaar en kruip met mijn gezicht tussen haar benen. Ik snuif haar op, duw mijn neus tegen haar lippen en lik in het rond, maar laat haar klitje links liggen.

Merel draait en duwt en probeert me duidelijk te maken dat ze wil dat ik haar juist daar bij haar klitje aanraak, maar ik doe het niet en laat haar kronkelen. Ik steek een, dan twee vingers diep in haar kutje. Merel grijpt zich vast aan de bank en duwt haar buik, haar borsten omhoog. Ik kijk even omhoog en zie dat ze haar eigen tepels masseert. Ze kreunt, mmmt en aaht, terwijl ik steeds sneller mijn vingers heen en weer beweeg. Mijn andere hand masseert haar buik en draait rondjes om haar navel. Ze siddert en ik weet dat haar orgasme niet ver is.

Terwijl het vocht langs mijn dijen druipt, pak ik met twee handen haar billen vast en duw mijn tong diep in haar kutje, draai in het rond en beweeg traag in en uit. Ze pakt met beide handen mijn hoofd vast en roept dat ze het niet meer houdt, dat ze straks klaarkomt. Haar adem stokt, ze kreunt en gilt het bijna uit. Op dat moment heb ik gewacht en ik sla toe. Met een snelle beweging duw ik haar billen omhoog en zuig me vast aan haar klitje. Haar buik siddert, haar kutje trekt zich samen en ze schreeuwt het uit: ‘ik kom, ik kom, jaahaajaa.’ Ik steek twee vingers in haar kutje en voel hoe die zich opnieuw en opnieuw samentrekt tot langzaam de spanning wegebt. Terwijl ze nageniet kijk ik in haar ogen, nog vol geilheid en weet dat mij een fikse beloning wacht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *