— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

London, let me come!

Ik zit nu al ruim een half jaar in London, een classy en trendy stad. Ik ben alleen, werk hard, maak een beschaafde, lieve en intelligente indruk. Maar ondertussen heb ik moeite om mijn hunkerende behoefte naar seks te onderdrukken. Ik vinger mezelf regelmatig, kom makkelijk klaar. Maar helemaal verzadigd raak ik niet.
Het is zaterdag, ik heb de hele dag als een zombie in kamerjas door mijn appartement gesloft. Ik wil vandaag goede seks en ik zal het krijgen ook, neem ik me voor terwijl ik mezelf bloot in de badkamerspiegel bekijk. Mijn tepels staan uitdagend naar voren, hard en stijf op mijn mooie stevige ruime cup C borsten. Mmm, wat heb ik eigenlijk een lekker lijf.

Ik douche me waarbij ik de douchekop regelmatig langs mijn klitje laat gaan. Ik scheer mijn schaamhaar nog eens netjes bij in een mooi lijntje. Ik kies een kort, glanzend zwart jurkje uit de kast, een 3/4 BH zodat mijn tepels niet bedekt worden en lekker tegen de gladde, koele stof van het jurkje komen en stop het bijpassend stringetje in mijn tas. Op hoge, bijna hoerige hakken en met verleidelijke make-up waarbij ik mijn mond en sprekende ogen goed heb aangezet verlaat ik mijn appartement en loop in de richting van Sloan Square. De trendy club die ik heb uitgekozen is al best vol, veel mannen, stijlvol gekleed en met een arrogante uitstraling. Lekker, dit prikkelt me juist.

Ik leun met mijn zij tegen de bar aan, plaats een hooggehakte schoen op de verhoging aan de onderkant van de bar en kijk uitdagend rond. Mijn blik wordt gevangen door twee mannen van een jaar of 35. Knap, breed, goedgekleed en echte ‘bedroomeyes’. Ik lach naar ze en strijk met mijn hand even nonchalant over mijn tepel. Het signaal mist z’n uitwerking niet want al snel komen ze op me af lopen. Ze stellen zich voor als George en Eric. Ze ruiken lekker en zo van dichtbij zien ze er extra heerlijk uit, alsof ze zo uit een Armani-reclame zijn gestapt. We raken gezellig in gesprek en ik krijg heerlijke cocktails aangeboden. Het wordt steeds drukker in de club en omdat we op een onhandige doorweg staan word ik regelmatig tegen een van de twee aangedrukt door passerend publiek. Op een gegeven moment komt een luidruchtige, dronken vent met zoveel kracht voorbij dat ik mijn evenwicht verlies. Ik word door de twee krachtige mannenhanden van George vanachter bij mijn middel vastgepakt. Na mijn bijna-val laat hij zijn handen over de gladde stof glijden en gaat hij op verkenning uit.

Ik doe alsof ik het niet door heb en richt me op Erics zwoele mond die nu heel dicht bij mijn gezicht komt. Eric staat voor me, pakt mijn gezicht met twee handen beet en begint me teder te zoenen. Zijn kussen worden echter heftiger en heftiger. Ik druk mijn lichaam tegen hem aan. Ik hoor hem even kreunen als hij merkt dat ik met mijn handen aan de bobbel in zijn broek voel. Ondertussen heeft George ontdekt dat ik geen slipje aan heb. Met warme vingers strijkt hij over de binnenkant van mijn dijen. Hij doopt heel onverwachts een vinger in mijn kutje. Ik moet hard kreunen, wat Eric aanspoort om even lekker in mijn tepels te knijpen. Ik sta op springen. Dit is teveel maar ik wil ze allebei. Strompelend en tastend belanden we in mijn appartement. George, Eric en ik. We bereiken de slaapkamer waar Eric me heerlijk begint te beffen terwijl George mij ontdoet van mijn Bh-tje en jurkje. Ik voel me helemaal aan ze overgeleverd, naakt en supervrouwelijk met deze twee mannen die hun kleding nog helemaal aanhebben.

Een heerlijke tong wordt regelmatig diep in mijn kutje geduwd, twee vingers strijken langs mijn anus en af en toe wordt mijn klitje heerlijk gezogen. Ik houd het niet meer, ik wil ook wat in mijn mond. Ik rits Georges broek open die lekker mijn borsten aan het masseren is en begin gretig aan zijn lul te zuigen alsof mijn leven er vanaf hangt. Eric stopt even met beffen, ziet het schouwspel aan, kleedt zich uit, doopt zijn heerlijke, grootgeschapen geslacht resoluut in mijn drijfnatte kut en begint heerlijk te stoten. Eric draait me op mijn buik en neemt me op z’n hondjes terwijl ik de lul van George door blijf pijpen. Er komt al lekker veel voorvocht uit.
Eric drukt twee vingers mijn anus in. Ik gil het uit en kom in een cascade van samentrekkingen van mijn vaginaspieren klaar. Hierdoor masseer ik Erics lul naar een heerlijke zaadlozing en duwt George zijn hete pik nog verder mijn mond in. Ik zie sterretjes, voel me een echte seksgodin en weet dat het feest nog niet afgelopen is.

De hele nacht was een aaneenschakeling van even slapen dan weer wakker geneukt worden door een van beide heren.Geen kwaad woord meer van mij over Engelsen met een stiff upper ‘lid’!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *