— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Klussen

Het begon allemaal ruim een jaar geleden, toen ik in het schuurtje van mijn vader zelf een konijnenhok moest opknappen. Enerzijds omdat ik vond dat ik als jonge, moderne vrouw dat zelf wel moest kunnen en anderzijds omdat mijn vader vond dat, als ik een konijn wilde, ik er ook zelf voor moest kunnen zorgen. Nu de hele familie van huis was, kon ik naar hartelust te keer gaan in de schuur zonder dat ik iemand tot last was.

Het was een erg warme zomerdag en ik had voor deze klus dus een oud zomerjurkje uit de kast getrokken. Met de schuurmachine van mijn vader in de hand begon ik optimistisch aan deze, naar later bleek, opwindende opdracht. Zo goed en kwaad als het ging begon ik. Jezus, wat trilde dat ding. Ik moest het echt goed vasthouden en daarbij maakte het ook nog een enorme herrie. Door de hitte en de inspanning liepen al snel de zweetdruppels over mijn lichaam en moest ik door mijn zweethanden het apparaat wat steviger vasthouden. Om de grip nog wat te vergroten klemde ik het half tussen mijn dijbenen. De trillingen van het machientje veroorzaakte daarbij een intense kriebeling en bij elke beweging met het apparaat bereikte het ook mijn meest gevoelige delen.

Plotseling schrok ik weer bij mijn positieven en vluchtig maar opgewonden keek ik uit het raampje van de schuur om te zien of ik niet betrapt was. Natuurlijk was er niemand te zien. Het huis van de buren waar dit raampje op uit keek, wachtte immers al enige weken op nieuwe bewoners. Daar de kust veilig leek, ging ik weer vrolijk verder met het schuurwerk. Ik kon dat lekkere gevoel van daarnet echter niet vergeten en langzaam maar zeker werd mijn onderbuik weer naar die trillende machine getrokken. Na mijzelf op deze wijze steeds meer te hebben opgewonden trok ik snel mijn jurkje omhoog. Ik deed mijn slipje opzij en duwde met mijn schaamlippen tegen één van de ronde, trillende handvatten.

Ik dacht dat ik helemaal gek werd van opwinding maar keek toch nog snel even door het raampje naar buiten omdat ik mij niet helemaal zeker voelde dat ik alleen was. Ik gleed met mijn lipjes van voor naar achter over het handvat waarbij de afwisseling tussen de trillingen van mijn clitoris tot mijn kontgaatje mijn hele lichaam in extase bracht. Mijn inmiddels kletsnat geworden kutje liet ik met een felle kreet over het trillende handvat heen zakken. Ik wist dat het niet lang meer zou duren of ik zou een ongekend orgasme bereiken.

Juist op dat moment hoorde ik een stem achter mij roepen: ‘goedemorgen, buurvrouw, aan het klussen?’
Toen ik verschrikt omkeek en mijn blijkbaar nieuwe buurman het schuurtje binnenstapte, snapte hij met één blik wat er gaande was en verontschuldigde zich terwijl hij er direct vandoor wilde gaan. Ik schaamde me enorm maar tegelijkertijd was ik al te ver onderweg en wilde maar één ding en dat was het orgasme.

‘Nee, wacht. Kijk naar me, alsjeblieft, kijk naar me’, smeekte ik.
Hij draaide zich om en aarzelend ging hij op een krukje zitten.
‘Weet je het zeker?’, vroeg hij nog twijfelend.
Ik reageerde er niet op en was inmiddels al weer heftig bezig met mijzelf en die trillende reuzenvibrator. Het was nog een knappe vent ook, met een mooi door de zon gebruind lichaam en een witte, korte broek waar al snel een indrukwekkende bobbel in verscheen. Toen hij van opwinding zijn enorme pik uit zijn broekje haalde en zich begon af te trekken wond mij dit nog verder op en bereikte ik mijn eerste, heftige orgasme.

Ik knielde voor hem en zoog zijn pik in mijn mond terwijl ik mij verder vingerde. Na slechts een paar halen met mijn mond voelde ik zijn spieren al samentrekken en spoot hij zich helemaal leeg in mijn gulzige mond en kwam ook ik voor een tweede keer klaar.
‘Jean de Bont. Ik ben de nieuwe buurman, aangenaam’, was het enige wat hij na enige minuten wist uit te brengen. Daarna wandelde hij, ongetwijfeld verbaasd over zijn nieuwe woonplek, terug naar zijn eigen tuin.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *