— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eerste ontmoeting

Op deze mooie, zwoele zomeravond zouden we elkaar voor het eerst ontmoeten. Na lange tijd te hebben nagedacht over het wel of niet toegeven aan onze verlangens hadden we dan toch besloten niet meer tegen onze gevoelens voor elkaar te vechten.

Het leek ons het beste om ergens in het midden van het land af te spreken, een natuurgebied in de buurt van Arnhem. Een heerlijke plek om fijn bij elkaar te zijn, in alle stilte. De rust om ons heen was belangrijk omdat we allebei heel goed wisten dat het beter was dat niemand ons samen zou zien.

Om kwart voor acht arriveerde ik, als eerste, op de plaats van bestemming. Het was niet moeilijk geweest om de plek te vinden. Mijn autootje parkeerde ik naast een grote, oude boom. Ik stapte uit en liep om de boom heen, indrukwekkend!
Mijn lichaam was klam door de zwoele lucht op deze avond. Ik keek om me heen en zag dat het hier uitgestorven was. Eigenlijk wel eng om hier als vrouw alleen te lopen. Ik hoopte dan ook dat je niet meer lang op je zou laten wachten. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik eigenlijk veel te vroeg was.

Ik nestelde mij in het mos onder de boom en nam een paar slokken van het blikje drinken dat ik onderweg bij een tankstation had gekocht. Hmmm, lekker koel.
Mijn gedachten dwaalden af naar onze eerste telefoongesprekken en sms-jes. Je stem bracht me in een bepaalde extase. Het was zelfs zo dat ik steeds als ik de hoorn op de haak had gelegd, merkte dat ik drijfnat was. Zelfs als onze gesprekken alleen maar over de normale dingen in het leven gingen.

Ik sloot mijn ogen en fantaseerde even over hoe het zou zijn om met jou de liefde te bedrijven. Ik voelde mijn hart sneller kloppen en mijn lichaam voelde nog klammer aan.
Zachtjes kreunde ik. Mijn tepels werden harder en als ik bewoog, schuurden ze zachtjes langs de binnenkant van mijn bh.
Mijn hand liet ik even naar beneden glijden tussen mijn benen Het slipje dat ik onder mijn rokje aan had was vochtig geworden. Ik kon het niet laten om mijn vingers achter het slipje te laten glijden en mijn kutje te voelen. Oh, ik wilde je nu meteen.
Ik trok mijn slip uit en knoopte mijn bloes los. Op dat moment maakte het mij niet zoveel uit of er iemand naar mij keek, ik was zo opgewonden.

Ondertussen was jij al aangekomen met de auto. Je parkeerde hem 100 meter verderop, achter een aantal bomen zodat ik je niet kon zien aankomen.
Je stapte uit en keek de richting van mijn plekje op. Wat je daar zag, deed je mond openvallen van totale verbazing, Je zag me half naakt tegen een boom aan liggen op het zachte mos en mezelf vingeren. Je bleef even staan en genoot van het uitzicht. Je voelde je lichaam reageren bij de gedachte dat ik straks even van jou zou zijn. Je liep mijn richting op…

Ik wilde doorgaan maar bedacht ineens dat het wel eens zo kon zijn dat jij eraan kwam. Ik deed mijn ogen open en schrok. Daar stond je en je ogen waren gericht op mijn borsten en zakten omlaag naar mijn natte kutje waar mijn vingers nog mee speelden.
Ik wilde stoppen maar je stem klonk hees toen je zei: “Ga door!!”
Mijn opwinding was op dat moment zo groot dat ik doorging.
Je ging naast me zitten en trok me zachtjes iets naar beneden zodat ik languit op de grond kon liggen. Het mos was zacht en het voelde heerlijk aan op mijn bijna ontblote lijf.

Terwijl ik mijn vingers in en uit mijn kutje liet glijden, kuste jij me zachtjes op mijn lippen. Je voelde aan zoals ik het me had voorgesteld: lief en warm.
Terwijl je handen langzaam door mijn haren gleden, kuste je mij overal op mijn hoofd en kreunde zachtjes.
Ik genoot van iedere aanraking en liet het allemaal over me heenkomen.
Het vingeren van mezelf liet ik even achterwege. Ik keek je in je ogen en voelde me goed.
Ik bleef je kussen en onze tongen vonden elkaar in een sensuele strijd om bij elkaar naar binnen te mogen. Ik snakte naar adem toen jij je hand langzaam naar beneden liet glijden en mijn tepel aanraakte. Je bleef me aankijken en kneep er zachtjes in. Mijn ogen gingen dicht en je liet je lippen kussend over mijn hals naar beneden gaan.

Je nam mijn tepel tussen je lippen en zoog er zachtjes aan, liet je tong ermee spelen. Met je hand pakte je mijn andere borst en streelde hem. Mijn gehijg werd hoorbaarder en dat wond jou nog meer op. Je was niet meer te stoppen.
Je tong baande zich een weg verder naar beneden over mijn buik en eindigde tussen mijn benen waar mijn liefdessappen al rijkelijk naar buiten vloeiden.
Oh, ik wilde je!
Nadat je me heerlijk leeg had gezogen, mijn klitje had bewerkt en je vingers hun werk hadden gedaan binnenin mij, werd het tijd om jou te verwennen.

Je ging op je rug liggen en ik knoopte je broek open. Langzaam trok ik hem uit. Zelf hielp je mee om de rest van je kleren uit te doen.
Ik nam je lul in mijn hand en speelde ermee. Je sloot je ogen.
Terwijl ik je eikel kuste, deed ik mijn lippen langzaam vaneen en liet mijn mond over je lul heen glijden. Met mijn hand bewoog ik van boven naar beneden met een roterende beweging . Ik zoog zachtjes aan je eikel terwijl ik met mijn tong de rand eronder bewerkte. Mijn andere hand streelde je ballen en ik hoorde je hijgen!

Nadat ik je rijkelijk had beloond voor de manier waarop je mij zo-even had verwend, pakte je mij vast en legde mij op m’n rug op het zachte mos. Ik keek je aan en smeekte je of je in me wilde komen.
Je ging op me liggen en ik voelde je lul langzaam naar binnen glijden. Ik kreunde en je liet hem langzaam weer naar buiten gaan, toen nog eens en steeds sneller.
Onze lichamen waren nat van het zweet en gleden heerlijk over elkaar heen. Je kuste me en keek me aan. Ik zag aan je gezichtsuitdrukking dat het niet lang meer ging duren voordat je me vol zou spuiten met je vocht. Je ging steeds sneller op en neer en ik voelde mijn klitje branden, elke keer als je er langs wreef met je onderbuik. Ik wilde niet meer wachten en vroeg je om gelijk met mij klaar te komen. Ons gehijg en gekreun is vast wel gehoord door iemand. Samen kwamen we tot een hoogtepunt dat ons meevoerde naar een van de hemelse gewesten.
Dit was het ultieme gevoel van twee mensen die elkaar zoveel wilden geven uit liefde!

Nadat we heerlijk hadden gerust in elkaars armen en de zon hadden zien ondergaan, stapten we in onze eigen auto en reden naar ons eigen huis met in onze hoofden één en dezelfde gedachte: LAAT DIT NIET DE ENIGE KEER ZIJN!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *