— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verboden verlangens

Sinds kort heb ik een nieuwe relatie. Mijn vriend is geweldig. We kunnen overal over praten en omdat alles nog zo nieuw is, beleven we veel spannende momenten in bed. Elk weekend brengen we samen door. En na elkaar een hele week niet te hebben gezien is het heerlijk om elkaar weer vast te pakken, zijn armen om me heen te voelen en vlak voor het slapen gaan nog even te vrijen. Zijn handen overal, opwindende woordjes in mijn oor. Als we naakt in slaap vallen, voel ik me gelukkig.

Inmiddels heb ik ook al zijn vrienden ontmoet en natuurlijk de hele familie. Iedereen ziet ons als het perfecte stel en ik mag zeker niet klagen. Zijn beste vriend vertelt me ook elke keer dat ik de eerste vriendin ben met wie hij het ook goed kan vinden. Dan glimlach ik verlegen. Hij heet Max en is het tegenovergestelde van mijn vriend. Heel lang en breed, stevige armen en grote handen. Hij heeft meerdere piercings en is moeilijk te peilen.

Ook dit weekend komt hij langs en weer verdrink ik in zijn mysterieuze blik. Mijn vriend schenkt koffie in en ik weet mijn aandacht los te maken van Max. Sinds enkele weken droom ik ’s nachts over hem. Het maakt me in de war. Dan kleedt hij me uit en verleidt me om eenmalig met hem te vrijen. Hij verwent me dan zodanig dat ik me afvraag waar mijn onderbewuste het vandaan haalt.

Mijn vriend heeft eens de opmerking gemaakt dat Max jaloers op hem is omdat hij mij als vriendin heeft. Max is al een tijdje alleen en gek op mooie vrouwen, met wie hij het ook nog eens goed kan vinden. Ik voel hoe zijn ogen me uitkleden bij elke ontmoeting. Maar sinds kort geniet ik daar van.

Een paar uur later staan we in de discotheek waar we elke zaterdag heen gaan. Max haalt drankjes en ik klets met mijn vriend. We lachen, zoenen en raken elkaar steeds even aan. Als Max terugkomt, stoppen we meteen. Hij slaakt een diepe zucht, mijn vriend lacht erom en zegt: “Je mag haar af en toe wel even vasthouden hoor”. Het is een grapje, maar Max speelt het spel mee en trekt me van de barkruk af. Zijn sterke armen omklemmen mijn lijf. In zijn omhelzing voel ik me opeens heel klein en als hij me nog steviger vast zou houden, dan kan ik wel eens breken. Maar het is heerlijk.

Ik ruik zijn lekkere luchtje, leg mijn handen op zijn rug en druk mezelf nog steviger tegen hem aan. Ik wil dat hij me optilt en mijn benen in zijn zij legt. Ik vergeet de realiteit en druk mijn buik tegen zijn onderlijf. Een kreuntje ontsnapt mijn mond als ik voel dat hij dezelfde opwinding ervaart. De harde muziek dreunt door, hij begraaft bij wijze van spel zijn gezicht in mijn hals en spreidt zijn vingers rond mijn middel. Ik wil deze handen overal voelen, maar hij laat me los en glimlacht naar mijn vriend. Ik ga weer zitten en doe alsof er niets aan de hand is. Maar mijn hart klopt als een bezetene en ik voel hoe elke zenuw tintelt in mijn lijf.

De nacht loopt ten einde. Mijn vriend gaat de jassen halen. Max zegt dat hij nog even naar het toilet moet en vraagt of ik ook nog moet. Ik wil mijn hoofd schudden, maar hij pakt me bij mijn schouders en duwt me vrolijk richting de kelder. De omhelzing eerder deze avond is het enige lichamelijke contact geweest en ik ben moe. Ik wil naar huis en mijn opwinding ontladen bij mijn vriend.

Maar Max loopt achter me aan de trap af. Ik wil de damestoiletten in lopen, maar hij trekt me mee naar een donkere hoek. Daar duwt hij me tegen de muur en omhelst me opnieuw. “Ik vind je echt heel lief”, fluistert hij in mijn oor. Maar ik wil niet lief zijn, ik wil dat hij de kleren van mijn lijf trekt, zijn handen over mijn billen laat gaan. Zijn vingers in mijn huid drukt en zijn onderlijf tegen mijn buik duwt. Ik wil dat hij me in mijn nek zoent. Nat en warm. Dat zijn lippen mijn harde tepels vinden en dat hij ze met zijn tong afkoelt. Ik wil dat zijn stevige hand mijn kutje vindt en dat hij zijn vingers plagend over mijn gevoelige plekje beweegt.

En dan, net als ik zijn geplaag niet meer kan verdragen, moet hij een vinger in mijn kutje duwen. Ik wil me een hoer voelen. Zijn grote pik uit zijn broek halen en mijn heupen naar voren drukken zodat hij in me kan glijden. En dan wil ik mijn gezicht in zijn hals verstoppen om gesmoord te kunnen kreunen bij elke nieuwe stoot.

Maar hij houdt me alleen maar vast. Mijn enorme geilheid, die me zelf ook verbaast, mag niet gestild worden. Ik zucht van frustratie, ook omdat ik zulke dingen niet mag denken en straks weer met mijn vriend mee naar huis ga. Ik hou van mijn vriend en zou niet willen dat het tussen ons voorbij zou gaan. Maar ik kan Max niet weerstaan. Nog een zucht, het is tijd om weer in de realiteit te komen.

Maar dan tilt hij zijn gezicht van mijn schouder en kijkt me aan. Onze lippen zijn heel dicht bij elkaar, ik voel zijn adem, kan hem zo aanraken. Hij leest mijn ogen. Ik druk mijn vingers in zijn billen. “Ik wil je overal aanraken”, fluistert hij hees van opwinding. Ik laat een kreun ontsnappen. Precies wat ik wilde horen. Ik voel hoe zijn hand mijn bil pakt en mijn onderlijf tegen zijn hard geworden pik aandrukt. Ik kreun weer. Zijn andere hand, wrijft over mijn harde tepel die onder mijn truitje priemt.

Ik sluit even mijn ogen en trek me dan omhoog aan zijn schouder. Een kus. Een natte, warme kus op zijn heerlijke mond. Die mond, waar hij mijn hele lijf mee mag bewerken. Hij kust terug. Ik voel zijn piercing over mijn tong. Dan laat ik hem los, voel niet langer zijn opgewonden lijf tegen het mijne. We lopen naar boven, bewaren enige afstand en nemen allebei onze jas aan van mijn vriend. Ik krijg drie zoenen van Max als hij de andere kant op gaat om zijn huis op te zoeken. Als mijn vriend en ik thuis komen, vrijen we weer. Hij zegt verbaast dat ik zo enorm geil ben. Ik laat mijn onderbewuste deze keer vrij spel.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *