— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Maja op de sportschool

Maja stond voor de spiegel en bekeek haar naakte lichaam. Ze mocht er best zijn voor haar achtenveertig jaar, vond ze zelf. Ze had een gespierd lichaam. Een platte buik, stevige schouderpartij, volle stevige borsten, heerlijke dijen en stevige kuiten. Voorzichtig nam zij haar borsten in de hand en duwde ze zachtjes omhoog en heen en weer. Een siddering ging door haar lichaam en haar tepels verhardden onder haar aanraking.

Ze richtten zich op uit de donkere tepelhoven en Maja keek er genietend naar. Ze voelde hoe heet ze was, niet alleen door de aanblik van haar lichaam, maar vooral door de fantasieën die haar de hele dag al achtervolgden. Maja, die biseksueel was verlangde hevig naar een vrouw! Hoewel ze een ideale mannelijke partner had die haar veel liefde schonk en ook op het seksuele vlak zijn mannetje stond werd haar verlangen met de dag heviger.

Maar het was niet zo eenvoudig een geschikte vrouw te vinden. Ondanks enkele oproepen via internet was ze niet verder gekomen dan enkele vluchtige kennismakingen. Het was op niets uitgelopen en misschien moest ze het maar uit haar hoofd verbannen ! Ze keek opnieuw in de spiegel en er welden tranen op in haar ogen, zou ze er ooit in slagen haar geluk te vinden?

Haar handen gleden traag omlaag over haar buikje via haar naveltje in de richting van haar kale kutje. Haar vingers gleden langs haar vochtige spleetje en speelden met de lipjes op zoek naar haar genotsknopje. Een heerlijk gevoel ging door haar heen en haar gedachten gingen uit naar de instructrice van de sportschool waar zij bijna iedere dag vertoefde. Dat was een vrouw die zij wel graag zou willen bezitten.

Iris was haar naam en het was een jonge vrouw van achter in de twintig. Ze had een sportief figuur, lekker gespierd maar niet te. Ze was blond en had half lang haar, heldere blauwe ogen en een paar stevige tieten. Iris had Maja al wel eens complimentjes gegeven met betrekking tot haar uiterlijk en haar veel jonger ingeschat dan ze in werkelijkheid was. Hoe zou ze deze vrouw kunnen veroveren?
Weer keek ze in de spiegel en ze was trots op wat ze daar zag. Vlug kleedde ze zich aan om naar de sportschool te gaan. Met een blos op haar wangen van het heerlijke vingeren stapte zij in haar autootje en ging op weg.

Op de sportschool aangekomen ging zij na een korte warming-up op de loopband. Ze begon te lopen en merkte pas toen het eerste lichaamscontact plaats had, dat Iris,haar instructrice achter haar meeliep. Zij voelde een paar priemende tepeltjes tegen haar rug en vlug duwde ze haar kontje naar achteren om het contact te verstevigen. Ze voelde de tegendruk van haar instructrice. “Gaat het lekker?” vroeg Iris. “Mmmm,” kreunde Maja van opwinding.

Plotseling ging ze echter onderuit en smakte met een lelijke klap tegen de grond. Direct kwamen er enkele mensen op haar af maar Iris nam snel de leiding en voerde Maja af naar een massageruimte. “Wat gebeurde er nu?” vroeg Iris, toch wel enigszins geschrokken. “Kwam het door mijn actie op de band?” “Nou, ik denk door een combinatie van een paar dingen ”, antwoordde Maja over haar bezeerde enkel wrijvend. “Doet het pijn”, vroeg Iris, nog steeds bezorgd naar Maja kijkend. “Het zal wel overgaan als jij me eens goed masseert”, rook Maja haar kans. “Goed’, antwoordde Iris, nu vol aandacht naar Maja kijkend. Zij begon Maja heerlijk te masseren en zij voelde haar lichaam ontspannen onder haar aanrakingen.

Plotseling greep Maja Iris beet en drukte haar een kus op de mond. Haar tong ging wild naar binnen en Iris beantwoordde haar vurige tongzoen direct zonder zich te verzetten. Hun tongen kronkelden langs en over elkaar. Pas na enkele minuten lieten hun monden elkaar noodgedwongen los om snel naar lucht te snakken en zich weer op elkaar te storten. Het contact werd steeds passioneler. Hun handen werden rusteloos en zwierven ongedurig over het lichaam van de ander. Er was zoveel aan te raken. Hun handen wilden overal zijn, net als hun lippen trouwens. Iris had geen moment aangegeven niet gediend te zijn van de actie van Maja en daarom ging ze door met waar ze aan begonnen was. Ze had nu het initiatief en moest nu alles doen om haar verlangen naar deze opwindende vrouw te doen uitkomen. Haar fantasie zou werkelijkheid worden! Al snel lag de grond dan ook bezaaid met kledingstukken en de nu naakte vrouwen grepen elkaar vast waar ze maar konden.

Maja knabbelde op de oorschelp van Iris en sabbelde op haar lelletjes. Er ging een rilling door haar heen en ze zuchtte langgerekt.
“Streel mijn borsten”, kreunde ze. Iris ging achter haar staan en legde haar handen als een kom onder haar borsten. Ze tilde ze op zoals Maja eerder die dag zelf had gedaan.

Maja boog nu haar hoofd en kon met haar tong warempel over haar eigen spenen likken. Iris legde haar handen nu vol op Maja’s tieten en ging ze stevig kneden, haar tepels gekneld tussen mijn wijs- en middenvingers. Maja slaakte een gilletje toen ze zachtjes aan de spenen ging trekken. Iris ging nu langzaam door de benen, met haar lippen over Maja’s ruggengraat vlinderend. Zij kraste met haar puntige vingernagels over het soepele vlees van haar achterste en frunnikte met haar tong aan Maja’s kontrozetje. Op haar knieën schoof ze vervolgens weer naar de voorkant en plaatste haar handen op Maja’s heupen Het smalle streepje haar op haar venusheuvel leek net een richtingwijzer naar haar kutje. Iris drukte er een zacht kusje tegen, wat al volstond om Maja’s onderlichaam wild te doen schokken.

” Je maakt met gek”, kermde Maja. Langzaam schoof Iris naar onderen, haar haren gleden langs Maja’s borsten, buik en streelden de binnenkant van haar dijen, haar kutje werd echter opzettelijk vermeden.

Het gezicht van Iris bevond zich nu ter hoogte van Maja’s kut. Het zachtrose binnenste in die zee van blanke huid dreef haar wild van verlangen. Zij boog het hoofd voorover en ademde er zachtjes tegenaan. “Ooooooh. Ik voel me zo goed. Ik wil klaarkomen”, jankte Maja. Iris nam een lok haar tussen duim en middenvinger, kriebelde er de binnenkant van haar kutlippen en haar klitje mee en duwde de punt tenslotte een stukje in haar neukholletje.

Een rauw gegrom ontsnapte aan Maja’s keel. Onwillekeurig kneep ze haar benen samen. Haar rug ging zo krom staan dat Iris een moment vreesde dat ze doormidden zou breken. Even dacht Maja dat ze ging klaarkomen, maar ze ontspande zich en deed haar dijen weer van elkaar. Ze was overeind gekomen op haar ellebogen om beter te kunnen toekijken. Tussen haar wimpers door keek Iris haar diep in de ogen en toonde Maja haar spitse tong. Ze kreunde van anticipatie. ” Lik me”, siste Maja van tussen haar tanden.

Iris besloot haar niet langer te laten lijden. Ze drukte een natte zoen op Maja’s kutje, dat zich als een zuigmond op haar lippen vastzoog en een soppend geluid voortbracht toen Iris zich weer losmaakte. Haar pruim zwom in haar geil. Iris likte de binnenkant van haar poesje en toen haar anus. “Ooooooh. Hier ben ik dol op. Neuk mijn kont”. Ze liet zich zakken op haar schouders en duwde haar bekken omhoog zodat Iris haar middenvinger in haar rectum kon inbrengen.

De knokkel gleed moeiteloos voorbij haar kringspier, die ze ritmisch spande en ontspande terwijl Iris haar vingerde. Maja duwde haar duim in haar kutje en maakte draaiende en drukkende bewegingen tegen het sponzige weefsel. Ze ademde steeds gejaagder. De climax was niet meer veraf zo te horen. Iris sabbelde onstuimig op haar lippen en zoog dan haar clitoris in haar mond. Iris deed het knopje vibreren door er met haar tong tegenaan te tikken, maakte het soepel met mijn speeksel, liet het tussen haar lippen heen en weer gaan als een kleine pik.

“Ooooooooooooooh. Ik kom”, kondigde Maja haar langverwachte orgasme aan. Iris voelde haar klit aanzwellen in haar mond. Maja explodeerde met een geweldige schreeuw van opluchting en genot. Haar kittelaar pulseerde oncontroleerbaar tegen het tipje van Iris haar tong. Maja’s kut maakte krampende bewegingen rond haar duim en tussen haar vingers welde een straal geil op. Het duurde een flinke poos eer ze uitgeraasd was.

Nu was het Maja’s beurt Iris te verwennen. Ze duwde Iris achterover en ging in amazonezit op haar zitten. Hun kutjes zogen zich aan elkaar vast en Maja bereed Iris als was ze een tochtige merrie. Iris liet zich ook niet onbetuigd en had Maja’s tieten stevig beetgenomen. Ze trok de tepels hard naar voren wat Maja deed kreunen van pijn en genot. De tepels werden hard en Iris zette er haar tanden in. Maja gleed schuin weg van het lichaam van Iris zodat ze haar vingers nu diep in Iris kut kon laten glijden.

Steeds meer vingers volgden en al snel verdween haar hele hand in het natte neuk-holletje. Iris bewoog wild heen en weer en kwam gillend klaar toen Maja met haar andere hand haar clitoris bewerkte. De schoot van beide vrouwen droop van het geil en zij begonnen elkaar schoon te likken. Terwijl ze hiermee bezig waren tongzoenden ze zodat ze elkaars geil konden opdrinken. Toen ze uiteindelijk moe maar voldaan naar de doucheruimte gingen was de sportschool verlaten.

“Kunnen we dit niet vaker doen”, vroeg Maja aan Iris. “Ben jij niet getrouwd dan”, vroeg Iris, Maja strak aankijkend. “Jawel”, antwoordde Maja,”maar ik ben bi en mijn man weet hiervan hoor, zit daar maar niet over in!“ Toen drukte Iris Maja een kus op haar wang en antwoordde: “Dan graag, je hebt me heerlijk laten genieten! Je bent een heerlijke geile meid!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *