— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Viva Espagna

Kilometer na kilometer schiet het asfalt van de Spaanse snelweg voorbij. Het is al laat en donker en buiten valt er niet veel meer waar te nemen dan de witte strepen op de rijbaan.
Ik ben moe van een dag lang Spaanse cultuur opsnuiven en het bezoeken van toeristische attracties. We waren vanochtend al vroeg op pad, mijn man en ik en ik ben blij dat we nu op de terugweg zijn. Moe maar voldaan en met een vreselijke honger. Het is al weer enkele uren geleden dat we iets gegeten hebben en ik ben zo langzamerhand wel weer toe aan een maaltijd.

Op het verkeersbord langs de weg kondigt het pictogram van een gekruist mes en vork een restaurant aan. Mijn man rijdt de afrit naar het tankstation en het restaurant op. De duisternis wordt wreed verstoord door een overdaad aan licht. Het restaurant blijkt selfservice te zijn. Als we binnenkomen is de zaak vrijwel leeg. Een paar, na ik aanneem vaste klanten, zitten aan de bar. Obers zijn bezig met het drogen van glazen en het poetsen van de lege tafeltjes.

We lopen met ons dienblad langs de vitrines met etenswaren. Gezien het late uur is niet alles meer op voorraad maar zonder al teveel moeite weten we toch nog een respectabele maaltijd samen te stellen. En gaan aan een leeg tafeltje in de hoek van het restaurant zitten en laten het ons smaken. Beide zijn we loom van de hele dag actief zijn en de lange rit. Nu mijn maag weer gevuld is voel ik me ook weer een stuk fitter als daarnet op de snelweg. We zitten nog wat gezellig na te tafelen en observeren de mannen aan de bar.

Al onder het eten had ik met enige regelmaat het been en de knie van mijn man tegen mijn been gevoeld. Onder tafel zat hij met mij te voetje vrijen. Af en toe gleed zijn hand over mijn bovenbeen richting mijn dijen. Naarmate mijn maag zich meer vulde, begon ik ook zijn aandacht meer en meer op prijs te stellen. Ik beantwoordde zijn strelingen door terug te strelen met mijn been. Ik voelde een lichte opwinding. Maar ja, wat doe je met dat gevoel midden in een leeg Spaans wegrestaurant.

Ik stelde voor om verder te gaan en gaf aan eerst nog even naar het toilet te willen. Ik liep de trap af de grote verlaten toiletruimte in. Alles zag er bijzonder schoon uit en erg verzorgd. Een lange rij wasbakken met grote spiegels en een heleboel deuren. Ik stapte één van de toiletten binnen, knoopte mijn broek los en liet in een beweging mijn broek en mijn slip van mijn billen zakken. Toch altijd weer een opluchting als je even ontspannen kunt plassen.

Plotseling werd er op de deur geklopt. “Doe eens open…” hoorde ik een stem zeggen waarin ik duidelijk de stem van mijn man herkende. Ik opende de deur en wilde hem net vragen wat er aan de hand was. Zodra de deur open was drukte hij me het toilet weer in, sloot de deur achter zich en begon me hevig te kussen. Nog voor ik iets kon zeggen voelde ik zijn tong tussen mijn lippen glijden. Hij trok mij tegen hem aan en ik voelde een harde bobbel tegen mijn onderlijf aandrukken. Zijn handen knepen in mijn billen en zijn tong zocht in mijn mond naar mijn tong. Opwinding maakte zich meester van mij. Ik voelde zijn handen overal; op mijn billen, op mijn borsten en in mijn kruis. Ik voelde de opwinding in mijn lijf maar ook de angst om hier betrapt te worden.

Zijn handen maakten mijn broek weer los en met dezelfde beweging trok hij mijn broek en slip van mijn billen. Terwijl zijn handen onder mijn bloes gleden en mijn borsten begonnen te kneden, ging hij op de wc zitten. Mijn tepels priemden tegen de stof van mijn bh. Zijn mond plaatste zoenen op mijn buik en zijn tong schoot door mijn navel heen. Lager ging zijn mond en zijn tong baande zich een weg tussen mijn schaamlippen. Het puntje van zijn tong begon me zacht te likken vlak boven mijn klit.

Enerzijds geleid door de in mij opgewekte geilheid en anderzijds luisterend of ik toch niet iemand hoorde liet ik hem zijn gang gaan. De spanning was erg opwindend. En ik voelde dat ik natter en natter werd. Ik beet op mijn lippen om maar geen geluid te maken.
Een van zijn handen kwam zijn tong helpen. Langzaam gleden twee vingers in mijn kut en begonnen zachtjes te bewegen en mijn geile plekje te masseren. Terwijl zijn tong mijn klit bleef verwennen. Door de spanning en de opwinding voelde ik dat dit niet lang meer zou duren. Ik voelde mijn onderlijf samentrekken en beet op mijn hand om het maar niet uit te schreeuwen. Mijn kut gloeide helemaal en ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen. Met mijn vrije hand drukte ik zijn hoofd nog stijver tegen me aan. Snel en hevig voelde ik het geil naar mijn kut stromen. Schokkend met mijn billen tegen de koude wc deur kwam ik klaar. Mijn kut kneep zich samen om zijn vingers en ik trok zijn hoofd weg bij mijn klit.

Hij stond op en kuste mijn mond. Duwde me naar voren. Ik leunde met mijn hand op de spoelbak en één op de wc bril. Achter me hoorde ik het geluid van zijn riem die losgemaakt werd. Ik keek over mijn schouder en zag dat hij zijn broek liet zakken en zijn pik recht naar voren stond, klaar om in me te komen. Ik duwde mijn billen naar achteren en zei zacht; “Kom in me! Neem me…”.
Zachtjes bracht hij zijn eikel naar mijn kut en moeiteloos voelde ik zijn hete, harde paal naar binnen glijden. In één stoot helemaal diep in me. Ritmisch begon hij me stevig te neuken. Waarbij ik opnieuw op mijn lippen beet om maar geen geluid te maken.

Plotseling hoorde ik één van de toiletdeuren naast ons dicht slaan. Ik schrok en wilde rechtop gaan staan. Hij hield me echter tegen en liet zijn lul geruisloos in mijn kut heen en weer glijden. Het enige wat ik hoorde was het ritselen van de stof van onze kleding en de kleding van die andere vrouw. Even later hoorde ik haar plas in de wc klateren. Terwijl die pik maar in me bleef bewegen. Om te voorkomen dat we gehoord werden besloot ik de wc door te trekken zodat het geluid van het spoelwater ons geluid zou overtreffen. Op dat moment dat het water door de wc spoelde voelde ik zijn pik in mij tot een orgasme komen.

Het hete geil gutste in mijn vragende kut. Zacht kreunend spoot hij zijn pik in me leeg. Heerlijk heet voelde het in mijn kut en ik voelde dat ik opnieuw klaar zou komen. Met nog een paar stoten van zijn nog harde pik bracht hij me opnieuw naar een hoogtepunt. Wild bewoog ik mijn kut mee in het ritme dat hij aangaf. Naast me hoorde ik de vrouw haar wc doortrekken. Dat was het moment waarop ik me liet gaan. Een nieuwe golf van geil stroomde door mijn onderlijf. Wild schokkend met mijn onderlijf voelde ik de spieren in mijn kut ritmisch samentrekken en weer ontspannen. Bijtend op mijn onderlip en snakkend naar adem bereikte ik het hoogtepunt. Zacht fluisterde ik; “Ik kom…”

Langzaam kwam ik weer op adem. Ik voelde zijn pik langzaam zachter worden. We trokken onze broeken weer aan. En gaven elkaar nog een innige kus. Even luisterde ik aan de deur of ik buiten nog wat hoorde. Het leek stil en ik opende de deur. Er was niemand meer en de ruimte was net zo verlaten als daarvoor. In de spiegels boven de wastafels zag ik mezelf. Mijn gezicht was rood van opwinding. Snel verlieten we de toiletruimte en gingen de trap op. We liepen door het restaurant op weg naar de uitgang.
De Spanjaarden zaten nog steeds aan de bar. Ik had het gevoel dat iedereen aan ons kon zien wat we gedaan hadden. Met het schaamrood op onze gezichten liepen we door. Er zat nu ook een vrouw aan de bar. In het voorbijgaan glimlachte ze. “Zou zij net …?”

Buiten gekomen stapten we in de auto en moesten we smakelijk lachen. We reden de snelweg weer op en vervolgden onze weg. Op onze gezichten een voldane glimlach. En tussen mijn benen mijn kut, die nog heerlijk nagloeide.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *