— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Meesteres

Ik heb mijn minnaars bevolen om mij gezamenlijk te plezieren.
Lui uitgestrekt op het bed word ik nu uitgebreid verwend door mijn mannelijke slaaf, die me zachtjes en ritmisch over mijn clit likt en met zijn vingers heerlijk in en uit me glijdt. Ondertussen heeft mijn latexheks een kleine verrassing gebracht voor tijdens de sex. Ze voert me één voor één een druifje van de tros die zij me voorhoudt. Ik neem er de tijd voor.

Ik zie haar in het strakke rubber, ze maakt me heet met haar glanzende lichaam en ik denk aan haar flitsende tong die me heeft gebeft. Ik voel hetzelfde nu mijn man me likt. Mmmm, ik ga achterover liggen en druk mijn kont van het bed. Ik wieg weer op de tong van mijn mannelijke slaaf en geniet ervan. Ik voel een mond op de mijne gedrukt worden. Het is mijn zwarte heks… Ik vecht met haar tong en kus haar mond. Zijdelings vraagt ze me: “Is het nu niet eens tijd dat je slaaf wordt gestraft?” Ik kan alleen het maar beamen: “Maar, ik wil met hem neuken.” “Ik.. Ahhh, ohh, wat likt hij goed! Ik wil door hem bereden worden en jij moet hem de zweep laten voelen, ahh, ja”. Genot en pijn, denk ik, échte sm, dat wordt zijn straf.

Nu is het voorspel voorbij. Ik lig met mijn gezicht in de kussens van het bed en kreun van wilde lust. Mijn kont heb ik omhoog gestoken en achter mij knielt mijn slaaf, hij neemt me. Zijn hete pik duikt in mij en hij kneedt mijn strakke billen. Voor iedere stoot krijgt hij straf. Mijn heks staat naast het bed en dient hem bij elke stoot een zweepslag toe op zijn achterwerk. Niet te hard, maar wel zo dat het lekker kletst. Wat zijn we toch een bitches! “Dien me, slaaf”, bijt ik hem toe. “Geef me je harde pik!, Aahh, ah”, en weer krijgt hij zijn klap. Ik geloof dat hij het lekker vindt. Ik hoor hem hijgen. Maar ondertussen zwelg ik in mijn eigen macht.
En in mijn eigen lust.

“Ahh, neuk me, mhmh, geef me je stijve lul!” Ik lijk wel een krolse kat. Ik voel alleen nog maar zijn beukende ritme. Dan, na een oneindig aantal harde stoten, wil ik hem zien, ik wil zijn pik voelen in mijn handen. “Stop!”, zeg ik hem, ik draai me uit zijn greep en dan duw ik hem op zijn rug. Ik kijk mijn slavin aan en beveel haar: “Heks, laat nu maar zien hoe goed je met een man bent!” “Kom op hem liggen en doe me na”. Ik leg mijn hand om zijn ongelooflijke erectie en lik over de staaf. Het is geil om te doen. Ik lik zijn gladde pik en proef mezelf. Wanneer hij hard kreunt, begin ik hem vervolgens langzaam te pijpen. Ik omsluit hem in mijn mond en lik zijn gezwollen top. ‘Mmm, mm, wat word ik hier geil van. “En nu samen!” “Lik zijn ballen terwijl ik hem pijp!” Mijn slaaf kronkelt en kreunt en onze tongen bewerken zijn pik. Ik trek hem af terwijl mijn heks haar lenige tong over zijn eikel beweegt. Mijn duim en wijsvinger plagen zijn rechter tepel. Zijn genot is nu ondraaglijk. Ik voel een vinger over mijn kruis, het is mijn heks, die ons nu beiden haar diensten schenkt. Ze streelt mijn klit en ik dans op haar geile hand.

Aahh, ze maakt me weer klaar… Hoe moet ik haar dat terug betalen? Aahmmhh, steeds weer laat ze me komen, ik voel alleen nog maar genot. Nu duwt ze het handvat van de zweep naar binnen en ze begint me met de zweep te naaien, ze neemt me terwijl ik klaarkom en ik knijp in de lul van mijn slaaf die nu ook niet meer te houden is. Ik zie hoe mijn heks met haar mond neukt. Ik word er alleen maar geiler van.

Mijn extase blijft lang voortrazen en het maakt me gek, kreunend beveel ik de zwarte heks om mijn man te beklimmen, ik wil zien hoe zijn pik in haar op en neer beweegt. Ze liggen nu bovenop elkaar te geilen, ze likt zijn mond en gezicht terwijl zij met haar nagels over zijn borst striemt. Hij grijpt haar billen en spreidt ze. Ik zit achter haar en maak mezelf klaar terwijl ik toekijk. Ik neem de zweep in mijn andere hand. Ik ben heet, zonder remmen, ik lik eerst zijn ballen en glijd met mijn tong omhoog, naar het heerlijke kontje dat nu op en neer wipt over zijn goddelijke pik. Ik maak haar glad met mijn tong, dan duw ik het uiteinde van de zweep naar binnen. “Aa, ohhhh, ja, ja”, kreunt ze, “Ja, Meesteres, neuk mijn kont”. Ze kronkelt en draait, maar geniet nu van beide pikken die haar nemen, van twee kanten.

Ik wil dat ook. Ik wil wel door vijf mannen genomen worden.
Terwijl ik het tafereel aanschouw, beeld ik me in dat ik een koningin ben, een godin die al haar wensen gaat vervullen: Eén slaaf onder me, die ik langdurig en onvermoeibaar berijd. Dan wil ik er twee naast me, die zichzelf op me afrukken terwijl mijn eigen man boven me staat met zijn harde staaf in de aanslag. Ik lik zijn eikel totdat hij zijn zaad over mijn borsten spuit. Ondertussen wil ik mijn latex heksje achter mij, knielend, met een voorgebonden rubber pik. Ik ben helemaal ingesmeerd met geurende olie, glad en glimmend en met al mijn toegewijde slaven op en onder me, dienend, deinend, klaar voor de slag. En dan duwt zij die rubber pik in mijn kontje, ritmisch bewegend, totdat ik gillend klaarkom.

Dat is precies wat er vervolgens gebeurt, maar niet alleen met mij. Mijn slaaf spuit zich leeg, hij pompt wild op en neer en laat zich gaan in mijn heks, die eveneens tekeergaat als een woesteling. We krabben, vechten en zoenen elkaar, waarna wij alle drie uitgeput in een diepe, droomloze slaap vallen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *