— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Carnage a trois

In de peperdure hotelkamer lig je voor het laaiende haardvuur op een grote, zachte divan. Buiten valt de sneeuw. Het is een ideale setting voor de seksuele uitspatting die je nu ondergaat. Je ligt uitgestrekt op je rug en laat je verwennen. Je weet niet meer hoe je hier terecht bent gekomen en het kan je ook niets schelen, er zijn alleen maar de handen die je hele lijf verkennen en de belofte van eindeloos genot. Je zult deze avond een fantasie beleven die je altijd voor onmogelijk hebt gehouden. Twee minnaars zullen je wensen vervullen.

Op dit moment voel je een tong, maar ook twee handen die je borsten betasten en strelen. Minnaar nr. één likt je over je buik en gaat langzaam, tergend langzaam naar beneden. Je kunt bijna niet wachten totdat hij bij je zachte driehoek is aangekomen. Dan voel je iets glads en heets over je schaamlippen. Hij likt ze en maakt je nat. Hij vindt het heerlijk om je zo te beffen. Zijn pik is al ondraaglijk stijf geworden en hunkert naar je seks. Tegelijkertijd word je gezoend, het is een geile kus, die geen liefde, maar slechts pure lust belooft. Twee vingers glijden bij je naar binnen, je hijgt. Ze gaan snel heen en weer, je bent al dicht bij je eerste hoogtepunt. Ook hij tast naar je witte borsten en hij streelt met de top van zijn vinger over je tepels. Vier handen glijden gretig over je lichaam.

De heerlijke lippen die je mond hebben beroerd, breken de kus. Je kijkt naar boven en ziet een grote erectie. Nr. twee houdt zijn pik vlak bij je mond, bij wijze van uitnodiging. Je grijpt hem in je vuist en zonder aarzeling, lik je de gladde, harde eikel. Op en neer en dan weer langzaam langs de rand. Je heupen dansen op en neer van puur genot. Nr. één likt je nu in een hoger tempo. Een duim neemt je, snel gaat hij in en uit. Met zijn pink plaagt hij je kontje, dan gaat hij ook daar naar binnen.

Het is zover… Hijgend kom je klaar, meerdere keren, het giert door je lichaam. Je pijpt en trekt. Je hoort nr. twee kreunen… maar hij mag nog niet komen en daarom stop je het heerlijke pijpen. Je rekt je uit en trekt nr. één naar je toe, jullie kussen lang en geil. Hij wil je nemen. Je benen zijn gespreid, je bent bloedheet. Hij glijdt bij je binnen. Hij neemt je.
Je bent strak en heet. Je voelt alles, je voelt zijn harde staaf, zijn gezwollen eikel; iedere stoot verhoogt de lust. Hij neukt je sneller. Je grijpt zijn billen en spreidt ze. Hij is nu zo geil dat hij alles toestaat. Hij voelt je vinger over zijn reet.

Terwijl je geneukt wordt, beweeg je het hoofd zijwaarts. Je laat nr. twee nog stijver groeien in je hete mond. Je pijpt hem als een slet, terwijl de ander je in de hals kust. Ze kreunen beiden, door jouw lust. Je wordt nog geiler als je bedenkt dat het vreemden zijn. Hoe vaak heb je dit niet als fantasie gespeeld met je eigen man. Terwijl je zijn lul in een onverbiddelijke greep vasthield, likte je zijn eikel. Je lag geknield, met je kont omhoog. ‘Wat zou het heerlijk zijn’, dacht je, ‘als ik nu tegelijkertijd werd geneukt.’
Nu is het de realiteit, je hebt er twee in je macht. Als je man ineens zou binnenkomen? Wat zou je dan doen? Je zou hem laten overmeesteren door je twee minnaars. Dan zou je hen bevelen om hem stevig vast te houden. Je man mocht machteloos ondergaan hoe je hem zou uitkleden. Daarna zou je hem vurig pijpen, totdat hij zo geil was geworden dat hij mee zou doen…
Bij die gedachte kom je bijna weer klaar…
‘Aah, Mmmm…’ Maar je houdt het tegen. Je wilt iets anders.

Later sta je statig rechtop voor het grote vuur, als een godin boven haar aanbidders. De twee knielen voor en achter jou. Hun handen grijpen en strelen. Nr. twee betaalt je terug met gelijke munt, hij beft je en tegelijkertijd trekt hij ritmisch aan zijn harde lul. Achter je heeft de andere knecht je mooie billen gespreid en likt je kontje. Zijn tong maakt je zo heet en je bent zo vreselijk opgewonden dat je zelfs dàt toestaat.

Je danst woest op hun tongenspel, dan neemt het genot je zinnen over. Even later lig je over nr. twee. Je berijdt hem alsof hij een hengst is, maar dat is hij ook, zijn lul is enorm. Hij vult je heerlijk. Tegelijkertijd tracht de ander zijn eikel in je kontje te drukken.
Hij heeft je glad gelikt en verdient nu zo’n beloning. Het maakt je geneuk nog wilder. Ineens is hij binnen, zijn pik glijdt zacht de diepte in. Nu word je intens en van twee kanten geneukt. Je hele wereld bestaat uit handen en tongen en pikken.

Je geeft zelf het ritme aan waarmee ze je nemen, sneller en sneller tot aan het einde. Je komt: ‘Mmm, Aah, mmm…’
Heet vocht spat over je rug, je knechten bereiken nu ook hun hoogtepunt degene die zich in je kont mocht nemen is uitgeteld en valt neer.
O nee, nr. twee is toch nog niet zover. Je laat je uit zijn greep ontsnappen en glijdt sensueel over hem heen naar beneden. Je neemt hem weer in je mond terwijl je zijn tepels beroert met je lange, blauwgeverfde nagels. Hij kreunt terwijl je hem likt en bijt. Zijn heupen pompen op en neer. Hij voelt weer je tong over zijn eikel heen en weer glijden. Dan komt hij, je haalt hem uit je mond en rukt aan zijn paal, nu pas mag hij klaarkomen. Warme, witte stralen vallen over je borsten.

Later besluit je dat het tijd is voor een lang warm bad, maar dat is weer een ander verhaal!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *