— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van kledingzaak naar bedrijfsfeest deel 1

Kees. Kees is een vijftiger sinds kort weer vrijgezel en heeft een leuke baan in de technische sector, in de reparatie in de machinebouw en de elektro, een veel gevraagd beroep. Veel wisseldiensten en fysiek soms zwaar. Maar af en toe geniet hij van festivals en feestjes bij vrienden. Op zoek naar een nieuwe vriendin is hij vooralsnog niet, hij geniet van zijn leven.
Lia. Lia is een eigenaresse van een modewinkel samen met haar vriendin Sandra. Ze zijn beiden in de dertig. Sandra is getrouwd en heeft kinderen, maar Lia heeft geen vriend meer, het ging niet goed en ze had het uitgemaakt. Ze krijgt genoeg mannelijke aandacht, maar houdt het vooralsnog af, ze is een echt leuke nog niet tegengekomen. Haar winkel is zeer smaakvol ingericht en Kees komt er wel eens, koopt wel eens wat bij haar en doet soms wel eens elektro- en computer klusjes bij haar en komt dus ook af en toe bij haar aan huis. Sandra hintte haar wel eens van: “jullie kunnen het zo goed met elkaar vinden, is hij niks voor jou ?” Maar daar wou ze niks van weten. En andersom ook niet, hij vond haar ook te jong. Geen vaste vriend dus.
Kees was uitgenodigd voor een feest bij vrienden en wou iets nieuws kopen o.a. een nette broek en kocht die bij Lia. Dat was een succes en het was eind van de dag, ze zaten na de aankoop te kletsen in het kantoortje van haar winkel, wat ze wel eens vaker deden. Hij vertelde dat hij een drukke dag had gehad en het best zwaar was. Hij had gedoucht voor hij in de winkel kwam, dat was wel nodig na het best zware werk. Hij vertelde dat hij een hete douche had genomen omdat hij een beetje pijn in zijn rug had.

Lia: “Weet je wat, zal ik je rug masseren ?” Hij wist dat ze dat kon, maar het niet zo vaak deed, bij hem heeft ze het nooit gedaan. Het leek hem wel apart om door deze jongere, aantrekkelijke vrouw gemasseerd te worden als het hem ook goed zou doen. “Dan hoort er wel een happy end bij” zei hij voor de grap, wetende dat hij dat kon zeggen tegen haar, want hij was totaal niet op zoiets uit. Ze moest lachen en zei “Dat is dan honderdvijftig euro”. Ze leidde hem naar een kamer ernaast waar een massage tafel stond en zei “Dan moet je wel je bovenkleding uittrekken”. “Moet ik mijn ouwelullenlijf laten zien aan jou ?” “Doe niet zo gek”, en hij trok het uit. Het voelde apart om in zijn blote bovenlijf bij deze toch wel aantrekkelijke vrouw waar hij zo goed mee was bevriend, te zijn. En zij vond hem er niet verkeerd uit zien, geen buikje, best wel sportief lijf, maar ze zei er niks van om het niet te verpesten. Hooguit dat hij er gezond uit zag.

Ze pakte wat olie en masseerde uitgebreid zijn rug en de punten die pijn deden. “Wat doe je dat goed” zei hij. “Ja en ik merk dat ik het ook fijn vind om het te doen bij jou, je voelt vertrouwd.” Het had inderdaad geholpen bij hem. Een paar dagen later spraken ze elkaar weer en vroeg zij naar zijn feestje hoe het was. Ze hadden het er over en toen zei hij dat haar massage hem erg goed bevallen was. “Het was maar een simpele massage” zei ze. “Maar zal ik het nog een keer doen en dan uitgebreider?”, vroeg ze. Dat leek hem wel wat. “Dan kom je maar wanneer je kunt ’s avonds en zal ik je eens uitgebreid onder handen nemen.” Dat leek hem wel een goed idee en ze spraken af voor diezelfde avond. Ze had wel zin in om hem te bevoelen, wellicht had ze meer gevoelens voor hem dan ze wilde toegeven. Zij merkte dat ze wel intimiteit wilde maar geen seks. Maar ze was in een dilemma, het kon leiden tot seks, maar ze wilde geen relatie in het algemeen. Van de andere kant dacht ze: we zijn allebei vrij en als we genieten binnen onze duidelijk afgesproken grenzen, zien we waar het schip strandt. Ze wilde ook voor een uitgebreide massage lichte kleding, liefst zo weinig mogelijk aan, maar niet te uitdagend. Dus besloot ze een wijd zitten jurkje aan te doen over haar blote lijf.

Op de bewuste avond ging hij naar haar woning, een bovenwoning vlakbij haar zaak, het begon donker te worden. Hij belde aan en even later zag hij haar aankomen met een gebloemde blauwe wijd zittende jurk die haar goed stond. En deze kon aan de voorkant makkelijk geopend worden. Ze deed open en leidde hem in haar zitkamer. Hij zei : “Wat zie je er goed uit, je gaat me toch niet verleiden ?” maakte hij voor de grap. Want hij kon wel zien dat haar borsten aardig schudden onder het jurkje en dus vermoedde dat ze geen bh aan had en welke man vindt dat niet lekker om te zien bij een aantrekkelijke vrouw. Ze voelde zich toch betrapt maar wuifde het weg met “Nee natuurlijk niet, gewoon lekker masseren”. Ze bood hem wat te drinken aan en ze dronken samen wat in haar zitkamer en kletsten gezellig bij. Toen leidde ze hem naar een logeerkamer waar een massagetafel stond en al kaarsen en olie klaar stonden. Ze vroeg hem alles uit te doen, behalve zijn boxer en op zijn buik op de massagetafel te gaan liggen. Ze dimde de verlichting, deed een paar kaarsen aan en zette een zwoel muziekje aan. “Wat een heerlijk sfeertje” zei hij. “Dat is ook de bedoeling”, waarop ze op de achterkant van zijn bovenbenen ging zitten, waarbij hij haar blote billen voelde rusten op zijn bovenbenen, dankzij het wijde open jurkje van haar. Ze omklemde met haar blote benen strak zijn bovenlijf en rug en begon te masseren. Zelf genoot ze ook van de huid op huid aanraking. Dat deed ze heel goed en vakkundig en hij genoot er enorm van en liet dat merken. “Nu je billen ook, is dat goed ?” vroeg zij. “Waarom niet?”, zei hij, waarop zij zijn boxer omlaag en daarna uitdeed en hij nu geheel naakt lag en zij zijn billen masseerde en dan weer zijn rug, schouders en armen. “Vind je het lekker zo elkaar voelen of is het te intiem?”, vroeg zij. “Nee het is heerlijk”. Dat gaf haar meer motivatie en ze voelde opwinding opkomen, ze begon inderdaad lustgevoelens te krijgen, maar probeerde dat met haar verstand te onderdrukken.
“Dan ga ik je nog meer laten voelen.” Hij zei niks maar liet merken dat hij dat wel wilde, wat het ook was.

Ze opende haar jurkje zodat haar borsten er uit puilden, maar dat merkte hij niet omdat hij met zijn gezicht de andere kant op keek, totdat hij haar harde tepels over zijn rug voelde glijden waarvan hij genoot en zelf genoot ze er ook van dat haar tepels toch wel gestimuleerd werden. “Wat een speciale massage”, zei hij. Daarop drukte zij haar borsten steeds steviger tegen zijn rug en wreef ermee over zijn rug en billen. Haar handen masseerden intussen zijn nek en hoofd. Ze vroeg hem om te draaien zodat hij op zijn rug lag en hij zag haar blote borsten uit haar jurkje puilen waarop ze hem maande ontspannen te gaan liggen en zij zijn hele voorkant: benen, armen, bovenlijf masseerde, zijn intussen enigszins hard geworden pik vermijdend. Omdat zij op hem zat en ze elkaar zagen, zei hij “ik doe helemaal niks, zal ik je ook masseren ?”
“Vind ik wel lekker ja”. Zo masseerde hij ook haar bovenlijf en gezicht, haar borsten vermijdend, terwijl zij op hem zat. Uiteindelijk was het meer dan een uur later en bood ze hem wat te drinken aan, hij deed zijn kleren weer aan en zij fatsoeneerde haar jurkje. Ze kletsen weer flink wat en vonden dat ze snel weer een massage afspraak gingen maken. “Ik vind die intimiteit wel heel lekker, we zien wel hoe ver we komen, maar we forceren niks, dat is nu aardig gelukt”, zei hij. Daar was zij het mee eens. Maar hij genoot wel van de toch wel intieme massage door deze leuke, veel jongere eigenaresse van de kledingzaak.

Toen vroeg ze: “Heb je wel eens iets gehad met een veel jongere vrouw, van mijn leeftijd ?”
“Nee nooit, ik betwijfel of dat werkt en daarom sta ik meer open voor vrouwen rond mijn leeftijd. Al heb jij wel iets speciaals. Maar ik heb ook contact met iemand, heb er verder niks mee, maar gewoon leuk, net als met jou.” Een steek van jaloezie ging door haar heen. “En hoe is dat voor jou ?” “Mijn laatste vriend was iets jonger, maar dat was helemaal niks. Hij was veel te dominant, ook op seks gebied, respecteerde mijn wensen niet, terwijl ik zelf soms ook de touwtjes in handen wil hebben.” “Dat mag ik soms ook wel. Mijn vrouw met wie het niet ging, was van de een-keer-per- maand-tien-minuten-verplichte-seks. Oraal deed ze nooit aan.” Zij: “Een discrete vraag, mag ik ?” “Ja natuurlijk, vraag maar”. “Heb je wel eens een vrouw van onder gelikt ?” “Nee nooit, kon niet bij haar en de vriendin daarvoor ook niet. Maar als het zich aandient wil ik het best proberen”. “Nou de meeste vrouwen, waaronder ikzelf, vinden dat heerlijk. Net als aan de tepels gelikt en gezogen worden, bij mij zijn ze heel gevoelig”. Dat werd een leuke en spannende discussie en nadat hij weg was, sloot zij niet langer uit om iets met hem te beginnen en hij eveneens.

Klaas

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. jojo1926 20 apr 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *