— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een dagje naar de stad

Het beloofde een warme dag te worden en toen ik ’s ochtends wakker werd stond mijn hoofd niet naar werken. Integendeel, in mijn bed, tussen de lakens voelde ik me heerlijk ontspannen en relaxed. Ik besloot om me vandaag eens heerlijk te gaan verwennen. Lekker de stad in en wellicht iets leuks voor me zelf kopen. Wat trek ik aan vandaag? Iets lichts, iets luchtigs, iets waar ik me lekker in voel.

Mijn oog viel al snel op een dun zwart jurkje. Ik legde het klaar voordat ik ging douchen. Onder de warme waterstraal beroerde ik mijn borsten, mijn tepels en streelde mijn hele lijf. Ik begon meteen te gloeien. Het werd tijd dat weer eens een echte man aandacht aan me besteedde!

De ene gedacht lokt uiteraard de andere uit. Een heerlijke man. Iemand die me weer eens zou verwennen! Ik voelde dat de liefde in de lucht zat en ik bedacht om vandaag mijn jurk te dragen zonder iets eronder. Gewoon over mijn blote lijf heen. Toen ik eenmaal over straat liep genoot ik van het gevoel. Ik voelde de wind tussen mijn benen spelen. De zachte stof van mijn jurk schuurde tegen mijn borsten. Kortom, ik voelde me op en top vrouw en zette direct koers naar de markt.

Daar was het al een gezellige drukte. Ik keek m’n ogen uit en stopte bij een kraampje met bh’s en strings. Naast mij stond een aantrekkelijke man iets uit te zoeken. Was het voor z’n vrouw? Voor z’n vriendin? Ik merkte dat hij me zag en dat hij gecharmeerd van me was. Dat was zeker wederzijds, dus ik schoof een stukje naar hem toe.

‘Kan ik je misschien helpen?’, vroeg ik aan hem. ‘Zoek je iets speciaals? En voor wie?’
De man keek me vriendelijk aan. ‘Het is voor een vriendin van me en ze heeft ongeveer het figuur van jou.’ We rommelden wat in de spulletjes, maar konden niet echt iets vinden. ‘Voor echt iets moois zul je naar een speciaalzaak moeten’, zei ik. ‘Ik wil je wel adviseren.’’Dat is een goed idee’, zei de man. ‘Maar laten we eerst even iets gaan drinken. Ik weet hier om de hoek een leuk terras.’

Hij nam me bij de arm en leidde me door de drukte heen. Tijdens het lopen raakte hij met zijn elleboog mijn borsten aan. En welkome tinteling ging door me heen. We arriveerden als snel op het terras en vonden een tafeltje. Ik voelde me heel licht in mijn hoofd. Had vast te maken met de naaktheid onder mijn kleren. Terwijl ik ging zitten waaide mijn jurk iets op en ontblootte mijn benen totaal. Zou hij het gezien hebben? Ik keek hem aan, maar hij liet niets merken. ‘Wat een prachtige man is dit’, dacht ik. ‘Daar wil ik vandaag beslist iets mee.’

De ober bracht al snel de bestelling en de man stelde zich aan me voor. ‘Mijn naam is Kees.’ ‘Denise’, zei ik en nam een slok van mijn koffie. Ik leunde over het tafeltje naar voren en nam hem in me op. Kees had hierdoor een prachtig uitzicht op mijn borsten. Ik merkte dat het hem niet onberoerd liet. Hij schoof wat dichter naar me toe en vroeg: ‘Wat doet een prachtige vrouw als jij alleen op de markt?’

Zijn gezicht was nu vlak bij mijn gezicht en ik had niet direct een antwoord. Kees zweeg ook en schoof wat dichterbij en pakte mijn arm vast. Van die arm naar mijn borsten was een klein stukje. Langzaam betastte hij ze. Ik merkte dat ik het er warm van kreeg. Mijn tepels werden al snel keihard en priemden duidelijk zichtbaar door de stof van mijn dunne jurkje. ‘Laten we naar de Bijenkorf gaan’, stelde ik voor.

De sfeer tussen ons was in snel tempo geheel veranderd. Kees stond op, pakte me bij mijn arm en leidde me door de drukke mensenmenigte de Bijenkorf in. Op de parterre waren dames bezig met een demonstratie van hun nieuwste parfum en andere aanverwante heerlijk ruikende artikelen. Ze hadden genoeg belangstelling en ook Kees en ik bleven even stilstaan. We stonden midden tussen een grote groep mensen. Kees stond achter me en sloeg langzaam een arm om mijn middel. Met zijn andere arm streek hij over mijn heupen, langs de stof van mijn jurkje naar beneden over mijn blote benen. Tergend langzaam kroop zijn hand langs de binnenkant van mijn benen langzaam omhoog. Ik was inmiddels behoorlijk nat en geil geworden.

Toen zijn hand mijn kutje beroerde, en hij ontdekte dat ik volkomen naakt was, voelde ik zijn adem stokken. Hij streek heel langzaam over mijn schaamlippen en stak zijn vinger een klein stukje naar binnen. Ik was kletsnat. Kees’ vinger ook, en daarmee beroerde hij heel zacht mijn clitoris. Er ging een siddering van genot door me heen en ik merkte dat het Kees ook niet onberoerd liet. Hij verstevigde zijn greep op me en drukte zich tegen me aan. Door de stof van zijn broek heen kon ik voelen hoe opgewonden hij was.

Ik keek om me heen en zag dat de dames de totale aandacht van hun publiek hadden. Niemand van de aanwezigen had in de gaten wat zich tussen ons afspeelde! Ik reikte met m’n handen naar achteren en raakte de bobbel in zijn broek aan en begon hem zachtjes te kneden. Kees liet me met één hand los en maakte de knoop van zijn broek open. Hij bewoog zijn bekken tegen me aan, duwde mijn hand weg, deed zijn rits naar beneden en haalde zijn penis uit zijn broek.

Hij legde zijn hoofd in mijn nek en gromde zachtjes van genot. Vervolgens duwde hij een knie tussen m’n benen, spreidde m’n benen iets, ging heel zachtjes door zijn knieën en schoof zijn penis tergend langzaam bij me naar binnen. Wat was hij groot! Hij schoof heel langzaam en heel rustig in en uit me, terwijl hij me stevig vasthield. Ik sloot m’n ogen en liet me meevoeren op golven van genot, terwijl ik de vingers van Kees met mijn clitoris voelde spelen.

Kees duwde zijn hoofd in mijn nek, en hijgde heel zachtjes vlak bij mijn oor. Wat een opwinding en dat allemaal zonder geluid te maken! De buitenwereld had niets in de gaten, maar wij waren ons steeds meer bewust van elkaar en van elkaars ademhaling. Op een gegeven moment hoorde ik hoe Kees zijn adem inhield. Hij verstevigde zijn greep op me en ik voelde hoe hij zijn warme zaad in me spoot. Hij smoorde zijn gekreun in mijn nek. Het was zo geil dat ook mijn orgasme niet lang meer op zich liet wachten. Gelukkig had Kees het door en hij legde zijn hand op mijn mond, terwijl er lange golven van genot door mijn lichaam gingen.

Zo stonden we daar bij elkaar en in elkaar. We durfden ons even niet meer te bewegen. Kees trok na een tijdje zijn verslapte penis uit me, en bracht zijn kleren weer in orde. Ik voelde het zaad langs mijn benen naar beneden lopen. Snel hebben we even een toilet opgezocht en onszelf weer toonbaar gemaakt.

De rest van de middag hebben we op de lingerie-afdeling doorgebracht. Daar heb ik alles gepast wat er maar voorhanden was. Uiteindelijk kocht Kees iets moois en liet het feestelijk verpakken. Bij het afscheid drukte hij het pakje in mijn handen. ‘Ik heb nog nooit op zo’n originele manier een cadeautje uit kunnen zoeken’, zei hij. ‘En nog nooit zeker geweten dat het paste. Dit is voor jou, en ik hoop nog vele mooie en geile momenten met je mee te mogen maken.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *