— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Niet gezien

Trek iets dagelijks aan, iets waar je ook in werkt. Ik wil je zien zoals je bent als je me mailt….” Dat waren de enige instructies via de e-mail, de enige vorm van contact die we tot dusver hebben gehad. Het is zover, ik ga mijn straf krijgen! (Hoop ik).

Aangekomen bij het opgegeven adres, loop ik de hal binnen. Er hangt een aparte sfeer. Ik ruik een soort wierrook, overal Oosterse beelden. Zal wel de invloed van je oosterse vriendin zijn, denk ik. In een cirkel van kaarsen ligt een briefje en een blinddoek. “Omdoen en op het kussen gaan zitten.” Oké, kort en streng, dat belooft wat. Ik kijk nog even om me heen – nu het nog kan – en zie achter me een groot dik kussen liggen. Geblinddoekt ga ik zitten en wacht…
Er trekt een koude tocht langs mijn nek, ik ril even. Zwoele rimboemuziek op de achtergrond. Je hebt de details uit mijn e-mails goed onthouden! Dan ineens een hand onder mijn oksel die me vrij bruut op mijn voeten probeert te sleuren. Ik schrik, maar werk mee. Je hebt me gezegd je te vertrouwen… maar ja, ik ken je niet eens! Warme adem in mijn nek, een bekende parfumlucht.
‘Je ruikt lekker. ’ Een vrouwenstem? ‘Heb je haar toch zover gekregen?!’
Voorzichtig begeleidt ze me naar… ja, waar naartoe eigenlijk? Ah, een trap, naar boven dus.

We staan stil. Je vriendin (althans, ik neem aan dat het je vriendin is) houdt mijn handen zachtjes vast. Dan ineens, iets zachts maar dwingends om mijn linkerpols. Het wordt aangespannen. Shit, mijn handen worden vastgebonden. Ik voel de spanning in mijn lijf stijgen. Mijn tepels beginnen te zwellen boven de rand van mijn ¼-cup bh. Stevig geboeid worden mijn handen langzaam omhoog getrokken, hoger en hoger. Ik begin aardig opgerekt te worden en balanceer zo langzamerhand op de bal van mijn voet! Ik sta helemaal strak, lekker, al mijn spieren en zenuwen op scherp. Hoor een gek geluid, snip-snip-snip… een schaar! Terwijl iemand mijn schoenen uittrekt (pumps voor de gelegenheid), voel ik de schaar onderaan mijn broekspijp beginnen te knippen. Nadat mijn broek en jasje zijn weggeknipt, sta ik in alleen mijn slipje en een strak wit shirtje. In mijn uitgestrekte toestand is het shirtje te kort om mijn strakke buik te bedekken. Iemand blaast tegen mijn kruis, waarop direct mijn klitje reageert. Een warme hand streelt mijn buik.

Splash! Een emmer koud water wordt over me heen gegooid. Ik schud in de touwen, voor zover dat gaat. Mijn dunne witte shirtje schijnt nu waarschijnlijk volledig door, mijn tepels overduidelijk priemend in de stof, de contouren van mijn sexy bh-tje duidelijk zichtbaar. Maar niet voor lang, ze worden ook weggeknipt.
Een klem wordt op mijn tepel gezet, doet net niet echt pijn. Het voelt lekker, totdat… er hangt een apparaatje aan de klem, wat begint te trillen! Nog één, op mijn andere tepel, ik word gek. Mijn tepels worden opgerekt en “gemasseerd”, zo hard als ik nog nooit heb meegemaakt, heerlijk. Terwijl ik zichtbaar sta te genieten, word ineens een kleine, rubberen penis in mijn mond geduwd die daarna wordt vastgezet met een leren band.
‘Zo, ga daar maar even lekker op sabbelen, ik wil je niet meer horen!’ Je hebt een mooie stem, heel anders dan ik had verwacht. Past ook niet bij deze omstandigheden, veel te lief en warm. Het geeft me vertrouwen.

Mijn slipje wordt bruut tussen mijn billen getrokken en langs mijn kutje geschuurd. Pets! Een scherpe tinteling trekt door mijn linkerbil, nadat er hard op is geslagen met iets wat veel weg heeft van een plank. Ik wil gillen, maar kan alleen maar op de “penis” in mijn mond sabbelen. De pijn trekt een beetje weg als er een warme, natte mond op mijn zere bil geplaatst wordt. De mond gaat weg en nog een ferme tik volgt, terwijl mijn tepels inmiddels beurs aanvoelen van de “trilklemmen”.

M’n billen, inmiddels gloeiend en warm, worden plotseling aangeraakt door… twee heerlijk zachte borsten. Ik voel de stijve knopjes over mijn zachte vlees glijden, zachtjes strelend over het tere, roodgeslagen vlees. Dan één borst die door mijn spleetje heen en weer wrijft, de tepel zachtjes tegen mijn sterretje drukkend. Ik ben inmiddels drijfnat tussen mijn benen.
De trilapparaten aan mijn tepels worden uitgezet en de klemmen verwijderd. Wat een heerlijke opluchting, hoewel het gevoel zondermeer geweldig was! Mijn nog altijd strakgespannen borsten worden heerlijk zacht gestreeld, daarna gekust door een warme zachte mond, een tong verstrengeld om mijn beurse tepels.

Een zacht, zoemend geluid bij mijn oor, een stevige hand om iedere borst. Het zoemende geluid wordt zachter, verdwijnt? Nee, het is gewoon verder weg, gaat naar beneden. Ja, daar is het weer, tussen mijn benen! Mijn slipje wordt verwijderd en zachtjes wrijft de vibrator tussen mijn schaamlippen heen en weer. Zalig, heerlijk, verrukkelijk, dat zachte materiaal tegen je lipjes wrijvend, een lichte trilling verspreidend. Hmmm ja, duw hem maar even tegen mijn klitje, ja daar! Ik hang te schudden in de touwen, aan mijn polsen, gekneveld en geblinddoekt. Ik hoor een camera klikken en wil je tegenhouden, maar hoe? De vibrator schuift gretig in mijn soppende-geluiden-makende kutje en een tong flitst over mijn harde klit. Het geeft niet meer, maak jij maar foto’s, als dit gevoel maar doorgaat! Ik wil keihard klaarkomen, in deze positie.

Net als ik voel dat ik heftig ga klaarkomen, wordt de vibrator verwijderd en stoppen alle andere aanrakingen. Ik kronkel heftig, smekend om meer, maar jullie geven niet toe. Ik voel hoe jullie me – lachend – bekijken, elkaar kussen en strelen. Ik wil ook, ook vastgehouden worden, jullie naakte lichamen om me heen, kussen, strelen, opwinden, klaarkomen. Ja, ik wil klaarkomen, alsjeblieft laat me klaarkomen!
De trekkracht aan mijn armen wordt opeens verminderd, ik word losgemaakt. Oh nee, niet helemaal, mijn handen blijven geboeid. Weer word ik meegenomen, neergezet in een stoel, weer vastgebonden. De knevel wordt uit mijn mond gehaald waarna direct twee tongen mijn lippen verkennen. Aaahh, heerlijk die natte aandacht voor mijn lippen en tong. Ik voel zachte borsten tegen mijn arm duwen terwijl de mijne stevig gekneed worden door twee grote handen. Eén tong begint aan een algehele verkenning van mijn lichaam, likt me vanuit mijn nek, via mijn borsten en buik, mijn natte kutje, mijn dijen, knieholtes tot aan mijn tenen. Ik geniet volop, gestimuleerd door de andere tong die nog steeds in mijn mond ronddoolt.

Ik voel een rubberen penis mijn schaamlippen verkennen, om vervolgens beheerst en volledig naar binnen te glijden. Heerlijk rustig word ik genomen door je vriendin, terwijl jij zo te horen haar borsten en je eigen piemel masseert. Ik hoor hoe ze je op probeert te zwepen met geile woordjes, wat bij mij in ieder geval werkt. Ik begin weer te trillen en sta op springen als ik ineens jouw sperma over me heen voel komen. Overal kleverig zaad, op mijn gezicht en mijn borsten, op mijn buik. De voorbinddildo wordt vervangen door drie enthousiaste vingers en als ik net opstap op de eerste golven van mijn orgasme, begint een hete tong het zaad van mijn buik op te likken, een spoor naar boven trekkend, de plakkerige massa van mijn borsten opzuigend, om te eindigen in een heftige tongzoen en nog heftiger orgasme!

Een paar minuten lig ik na te hijgen, volkomen in trance en zonder aandacht van of voor jullie. Als mijn handboeien en blinddoek eindelijk afgedaan worden, kijk ik in de mooie ogen van je vriendin. Ze geeft me een dikke kus; ik proef nog steeds je zaad op haar lippen. We omhelzen elkaar even en ik voel weer haar prachtige borsten tegen mijn afkoelende lijf.
‘Hij is al gegaan, hij wilde niet dat je hem zou zien’, zegt ze.
‘Dan moet ik nog maar een keertje terugkomen!’, antwoord ik.
‘Ik ben Yvet’, stel ik me voor en we nemen op de bank een glaasje wijn. Nou heb ik je nóg niet gezien…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *