— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nu of nooit 2

Dan voel ik warme natte lippen op mijn mond. Ik open niet eens mijn ogen, wist dat dit zou komen en laat het over me heenkomen. Het is Bram, dat weet ik. Met een zelfde rust neemt hij mijn onderlip tussen zijn lippen en zuigt er langzaam op. Ik open mijn mond, gereed om zijn tong te ontvangen. Langzaam maar onverzettelijk dringt hij met zijn tong bij mij binnen. Mijn mond is nat en warm en hunkert naar hem. Ik sla mijn tong om de zijne, laat het puntje over zijn tanden lopen. Ik ril als Ralf zijn duimen dieper in mijn warme poesje drukt. Ik probeer mijn benen te spreiden, maar mijn slipje en het gewicht van Ralf voorkomen dat.

Zijn duimen glijden langzaam uit mijn kutje en ik kreun gesmoord. Zijn duimen glijden omhoog door mijn bilnaad over mijn kontgaatje, blijven erop liggen. Ik voel zijn nagels krassen en het windt me op maar ik wil het niet. Ik strek mijn arm naar achteren en trek hem weg en mompel iets als: ‘nee, niet daar’. Hij laat zich gezeggen en tot mijn opluchting daalt hij weer af naar waar ik hunker en honger naar meer.

Een van mijn vriendjes had me eens zo ver gekregen dat ik mijn rozet voor hem openstelde. In een verzengende vrijpartij was de lust ons zover naar het hoofd gestegen dat ik alles goed vond, zolang het maar geil en opwindend was. Ik herinner me hoe ik mijzelf voorover boog, en hem mijn billen liet spreiden. De taal uit mijn mond, de druk op mijn sluitspier, de pijnscheut, de vreemde gewaarwording van die eigenaardige opwinding. Ik heb het maar zelden vaker gedaan. Het is alsof er eerst een knop om moet voor ik mezelf zo ver kan geven. De meeste vriendjes zijn nooit zover gekomen.

Ik voel dat Ralf zich opricht en mijn heupen beetpakt. Ik weet wat hij wil en draai me langzaam om. Voor het eerst in mijn leven laat ik mijn lichaam aan meer dan een jongen zien. Op het moment dat deze gedachte door mijn hoofd schiet bedenk ik me dat dit niet helemaal waar is. Zo’n drie jaar terug, op vakantie, gingen we met een grote groep vrienden naar het strand voor een kampvuur en een skinny-dip. We telden af en trokken als een man onze kleren uit en stormden de branding in. Minutenlang ravotten we in het warme water, onderwijl tastend en voelend aan alles wat interessant was, tot de jongens in een keer uit het strand op liepen en ons zeiden dat we een voor een het water uit moesten komen. We keken elkaar aan en om de beurt liepen we onder luid applaus het strand op, alsof we een modeshow gaven met niets anders dan ons eigen lijf om te tonen. Maar dat was hilariteit en niet de intimiteit, zoals ik die nu ervaar.

De intimiteit die me Bram’s hoofd laat grijpen terwijl ik me omdraai, hem op mijn lippen drukkend terwijl ik mijn ogen sluit. Bang voor de blikken van de jongens, omdat ik weet dat ze mij nu zullen bekijken. Ik weet mijn borsten, mijn buik, mijn poesje open en bloot voor hun ogen. Niet dat ik me schaam voor mijn lichaam. Geenszins, maar zo heb ik me nog niet eerder blootgegeven. Het is alsof de jongens het beseffen. Ze behandelen me met respect. Ralf wacht tot ik mijn heupen opricht, waarop hij rustig mijn string naar beneden trekt. Dan open ik mijn dijen en leg mijn benen elk aan een kant van zijn knieën.

Ik heb me altijd thuis gevoeld in mijn lichaam. Ik ken mijn sterke en zwakke punten en voel me er goed bij. Weet van mijn zachte buik, mijn iets te vrouwelijke bovenarmen. Niet dik, zelfs niet mollig, maar ook niet superslank. Maar ik weet ook van mijn billen en mijn borsten. Ik ken hun aantrekkingskracht op mannen. Niet groot, maar stevig en veerkrachtig. De blik van een man in opwinding kan niet liegen en ik weet wat ik zie als ik mijn bh of slip uittrek. Ik weet wat de aanblik van mijn opgerichte tepels uitricht. Ook nu zie ik de uitwerking in de ogen van Ralf, als ik mijn ogen voorzichtig opendoe en mijn blik naar hem opsla.

Bram komt eveneens overeind en laat zijn blik over mijn lichaam gaan. Ik ben me bewust dat ik het middelpunt van de aandacht ben. Ik laat de situatie op me inwerken. Zie Ralf tussen mijn benen, op zijn knieën, mijn slipje nog in zijn hand. Naast mijn hoofd, ook op zijn knieën, zit Bram. Omdat zijn billen niet op zijn enkels rusten zie ik zijn opwinding in zijn boxershort. De stof is vochtig. Mijn blik glijdt terug naar Ralf, en alsof hij mijn gedachten leest komt hij overeind en toont me zijn opwinding in zijn onderbroek. Dan laat ik mijn blik over mijn eigen lichaam glijden: mijn borsten, mijn buik, de donkere krullen tussen mijn benen. Zachtjes zeg ik: ‘Dit is niet eerlijk’.

Ze knikken.

Vrijwel tegelijkertijd komen ze overeind en trekken hun laatste kledingstuk uit. Ik kijk geboeid naar de tevoorschijn komende pikken. Opgericht, de aders gezwollen, als met een ingehouden woede, op het punt uit te barsten. Het is als altijd: de aanblik van een opgerichte, stijve penis doet me vloeien. Maakt me weerloos en beschikbaar. Zoveel als er te doen is over grote, dikke, lange pikken; van alle jongens met wie ik heb gevreeën ken ik er slechts twee die zich konden beroemen op de omvang van hun lul. De een was lang, erg lang. De ander dik, erg dik. En het was geen garantie voor goede seks, sterker nog. De beste seks totnogtoe heb ik gehad met Lars, een jongen met een minder dan gemiddeld bedeelde lul. Maar oh! Wat Lars kon…

Lars had het geduld om met zijn eikel minutenlang langs mijn vochtige schaamlippen te strijken. Soms neukte hij slechts het gootje boven mijn opening om bij elke stoot zachtjes tegen mijn clit te stoten. En dan, net als ik dacht dat hij mij eindelijk (hoor je dan mijn smeken niet!!) zou binnendringen deed hij niets anders dan ronddraaien met zijn eikel tussen mijn soppende lippen. Terwijl ik klagend onder hem lag, mijn benen om zijn middel geslagen en tevergeefs proberend om zijn lichaam naar mijn hunkerende kut te trekken.

Bram’s eikel glinstert van het vocht. Hij heeft zijn handen op zijn bovenbenen en laat me rustig naar zijn geslacht kijken. Dan draai ik mijn hoofd bij en zie Ralf lul verrijzen boven mijn eigen schaamharen. Ik kan niet zien of zijn zak, net als Bram, rustig maar vol tussen zijn benen bungelt. Het is een wonderlijke speling van de natuur, denk ik vaak, dat ik als vrouw zo gefascineerd kan worden door zo’n lelijk lichaamsdeel. Nog altijd doet het omvatten van de ballen van een man mij huiveren; jaagt het een nieuwe scheut van opwinding door mijn lijf. Een forse kneep met mijn vingers en hij ligt kermend op de vloer. Maar het wil niet. Als ik mijn handen om de mannelijke zak leg, word ik
willoos, val ik open, glijd ik weg.

En nu gebeurt het weer.

Bram – voorover gebogen, met zijn lippen op mijn mond – gromt als ik mijn hand om de basis van zijn lul sla. Zijn zak bungelt tussen zijn harige, opgerichte dijen. Mijn nagels krassen over de gerimpelde huid van zijn zak, trekken onzichtbare lijnen van zijn bilnaad naar zijn liezen. Onderwijl strijkt zijn vinger langs mijn kaak, over mij hals, tussen mijn borsten door. Mijn tepels hunkeren en hij weet het.

Ik krom mijn rug om mijn borsten op te drukken en voel de handen van Ralf onder mijn billen verdwijnen, zijn duimen in mijn liezen. Met zijn handen masseert hij mijn billen terwijl zijn duimen mijn schaamlippen opentrekken. Ik weet van mezelf hoe vochtig ik kan zijn. En ik weet dat ik nat ben.

Drijfnat.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *