— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Was het een droom?

Wij bevinden ons op een party, er is enorm veel volk aanwezig. We staan in een hoek alles te bekijken en samen hebben we al wat drank binnen. Ik Breezer, jij je geliefde Leffe’s.
In de andere hoek van de zaal staat een man naar mij te gluren! Het voelt wel goed aan, dan weet ik dat ik toch nog mooi ben en aantrekkelijk…
Jij hebt het blijkbaar ook in de gaten, maar zegt niks.
Ik begin wat uitdagend met m’n kontje te draaien en wrijf over de bobbel in je broek! De man ziet alles want er verschijnt een glimlach op z’n gezicht!
Dat zet me nog meer aan om lekker gek te doen.
Ik breng m’n gezicht tot bij de jouwe en laat mijn tong over jouw lippen gaan terwijl ik m’n ogen in de zijne boor.
Hij kijkt me indringend aan en stapt plots op.

Ik kan een gevoel van teleurstelling niet onderdrukken maar ja…hij zal wel iets beters te doen hebben dan een licht beschonken 31 jarige vrouw te begluren.
Het is ondertussen al een flink stuk in de nacht en we besluiten te vertrekken.
We gaan naar onze auto die op een verlaten, donkere plek staat. Iets wat me niet aanstond toen jij daar persé wou parkeren. Te donker voor mij en vooral te afgelegen.
We komen aan de wagen als ik het grind hoor kraken, maar niet van mijn voetstappen noch van de jouwe…

Ik draai me angstig om en de man staat pal voor mij met dezelfde, zelfzekere glimlach op zijn gelaat.
Raar, maar ik voel me niet echt bang meer.
Jij komt naast me staan en vraagt: “Vertrouw je me?”
Zonder je aan te kijken knik ik van ja…
Je hebt een satijnen sjaaltje bij je en je blinddoekt me.
Beiden brengen jullie mij naar een oude, verlaten schuur!

Ik ruik wierook, sensuele wierook…ik herken er de geur van opmerkelijke bosachtige bloemen. Krachtig, opbeurend en tegelijk zeer rustgevend. Een geur die beschermt en zo voel ik me ook. Niks kan er me overkomen, ik ben in goede handen want jij bent bij me en jou vertrouw ik…

Ik voel dat je de spaghettibandjes van m’n wit topje omlaag doet, ik weet dat jij het bent, ik ruik de zwoele geur van Gaultier.
De andere handen ontdoen mij van m’n schoenen en strakke broek. Daar sta ik dan, in m’n string en nog enkel een topje aan met afgezakte schouderbandjes. Enigszins verlegen maar voel ik m’n tepels hard worden en priemen tegen de koele stof.

Jullie gebieden mij om te gaan zitten, ik zet me neer op iets wat héél zacht is, onder m’n gewicht zakt het ietwat in dus veronderstel ik dat het een soort zetel is bekleed met iets wat me aan fleece doet denken. Lekker warm…
Nog steeds geblinddoekt duwt de man mij neer op mijn rug.
Mijn armen worden vastgemaakt bij de polsen met eveneens satijnen sjaals.
Ik laat het me allemaal gebeuren…ergens kan ik me inbeelden wat komen zal en dit bezorgt me een natte string.
Eventjes blijft het stil, te stil en dit maakt mij bang. Ik roep jouw naam en je staat direct weer naast me, ditmaal ook ontdaan van je kledij want ik voel de warmte van je huid. Het topje en string worden eveneens afgedaan.

Vier handen vol geurende olie beginnen mij te strelen, masserend. Ze vergeten geen enkel plekje en blijven lang hangen bij m’n borsten waar de tepels stevig rechtop staan.
Ik kreun onder dit fantastisch gevoel.
M’n ademhaling wordt sneller en ik begin te kronkelen.
Een hand dwaalt af naar beneden en ik duw m’n heupen omhoog tegen de hand. Hopend dat “hij” mijn liefdesknopje niet vergeet.

Vluchtig raakt hij het aan en er gaat een soort elektrische schok door mij.
“Oh ja, dat is héérlijk,” zeg ik. “Doe verder, niet stoppen.”
Een tong likt een tepel, die er alleen maar blij kan om zijn.
Door het verlangen naar een pik spreid ik mijn benen en vingers gaan op verkenning naar m’n bijna volledig gladgeschoren kutje. De sappen stromen al rijkelijk en ik kreun meer en meer. De geur van wierook, olie, zweet, lichaamssappen en opwinding maken me gek, ik wil genomen worden en wel nu!!

Er wordt een pik tegen m’n lippen geduwd en ik open gewillig m’n mond! Ik lik de eikel die al nat is van het voorvocht en “Mmmmmmmmm, lekkere pik,” zucht ik.
Ondertussen hebben de vingers m’n kutje al goed bewerkt en ze verdwijnen naar binnen. Eerst één en dan nog een. Ik wordt héérlijk gevingerd en werk volledig mee met m’n heupen. Ik draai, kronkel, kreun en geniet!
Opééns…de vingers weg, de pik weg…
“Nee please, niet doen, stop niet!”

Ik hoor een kastje opengaan en er wordt iets tegen m’n schaamlippen geduwd.
Door het vocht gaat het vlot naar binnen. “Oh ja,” een dildo, zalig. Ik word geneukt door een dildo terwijl ik opnieuw een pik mag pijpen.
Handen kneden m’n borsten, een tong likt m’n tepels.
Een tweede pik wordt tegen m’n lippen geduwd en beide stevige palen krijgen van mij een pijpbeurt.

Wie er die dildo in m’n kletsnatte kutje duwt kan mij allang niet meer schelen, de tong die m’n klitje bewerkt zal wel van die persoon zijn maar ‘t is verdorie lekker!
Je zou bijna denken dat het een vrouw is want een vrouw die weet heel goed wat lekker is down there.

Maar ik stop met denken en pijp verder, ik hoor de man kreunen en jij, m’n man kreunt eveneens. Je streelt m’n haren en ik weet dat het ok is. Ik mag me laten gaan.
En dat doe ik, ik voel een orgasme opwellen, ik beweeg m’n onderlichaam op en neer zodat ik de dildo beter voel stoten. De tong doet voortreffelijk werk en “jaaa..doe maar…jaaaaahhh..oooooohhh..jahjahjahjaaaaaaaah “
Daar is m’n orgasme, ik kom klaar zoals nooit tevoren.
M’n lichaam schokt en het sap vloeit rijkelijk.

De dildo wordt eventjes vervangen door een pik en “ooohh” wat héérlijk! Ik wordt losgemaakt en bovenop een warm mannenlichaam gelegd waardoor z’n stijve pik pardoes in m’n kut verdwijnt.
“Aaah jaaaa, neuk me”

Ik word voorover geduwd zodat m’n borsten zijn borstkas raken en ik voel een pik tegen m’n kontgaatje duwen. Het enige dat ik nog wil is genomen worden door twee stevige palen.
Ik ontspan me en m’n gaatje ontvangt de pik vol overgave.
“Mmmmmmmm ooohhh, zo vol voelde ik me nog nooit!”
“neuk me, neuk m’n kont, neuk m’n kut…jaaahhh!”
Ik voel de pik in m’n kutje zwellen en de man kreunt. Een sterke straal sperma spuit tegen m’n baarmoeder.

Door het orgasme van de man, kan jij die in m’n kontje neukt het ook niet meer uithouden, je haalt vlug je pik eruit en spuit heerlijke warme stralen sperma op m’n rug.
We vallen uitgeput op elkaar, ik voel overal sperma en sappen van mij. Je rolt van me af en ik laat me ook op m’n rug vallen.
Nog één keer wil ik klaarkomen. Ik breng m’n vingers naar m’n klitje maar die worden weggeduwd door…ja door wie?
I don’t care want die tong is alweer m’n kutje aan het verkennen. Er wordt gretig aan m’n klit gelikt terwijl er een vinger m’n g-spot stimuleert. M’n borsten en tepels blijven niet onaangeroerd.
Ik voel niet veel later een orgasme komen en laat het allemaal los…ik laat me gaan…
“jaaaaaaaahjaaaaoooohhhhjaaaa niet stoppen jaaa zo jaaaa ohja ohja jaaaaaaaaaaaaahhhhhhmmmmmmm” en ik kom hevig klaar, waarna ik slaperig blijf liggen. Moe maar voldaan.
Ik krijg nog een warme zoen van twee personen, ik hoor tumult, een slaande deur, gevolgd door stilte. Enkel jij blijft over die me goed vast neemt en knuffelt.

Je doet m’n kleren aan en begeleidt me weer naar de auto. Pas daar ontdoe je mij van m’n blinddoek.
Ik kijk rond, het is al niet meer donker.
Ik kijk nog eens goed. Geen schuur?? Waar is die schuur?? Waar zijn die mensen, wie waren ze?
Was het een man en een vrouw??
Vele vragen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *