— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heimelijke ontmoeting

Ik parkeer mijn auto op het parkeerterrein achter de duinenrij en ben in afwachting van mijn minnaar. Ik focus mijn blik op de weg. Een rode Kangoo rijdt knisperend door het grint mijn richting op en voegt naast mij in.
We omhelzen elkaar gretig, we kussen elkaar onstuimig. Oh, wat zo’n natte, hete kus van hem iedere keer weer met me doet. Onze lippen zacht op elkaar, de tongen omstrengeld. We zuchten. Het begin van een spannende, erotische dag met lekker veel seks in het vooruitzicht.

We genieten van deze nieuwe, heimelijke ontmoeting. Een stralende dag, de zon schittert, de lucht is blauwer dan ooit. In de komende vijf uur proeven we elkaars lichaam in de vrije ruimte.
Na een lange wandeling vallen we neer op het naaktstrand aan de geurende duinrand nabij Callantsoog. De schaarse kleding gaat uit, we spreiden de handdoeken op het zachte zand. Lekker bloot liggen we al snel tegen elkaar aan. Zijn pik zie ik onmiddellijk zwellen en hard worden.

We keren ons naar elkaar toe en kruipen dicht tegen elkaar aan. Zijn pik zou zo naar binnen kunnen glijden, zo nat ben ik. Oh, wat verlang ik naar die warme staaf tussen mijn benen die me volledig vult met geiligheid. De blikken van de overige strandgangers voel ik opeens op me gericht.
“Kom”, zeg ik. “Laten we geen risico’s nemen, we gaan de duinen in.”
We kruipen onder het prikkeldraad door en klimmen steil omhoog door het warme zand. Ik loop achter hem en zie zijn strakke billen boven me. Mmm, in die heerlijke billen zet ik straks mijn vingers. In mijn fantasie voel ik dat heerlijke lijf al op me liggen. Opgeladen en vol energie staan we, bovengekomen, te turen over het duin.

We ontdekken een hoog liggend duinpannetje met een ‘platgelegen’ plek. Achtergelaten door genieters. Nu is het onze beurt; deze plek pikken wij vandaag in.
Ik ga op mijn rug liggen, klaar voor de eerste ontvangst van die dag. Zijn lichaam bovenop dat van mij. Ik laat me lekker stevig plat drukken, tegen het duin. Oh, wat een lusten komen er in me los. Ik omhels hem en ruik. Zijn handen grijpen naar mijn slanke taille en strelen me van boven naar beneden. Mijn benen spreiden zich wijd, zijn harde pik plaagt tegen mijn kut. Met een langzame, lange stoot graaft zijn harde jongen een kuil in mijn vochtige kut. Lekker diep.

We zitten vast in elkaar geklemd om nooit meer los te laten. De zon is warm, zijn lijf voelt heet. Er zit een vlieg op zijn schouder, een torretje op mijn arm. Ik glimlach. Vrijen in de vrije natuur is het mooiste wat er is. De kussen heftig, het gekreun niet van de lucht. Hij zet er beweging in.
“Pompen, pompen, lieverd”, fluister ik. Hij zet zijn handen naast me, trekt zijn lul terug en drukt zijn onderlichaam weer met een stoot diep in me. Als verrassingsaanval zet ik krachtig af naar mijn rechterkant en kom bovenop hem zitten. Zijn genotsstaaf voel ik diep in mijn spleet. Ik ga rechtop zitten en kijk met halfdichtgeknepen ogen om me heen. Ver kijk ik over het duin uit en voel me machtig. Een vaag warm briesje streelt mijn huid. Hier, hier zit ik in het duin, met een pik in mijn lijf.

Ik geniet. Ik hang wat achterover en voel zijn harde ballen. Ik knijp erin terwijl ik een witte streep hoog in de lucht waarneem. Hij kreunt zachtjes. Een jakkerend genot maakt zich van me meester. Met mijn vingers rol ik over mijn klit. Hij kneedt mijn borsten en draait aan mijn tepels. De opwinding stijgt. Ik verlaat zijn speer en omklem met mijn mond die heerlijke, enorme paal. Ik hoor een lange kreun. Dit is wat hij graag wil, dat weet ik. Hij staat vol in mijn hand. Met mijn tong draai ik rondjes rond zijn glanzende eikel. Het witte vocht loopt eruit en wordt spoedig een witte vloed.

Mijn wens gaat ook vandaag in vervulling. Hij zuigt intens aan mijn klit en bijt er zachtjes in. Het bijten veroorzaakt schokken. Ik schok en schok. Zwart voor mijn ogen, het ultieme gevoel voor mij. Daar kom ik van klaar, volledig. Alle denkbare standen voeren we uit. Heerlijk, er is geen haast. Uren de tijd, uren voor elkaar in het woeste helmgras. Het is romantisch dit keer, met hem. Door de toenemende hitte, pauzeren we regelmatig en nemen we flinke slokken uit de meegenomen flessen water. We glimlachen naar elkaar. “Nog een ronde?” spreken onze ogen.

De volgende ronde speelt zich af in zee. Nadat we urenlang gevreeën hebben op de top van het duin voelt het zeewater fluweelzacht aan op mijn naakte huid. Hij is er sneller door dan ik. Met branie komt hij op me af en neemt me liefdevol in zijn armen. We zakken omlaag. In de zee die spiegelglad is, trekt hij me tussen zijn benen naar zijn kruis. Ik voel zijn geslacht teder langs mijn been schuiven.
We kussen, voelen, spartelen, giechelen en kletsen. Eenmaal aan de kant zonnen we en praten we door. Ik voel het afscheid naderen. Als we op een nabij gelegen terras een biertje pakken, wordt het stil tussen ons. Na zo’n fantastische dag valt het afscheid altijd zwaar. Een kusje, een laatste kus bij de auto…dan is het voorbij.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *