— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spelletjes in de tuin

en ik heb de warmte nog een beetje in mijn lijf. Als ik naar je kijk, terwijl je enthousiast vertelt over de spelletjes middag die je net hebt gehouden met wat vrienden, merk ik dat mijn lijf op hele andere signalen van jouw lijf reageert. Ik raak afgeleid van je handen die het bierflesje vasthouden: je aait gedachteloos over het etiket met je duim. Ik wil dat etiket zijn.
Ik vraag je of je zin hebt om nog een spelletje te doen, maar dan met mijn regels. De verliezer mag na iedere ronde kiezen om een kledingstuk uit te trekken of een wens in te willigen van de winnaar. Je lijkt even verrast, maar te zien aan de blik in je ogen ben je ook snel in voor nog wat spelletjes…
We verplaatsen ons naar een plekje waar we niet te zien zijn voor glurende ogen en zorgen voor nog wat drank. Let the games begin!
We beginnen met een potje pesten. Ik kies voor een spelletje wat snel gewonnen kan worden, uiteindelijk wil ik jou zo snel mogelijk uit de kleren hebben! Tenminste, daar had ik op gehoopt…. Ik verlies de eerste ronde en kies ervoor mijn jurkje uit te doen. Dat betekent wel dat ik nu al in mijn lingerie zit… Een grijs setje met veel kant wat dus weinig aan de verbeelding over laat. Mijn lijf toont jou dan ook duidelijk dat ik het even wat koud heb .. ik zie dat je blik dan ook op mijn borsten blijft hangen.
Ik mopper nog even dat het niet eerlijk is want jij hebt meer kledingstukken. Maar je lacht me vierkant uit en stelt terecht dat het mijn eigen regels zijn.
Oké, volgende ronde. Dit keer verlies jij en je verrast me. Je wil een wens van mij inwilligen. Ik vertel dat ik dat bierflesje wilde zijn. Dat ik wilde dat jouw handen mij streelden in plaats van dat bierflesje. Dus, ik vraag dat je mij in te smeren na de hele dag zonnen met de body milk. Ik leun naar voren en jij gaat achter mij staan en begint met het insmeren van mijn schouders en rug. Rustig laat je je handen over mijn lijf gaan en ik doe mijn ogen dicht en geniet. Je zegt dat niet overal goed bij kan, en ik mag op de tafel gaan liggen. Ik lig op mijn buik, en je gaat verder op mijn rug met insmeren. Het voelt zalig. Je handen gaan lager, op mijn onderrug, mijn heupen…daar ben ik altijd zo gevoelig. Ik heb een string aan, en ik voel je handen eerst zachtjes smerend, maar dan ook knedend, op mijn billen. Daar blijf je iets langer hangen dan nodig is… Ik hoor aan jouw ademhaling dat het jou bevalt… en mij ook! Ik merk dat ik mijn heupen iets oplicht, naar jouw handen toe, heerlijk.
Je gaat verder met mijn benen, heel netjes. Zo jammer. Dan vertel je mij dat ik me om mag draaien. Je vindt dat ik mijn bh uit moet doen, want ik heb topless gezond dus daar moet ook gesmeerd worden. Maar zo makkelijk maak ik het jou nog niet. Ik zeg je een stap naar achteren te zetten, wat je doet. Ik doe mijn bh uit, en smeer wat body milk op mijn borsten. En terwijl ik jou aankijk, smeer ik zelf heel langzaam en aandachtig mijn borsten in. Je biedt aan te helpen, maar dat is uiteraard nog niet nodig. Ik doe mijn bh weer aan, ga liggen met een tevreden grijns en vraag je verder te gaan met insmeren. Je gromt en vindt het niet eerlijk, maar ik herhaal zoals je mij al eerder zei: het zijn mijn regels. Je lacht en gaat verder met insmeren. Van mijn voeten door naar boven. Bij mijn liezen aangekomen, sommeer je mij mijn benen iets van elkaar te doen, zodat je alles kunt insmeren. Ik zie je grijns en weet, je voert iets in je schild. En dat klopt: met ronddraaiende bewegingen masseer je mijn bovenbenen en regelmatig raken je vingers mijn schaamstreek. Ik voel hoe je duim bij mijn lies iets onder mijn broekje gaat. Hoe je vingers “per ongeluk” mijn schaamlippen raken. Mijn adem stokt en ik kreun zacht. Ik kijk je aan en wil je vragen om meer… En dan grijns je smerig en gaat verder met mijn buik, schouders en je zegt dat je klaar bent. Shit. Maar ja, mijn regels…
Na nog een paar spelletjes zit jij alleen nog in je boxer en heb ik ook mij bh al moeten inleveren. Maar ik win weer dus ik ben aan zet! Een wens .. wat wens ik?? Ik realiseer me dat jij nog geen wens hebt kunnen doen omdat je al je kleding eerst hebt weg gespeeld, dus ik geef mijn wens aan jou….. en je verrast me door te zeggen dat ik vijf minuten met jou mag doen wat ik wil. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen en kleed jou verder uit. Het bewijs dat je opgewonden bent is duidelijk aanwezig. En ik heb me voorgenomen om daar vijf minuten lang van te genieten. Jij zet een stopwatch op de telefoon. Je zit onderuitgezakt op je stoel en ik ga op mijn knieën tussen jouw benen zitten. Ik kijk je aan terwijl ik het glijmiddel pak en mijn handen glad maak. En dan sluit ik langzaam mijn handen om jouw stijve en beweeg ze allebei. Je geniet zo te zien en kijkt verrast als ik een hand terugtrek terwijl mijn mond naar jouw ballen gaat. Ik beweeg mijn hand op en neer, lik zachtjes langs je ballen en draai rondjes met mijn tong. Jij kijkt naar beneden en ik kijk jou ik de ogen terwijl ik zachtjes zuig en lik tegelijkertijd. Ik wil zien hoe je reageert. Ik hoor je kreun en voel mijn eigen lijf reageren. Fuck.
Ik verhoog het tempo van mijn hand en mond, maar niet voordat ik je de belofte aftroggel dat je zult waarschuwen als je bijna komt. Ik blijf likken, zuigen en mijn hand bewegen. Als je kreunt dat je bijna komt, stop ik met bewegen en je kijkt me hulpeloos aan. Ga door, smeek je en je beweegt je heupen naar mij toe. Maar dat is niet mijn bedoeling, ik heb nog wel even de tijd… Wanneer ik merk dat de ergste spanning bij jou is gezakt, zet ik in op ronde twee… En ik sluit mijn mond om jouw stijve en neem deze zo diep mogelijk ik mijn keel. Heel langzaam beweeg ik, je stijve glijdt langzaam bijna uit mijn mond en dan neem ik m weer diep… En nogmaals… Ik verhoog het tempo… En de stopwatch gaat af.

Ik ga rechtop zitten, veeg mijn mond af, en vraag welk spel we nu gaan doen. Je kijkt me ongelovig aan. Vraagt me of ik het alsjeblieft wil afmaken. Dit weiger ik…tja, mijn regels hè. Je begint te lachen, weliswaar als een boer met kiespijn en gaat klaar zitten voor het laatste spel. Want dat de climax langzamerhand op de loer ligt lijkt mij wel duidelijk.
Ik hoop de laatste keer te winnen zodat ik een wens mag doen, maar helaas. Jij wint, en je wens is dat mijn laatste kledingstuk uit doe en dat ik liggend op de tafel plaatsneem. Dit is niet wat ik bedacht had! Ik had de wens willen hebben. Want ik wilde door je gevuld worden, door je genomen worden. Hard en zonder remmingen. Ik schets je dit scenario in de hoop dat je je bedenkt maar dat gebeurt niet. Nogmaals, fuck.

Als ik op de tafel lig, vertel je mij stil te blijven liggen en je dekt mijn ogen af. Ik probeer nog een tijd met je af te spreken hoe lang het mag duren maar dat laat je niet toe. Nu zijn het jouw regels…
Je waarschuwt dat de doek op mijn ogen moet blijven liggen omdat er anders consequenties zullen zijn. Ik voel mijn kruis reageren en ik hou met mijn handen de tafelrand vast. Even hoor ik je niet totdat je je mond om mijn tepel sluit. Koud! Je hebt een ijsklontje in je mond die je over mijn borst en rond mijn tepel laat glijden. Net als het het een beetje begint te wennen voel ik dezelfde kou op mijn andere tepel. Ik kreun en hol mijn rug, je zuigt en trekt zachtjes aan mijn tepels. Rolt hem tussen je vingers, bijt zachtjes.. Er schiet vuur door mijn onderlijf. Wat heerlijk. De ijsklontjes zijn weg, en je neemt ruim de tijd om mijn borsten nog verder te verwennen. Je ziet hoe ik daar op reageer, wat het met mij doet. Stilliggen lukt niet meer, en de doek glijdt op de grond. Tevreden grijnzend herinner je mij aan de consequenties, je legt de doek terug maar maakt hem nu iets beter vast. En weer hoor ik je weer even niet. Ik wacht een beetje angstig maar ook opgewonden op de consequenties. Misschien bedenk je je wel, en neem je me? Ineens voel ik iets op mijn tepels. Je plaatst klemmetjes terwijl je goed kijkt hoe ik reageer. Fuck. Na de schrik jaagt de geilheid door mijn lijf, ik kreun het uit. Ik hoor dat jij je adem inhoudt. En dit uitzicht maakt dat jij al je andere plannen vergeet. Mij zo te zien liggen maakt dat je mij dichter naar de tafelrand toetrekt, en doet wat ik van je vraag: je komt in me en neemt me. Hard en zonder remmingen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *